marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 12, 2017 Serios?Mai Marto...de la povestea cu Picon m-ai lămurit.Deși ți-am spus clar.Care voi?Pai sa vedem...Marinelu, Paganelu și cei doi ucenici ai lui gizas da nimfomane.Care cele trei conturi?Cât trebuie sa ma repet pentru voi...unu l-a zis "maiestrul " tău mai sus,Orochi.De Tata știi deja,că-l regreți,ca îți Plăcea.Știu arătam mai bine jos,la beci,în pușcărie )atunci de la povestea aia m-am lamurit si eu , fiecare isi poarta razboaiele singur, asa ai spus , nu? mai departe desi vorbesti pe inteles, eu nu te pot pricepe, n-am maiestru bre ,eu sunt eu si tu ai o fixatie cu VOI, tabere dau puncte oricui cand imi pare ca are sens , inclusiv tie/arati mai bine fara gif, daca renunti si la atractia numelor arhetipale , esti perfect , fii om , fii tu insuti
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 3 conturi.Un fel de Trinitate a Prostiei.Iote cine vorbește...Zeci de conturi....la tine ce sa spunem? Mulțimea de prosti? ) 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 atunci de la povestea aia m-am lamurit si eu , fiecare isi poarta razboaiele singur, asa ai spus , nu? mai departe desi vorbesti pe inteles, eu nu te pot pricepe, n-am maiestru bre ,eu sunt eu si tu ai o fixatie cu VOI, tabere dau puncte oricui cand imi pare ca are sens , inclusiv tie/arati mai bine fara gif, daca renunti si la atractia numelor arhetipale , esti perfect , fii om , fii tu insuti Aha,deci nu e da bine cu fixatiile astea cu grupuri pricepi vad că,sa ma exprim ca Yoda.Dar tot te-ai aliat cu Paganelu în privința problemei tale cu Picon.Ai dat vreo doua posturi,știi tu mai bine.Vezi ca,poate următoru user,îl binduiesc iar pa amicu Horseman Death.You know... You cant cheat Death Care-i problema ca-mi aleg useri neobișnuiți? L-am făcut pe ăsta special sa le dau peste bot zmeilor care s-au luat de Tata.Ma pricep mai bine. "Snaping neks and cashing chekcs îs what i do" 1 2
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Ai de mea. Prost l-a mai facut ma-sa/ta-su pe asta.
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 12, 2017 Aha,deci nu e da bine cu fixatiile astea cu grupuri pricepi vad că,sa ma exprim ca Yoda.Dar tot te-ai aliat cu Paganelu în privința problemei tale cu Picon.Ai dat vreo doua posturi,știi tu mai bine.Vezi ca,poate următoru user,îl binduiesc iar pa amicu Horseman Death.You know... You cant cheat Death Care-i problema ca-mi aleg useri neobișnuiți? L-am făcut pe ăsta special sa le dau peste bot zmeilor care s-au luat de Tata.Ma pricep mai bine."Snaping neks and cashing chekcs îs what i do" bai nene, delirezi , asta-i parerea mea , ca ti-am spus de 3 ori acelasi lucru si tot pe-a ta o tii cu aliantele , parca ai fi femeia aia care viseaza , o sa fac tot posibilul sa nu mai interferez nicicum cu tine , multa sanatate , hai pa si noapte buna
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 bai nene, delirezi , asta-i parerea mea , ca ti-am spus de 3 ori acelasi lucru si tot pe-a ta o tii cu aliantele , parca ai fi femeia aia care viseaza , o sa fac tot posibilul sa nu mai interferez nicicum cu tine , multa sanatate , hai pa si noapte buna Chiar vrei sa caut alea doua postări unde te-a mâncat pielea?Hai ca știu ca ești mai în vârstă,fii măcar femeie serioasa dacă tot pretinzi sa fiu eu "eu însumi". 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Ai de mea.Prost l-a mai facut ma-sa/ta-su pe asta.Pan la tine....mai am de mâncat douaj da vieți ) 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 12, 2017 Aha,deci nu e da bine cu fixatiile astea cu grupuri pricepi vad că,sa ma exprim ca Yoda.Dar tot te-ai aliat cu Paganelu în privința problemei tale cu Picon.Ai dat vreo doua posturi,știi tu mai bine.Vezi ca,poate următoru user,îl binduiesc iar pa amicu Horseman Death.You know... You cant cheat Death Care-i problema ca-mi aleg useri neobișnuiți? L-am făcut pe ăsta special sa le dau peste bot zmeilor care s-au luat de Tata.Ma pricep mai bine."Snaping neks and cashing chekcs îs what i do" Las-o, nu ai cu cine discuta! Să amintim doar topicul ăla cu vaccinurile ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Las-o, nu ai cu cine discuta! Să amintim doar topicul ăla cu vaccinurile ... E incredibil, cum se uită asa de rapid...
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Pan la tine....mai am de mâncat douaj da vieți )Aici ai dreptate.Pana sa ajungi la nivelul meu, trebuie sa papi multa mamaliga. Apoi ai permisiunea mea de a te crede Belzebut sau mai stiu eu ce personaj de la Marvel.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 12, 2017 E incredibil, cum se uită asa de rapid...
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Picon s-a aliat cu toti prostii, in incercarile lui disperate de a-mi face fata. Ai de mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Aici ai dreptate.Pana sa ajungi la nivelul meu, trebuie sa papi multa mamaliga.Apoi ai permisiunea mea de a te crede Belzebut sau mai stiu eu ce personaj de la Marvel.Și care e nivelul tău?Ia stai sa vedem,asa scurt:-Mare erudit,mare edukat, mare citit,mare învățat.Care face...ce?Doar un kaka în drum.Bai ma lași?Sa vii tu,cu nivelul tău,și sa te justifici ca faci ce faci pe aici ca asa au făcut alții.Și unde? Concluzie?Sa te caci în toată educația ta și sa tragi apa.Nimic n-ai înțeles.Sa n-o iei în serios. ) 1 2
parintele pomohaci Reputație: -409 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 ioi, copile, ce fain esti... 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 12, 2017 Picon s-a aliat cu toti prostii, in incercarile lui disperate de a-mi face fata. Ai de mea.Papagali ca tine, halesc câte 3 la micul dejun.
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Papagali ca tine, halesc câte 3 la micul dejun. Asta pe langa vreo 4 cururi de curve linse si 5 felatii realizate, cu maiestrie si de bunavoie, unor proxeneti de pe aici. Breakfast of champions. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2017 ioi, copile, ce fain esti... Vezi că leagă. Dă-te la el că e loc. 2
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 12, 2017 Asta pe langa vreo 4 cururi de curve linse si 5 felatii realizate, cu maiestrie si de bunavoie, unor proxeneti de pe aici. Breakfast of champions. Ie unii p-acilea, eee pula unii, multi de aici pot si d-astea, in lipsa coastelor si a coloanei vertebrale : https://www.youtube.com/watch?v=fU5w3ku2Qec Asta-i clarrr una din marile dileme ale lu' 'chucy', o da sau o ia, la muie ? https://www.youtube.com/watch?v=78QgflX0nAY
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2017 Ie unii p-acilea, eee pula unii, multi de aici pot si d-astea, in lipsa coastelor si a coloanei vertebrale : Fără nici o legătură cu ce ai scris dar vreau neapărat să știi că mă doarme-n pulă de tine. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Ie unii p-acilea, eee pula unii, multi de aici pot si d-astea, in lipsa coastelor si a coloanei vertebrale : https://www.youtube.com/watch?v=fU5w3ku2Qec Asta-i clarrr una din marile dileme ale lu' 'chucy', o da sau o ia, la muie ? https://www.youtube.com/watch?v=78QgflX0nAYEști expirat ba!Știam bancu da când m-am făcut pionier.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Fără nici o legătură cu ce ai scris dar vreau neapărat să știi că mă doarme-n pulă de tine.Citez din Paraziții "ma doare-n pulă Ma doare-puuulaaaaMa doaaaareeeeee.....""Zi pu la-la-laZi pu-la-la-la-la" ) 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 da bre , am inteles ca nu poti sa te bagi, ca le lasa suporterii balta si ti-l pui si tu pe Picon in cap , marlania aluia nu-ti permiti s-o vezi Uite un post,al tău,cuvânt cu cuvânt.Ia explica-mi tu,ce ai vrut sa spui.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 12, 2017 Asta pe langa vreo 4 cururi de curve linse si 5 felatii realizate, cu maiestrie si de bunavoie, unor proxeneti de pe aici.Breakfast of champions.Păi, ce să zici și tu! Aceeași placă zgâriată, in lipsa unei replici inteligente.'ai de pula ta, de țăran dintr-un cătun din Bistrița.-Năsăud! 5 8
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Bistrita, Urziceni, Slobozia, Vaslui, Londra, Bangkok, Oslo.Hotarati-va.
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Autor Postat Iulie 12, 2017 Ce mai ciuguleste chucky, ca o bibilica, postarile altora.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum