Sari la conținut

Ce va mai cumparati frumos?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mie imi trebuie oja neagra:))

Da, nu stiu de ce, dar cel putin in cazul meu oja neagra mi se pare extrem de sexy, exprima o agresivitate sexuala si o senzualitate exacerbata. Ma rog, asa simt eu :)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ce/20/f1/ce20f14a2e1e8ed94c47b9d7b2d2b9d9--black-manicure-black-nail-polish.jpg

• Like 2
  • Oras:whatever
Postat

Da, nu stiu de ce, dar cel putin in cazul meu oja neagra mi se pare extrem de sexy, exprima o agresivitate sexuala si o senzualitate exacerbata. Ma rog, asa simt eu :)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ce/20/f1/ce20f14a2e1e8ed94c47b9d7b2d2b9d9--black-manicure-black-nail-polish.jpg

Eu folosesc doar neagra, rosie si diverse nuante de roz dintotdeauna.

Rarisim pun altceva

Tu ce ai pe lista de cumparaturi in viitorul apropiat?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

ar suna bine o shaorma cu de toate :) 

• Like 10
  • Minus 15
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

EMO  :)

Vizitator izabellasex&bdsm
Postat

Daca tot vorbim de lucruri frumoase, poate ma ajutati voi sa gasesc ceva anume , pe mine ma chinuie talentul. Doresc sa ii fac cadou mamei mele o bijuterie ce contine o perla.

Am tot cautat pe muuulte site-uri si in cel mai bun caz am gasit perle de cultura. Vreau ceva ce sa contina o perla naturala, nu de cultura.

Pt a fi rasplatit efortul vostru pt ajutorul acordat, fac cinste cu o muie :)))

• Like 22
Postat

Daca tot vorbim de lucruri frumoase, poate ma ajutati voi sa gasesc ceva anume , pe mine ma chinuie talentul. Doresc sa ii fac cadou mamei mele o bijuterie ce contine o perla.

Am tot cautat pe muuulte site-uri si in cel mai bun caz am gasit perle de cultura. Vreau ceva ce sa contina o perla naturala, nu de cultura.

https://www.brilio.ro/catalogsearch/result/?q=perla

Ma tem ca sunt nevoita sa nu primesc resplata :)

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Mwia o iei sau o dai????

Casă știe băetii dacă se baga sau nu.

• Oras:braila
Postat

ce zici de astea?

post-15673-0-69783900-1498986590_thumb.jpg

Postat

eu sunt colectionara compulsiva si m-ar interesa tot ce va prisoseste.carti,haine,bijuterii,obiecte vechi,jucarii,etc

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Se spune că perlele aduc ghinion.

Postat

Mwia o iei sau o dai????

Casă știe băetii dacă se baga sau nu.

O iau, logic. Adica eu o sug :))
  • Like 17
Reputație: -1394
Postat

Eu mi-am cumparat o pipa

http://www.magazintrabucuri.ro/4535-large_default/pipa-opus-2-olivewood-lubinski-a3551.jpg

Am 8 in colectie. Nu prea fumz cu acestea , decat foarte rar , dar imi place sa le observ la vitrina :)

• Like 8
  • Minus 14
Postat

Bun. Ideea e simpla. Sunt foarte multi comercianti ce vand imitatii. O perla achizitionata online nu o poti verifica daca e autentica sau nu. Daca reflecta lumina, daca nu se zgarie, daca sunt reci si au imperfectiuni etc. In final doar un laborator cu raze x poate spune clar daca e perla de cultura sau nu.

Pana acum doar Rozendra a pus un link catre un site cu un pandantiv cu perla naturala Akoya, de apa sarata.

"Rasplata" mea e valabila si fetelor, sunt bisexuala, asa ca este ok si o pizdulice de lins, nu doar o pula de supt.

Mai astept link-uri daca gasiti si altceva de unde pot alege.

Multumesc mult !!!

• Like 17
Postat

Post dublu

Postat

Bun. Ideea e simpla. Sunt foarte multi comercianti ce vand imitatii. O perla achizitionata online nu o poti verifica daca e autentica sau nu. Daca reflecta lumina, daca nu se zgarie, daca sunt reci si au imperfectiuni etc. In final doar un laborator cu raze x poate spune clar daca e perla de cultura sau nu.

Pana acum doar Rozendra a pus un link catre un site cu un pandantiv cu perla naturala Akoya, de apa sarata.

"Rasplata" mea e valabila si fetelor, sunt bisexuala, asa ca este ok si o pizdulice de lins, nu doar o pula de supt.

Mai astept link-uri daca gasiti si altceva de unde pot alege.

Multumesc mult !!!

Eu nu sunt bi insa :))

O sa ma interesez si daca aflu ceva o sa postez,citandu-te.

Nu ma pricep la perle pt ca se spune ca cele naturale aduc lacrimi si am devenit usor superstitioasa

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ultima mea achizitie :)

Zenza-Bronica ETRSi

http://cameracity.co.uk/wp-content/uploads/2015/12/Zenza-Bronica-ETRSi-right.jpg

Ce (cred ca) urmeaza:

Sigma 300-800 F5.6

http://www.pbase.com/andrease/image/124294040/original.jpg

• Like 1
Postat

Eu nu sunt bi insa :))

O sa ma interesez si daca aflu ceva o sa postez,citandu-te.

Nu ma pricep la perle pt ca se spune ca cele naturale aduc lacrimi si am devenit usor superstitioasa

In cazul mamei mele, este piatra ei norocoasa.

Cum de altfel ii plac calele, dar nu a cumparat vreodata din cauza superstiției ca la noi se duc la mort , desi afara se pun chiar si in buchete de mireasa.

• Like 18

Postat

Mie imi trebuie oja neagra:))

Incearca oja semipermanenta. Arata mult mai bine si nu se strica precum oja normala :*

• Like 16

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...