Sari la conținut

Raisa ♥♦♣ 0765955292

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Ca nu face . Sau cum a mentionat Bunicul ( user serios , cu recenzii pertinente) , face parcimonios , sau doar cu cine decide ea.

Pe de alta parte , mai sunt recenzii in care alti vizitatori menționează acelasi aspect : FK slab , sau deloc.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna , cred ca am fost destul de explicita cand am zis ca FK este in functie de compatibilitate si de igienă. Probabil nu am simti nici o compatibilitate cu acea persoana si decat sa o fac in sictir mai bine nu am făcut. Asa vad eu lucrurile . Sa aveti o zi frumoasa va pup :*

• Like 2
Link spre comentariu

Buna , cred ca am fost destul de explicita cand am zis ca FK este in functie de compatibilitate si de igienă. Probabil nu am simti nici o compatibilitate cu acea persoana si decat sa o fac in sictir mai bine nu am făcut. Asa vad eu lucrurile . Sa aveti o zi frumoasa va pup :*

Te înțeleg!

Link spre comentariu
  • Oras://
  • Oras://

Explicit, daca te pupi cu X-ulescu inseamna ca-ti place de el si te-ai combina daca te-ai intalni intamplator in afara futodromului

Link spre comentariu

Daca tot am rămas logat pe forum las și un comment :) Proaspăt întors de la domnișoara.

Pe scurt, o experiență superbă. Fata e dezinvolta, inteligentă și are o voce super finuta (pentru amatorii de discuția dintre numere, eu am discutat 10-15 minute cu ea pe diverse teme).

Corpul este destul de înalt, ferm, atletic (face kickboxing :P ). Sani medii și fermi, numai buni sa te joci cu ei. Fundul la fel, ai ce apuca. Trasaturi feminine foarte incitante, umerii mai ales, super finuti.

La GFE chiar a excelat, cu mine a făcut FK. Acțiunea în sine la fel, receptivă, sfârcuri erectile (yum), incercat vreo 3-4 pozitii in 2 numere. Singurul detaliu negativ a fost din cauza mea, fiind puțin obosit nu am putut finaliza și a doua oară, am stanjenit-o putin la oral pe final. Sincere scuze!

Am stat o ora si 10 minute per total, nu a zis absolut nimic. Amenda 200 lei.

Voi reveni. Te pup Raisa!

Notele obligatorii ale forumului :)

OP: 8

NP: 9

GFE: 10+++

Locație: 9

Fata: 9,85 (nu dau niciodată 10). Oricum întorci capul după ea pe stradă, e piesă.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Daca tot am rămas logat pe forum las și un comment :) Proaspăt întors de la domnișoara.

Pe scurt, o experiență superbă. Fata e dezinvolta, inteligentă și are o voce super finuta (pentru amatorii de discuția dintre numere, eu am discutat 10-15 minute cu ea pe diverse teme).

Corpul este destul de înalt, ferm, atletic (face kickboxing :P ). Sani medii și fermi, numai buni sa te joci cu ei. Fundul la fel, ai ce apuca. Trasaturi feminine foarte incitante, umerii mai ales, super finuti.

La GFE chiar a excelat, cu mine a făcut FK. Acțiunea în sine la fel, receptivă, sfârcuri erectile (yum), incercat vreo 3-4 pozitii in 2 numere. Singurul detaliu negativ a fost din cauza mea, fiind puțin obosit nu am putut finaliza și a doua oară, am stanjenit-o putin la oral pe final. Sincere scuze!

Am stat o ora si 10 minute per total, nu a zis absolut nimic. Amenda 200 lei.

Voi reveni. Te pup Raisa!

Notele obligatorii ale forumului :)

OP: 8

NP: 9

GFE: 10+++

Locație: 9

Fata: 9,85 (nu dau niciodată 10). Oricum întorci capul după ea pe stradă, e piesă.

Multumesc mult :* te pupăcesc si ma bucur ca te ai simtit bine cu mine :*

Link spre comentariu

Am fost și eu la domnișoara am confirmat programarea tot și după am mai așteptat spunându-mi ca mai are puțin treaba, in fine am așteptat și in final am ajuns la ea , da e drăguța dar nu are foarte multe in meniu ceea ce ma face sa nu mai revin

Note 8 aspect

6 oral neatenție la zone

7 normal da contre dar nu wow

8.5 locație

Halat 100 fin

Nu as mai reveni.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Am fost și eu la domnișoara am confirmat programarea tot și după am mai așteptat spunându-mi ca mai are puțin treaba, in fine am așteptat și in final am ajuns la ea , da e drăguța dar nu are foarte multe in meniu ceea ce ma face sa nu mai revin

Note 8 aspect

6 oral neatenție la zone

8.5 locație

Halat 100 fin

Nu as mai reveni.

Din ce văd ai profil doar de o zi si te-ai gândit tu sa îți dai cu părerea deodată dacă nu îți place ca te pune pe așteptare pleci e foarte simplu iar de respectat a respectat mereu programarea e serioasă.

Link spre comentariu
Vizitator

Ei si tu.

A sunat vreun boschetar cu 10 minute inainte si l-a primit in locul tau.

Tin sa te contrazic pentru ca eu lucrez doar pe programări si niciodata daca suna cineva nu il primesc cu 10 min sau 20 fără a avea programare înainte. Nu am tinut sa raspund la comentariu de mai sus deoarece nu l am mai primit pentru ca am avut motivele mele si el desigur ca le stie nu din vina mea ci vina lui. Am tot dreptul sa imi aleg clienții si lui i am spus același lucru . Și nu cred ca am făcut pe cineva sa aștepte mai mult de 5 min jos . Sau poate a așteptat atunci cand a venit mai devreme decat era programare . Foarte multe răutăți din partea unora!! Nu cred ca din partea mea a fost vreodata vreo răutate , nici pe topic nici in timpul întâlnirii. Multumesc !

Link spre comentariu
Vizitator

Din ce văd ai profil doar de o zi si te-ai gândit tu sa îți dai cu părerea deodată dacă nu îți place ca te pune pe așteptare pleci e foarte simplu iar de respectat a respectat mereu programarea e serioasă.

Nu iti mai bate capul ca nu ai cui sa ii explici , fiecare își tine parerea. Eu cred ca nici nu a fost la mine doar vorbește asa .

Link spre comentariu
Vizitator

Note 8 aspect

6 oral neatenție la zone

8.5 locație

Halat 100 fin

Nu as mai reveni.

Acest cont al tau cred ca este fake! Ai doar o postare si aceasta este cea de mai sus , iar tu ti ai facut contul chiar exact cand ai postat. Deci nici macar nu ai fost la mine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...