Sari la conținut

Citatele mele preferate

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nobele, sper că doar glumești!  :laugh2

Pai fii atent aici:

A fost odata o poveste de groaza care din pacate multi nu doar am citit-o dar am si trait-o.Povestea se  numea Comunismul.

Acolo te judecau dupa ce credeau ca vei face in viitor.

Stalin asta a facut.

Hitler la fel.

Ceasusescu de asemena.

De fapt:astia au fost adevaratii criminali de razboi.

Aceia care te judecau dupa cum credeau ei ca vei face .

Nu fii Stalin tovarase

Nu-i convine ca "l-am făcut pe Miskin criminal de razboi" deși am vorbit despre cu totul altceva

Dar nu poate vorbi nimeni despre ceea ce doresti tu sa se vorbeasca tovarase Stalin.Sau asa ai vrea?Baga un decret atunci sa stim maine de exemplu despre ce avem voie sa vorbim.

Eu promit de pe acum ca ma voi conforma sa nu ajung in lagar tovarase Stalin

Sau Satana 

Programa de maine deci care este?

PS.Deci jur ca m-ai facut sa mi aduc aminte de comunism acolo erau textele astea ca" sunt binevenite niste introduceri..." =))  =))  =))

Jawohl,mein Fuhrer !

După care....face și el același lucru.

Eu nu ma supăr,dar imi explică și mie cineva ce-i în neregulă aici? ;)

Postat

Se uita ceva foarte important.

Eu "asa" v-am gasit aici."FMM", "MM", santaj cu poze etc nu eu le-am facut.Astea au existat pe forum premergator aparitiei mele si erau proliferate de aceiasi boschetari, aia cu "da" si "pa", "maestre", :) mea.

Eu v-am oferit aceeasi medicatie, pe care voi ati utilizat-o inaintea mea.Dar pentru ei erau doar banale chestii inoportune.

Asta, referitor la "pacatul originar", picoane, ca doar tu ai mintea unui pupil de 5 ani si, in dementa ta parsiva, faci bai de multime.

Cat despre ce mi se imputa.ABSOLUT tot am scris/zis.Si iau asupra mea si injuraturile de parinti, copii, caini si pisici, veri, aruncate de eventuali epigoni.Pentru ca am vreau sa salvez lumea, precum Iisus sau Obama.

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Marto.

Nu ma bag pentru tine,în războaiele tale cu Picon și cu cine mai ai.Clar?

În rest,sa fii sănătoasă ;)

da bre , am inteles ca nu poti sa te bagi, ca le lasa suporterii  balta si ti-l pui si tu pe Picon in cap , marlania aluia nu-ti permiti s-o vezi , si esti prea implicat emotional in cine te ataca pe tine personal , n-ai anvergura de Satana, poate de Amagitor ,razboaiele mondiale sunt prea mult de adus in discutie aici , in rest, sanatate , ca imi place gifurile maxim  :) apreciez ca i-ai atras atentia totusi ca iar il ia gura pe dinainte  ;)

Vizitator
Postat

Pentru ca am vreau sa salvez lumea, precum Iisus sau Obama.

Iar ai glumit?

Ca dacă vorbești serios...ai greșit tactica.

E prea sarac cu duhul.

L-a prostit Hollywood.Bine ca nu s-a crezut vreun vigilante de la Marvel.

"ultimul meu cuvânt,pe cuvânt,e o directă -rămâi tu și cu tine,faceți o pereche perfectă.

Știi ce-i frumos?

Nici măcar nu știu dacă am vorbit serios!"

Parazitii

da bre , am inteles ca nu poti sa te bagi, ca le lasa suporterii  balta si ti-l pui si tu pe Picon in cap , marlania aluia nu-ti permiti s-o vezi , si esti prea implicat emotional in cine te ataca pe tine personal , n-ai anvergura de Satana, poate de Amagitor ,razboaiele mondiale sunt prea mult de adus in discutie aici , in rest, sanatate , ca imi place gifurile maxim  :) apreciez ca i-ai atras atentia totusi ca iar il ia gura pe dinainte  ;)

"Dacă nu ești cu mine,esti împotriva mea"

Anakin către Obi-Wan

• Oras:Valhalla
Postat

Nobele, sper că doar glumești!  :laugh2

Stai linistit.Bineinteles ca vad si eu ca exista o diferenta mare intre voi doi.

Postat

Fortand un pic nota, Dumnezeu se "arata" prin napastuiti sau saraci cu duhul.

Al cu coada prefera spiritele malitioase.

No, Chucky, tu din care categorie crezi ca faci parte?

PS.Pe ce canal e serialul?

Postat

Stai linistit.Bineinteles ca vad si eu ca exista o diferenta mare intre voi doi.

Si bineinteles pentru ca sunt batran si ironic o sa-mi permit iar voi ma veti ierta (caci asa se cuvine) sa nu spun in favoarea cui. =))

Vizitator
Postat

Fortand un pic nota, Dumnezeu se "arata" prin napastuiti sau saraci cu duhul.

Al cu coada prefera spiritele malitioase.

No, Chucky, tu din care categorie crezi ca faci parte?

PS.Pe ce canal e serialul?

"Dacă ați fi orbi,ați fi fără de păcat.dar cum ziceți "vedem",păcatul vostru rămâne"- Isus.Către farisei ;)

PS -pe "canalul" filelist.

Postat

"Dacă ați fi orbi,ați fi fără de păcat.dar cum ziceți "vedem",păcatul vostru rămâne"- Isus.Către farisei ;)

Daca-mi dau jos ochelarii eu nu mai vad sa citesc.Se pune?

Postat

Mai scrie din ceasloave, ca io-s turist prin biserici.

Ceva de Pomohaci, nu stii?

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Se uita ceva foarte important.

Eu "asa" v-am gasit aici."FMM", "MM", santaj cu poze etc nu eu le-am facut.Astea au existat pe forum premergator aparitiei mele si erau proliferate de aceiasi boschetari, aia cu "da" si "pa", "maestre", :) mea.

Eu v-am oferit aceeasi medicatie, pe care voi ati utilizat-o inaintea mea.Dar pentru ei erau doar banale chestii inoportune.

Asta, referitor la "pacatul originar", picoane, ca doar tu ai mintea unui pupil de 5 ani si, in dementa ta parsiva, faci bai de multime.

Cat despre ce mi se imputa.ABSOLUT tot am scris/zis.Si iau asupra mea si injuraturile de parinti, copii, caini si pisici, veri, aruncate de eventuali epigoni.Pentru ca am vreau sa salvez lumea, precum Iisus sau Obama.

Iar minți cu nerusinare! Tu ai gadit forumul ăsta acum câțiva ani, cu userul Pickmare. Mulți useri mi-au atras atenția asupra sonorități dintre nick-urile noastre, bănuind de la început că ai făcut o obsesie cu mine. Nu pot să afirm cu siguranță asta, dar un semn de întrebare rezidă. Tu te-ai făcut remarcat prin jignitile crunte la adresa Sorinei, făcând nenumărate referiri la chestii care nu o privesc decât pe ea. Nu suporți ideea ca cineva să te contrazică, mai ales o femeie și, oroare... o curvă. Atunci am intervenit eu ( și nu sm fost singurul) și si declanșat războiul care a dus la banarea ta. Atunci te-si supărat pe toată lumea și ai ajuns să faci, ceea-ce faci. Un om inteligent și cu un minim de mândrie, nu ar tot reveni într-un loc de unde este permanent gonit și undr este nedorit. Dar tu... tu si războaie și răzbunări, de dus!

Nu faci decât să provoci, sa jignești și apoi, să o faci pe fata mare!

Ăsta esti tu: un om bolnav la cap!

P.S. Faptul că deja unii publicau poze și detalii private, nu te scuză cu nimic, ci te acuză în aceeași măsură, nu o mai da pe după piersic! Esti la fel de infam. Tot incerci să mergi pe varianta infantilă " dar ei au început ".

P.P.S. Te justifici, este?

Vizitator
Postat

Mai scrie din ceasloave, ca io-s turist prin biserici.

Ceva de Pomohaci, nu stii?

"Bine,noule "Isus", ce ai face tu în privința ta?"

Tata către mine.

Am modificat, ca tot vrei sa salvezi lumea,ca Isus.

Vizitator
Postat

Daca-mi dau jos ochelarii eu nu mai vad sa citesc.Se pune?

Mai contează? Și asa ai dat-o-n bară mai sus.

Te iert :)

Postat

Esti la fel de infam. Tot incerci să mergi pe varianta infantilă " dar ei au început ".

P.P.S. Te justifici, este?

Tu esti singurul user de pe nimfomane.com, capabil sa fie ironic cu el insusi.Dar fara sa-si dea seama de acest fapt.

Cat despre restul polologhiei tale(expresie a unor frustrari), chiar nu am chef sa intru in aceeasi disputa verbala cu tine, pentru a nu stiu cata oara.

M-ai invins.

Postat

Mai contează? Și asa ai dat-o-n bară mai sus.

Te iert :)

Asa?

post-167075-0-04516400-1498829711_thumb.jpg

Glumesc

Postat

Tu esti singurul user de pe nimfomane.com, capabil sa fie ironic cu el insusi.Dar fara sa-si dea seama de acest fapt.

Cat despre restul polologhiei tale(expresie a unor frustrari), chiar nu am chef sa intru in aceeasi disputa verbala cu tine, pentru a nu stiu cata oara.

M-ai invins.

Dispută verbală... in scris?

Dar, spune tu, cu cuvintele tale, nu e așa cum am scris eu? De ce te eschivezi și o dau în plopi? Practic, nu faci decât să confirmi cele postate de mine, prin acest non-răspuns. Cat despre poliloghie, nu e mai mare ca a ta!

• Like 5
  • Minus 7
Postat

Dispută verbală... in scris?

Dar, spune tu, cu cuvintele tale, nu e așa cum am scris eu? De ce te eschivezi și o dau în plopi? Practic, nu faci decât să confirmi cele postate de mine, prin acest non-răspuns. Cat despre poliloghie, nu e mai mare ca a ta!

Pot sa demontez fiecare acuzatie, pe care mi-o aduci in polologhia aceea, unde te-ai justificat, tocmai prin acuzatiile aduse mie.

Dar nu am sa o fac.Iarasi.Pentru ca nu am nimic de demonstrat nimanui.Fiecare crede ceea ce doreste.

Mai mult decat atat nu ai cum sa castigi un argument cu cineva, care are mintea unui pupil de 5 ani, asa cum esti tu.

Singura arma e ironia.

Cu care tu nu ai fost inzestrat.Si nici macar darul de a o intelege, nu-l ai.

Asta este diferenta.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.