rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 2, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 2, 2017 Mie imi trebuie oja neagra:)) 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Mie imi trebuie oja neagra:))Da, nu stiu de ce, dar cel putin in cazul meu oja neagra mi se pare extrem de sexy, exprima o agresivitate sexuala si o senzualitate exacerbata. Ma rog, asa simt eu https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ce/20/f1/ce20f14a2e1e8ed94c47b9d7b2d2b9d9--black-manicure-black-nail-polish.jpg 2
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 2, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Autor Postat Iulie 2, 2017 Da, nu stiu de ce, dar cel putin in cazul meu oja neagra mi se pare extrem de sexy, exprima o agresivitate sexuala si o senzualitate exacerbata. Ma rog, asa simt eu https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ce/20/f1/ce20f14a2e1e8ed94c47b9d7b2d2b9d9--black-manicure-black-nail-polish.jpgEu folosesc doar neagra, rosie si diverse nuante de roz dintotdeauna.Rarisim pun altcevaTu ce ai pe lista de cumparaturi in viitorul apropiat? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 ar suna bine o shaorma cu de toate 10 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 2, 2017 EMO
cont2015 Reputație: -35 Postat Iulie 2, 2017 Oras:tot acolo Oras:tot acolo Postat Iulie 2, 2017 Haine, in special MAIEURI , multe maieuri ! ) 1 2
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Daca tot vorbim de lucruri frumoase, poate ma ajutati voi sa gasesc ceva anume , pe mine ma chinuie talentul. Doresc sa ii fac cadou mamei mele o bijuterie ce contine o perla.Am tot cautat pe muuulte site-uri si in cel mai bun caz am gasit perle de cultura. Vreau ceva ce sa contina o perla naturala, nu de cultura. Pt a fi rasplatit efortul vostru pt ajutorul acordat, fac cinste cu o muie )) 22
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 2, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Autor Postat Iulie 2, 2017 Daca tot vorbim de lucruri frumoase, poate ma ajutati voi sa gasesc ceva anume , pe mine ma chinuie talentul. Doresc sa ii fac cadou mamei mele o bijuterie ce contine o perla.Am tot cautat pe muuulte site-uri si in cel mai bun caz am gasit perle de cultura. Vreau ceva ce sa contina o perla naturala, nu de cultura.Pt a fi rasplatit efortul vostru pt ajutorul acordat, fac cinste cu o muie ))https://www.brilio.ro/catalogsearch/result/?q=perlaMa tem ca sunt nevoita sa nu primesc resplata ) 3 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 2, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Autor Postat Iulie 2, 2017 Si am gasit acu si aici,dar nu ii cunosc, nu am cumparat de la ei http://cadourisiperle.ro/cautare?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=perle+naturale&submit_search= 1 1
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 2, 2017 Daca tot vorbim de lucruri frumoase, poate ma ajutati voi sa gasesc ceva anume , pe mine ma chinuie talentul. Doresc sa ii fac cadou mamei mele o bijuterie ce contine o perla.Am tot cautat pe muuulte site-uri si in cel mai bun caz am gasit perle de cultura. Vreau ceva ce sa contina o perla naturala, nu de cultura. Pt a fi rasplatit efortul vostru pt ajutorul acordat, fac cinste cu o muie ))Mwia o iei sau o dai???? Casă știe băetii dacă se baga sau nu.
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 2, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 2, 2017 Daca tot vorbim de lucruri frumoase, poate ma ajutati voi sa gasesc ceva anume , pe mine ma chinuie talentul. Doresc sa ii fac cadou mamei mele o bijuterie ce contine o perla.Am tot cautat pe muuulte site-uri si in cel mai bun caz am gasit perle de cultura. Vreau ceva ce sa contina o perla naturala, nu de cultura.Pt a fi rasplatit efortul vostru pt ajutorul acordat, fac cinste cu o muie ))ce zici de astea?
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 2, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 2, 2017 eu sunt colectionara compulsiva si m-ar interesa tot ce va prisoseste.carti,haine,bijuterii,obiecte vechi,jucarii,etc
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 2, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 2, 2017 ofer si eu la randul meu,ceva ce v-ar interesa
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2017 Daca tot vorbim de lucruri frumoase, poate ma ajutati voi sa gasesc ceva anume , pe mine ma chinuie talentul. Doresc sa ii fac cadou mamei mele o bijuterie ce contine o perla.Am tot cautat pe muuulte site-uri si in cel mai bun caz am gasit perle de cultura. Vreau ceva ce sa contina o perla naturala, nu de cultura.Pt a fi rasplatit efortul vostru pt ajutorul acordat, fac cinste cu o muie ))Se spune că perlele aduc ghinion.
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iulie 2, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Iulie 2, 2017 Haine, in special MAIEURI , multe maieuri ! )Din alea cu maneci lungi 2 2
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Mwia o iei sau o dai???? Casă știe băetii dacă se baga sau nu.O iau, logic. Adica eu o sug ) 17
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 2, 2017
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 2, 2017 Eu mi-am cumparat o pipa http://www.magazintrabucuri.ro/4535-large_default/pipa-opus-2-olivewood-lubinski-a3551.jpg Am 8 in colectie. Nu prea fumz cu acestea , decat foarte rar , dar imi place sa le observ la vitrina 8 14
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Bun. Ideea e simpla. Sunt foarte multi comercianti ce vand imitatii. O perla achizitionata online nu o poti verifica daca e autentica sau nu. Daca reflecta lumina, daca nu se zgarie, daca sunt reci si au imperfectiuni etc. In final doar un laborator cu raze x poate spune clar daca e perla de cultura sau nu.Pana acum doar Rozendra a pus un link catre un site cu un pandantiv cu perla naturala Akoya, de apa sarata. "Rasplata" mea e valabila si fetelor, sunt bisexuala, asa ca este ok si o pizdulice de lins, nu doar o pula de supt. Mai astept link-uri daca gasiti si altceva de unde pot alege. Multumesc mult !!! 17
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 2, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Autor Postat Iulie 2, 2017 Bun. Ideea e simpla. Sunt foarte multi comercianti ce vand imitatii. O perla achizitionata online nu o poti verifica daca e autentica sau nu. Daca reflecta lumina, daca nu se zgarie, daca sunt reci si au imperfectiuni etc. In final doar un laborator cu raze x poate spune clar daca e perla de cultura sau nu.Pana acum doar Rozendra a pus un link catre un site cu un pandantiv cu perla naturala Akoya, de apa sarata."Rasplata" mea e valabila si fetelor, sunt bisexuala, asa ca este ok si o pizdulice de lins, nu doar o pula de supt.Mai astept link-uri daca gasiti si altceva de unde pot alege.Multumesc mult !!!Eu nu sunt bi insa )O sa ma interesez si daca aflu ceva o sa postez,citandu-te.Nu ma pricep la perle pt ca se spune ca cele naturale aduc lacrimi si am devenit usor superstitioasa 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Ultima mea achizitie Zenza-Bronica ETRSi http://cameracity.co.uk/wp-content/uploads/2015/12/Zenza-Bronica-ETRSi-right.jpg Ce (cred ca) urmeaza: Sigma 300-800 F5.6 http://www.pbase.com/andrease/image/124294040/original.jpg 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Eu nu sunt bi insa )O sa ma interesez si daca aflu ceva o sa postez,citandu-te.Nu ma pricep la perle pt ca se spune ca cele naturale aduc lacrimi si am devenit usor superstitioasaIn cazul mamei mele, este piatra ei norocoasa. Cum de altfel ii plac calele, dar nu a cumparat vreodata din cauza superstiției ca la noi se duc la mort , desi afara se pun chiar si in buchete de mireasa. 18
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Mie imi trebuie oja neagra:))Incearca oja semipermanenta. Arata mult mai bine si nu se strica precum oja normala 16
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum