Membru Premium il pupparo Reputație: 22422 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Ca nu face . Sau cum a mentionat Bunicul ( user serios , cu recenzii pertinente) , face parcimonios , sau doar cu cine decide ea. Pe de alta parte , mai sunt recenzii in care alti vizitatori menționează acelasi aspect : FK slab , sau deloc. Link spre comentariu
andrei_slks Reputație: 28 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Da , oralul este numai protejat. Iar FK este in functie de compatibilitate.. Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22422 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Ok. Limpede now. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Ok. Limpede now. Probabil ca a facut exceptii, dar nu zice, evident Link spre comentariu
andrei_slks Reputație: 28 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Probabil ca a facut exceptii, dar nu zice, evidentce exceptii ? era vorba de FK si de faptul ca e specificat ca e in functie de compatibilitate Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Buna , cred ca am fost destul de explicita cand am zis ca FK este in functie de compatibilitate si de igienă. Probabil nu am simti nici o compatibilitate cu acea persoana si decat sa o fac in sictir mai bine nu am făcut. Asa vad eu lucrurile . Sa aveti o zi frumoasa va pup :* 2 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4723 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Buna , cred ca am fost destul de explicita cand am zis ca FK este in functie de compatibilitate si de igienă. Probabil nu am simti nici o compatibilitate cu acea persoana si decat sa o fac in sictir mai bine nu am făcut. Asa vad eu lucrurile . Sa aveti o zi frumoasa va pup :*Te înțeleg! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Te înțeleg!Macar tu înțelegi:) :* te pup Link spre comentariu
lion_boy Reputație: 806 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Dacă exista conexiune atunci FK vine de la sine e de înțeles mult spor sa ai Raisa și sa ajungi in top pentru ca meriți ,recomand calitate. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Buna , cred ca am fost destul de explicita cand am zis ca FK este in functie de compatibilitate si de igienă. Probabil nu am simti nici o compatibilitate cu acea persoana si decat sa o fac in sictir mai bine nu am făcut. Asa vad eu lucrurile . Sa aveti o zi frumoasa va pup :* Explicit, daca te pupi cu X-ulescu inseamna ca-ti place de el si te-ai combina daca te-ai intalni intamplator in afara futodromului Link spre comentariu
rav3r Reputație: 358 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Muntele Olymp Oras:Muntele Olymp Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 fara, fk. ok, bye :D ziceau unii de fk, corect. cat pe ce sa ii credface FK, dar presupun ca e in functie de om.... Link spre comentariu
alexunderground97 Reputație: 6 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Daca tot am rămas logat pe forum las și un comment :) Proaspăt întors de la domnișoara. Pe scurt, o experiență superbă. Fata e dezinvolta, inteligentă și are o voce super finuta (pentru amatorii de discuția dintre numere, eu am discutat 10-15 minute cu ea pe diverse teme). Corpul este destul de înalt, ferm, atletic (face kickboxing :P ). Sani medii și fermi, numai buni sa te joci cu ei. Fundul la fel, ai ce apuca. Trasaturi feminine foarte incitante, umerii mai ales, super finuti. La GFE chiar a excelat, cu mine a făcut FK. Acțiunea în sine la fel, receptivă, sfârcuri erectile (yum), incercat vreo 3-4 pozitii in 2 numere. Singurul detaliu negativ a fost din cauza mea, fiind puțin obosit nu am putut finaliza și a doua oară, am stanjenit-o putin la oral pe final. Sincere scuze! Am stat o ora si 10 minute per total, nu a zis absolut nimic. Amenda 200 lei. Voi reveni. Te pup Raisa! Notele obligatorii ale forumului :)OP: 8NP: 9GFE: 10+++Locație: 9Fata: 9,85 (nu dau niciodată 10). Oricum întorci capul după ea pe stradă, e piesă. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Daca tot am rămas logat pe forum las și un comment :) Proaspăt întors de la domnișoara. Pe scurt, o experiență superbă. Fata e dezinvolta, inteligentă și are o voce super finuta (pentru amatorii de discuția dintre numere, eu am discutat 10-15 minute cu ea pe diverse teme). Corpul este destul de înalt, ferm, atletic (face kickboxing :P ). Sani medii și fermi, numai buni sa te joci cu ei. Fundul la fel, ai ce apuca. Trasaturi feminine foarte incitante, umerii mai ales, super finuti. La GFE chiar a excelat, cu mine a făcut FK. Acțiunea în sine la fel, receptivă, sfârcuri erectile (yum), incercat vreo 3-4 pozitii in 2 numere. Singurul detaliu negativ a fost din cauza mea, fiind puțin obosit nu am putut finaliza și a doua oară, am stanjenit-o putin la oral pe final. Sincere scuze! Am stat o ora si 10 minute per total, nu a zis absolut nimic. Amenda 200 lei. Voi reveni. Te pup Raisa! Notele obligatorii ale forumului :)OP: 8NP: 9GFE: 10+++Locație: 9Fata: 9,85 (nu dau niciodată 10). Oricum întorci capul după ea pe stradă, e piesă. Multumesc mult :* te pupăcesc si ma bucur ca te ai simtit bine cu mine :* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Disponibilă :* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Buna dragii mei :* 11 Link spre comentariu
the1player Reputație: 11 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 As vrea sa,mi zici care a fost motivul pentru care Sambata 20.01 seara la ora 20 nu ti ai onorat programarea. Ce bine ca exista forumul asta. 1 Link spre comentariu
partymen Reputație: 14 Postat Ianuarie 22, 2018 Partajează Postat Ianuarie 22, 2018 Am fost și eu la domnișoara am confirmat programarea tot și după am mai așteptat spunându-mi ca mai are puțin treaba, in fine am așteptat și in final am ajuns la ea , da e drăguța dar nu are foarte multe in meniu ceea ce ma face sa nu mai revin Note 8 aspect 6 oral neatenție la zone 7 normal da contre dar nu wow 8.5 locație Halat 100 fin Nu as mai reveni. 1 Link spre comentariu
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 As vrea sa,mi zici care a fost motivul pentru care Sambata 20.01 seara la ora 20 nu ti ai onorat programarea. Ce bine ca exista forumul asta.Ei si tu.A sunat vreun boschetar cu 10 minute inainte si l-a primit in locul tau. Link spre comentariu
lion_boy Reputație: 806 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Nu înțeleg care e problema Raisa e o fata super drăguța vizita la ea a decurs foarte bine si nu am fost doar o data iar la capitolul programari mereu a respectat. Link spre comentariu
lion_boy Reputație: 806 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Am fost și eu la domnișoara am confirmat programarea tot și după am mai așteptat spunându-mi ca mai are puțin treaba, in fine am așteptat și in final am ajuns la ea , da e drăguța dar nu are foarte multe in meniu ceea ce ma face sa nu mai revin Note 8 aspect 6 oral neatenție la zone 7 normal da contre dar nu wow 8.5 locație Halat 100 fin Nu as mai reveni. Din ce văd ai profil doar de o zi si te-ai gândit tu sa îți dai cu părerea deodată dacă nu îți place ca te pune pe așteptare pleci e foarte simplu iar de respectat a respectat mereu programarea e serioasă. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Ei si tu.A sunat vreun boschetar cu 10 minute inainte si l-a primit in locul tau.Tin sa te contrazic pentru ca eu lucrez doar pe programări si niciodata daca suna cineva nu il primesc cu 10 min sau 20 fără a avea programare înainte. Nu am tinut sa raspund la comentariu de mai sus deoarece nu l am mai primit pentru ca am avut motivele mele si el desigur ca le stie nu din vina mea ci vina lui. Am tot dreptul sa imi aleg clienții si lui i am spus același lucru . Și nu cred ca am făcut pe cineva sa aștepte mai mult de 5 min jos . Sau poate a așteptat atunci cand a venit mai devreme decat era programare . Foarte multe răutăți din partea unora!! Nu cred ca din partea mea a fost vreodata vreo răutate , nici pe topic nici in timpul întâlnirii. Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Din ce văd ai profil doar de o zi si te-ai gândit tu sa îți dai cu părerea deodată dacă nu îți place ca te pune pe așteptare pleci e foarte simplu iar de respectat a respectat mereu programarea e serioasă.Nu iti mai bate capul ca nu ai cui sa ii explici , fiecare își tine parerea. Eu cred ca nici nu a fost la mine doar vorbește asa . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Am fost și eu la domnișoara am confirmat programarea tot și după am mai așteptat spunându-mi ca mai are puțin treaba, in fine am așteptat și in final am ajuns la ea , da e drăguța dar nu are foarte multe in meniu ceea ce ma face sa nu mai revin Note 8 aspect 6 oral neatenție la zone 7 normal da contre dar nu wow 8.5 locație Halat 100 fin Nu as mai reveni. Acest cont al tau cred ca este fake! Ai doar o postare si aceasta este cea de mai sus , iar tu ti ai facut contul chiar exact cand ai postat. Deci nici macar nu ai fost la mine. Link spre comentariu
makaveli123 Reputație: 74 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 E buna rau Link spre comentariu
white rabbit Reputație: 81 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 ðŸ‘🼠Bravo raisa .... 🦠rrrr Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum