coldfusion Reputație: 4335 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Noiembrie 4, 2017 Buna seara Elena, Chiar voiam sa ne vedem dar din pacate am vazut acum postarea ta. Multumim pentru info. Eu unul iti doresc tot binele din lume, liniste, sanatate si realizari notabile. Nu cred ca se pune problema sa vii cu argumente....iei o pauza si gata, nu cred ca trebuie sa dai explicatii. Sa nu uiti de noi si sa ne anunti cand revii. Te pup si sper sa auzim doar de bine. O seara frumoasa si weekend linistit. Stima. PS. Esti o dulce. 2 5
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Noiembrie 4, 2017 Am să fiu răutăcios... SPECULEZ: Ținând cont de durata pauzei, cred că la reîntoarce va fi o proaspătă mămică... 2 5
picasso1974 Reputație: 866 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Noiembrie 4, 2017 asa e...vom avea un nepotel...sau nepotica... 4
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Postat Noiembrie 5, 2017 O alta retragere Din pacate nu am reusit sa ne vedem, poate cand te vei intoarce. Mult noroc si sa ne auzim cu bine ! 6
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 2, 2018 Cica se schimba vremea:) 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iulie 3, 2018 @>black29<,Se schimbă vremea în bine,sper.Știi tu ceva schimbări în programul fetei? 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
sergiu90 Reputație: 58 Postat Aprilie 13, 2019 Postat Aprilie 13, 2019 Buna Ellensweetperv69 ... ceva noutăți despre revenirea ta ? 1
coldfusion Reputație: 4335 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Aprilie 14, 2019 Domnisoara nu a mai intrat pe forum din noiembrie 2017. Crezi ca mai sunt sanse sa revina ? Propun mutarea la "Inactive" pana revine....daca mai revine. 2
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2019 Postat Aprilie 20, 2019 Eu i-am trimis un email, dar nu a raspuns inca. 1
coldfusion Reputație: 4335 Postat Aprilie 20, 2019 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Aprilie 20, 2019 Aveți rabdareStii tu ceva si nu vrei sa ne zici, asa e ? 1
sergiu90 Reputație: 58 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 Buna seara ... Știe cineva cand va reveni domnișoara titulara a contului
coldfusion Reputație: 4335 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Iunie 22, 2019 Colegul de mai sus zice ca in august. O fi Mama Omida sau poate citeste-n stele.... Lasand caterinca, mi-ar dori sa o revad pe domnisoara aici pomenita. 3
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iunie 22, 2019 .....sau poate e mai bine informat ca noi,în ceea ce-o privește pe titulara acestui topic.Ținând cont de vechimea colegului pe forum tind să-i dau crezare,până la urma urmei cât mai e până în august?Vom trăi și vom vedea! 4 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator ellensweetperv69 Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Buna seara si bine v-am regasit, daca pot spune asa! :byePt ce-i care au avut placerea sa ma cunoasca, sper ca nu v-am lipsit prea mult.Asa ca doresc sa va anunt, ca din 10 august, anul acesta, ma reintorc in bransa!Metodele de contact multi dintre voi, deja le stiti...aceeasi adresa de mail si acelasi nr de telefon!Va doresc o noapte cat mai linistita si sper sa ne auzim cat mai curand! Va pup! :baby2
briliantul Reputație: 677 Postat August 6, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 6, 2019 Bine ai revenit nu ai putea sa incepi din seara asta ? :D 1
Vizitator ellensweetperv69 Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Bine ai revenit nu ai putea sa incepi din seara asta ? :D :laugh2 ...nu pot, abia din 10 revin inapoi in Iasi!
briliantul Reputație: 677 Postat August 6, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 6, 2019 Ok am inteles multumesc frumos pt raspuns . Eu unul cu siguranta o sa te caut ;) Bine ai revenit 1
briliantul Reputație: 677 Postat August 6, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 6, 2019 :laugh2 ...nu pot, abia din 10 revin inapoi in Iasi! Ok am inteles multumesc frumos pt raspuns . Eu unul cu siguranta o sa te caut ;) Bine ai revenit
Vizitator ellensweetperv69 Reputație: 0 Postat August 6, 2019 Postat August 6, 2019 Ok am inteles multumesc frumos pt raspuns . Eu unul cu siguranta o sa te caut ;) Bine ai revenitPentru putin si sper sa ne vedem curand atunci sau sa ne auzim la telefon mai intai! :)
briliantul Reputație: 677 Postat August 6, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 6, 2019 Pentru putin si sper sa ne vedem curand atunci sau sa ne auzim la telefon mai intai! :) Ok o sa ne auzim la un tel inainte cu siguranta ;)
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat August 6, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat August 6, 2019 Bine ai revenit! 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat August 7, 2019 Postat August 7, 2019 Buna seara si bine v-am regasit, daca pot spune asa! :byePt ce-i care au avut placerea sa ma cunoasca, sper ca nu v-am lipsit prea mult.Asa ca doresc sa va anunt, ca din 10 august, anul acesta, ma reintorc in bransa!Metodele de contact multi dintre voi, deja le stiti...aceeasi adresa de mail si acelasi nr de telefon!Va doresc o noapte cat mai linistita si sper sa ne auzim cat mai curand! Va pup! :baby2Buna. Email-ul este [email protected] nu ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum