condition Reputație: 7276 Postat Iunie 30, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 30, 2017 E de neiertat!Am mers si eu fara frane, dar fara catastrofe...Iar daca era grav, tragea pe dreapta, nu se aventura in prapastii!Sorry, inteleg sa executi comenzi ca militar, nu accept lipsa de creier pentru care platesc 3 familii...Din cate au spus la stiri, se intorceau de la exercitiul ce a avut loc la Cincu. Imi este greu sa cred ca au plecat cu masina defecta. Ca nu au reparat-o cum trebuie, asta este alta traba, s-au carpit si ei cum au putut, la intoarcere a cedat. Mie personal mi s-a intamplat prin '90, cand aveam o Dacia 1310, sa raman fara frane. Masina nou nouta, cu reviziile la zi, orice piesa defecta era inlocuita cu una noua etc. Norocul meu a fost ca abia plecasem cu masina iar panta pe care coboram era mai "blanda"', s-a rezolvat cu frana de motor si cea de mana. Doamne fereste! 14 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 30, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 30, 2017 Vorbim de servicii militare aicișa, nu de șoferul din colțul blocului care s-a suit pe-o mașină reparată la service-ul din colțul blocului... să nu confundăm mere cu pere...e trist Frate, nu au ei vrei vina! Daca este sa invinovatim pe cineva, trebuie sa o facem la adresa celor care dau bani pe hartie, in realitate acestia ducandu-se in alta parte! In rest, nu stiu ce grad avea soferul, sergent sau plutonier, nu mai conteaza, masina aia avea o vechime, piese kanci, deh buget redus. Probabil ca soferul este unul din cei decedati. Chiar credeti ca nu isi dorea sa ajunga acasa la familia lui! 14 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Din cate au spus la stiri, se intorceau de la exercitiul ce a avut loc la Cincu. Imi este greu sa cred ca au plecat cu masina defecta. Ca nu au reparat-o cum trebuie, asta este alta traba, s-au carpit si ei cum au putut, la intoarcere a cedat. Mie personal mi s-a intamplat prin '90, cand aveam o Dacia 1310, sa raman fara frane. Masina nou nouta, cu reviziile la zi, orice piesa defecta era inlocuita cu una noua etc. Norocul meu a fost ca abia plecasem cu masina iar panta pe care coboram era mai "blanda"', s-a rezolvat cu frana de motor si cea de mana. Doamne fereste! Ei, asta incerc si eu sa spun, daca la tine s-a rezolvat, la unul care transporta persoane cu o responsabilitate sporita... 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Pfff, voiam sa punctez alta postare...
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 30, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 30, 2017 Ei, asta incerc si eu sa spun, daca la tine s-a rezolvat, la unul care transporta persoane cu o responsabilitate sporita... Si ce vroiai sa faca? La mine s-a intamplat in conditiile in care mergeam cu familia, bagam bani pentru siguranta. Ei ce puteau face, sa aduca bani de acasa pentru "inzestrarea" armatei? Sunt sigur ca acel sofer isi dorea sa ajunga ACASA intreg si nevatamat! 13 1
bamboo2017 Reputație: -482 Postat Iunie 30, 2017 Autor Postat Iunie 30, 2017 Sa bage bani la partid pt dragnea
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Sa bage bani la partid pt dragneaPai au bagat si or sa mai bage si in continuare, stai linistit ...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Si ce vroiai sa faca? La mine s-a intamplat in conditiile in care mergeam cu familia, bagam bani pentru siguranta. Ei ce puteau face, sa aduca bani de acasa pentru "inzestrarea" armatei? Sunt sigur ca acel sofer isi dorea sa ajunga ACASA intreg si nevatamat! Soferul nu e mort se pare, la stiri au zis ca el a declarat cum ca ar fi fost defectiune la frane...Multi au scapat ca au fost aruncati din masina, altfel erau mai multe victime.Legat de bugetul armatei nu ma pot exprima, n-am hartii sa vad cat primesc si pe ce cheltuie banii. Doar nu vrei acum alocarea si mai multor bani armatei cand nici nu riscam razboi sau conflicte interne de amploare...Am auzit si un politist ca si-a adus agrafe de acasa... La buget nu e roz, e leafa sigura daca esti unde trebuie, dar tot ai nevoie de cap.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Voi luați asa ușor de bun ce zice mass-media?Condition, și tata a avut 1300.Dar înainte sa plece la drum,făcea cu doua zile înainte tot felul de verificări și teste,a fost printre cei mai buni mecanici auto din zonă. Și ce zici,singura problema avuta,a strâns un pic cam mult nu știu ce rulment,la o roata din spate(nu ma pricep) de ieșea fum.A tras mașina pe dreapta și într-o ora a rezolvat problema. În rest...nimic. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Soferul nu e mort se pare, la stiri au zis ca el a declarat cum ca ar fi fost defectiune la frane...Multi au scapat ca au fost aruncati din masina, altfel erau mai multe victime.Legat de bugetul armatei nu ma pot exprima, n-am hartii sa vad cat primesc si pe ce cheltuie banii. Doar nu vrei acum alocarea si mai multor bani armatei cand nici nu riscam razboi sau conflicte interne de amploare...Am auzit si un politist ca si-a adus agrafe de acasa... La buget nu e roz, e leafa sigura daca esti unde trebuie, dar tot ai nevoie de cap.Masinile de acel tip, sunt de fabricatie anii 1980, piese de schimb nu gasesti originale, toate piesele de schimb sunt @chinezarii@. La acchizitii se merge pe principiul @cel mai ieftin este cel mai bun@. Conform conventiilor, NATO te ajuta dupa 48 de ore de la izbucnirea unui conflict, pana atunci te descurci cu ce ai. 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Masinile de acel tip, sunt de fabricatie anii 1980, piese de schimb nu gasesti originale, toate piesele de schimb sunt @chinezarii@. La acchizitii se merge pe principiul @cel mai ieftin este cel mai bun@. Conform conventiilor, NATO te ajuta dupa 48 de ore de la izbucnirea unui conflict, pana atunci te descurci cu ce ai. Asa e, la licitatii se merge de obicei pe cel mai ieftin si nu cel mai bun.Scartaie rau sistemul.Poate intervine NATO daca il platim, Trump a zis ca ne da la m.... daca nu vede banii!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Soferul nu e mort se pare, la stiri au zis ca el a declarat cum ca ar fi fost defectiune la frane...Multi au scapat ca au fost aruncati din masina, altfel erau mai multe victime.Legat de bugetul armatei nu ma pot exprima, n-am hartii sa vad cat primesc si pe ce cheltuie banii. Doar nu vrei acum alocarea si mai multor bani armatei cand nici nu riscam razboi sau conflicte interne de amploare...Am auzit si un politist ca si-a adus agrafe de acasa... La buget nu e roz, e leafa sigura daca esti unde trebuie, dar tot ai nevoie de cap.A nu se confunda! Politistul face parte din MAI, militarii morti fac parte din MApN si inca o precizare, Armata nu intervine la conflicte in interiorul tarii, pentru asta sunt politistii, jandarmeria serviciile etc 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Soferul nu e mort se pare, la stiri au zis ca el a declarat cum ca ar fi fost defectiune la frane...Multi au scapat ca au fost aruncati din masina, altfel erau mai multe victime.Legat de bugetul armatei nu ma pot exprima, n-am hartii sa vad cat primesc si pe ce cheltuie banii. Doar nu vrei acum alocarea si mai multor bani armatei cand nici nu riscam razboi sau conflicte interne de amploare...Am auzit si un politist ca si-a adus agrafe de acasa... La buget nu e roz, e leafa sigura daca esti unde trebuie, dar tot ai nevoie de cap.A nu se confunda! Politistul face parte din MAI, militarii morti fac parte din MApN si inca o precizare, Armata nu intervine la conflicte in interiorul tarii, pentru asta sunt politistii, jandarmeria serviciile etc 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 A nu se confunda! Politistul face parte din MAI, militarii morti fac parte din MApN si inca o precizare, Armata nu intervine la conflicte in interiorul tarii, pentru asta sunt politistii, jandarmeria serviciile etc Depinde de conflict. Daca ar fi prin absurd sa nu faca fata cu politia, etc, vine si armata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Asa e, la licitatii se merge de obicei pe cel mai ieftin si nu cel mai bun.Scartaie rau sistemul.Poate intervine NATO daca il platim, Trump a zis ca ne da la m.... daca nu vede banii! :)Conventia NATO presupune ca toate tarile membre sa participe cu 2% din PIB, noi am reusit tocmai anul asta sa alocam acest procent. Normal ca de frica lui Trump 2
quasim Reputație: 2451 Postat Iunie 30, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Iunie 30, 2017 In primul rand, odihneasca-i Dumnezeu pe cei morti!In al doilea rand, avand in vedere vechimea si regimul de exlpoatare ale vehiculelor militare, astfel de cazuri fortuite se pot intampla, fata a putea identifica un vinovat punctual.Poate ca mecanicul de intretinere al masinii in cauza a dat dovada de neglijenta, poate una din piesele sistemului de franare a avut un defect de fabricatie greu de detectat, dupa cum e foarte posibil ca, din motive de economie, reviziile sa nu fi fost facute la timp, sau chiar soferul a avut un stil de conducere agresic care a provocat cedarea franelor.Toate aceste ipoteze nu fac mai putin blamabil comportamentul guvernantilor care nu inzestreaza corespunzator armata.Pacat de victime, pacat de familiile lor! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Depinde de conflict. Daca ar fi prin absurd sa nu faca fata cu politia, etc, vine si armata.Nu cred ca o sa fie cazul. M.A.I. are aproximativ 200.000 de angajati, pe cand M.Ap.N. aproximativ 75.000 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Nu cred ca o sa fie cazul. M.A.I. are aproximativ 200.000 de angajati, pe cand M.Ap.N. aproximativ 75.000 Din cei 200.000 cati sunt pentru interventii? (M-am intins la vorba ca ma plictiseam, merci pentru companie, imi place cum gandesti. Ma retrag in curand.) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Din cei 200.000 cati sunt pentru interventii? (M-am intins la vorba ca ma plictiseam, merci pentru companie, imi place cum gandesti. Ma retrag in curand.)MApN are o singura structura specializata in mentinerea ordinii si disciplinei. Politia Militara, care sunt in numar de cateva sute. Nu vreau sa spun mai multe.....Stiti vb aia "mortul este de vina", sper sa nu am dreptate. 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 30, 2017 Mulțumim psd băgați bani la sriSe scrie 3 morți, nu 3 morții ...dar ce îi poți cere unui agramat ordinar 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 MApN are o singura structura specializata in mentinerea ordinii si disciplinei. Politia Militara, care sunt in numar de cateva sute.Nu vreau sa spun mai multe.....Stiti vb aia "mortul este de vina", sper sa nu am dreptate. In armata se impune lipsa fricii... Uneori asta ricoseaza in lipsa de control... E buna si frica uneori. E subtila limita.In orice incident se cauta faptasul, eu sper sa nu fie faza in care un om nu mai realizeaza unde trebuie sa opreasca...Nu dau vina, caut motivul. Mi-a facut placere! 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 30, 2017 Teoria spune că la originea unui accident, nu se află doar o singură cauză, ci un cumul.Pe de altă parte, într-adevăr, armata e slab dotată, multe echipamente/utilaje etc. sunt vechi, iar legislația de căcat de la noi este o adevărată catastrofă. La cele mai multe doar prețul cel mic e criteriul, la altele, prețul are pondera extrem de mare, la modul 80%, ceea-ce duce la achiziții de proastă calitate. 7 7
bamboo2017 Reputație: -482 Postat Iunie 30, 2017 Autor Postat Iunie 30, 2017 Si structurile câți bani papa?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 Si structurile câți bani papa?Un medic,care freacă menta toată ziua(confirmat) ia 7000.Din armată se pleacă pe rupte. LE- când am întrebat ce produce armata,mi s-a răspuns ca securitate.M-a pufnit râsul. 2 2
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 30, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 30, 2017 Nu cred ca o sa fie cazul. M.A.I. are aproximativ 200.000 de angajati, pe cand M.Ap.N. aproximativ 75.000multumim pt info 5 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum