Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 ... cum sa pleci cu prezervativul plin? Hai ca ma asteptam la alte "fantezii", dar cu prezervativul plin de copii cruzi... nu ma pot opri din ras...macar ii face nod la prezervativ? sau i se varsa in buzunar? Le este frica de pensie alimentara ,cred 8
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Le este frica de pensie alimentara ,cred s-ar putea... sa le fie frica de chestia asta. Eu ma gandeam ca e ceva ... religios, o secta ceva. 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 11, 2017 Le este frica de pensie alimentara ,cred Și mie care trăiesc din ajutor social, câtă pensie sa-mi ia? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Și mie care trăiesc din ajutor social, câtă pensie sa-mi ia? Tie iti arunca prezervativul direct si trage apa . 4 1
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 11, 2017 maa..tu erai...du-te in pula mea de blond prostprost rau maiti faci tk2xx, tk2xxxsi te plusezi singurda-te in rahat ma cu sperma ta cu totai mancat-o pe drum?! Ti se pare tie ca sunt blond idioato ?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 11, 2017 TraceKira n-a murit/TraceKira este hit.Am zis! 5 24
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Ti se pare tie ca sunt blond idioato ? Deci recunosti ca ti-ai facut laba singur si cu prez peste, apoi ai plecat cu sperma?! Asta valoreaza toate punctele negative! Duamne, ce retardat! Nu m-am putut abtine, asta este piesa de rezistenta a contului tk2xxx! 3 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 11, 2017 Deci recunosti ca ti-ai facut laba singur si cu prez peste, apoi ai plecat cu sperma?! Asta valoreaza toate punctele negative! Duamne, ce retardat! Nu m-am putut abtine, asta este piesa de rezistenta a contului tk2xxx! Eu ce spuneam? 6 24
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 11, 2017 deci a ajuns si la tine celebrul tracekira?cam tarziu. de plecat pleaca cu slobozul in buzunar de frica sa nu-l iei, sa ti-l torni in pasarica si apoi sa-i ceri pensie alimentara.asta e pe bune.dupa atatia ani e rmarcabil ca inca te mai poti mira de gradul de nebunie al populatiei care umbla libera prin oras.bravo tie!inseamna ca nu te-ai plafonat Sunt mai multi care fac asa. Invoca faptul ca le este frica de un eventual santaj (viol etc). Cica acu' asta e la moda, unele retele vechi s-au reprofilat din lipsa de perspective.
geo_x36 Reputație: -663 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Octombrie 11, 2017 maa..tu erai...du-te in pula mea de blond prostprost rau maiti faci tk2xx, tk2xxxsi te plusezi singurda-te in rahat ma cu sperma ta cu totai mancat-o pe drum?! irina ... pai e valoros mai fata draga, doar are cont din ala ... 3 5
randunica Reputație: 6424 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 12, 2017 irina ... pai e valoros mai fata draga, doar are cont din ala ...sa ma pis pe elca prea e handicapat saraculpacat de ochii lui... 1 1
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Postat Octombrie 12, 2017 'Ai de plm! Se mai și dă de gol singur. De imbecil ce e. Ăla din poză el e? Ferească! Ce martalog slut și opărit. Se vede clar că suferă de un retard mental. Ăsta și-a cheltuit tot ajutorul social pe contul SP. Trist. Foarte trist. 2 4
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 'Ai de plm! Se mai și dă de gol singur. De imbecil ce e. Ăla din poză el e? Ferească! Ce martalog slut și opărit. Se vede clar că suferă de un retard mental. Ăsta și-a cheltuit tot ajutorul social pe contul SP. Trist. Foarte trist. Esti rautacioasa aici . O fi omul cum o fi , dar si daca ala e slut inseamna ca nu prea ai dat de asemenea specimene in viata. Fizic pare om normal, nederanjant retinei. 6 4
randunica Reputație: 6424 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 12, 2017 nu e ma ala din pozae blond cu ochii albastri, frumusel, ingrijit,cu aspect fizic placut. dar handicapat psihic.era speriat de bombevai de capul lui....
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 suna si face programare pt o labuta.ok.ii spun adresa prin sms, suna iar.ma scoate din sarite si apoi isi cere scuze.intr-un final vine.nu vrea prosop ca se spala doar asawtf?okda doua palme de apa pe pula la chiuveta..ok...("cum naiba sa fac dus la tine, hai ma")...ating pula, imi da mainile la o parte ca sa pun prezervativ, totusi, o ating eu...("hai ma, cum sa o atingi asa,te rog..!")pun prezervativ, dau sa pun ulei, el preia si se labuieste singur ("de ce plm nu ai zis ca vrei laba asistata, tu o faci si eu ma uit?")wtf..again!termina(wtfa aaaagian!- nici zece secunde)"ai un servetel?da ca arunc eu!nuu, da incoa"wtf?!!??!?! si-a luat prezervativul in servetel si a plecat cu el in buzunar. fara dus fara nimic acuuum eu :WTF face cu el?!?!?!wtf is wrong with me?!?!Sa stii ca m-am simtit bine, orice ai crede.Nu vroiam sa las vreo mostra din codul meu genetic, unic, desigur.
randunica Reputație: 6424 Postat Octombrie 16, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Octombrie 16, 2017 Sa stii ca m-am simtit bine, orice ai crede.Nu vroiam sa las vreo mostra din codul meu genetic, unic, desigur.Du te wayyyCa nu ai fost tu))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum