Sari la conținut

Ce așteptări aveți de la o excorta?

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu mai linge capacul de la wc. Puți, împuțitule.

Ți-am zis ceva și repet: nu vrei să încerci? Papagalule!

• Oras:pretutindeni
Postat

Da mamaie, ce 'necorcodanta' ai vazut tu cu neuronul tau flescait si cu ochelarii tai de cal in afirmatia mea ?

N-am de ce sa-mi fie jena. Ma ofeream pe mine, o seara in oras, o noapte la hotel, masaj, jacuzzi, sampanie, amor si o suta de euro, d-aia platesc/ofer atat de putin, pentru ca ma pretuiesc/respect si pe mine, si am s-o fac in continuare, dar doar cui cred eu ca merita si nu la toate baragladinele rablagite, retardate, fomiste, nespalate si nesimtite, banii fiind drept cadou si apreciere, nu taxa de proxenet, yuby garide sau ca-mi cere fomista nesimtita de la obraz.

Iar ai inceput sa-mi adulmeci basinile/postarile, alta treaba n-ai, vreo pomana/parastas a celor de varsta ta cu care o arzi zilnic si frenetic in dume de handicapati ? :angry

Te rog nu ma mai plictisi, nu ma interesezi, taraie-ti basinile cu stropi la alta masa, esti rea intentionata si chiar batuta in cap, tu nu intelegi ca nu ma intereseaza jartelele, petardele, pocnitorile si prostituatele de taraba active, nesimtirea, basinile/figurile pe burta goala cat si foamea lor in glanda ??? :angry

Ești nambăr oan... continuă =))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Tare mi-e că ți-a frânt inima vreo domniță...

Nu recunoaște nici mort, curvu' dreaq care este curv, care aruncă cu banii--n vânt... câte-o sută dă ieuro pă toată noaptea =))

• Minus 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Da mamaie, ce 'necorcodanta' ai vazut tu cu neuronul tau flescait si cu ochelarii tai de cal in afirmatia mea ?

N-am de ce sa-mi fie jena. Ma ofeream pe mine, o seara in oras, o noapte la hotel, masaj, jacuzzi, sampanie, amor si o suta de euro, d-aia platesc/ofer atat de putin, pentru ca ma pretuiesc/respect si pe mine, si am s-o fac in continuare, dar doar cui cred eu ca merita si nu la toate baragladinele rablagite, retardate, fomiste, nespalate si nesimtite, banii fiind drept cadou si apreciere, nu taxa de proxenet, yuby garide sau ca-mi cere fomista nesimtita de la obraz.

Iar ai inceput sa-mi adulmeci basinile/postarile, alta treaba n-ai, vreo pomana/parastas a celor de varsta ta cu care o arzi zilnic si frenetic in dume de handicapati ? :angry

Te rog nu ma mai plictisi, nu ma interesezi, taraie-ti basinile cu stropi la alta masa, esti rea intentionata si chiar batuta in cap, tu nu intelegi ca nu ma intereseaza jartelele, petardele, pocnitorile si prostituatele de taraba active, nesimtirea, basinile/figurile pe burta goala cat si foamea lor in glanda ??? :angry

Adică...singura diferență dintre o femeie si alta, esti tu! Câta egoul...
  • Like 9
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Adică...singura diferență dintre o femeie si alta, esti tu! Câta egoul...

http://i.imgur.com/I52buJN.gif

Vizitator ana paraschiv
Postat

Paraschivo, de ce l-ai enervat pe picon?

Nu am vrut sa enervez.  

Cica nu s-a enervat. El zice ca nu am cum sa-l enervez. 

E doar deranjat de prezenta mea aici, ma tot trimite la bucatarie. :)

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Nu am vrut sa enervez.  

Cica nu s-a enervat. El zice ca nu am cum sa-l enervez. 

E doar deranjat de prezenta mea aici, ma tot trimite la bucatarie. :)

El e gentilom de moda veche.Deschide usa domnitelor, tine scaunul, cumpara crizanteme, insa, imediat ce apare o femeie, care il contesta, cade victima duplicitatii si nu poate decat : ''Fa, 'tu-ti cristostii tai, inc-astazi si maine....etc''.

E un fel de tata al ranitelor de pe nimfomane, dar considera ca un viol poate fi comparat cu un accident pe trecerea de pietoni.

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Salut.

Mișkine, gata, ai scăpat în porumb?

:))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator ana paraschiv
Postat

El e gentilom de moda veche.Deschide usa domnitelor, tine scaunul, cumpara crizanteme, insa, imediat ce apare o femeie, care il contesta, cade victima duplicitatii si nu poate decat : ''Fa, 'tu-ti cristostii tai, inc-astazi si maine....etc''.

E un fel de tata al ranitelor de pe nimfomane, dar considera ca un viol poate fi comparat cu un accident pe trecerea de pietoni.

Nu stiu asta, Miskin. 

Ti-am zis, eu nu constest nimic, cand am ceva de spus o fac fara intentia de a supara pe careva aici. 

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Nu stiu asta, Miskin. 

Ti-am zis, eu nu constest nimic, cand am ceva de spus o fac fara intentia de a supara pe careva aici. 

Am un document mp3, primit de la un joist, in care tataia este inregistrat la o intalnire a fraierilor, insa nu vreau sa-i fac rau lui picon.

Stiu, ce are acasa, iar eu pretuiesc familia.

Desi uneori sunt in dubii, daca ar trebui sau nu.

Postat

Am un document mp3, primit de la un joist, in care tataia este inregistrat la o intalnire a fraierilor, insa nu vreau sa-i fac rau lui picon.

Stiu, ce are acasa, iar eu pretuiesc familia.

Desi uneori sunt in dubii, daca ar trebui sau nu.

Ps. Nu exista document .mp3

Zic :))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Da, dar tot nu exista document .mp3, prostule :))))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ps. Îți prevăd în jur de 90 de postări pana deseară :))) trebuie sa recuperezi :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Am sa-ti gasesc o baragladina.Vad ca ai nevoie de stapani.

Prost bichon mai esti.

Da, dar tot nu exista document .mp3, prostule !!!

:)))))))))))

Postat

Ps. Îți prevăd în jur de 90 de postări pana deseară :))) trebuie sa recuperezi :)

Va trebui sa-ti cauti pe altcineva sa te scoata in parc, sa mirosi si tu ceva.

Sa-mi dedici cate o postare, in fiecare zi, la ora 05:30, luna aceasta si poate am sa te cumpar.

Vizitator
Postat

http://i.imgur.com/rv193x8.gif

Da, dar tot nu exista document .mp3, prostule !!!

:)))))))))))

Fișier mp3
Postat

Ai de :) mea...Exegeza documentului...Cat de disperati, pot sa fie...Doamne, cu ce ti-au gresit, sa-i faci asa?

Începi sa te oftici, prostule.mp3 :))))

Vizitator
Postat

http://i.imgur.com/Sz1udmD.gif

:laugh2  :laugh2

Reputație: 1046
Postat

Câinele moare de drumul lung și Miskinu' de grija altuia.

Ana are mere...

• Like 7
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...