Sari la conținut

halep rusinea nationala

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Atunci cand va castiga un turneu GS,voi fi prea-plecat in fata ei.Pana atunci,nu se pune problema.

Ca roman,vreau si eu sa-i vad numele scris pe un trofeu GS.

Cer prea mult? :P

Fii convins ca si ea isi doreste asta si chiar mai mult decat tine sau noi! Dar gandeste-te ca azi acelasi lucru si-a dorit si Wozniacki!

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fii convins ca si ea isi doreste asta si chiar mai mult decat tine sau noi! Dar gandeste-te ca azi acelasi lucru si-a dorit si Wozniacki!

Am si spus - ​Invingatorul ia totul.

PS - daca revine Serena,,,,ne luam la revedere :)

• Like 1
Postat

In privinta invingatorului ai perfecta dreptate! Zic eu ca nici Serena nu va mai fi ce-a fost! Asa cum nici Sharapova nu mai e!

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Atunci cand va castiga un turneu GS,voi fi prea-plecat in fata ei.Pana atunci,nu se pune problema.

Ca roman,vreau si eu sa-i vad numele scris pe un trofeu GS.

Cer prea mult? :P

Si făcut vreun sport? Nu pe maidan, ci organizat, la club, de performanță, sau către performanță. La ce pribleme fizice a avut, la ce culoar (greu, în comparație cu al Carolinei), e un miracol că a ajuns la un pas de trofeu.
  • Like 1
  • Minus 11
Vizitator
Postat

Si făcut vreun sport? Nu pe maidan, ci organizat, la club, de performanță, sau către performanță. La ce pribleme fizice a avut, la ce culoar (greu, în comparație cu al Carolinei), e un miracol că a ajuns la un pas de trofeu.

Nu am făcut sport de performanță, dar privește lucrurile dintr-un punct de vedere. Meseria ei este tenisul.

Cu atât mai mult ar fi câștigat respect, a avut teste grele.

Nu vreau sa înțelegeți ca nu-i apreciez munca și toate cele, dar acel trofeu e ...coronița pentru locul 1.

• Like 1
Postat

Nu am făcut sport de performanță, dar privește lucrurile dintr-un punct de vedere. Meseria ei este tenisul.

Cu atât mai mult ar fi câștigat respect, a avut teste grele.

Nu vreau sa înțelegeți ca nu-i apreciez munca și toate cele, dar acel trofeu e ...coronița pentru locul 1.

Se vede! Nu ești singurul habarnist care se exprimă. Dar, e democrație!
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Lasa-l.

Eu pentru asta imi scot palaria/sapca/caciula in fata ei :

Halep a intrat în Top 10 pe 27 ianuarie 2014

Azi este 27 ianuarie, asadar  4 ani de top 10, dintre care, daca nu ma insel, jumatate sunt de top 5 chiar.

:clap2

• Like 3
Postat

Lasa-l.

Eu pentru asta imi scot palaria/sapca/caciula in fata ei :

Halep a intrat în Top 10 pe 27 ianuarie 2014[/size]

Azi este 27 ianuarie, asadar  4 ani de top 10, dintre care, daca nu ma insel, jumatate sunt de top 5 chiar.

:clap2

Corect!
  • Like 1
  • Minus 11
Postat

E superb si de admirat tot ce a facut in toti acesti ani! Azi numai in pielea ei nu le doresc sa fie celor care o critica! 

• Like 5
Vizitator
Postat

Serios acum, mie mi se pare incredibil ce a facut/ face Simona.

Sa te mentii atat timp in top, este mai mult decat a fi locul 1 sau a castiga #pulameamareslem.

Ca fapt divers.

Are deja vreo 16.000.000 $ castigati doar din tenis, fara sponsori/reclame/etc.

• Like 2
Vizitator
Postat

Nu e nimic incredibil, calitatea tenisului feminin e scăzută, nu degeaba era diferența de mii de puncte între Serena și restul lumii.

Doi la mână - e sport individual, țara nu câștiga nimic, pe orice plan.

A făcut bani, bravo ei, în zilele noastre sportul e o afacere. Un învățător bun care stă 4 ani cu 30 de copii, nu viseaza atâția bani.

Asta e incredibil și minunat, Tentwo.

Un învățător care educa timp de 4 ani 30 de copii, se scoala de la 5 dimineața, ca să fie acolo, zi de zi, pentru copilul tău :)

Dar, sigur, ce știu eu :)))

Vizitator
Postat

Pai pwlamea, daca o luam asa, si un gunoier se trezeste la 3 dimineata pentru tine....nu merge asa.

Nu spun ca unii au merite mai multe si altii mai putine , dar in cazul de fatza, trebuie doar felicitari.

Parerea mea, nu trebuie sa fie obligatoriu si altcineva de acord cu ea, fiecare cu parerea lui.

• Like 1
Postat

Nu e nimic incredibil, calitatea tenisului feminin e scăzută, nu degeaba era diferența de mii de puncte între Serena și restul lumii.

Doi la mână - e sport individual, țara nu câștiga nimic, pe orice plan.

A făcut bani, bravo ei, în zilele noastre sportul e o afacere. Un învățător bun care stă 4 ani cu 30 de copii, nu viseaza atâția bani.

Asta e incredibil și minunat, Tentwo.

Un învățător care educa timp de 4 ani 30 de copii, se scoala de la 5 dimineața, ca să fie acolo, zi de zi, pentru copilul tău :)

Dar, sigur, ce știu eu :)))

Si totusi... sa nu exageram, nu se pot face comparatii de acest gen!

Halep si-a sacrificat copilaria ajutata doar de familia ei, statul roman nu are nici un merit dar contrar celor zise de tine a castigat multa faima! La toate marile turnee unde Simona a stralucit numele Romaniei a fost la rang de cinste! Si pare paradoxal dar faptul ca apartine Romaniei o trage in jos... e singura jucatoare de top care nu are un sponsor oficial! Trist dar adevarat! In schimb ea e mandra ca e romanca!

• Like 5
Vizitator
Postat

Halep si-a sacrificat copilaria ajutata doar de familia ei, statul roman nu are nici un merit dar contrar celor zise de tine a castigat multa faima! La toate marile turnee unde Simona a stralucit numele Romaniei a fost la rang de cinste! Si pare paradoxal dar faptul ca apartine Romaniei o trage in jos... e singura jucatoare de top care nu are un sponsor oficial! Trist dar adevarat! In schimb ea e mandra ca e romanca!

Stai linistit ca vine si sponsorul, chiar unul gras. Eu cred ca Simona a renuntat la Nike.

Vizitator
Postat

De ce nu mai are sponsor? :) S-a vehiculat ca a avut pretenții exagerate. ;)
Vizitator
Postat

Stai linistit ca vine si sponsorul, chiar unul gras. Eu cred ca Simona a renuntat la Nike.

Nu era cu adidas?

• Like 1
Postat

Era vorba de cei de la Adidas care n-au mai vrut sa prelungeasca contractul si sa-i satisfaca pretentiile Simonei pe motiv ca Romania nu le aduce suficiente beneficii. Ultimele discutii au fost cele cu Lacoste.

http://sport.hotnews.ro/stiri-tenis-22250792-martina-navratilova-despre-faptul-halep-nu-are-sponsor-care-problema-pentru-este-romanca-pentru-nu-inalta-blonda.htm

• Like 4
Vizitator
Postat

Nu numai pretentiile exagerate au fost pretextul, am precizat in postarea anterioara!

Îți spun eu, dacă azi câștiga al doilea trofeu GS, luni dimineață îi dădea Adidas de nu putea duce ;)
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Simona este o mare campioana si reprezinta Romania la cel mai inalt nivel pe plan international chiar daca a avut nesansa la turneele de Grand Slam nu stiu ce se agita trolii si haterii pe aici care oricum nu au nici o treaba cu tenisul si sportul in general poiti sa mai zici ceva de Simona cand compari cu ce se intampla in fotbal de exemplu si la nivel de cluburi si la nivel de nationala unde rezultatatele sunt aproape inexistente si rusinea este maxima.

• Like 1
Postat

Îți spun eu, dacă azi câștiga al doilea trofeu GS, luni dimineață îi dădea Adidas de nu putea duce ;)

Tot ce-i posibil dar era posibil ca Halep sa nu mai accepte dupa refuzul lor categoric!

• Like 4
Vizitator
Postat

Simona este o mare campioana si reprezinta Romania la cel mai inalt nivel pe plan international chiar daca a avut nesansa la turneele de Grand Slam nu stiu ce se agita trolii si haterii pe aici care oricum nu au nici o treaba cu tenisul si sportul in general poiti sa mai zici ceva de Simona cand compari cu ce se intampla in fotbal de exemplu si la nivel de cluburi si la nivel de nationala unde rezultatatele sunt aproape inexistente si rusinea este maxima.

Eeeeee, da'cum :)))

Nici nu se încheiase bine meciul și băieții urlau "Boro, Boro" :)))

Da' toți sa joace în ucl :)))

Postat

Sa "rada" de ea si sa o faca ratata Nastase sau Wilander, adica indivizi care stiu cum e sa castigi un GS, nu pulifrici pe salariul minim.

Cat despre sponsorizare, Sharapova la orice ora vinde mai bine decat SH.De aceea Nike ii da vreo 10 milioane $/an, chiar si dupa scandalul cu dopajul.

La fel, Bouchard, care nu mai joaca nimic de vreun an si jumatate, castiga mai mult din sponsorizari decat (fostul) nr 1 WTA, pentru ca toata ziua isi arata fundul pe Instagram.

Aceasta este realitatea.

Chucky, tu esti prea prost sa intelegi fenomenul.Tu, cu hamsiile la Eforie.

• Like 1
Vizitator
Postat

Tot ce-i posibil dar era posibil ca Halep sa nu mai accepte dupa refuzul lor categoric!

Afacere... Am spus ca sportul e afacere.

Crezi ca Steaua a avut degeaba Ford pe tricou? :)

Totul pleacă de la ce oferă ea, ca ei(adidas, Nike, etc etc) au ce sa ofere ;)

• Like 1

Vizitator
Postat

Sa "rada" de ea si sa o faca ratata Nastase sau Wilander, adica indivizi care stiu cum e sa castigi un GS, nu pulifrici pe salariul minim.

Cat despre sponsorizare, Sharapova la orice ora vinde mai bine decat SH.De aceea Nike ii da vreo 10 milioane $/an, chiar si dupa scandalul cu dopajul.

La fel, Bouchard, care nu mai joaca nimic de vreun an si jumatate, castiga mai mult din sponsorizari decat (fostul) nr 1 WTA, pentru ca toata ziua isi arata fundul pe Instagram.

Aceasta este realitatea.

Chucky, tu esti prea prost sa intelegi fenomenul.Tu, cu hamsiile la Eforie.

Costinești, ma, uitucule! :)))

Aaaaaasa, zi-le Loredana! :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...