Sari la conținut

Masaj erotic manastur 100 lei

Vizitator bit2gb

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Fiind singur pe strada, seara, prin zona Superco imi vine inaltatoarea idee de a intra pe publi24 la sectiunea care imi este restrictionata la locul de munca, ma retrag la intrarea unui bloc ca sa pot explora minunatele domnisoare cum duc mai departe traditia acestei traditionale meserii. Telefonul desi gafaia, mai aveam cateva minute sa gasesc fata din vis si sa programez intalnirea cu dansa. Gasit anuntul domnisoarei descrise mai sus, sunat rapid, s-a nimerit sa fie chiar in zona, stabilit intalnirea, "ajung in 5 minute", o iau la pas gravit catre mcdonalds, opresc la o taraba sa achizitionez martisorul perfect, gasit martisor, lasat 1 leu ciubuc vanzatorului, - "sa ai o seara minunata baiete" zice el, - "asa sa fie nenea", mai tarziu s.a dovedit a fi asa. Continuat pasul grabit catre mcdonalds, cu 5 secunde inainte sa isi dea duhul celularul primesc mesaj de la fata din vis cu numarul apartamentului. Continui drumul, imi repetam la nesfarsit in gand adresa mirobolantei. Intreb un nene care era cu c8ilul pe strada unde se afla strada cu pricina: "iti spun dar asteapta sa ma gandesc", se gandeste nenea, termina de gandit, ma indica in directia corecta, multam nenea, m-ai facut fericit. Dupa inca cateva minute de marș plin de sperante in sperante unei seri faine ajung la strada cu pricina si tot merg si tot merg peste munti si văi si in final ajung la blocul vietii mele. A fost cea mai faina placuta de numar de bloc pe care am vazut-o vreodata, sun la interfon, suna interfonul de 4 ori, mi se raspunde, se deschide usa, trec pracul pe care urmatoarea data cand il voi trece voi fi mai barbat decat fusesem vreodata. Intru in scara blocului, ma uit eu dupa numarul apartamentului, cand de'odata cineva ma striga de la 90 de grade dreapta, ma uit incolo, frumoasa mea ma astepta pregatita in hainele de scandal usor rusinata dupa usa si imi face semn sa intru. Ochii mi se largesc cand o vad pe splendoarea din usa, intru in locuinta.. Poate revin candva cu continuarea.

Frumos, foarte frumos.

P.S.: așteptăm continuarea (?).

• Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
Postat

Frumos, foarte frumos.

P.S.: așteptăm continuarea (?).

Hai ca m-ai facut curios...

Nu ne mai tine in suspans .... ca avem inima sensibila !!!

• Like 2
Vizitator altu2
Postat

Hai ca m-ai facut curios...

Nu ne mai tine in suspans .... ca avem inima sensibila !!!

Pif-ule, nu pe mine trebuia să mă citezi.

Ci pe ăla de mai sus ... nu te gândi la "alea sfinte" cu cel de mai sus, ci doar la postarea de mai sus a celei la care ai făcut apelul pentru răspuns.

P.S.: și eu aștept finalul poveștii, că tipul are umor, are verbul la el, pare cerebral.

Da, poate ieși ceva distractiv din povestea asta, cu atât mai mult cu cât știu ce poate "(h)eroina principala" ce este dezbătută aici.

Postat

Dragi tovarasi, a mai curs ceva apă pe Somes de la ultima actualizare, dar m-am gandit sa revin cu un scurt vlog, inainte sa raman fara audienta din cauza suspansului in care v-am pus, inainte sa mai ridic cifra de afaceri de la Catena lui Arșinel cel teribil. No, ce sa zic, am patruns in lacasul tainic al sus numitei domnisoare, duș inainte cu prosop curat, locuinta nici noua dar cu siguranta nu era inca in picioare cand Eminescu cutreiera strazile Manasturului in cautare de doamne care sa il stoarca de pasiune cans Veronica il lasa pe uscat. No, masajul a fost bun, prefesionista a fost vorbareata dar nu insistenta, simte valul ca un surfist din Miami (ma rog, surfistă). Nu m-am simtit grabit deloc, duș dupa actiune iar, voiam sa imi iau boxerii la baie sa mi-i trag pe mine dupa dus sa nu umblu in curul gol in casa omului, dar ai cu cine? N-ai cu cine. Ma intreaba (evidemt, in gluma) daca mi-e frica ca mi-i fura, ii pun inapoi pat, imi iau inima in dinti si ma duc la dus sperand ca vor fi tot acolp cand ma intorc. Ma intorc, respir usurat, boxerii is tot acolo, ii trag pe mine, la fel si restul hainelor, mai schimbam cateva vorbe si am plecat mandru de ce am facut. No, cam asta e. Dintre toate experientele mele din acest domeniu (4) aceasta dameza ramane preferata mea. No, acum sa se traga cortina ca eu inca o data nu o pun pe nevastamea sa scrie in locul meu in timp ce ma uit la meci ca deja a indoit toate cratitele in capul meu, nu de alta dar mi se prajeste aiurea pieptul de pui. No, szervusz.

• Like 4
Vizitator zedcjn
Postat

RECOMAND!

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Am fost la dansa, scurt si la obiect, o recomand, o experienta inedita iesita din comun, prima oara cand o maseuza imi spune, “stai asa, de ce te grabesti, inca nu au trecut nici 40 min” , nu vreau sa ofer detalii, dar pentru mine este cea mai tare experienta avuta vreodata la masaj, vorbesc ca si client al diferitelor saloane din CJ, intradevar sunt fete care se bat cu ea, dar totusi o recomand calduros.

Postat

Mai sa-mi bag. Ce noroc ai tu, toate testate ca rebuturi la tine devin superprestatoare.
Si mai ai si nick-ul ala contnimfom. Pe fiecare site ti-ai facut dupa acelasi model sa nu le incurci?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...