Sari la conținut

halep rusinea nationala

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Băi nene, Simona a jucat practic, două meciuri grele in câteva ore! Nu a mai putut fizic. Caroline a avut meci mult mai usor.

• Like 6
  • Minus 7
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Băi nene, Simona a jucat practic, două meciuri grele in câteva ore! Nu a mai putut fizic. Caroline a avut meci mult mai usor.

Unii sunt prea prosti pentru a intelege

• Like 1
  • Oras:Curacao
  • Oras:Curacao
Postat

Unii este prea prosti pentru a intelege

Scuze, scuze, are bani da la tenis e praf saraca, Wozniaky, Svitolina, Ostapenko, Mladenovici, Kvitova si aproape orice jucatoare din top 20 ai rupe muia cum o prinde , pe "iarba dracului" e chiar mai praf decat pe "zgura matii", dabia o batu cu noroc pe desculta de Pironkova nr 65 WTA

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Iară o pierdut

Asa si? Care este problema, asta inseamna sportul, sa castigi, sa mai si pierzi. Sunt convins ca singurul sport pe care l-ai practicat vreodata, este cel pe care il practici si acum ... aruncarea cu tampenia ce te caracterizeaza!

• Like 14
  • Minus 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Are mai multe postări ca mine și s-a înscris la 3 ani după mine.

Nu am crezut că pentru tine, poate și pentru alții, contează atât de mult aceste chestiuni nesemnificative ...lu unu îi țineai ieri cont că, în nu știu câte ore, a făcut 240 postări...despre mine spui că am mai multe postări, ca tine. Chiar așa de mult te-a ”prins” lumea asta virtuală de acorzi atenție unor asemenea chestiuni?

Postat

Nu am crezut că pentru tine, poate și pentru alții, contează atât de mult aceste chestiuni nesemnificative ...lu unu îi țineai ieri cont că, în nu știu câte ore, a făcut 240 postări...despre mine spui că am mai multe postări, ca tine. Chiar așa de mult te-a ”prins” lumea asta virtuală de acorzi atenție unor asemenea chestiuni?

Nu, doar am constatat. Ăluia de ieri, i-sm ținut cont, tocmai pentru că el, îmi tot ține socoteala și am vrut doar să-i arăt cat de ipocrit este. Și dacă esti corect, ai văzut ca nu am fost singurul.

Tu ... tu ești așa cum am spus, benign. Cât despre cât de mult m-a prins pe mine lumea virtuală, venită de la tine, pare o glumă.

P.S. Până la urmă te-ai transferat, sau ai ramas la Chiajna?

• Oras:Timisoara
Postat

aici tie iti e rusine sa iti arati fata si critici pe una care isi vinde fata cu mai multi bani decat castigi tu intr-o viata

Postat

Simona Halep s-a calificat, în această seară, în turul 3 la Wimbledon, la capătul unui meci solicitant cu brazilianca Beatriz Haddad Maia. Românca, favorită numărul 2 la Londra, s-a impus cu 7-5, 6-3, după o oră şi 27 de minute de joc.

Ca să îi moară de ciudă ”lăudătorii” :slap2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cam nervoasă :)

Dacă nimerea băiatul de mingi se termina aventura.

Postat

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a obținut a treia victorie consecutivă la Wimbledon, învingând-o vineri, în turul al treilea, pe chinezoaica Shuai Peng (locul 37 WTA), cu scorul de 6-4, 7-6 (9/7), după o oră și 38 de minute de joc. În urma acestui succes, Halep s-a calificat în optimile de finală ale celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, asigurându-și un cec în valoare de 147.000 de lire sterline și 240 de puncte WTA.

Machedoanca i-a închis gura lui Bamboo2017.

Probabil acesta va reuși să se exprime coerent - cu huooo - la prima înfrângere a Simonei.

Go, Halep !

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Si va juca cu Azarenka next. Meci destul de dificil....

• Like 1
Postat

Si va juca cu Azarenka next. Meci destul de dificil....

Toate-s dificile la acest nivel.

Și la cele Premier, în fazele superioare...

• Minus 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Iară o pierdut

Halep a castigat in 2017,CCA 2.7 milioane de euro...Tu cat ai produs anul asta?

De ce este o rusine?Toti strainii stiu de Romania...Hagi...Drcaula...Peles...Transilvania...A si de Nadia Comaneci...

De ce este o rusine?

• Like 3
Postat

Halep a castigat in 2017,CCA 2.7 milioane de euro...Tu cat ai produs anul asta?

De ce este o rusine?Toti strainii stiu de Romania...Hagi...Drcaula...Peles...Transilvania...A si de Nadia Comaneci...

De ce este o rusine?

il face sa-i fie rusine de el , ceea ce e bine

Vizitator beraru
Postat

Rusine nationala clar nu e. Dimpotriva! Sunt totusi curios cate "tenisumane" care au fost la un lat de pula de locul 1 WTA au ca performanta doar 2 finale de Grand Slam. La Simona ma uit doar la finale de GS. Nu obisnuiesc sa urmaresc meciuri de rutina, din lipsa de timp. In rest, ma doare in pula cati bani a luat la ultimul turneu, ca a urcat/coborat 3 pozitii, ca a castigat trofeul Mogadishu si ca s-a accidentat din nou la glezna.

Vizitator fedor14
Postat

E cam ciudat ca atletii de astazi sunt venerati ca niste eroi ce au luptat intr-un mare razboi de liberare nationala sau ceva de genu.

Give me a fucking break.

Postat

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce a învins-o pe belarusa Victoria Azarenka în două seturi, cu 7-6 (3), 6-2.

Halep și-a asigurat un cec de 275.000 lire sterline.

Bamboo cică o suge...în continuare.

Mâine va ține cu Konta

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.