Sari la conținut

Intoleranta si dubla masura pe nimfomane.com

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI
Postat

Serios?

Mai Marto...de la povestea cu Picon m-ai lămurit.Deși ți-am spus clar.

Care voi?

Pai sa vedem...

Marinelu, Paganelu și cei doi ucenici ai lui gizas da nimfomane.

Care cele trei conturi?

Cât trebuie sa ma repet pentru voi...unu l-a zis "maiestrul " tău mai sus,Orochi.De Tata știi deja,că-l regreți,ca îți Plăcea.

Știu arătam mai bine jos,la beci,în pușcărie :))

atunci de la povestea aia m-am lamurit si eu , fiecare isi poarta razboaiele singur, asa ai spus , nu? mai departe desi vorbesti pe inteles, eu nu te pot pricepe, n-am maiestru bre ,eu sunt eu  si tu ai o fixatie cu VOI, tabere :slap2  dau puncte oricui cand imi pare ca are sens , inclusiv tie/arati mai bine fara gif, daca renunti si la atractia numelor arhetipale , esti perfect :laugh2 , fii om , fii tu insuti 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

3 conturi.

Un fel de Trinitate a Prostiei.

Iote cine vorbește...

Zeci de conturi....la tine ce sa spunem? Mulțimea de prosti? :))

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

atunci de la povestea aia m-am lamurit si eu , fiecare isi poarta razboaiele singur, asa ai spus , nu? mai departe desi vorbesti pe inteles, eu nu te pot pricepe, n-am maiestru bre ,eu sunt eu  si tu ai o fixatie cu VOI, tabere :slap2  dau puncte oricui cand imi pare ca are sens , inclusiv tie/arati mai bine fara gif, daca renunti si la atractia numelor arhetipale , esti perfect :laugh2 , fii om , fii tu insuti

Aha,deci nu e da bine cu fixatiile astea cu grupuri ;) pricepi vad că,sa ma exprim ca Yoda.Dar tot te-ai aliat cu Paganelu în privința problemei tale cu Picon.Ai dat vreo doua posturi,știi tu mai bine.Vezi ca,poate următoru user,îl binduiesc iar pa amicu Horseman Death.You know... You cant cheat Death ;)

Care-i problema ca-mi aleg useri neobișnuiți?

L-am făcut pe ăsta special sa le dau peste bot zmeilor care s-au luat de Tata.Ma pricep mai bine.

"Snaping neks and cashing chekcs îs what i do" ;)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Aha,deci nu e da bine cu fixatiile astea cu grupuri ;) pricepi vad că,sa ma exprim ca Yoda.Dar tot te-ai aliat cu Paganelu în privința problemei tale cu Picon.Ai dat vreo doua posturi,știi tu mai bine.Vezi ca,poate următoru user,îl binduiesc iar pa amicu Horseman Death.You know... You cant cheat Death ;)

L-am făcut pe ăsta special sa le dau peste bot zmeilor care s-au luat de Tata.Ma pricep mai bine.

bai nene, delirezi , asta-i parerea mea , ca ti-am spus de 3 ori acelasi lucru  si tot pe-a ta o tii cu aliantele  , parca ai fi  femeia aia care viseaza , o sa fac tot posibilul sa nu mai interferez nicicum cu tine , multa sanatate  , hai pa  si noapte buna 

Vizitator
Postat

bai nene, delirezi , asta-i parerea mea , ca ti-am spus de 3 ori acelasi lucru  si tot pe-a ta o tii cu aliantele  , parca ai fi  femeia aia care viseaza , o sa fac tot posibilul sa nu mai interferez nicicum cu tine , multa sanatate  , hai pa  si noapte buna

Chiar vrei sa caut alea doua postări unde te-a mâncat pielea?

Hai ca știu ca ești mai în vârstă,fii măcar femeie serioasa dacă tot pretinzi sa fiu eu "eu însumi".

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ai de :) mea.

Prost l-a mai facut ma-sa/ta-su pe asta.

Pan la tine....mai am de mâncat douaj da vieți :))
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Las-o, nu ai cu cine discuta! Să amintim doar topicul ăla cu vaccinurile ...  :slap2

Vizitator
Postat

Las-o, nu ai cu cine discuta! Să amintim doar topicul ăla cu vaccinurile ...  :slap2

E incredibil, cum se uită asa de rapid...

Postat

E incredibil, cum se uită asa de rapid...

:slap2

Vizitator
Postat

Aici ai dreptate.

Pana sa ajungi la nivelul meu, trebuie sa papi multa mamaliga.

Apoi ai permisiunea mea de a te crede Belzebut sau mai stiu eu ce personaj de la Marvel.

Și care e nivelul tău?

Ia stai sa vedem,asa scurt:

-Mare erudit,mare edukat, mare citit,mare învățat.Care face...ce?

Doar un kaka în drum.

Bai ma lași?

Sa vii tu,cu nivelul tău,și sa te justifici ca faci ce faci pe aici ca asa au făcut alții.Și unde?

Concluzie?

Sa te caci în toată educația ta și sa tragi apa.

Nimic n-ai înțeles.

Sa n-o iei în serios. :))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Picon s-a aliat cu toti prostii, in incercarile lui disperate de a-mi face fata.

Ai de :) mea.

Papagali ca tine, halesc câte 3 la micul dejun.  :)

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Asta pe langa vreo 4 cururi de curve linse si 5 felatii realizate, cu maiestrie si de bunavoie, unor proxeneti de pe aici.

Breakfast of champions.

Ie unii p-acilea, eee pula unii, multi de aici pot si d-astea, in lipsa coastelor si a coloanei vertebrale :

Asta-i clarrr una din marile  dileme ale lu' 'chucy', o da sau o ia, la muie ?  :thinking

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ie unii p-acilea, eee pula unii, multi de aici pot si d-astea, in lipsa coastelor si a coloanei vertebrale :

Fără nici o legătură cu ce ai scris dar vreau neapărat să știi că mă doarme-n pulă de tine.

• Like 4
Vizitator
Postat

Fără nici o legătură cu ce ai scris dar vreau neapărat să știi că mă doarme-n pulă de tine.

Citez din Paraziții

"ma doare-n pulă

Ma doare-puuulaaaa

Ma doaaaareeeeee....."

"Zi pu la-la-la

Zi pu-la-la-la-la"

:))

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

da bre , am inteles ca nu poti sa te bagi, ca le lasa suporterii balta si ti-l pui si tu pe Picon in cap , marlania aluia nu-ti permiti s-o vezi

Uite un post,al tău,cuvânt cu cuvânt.

Ia explica-mi tu,ce ai vrut sa spui.

Postat

Asta pe langa vreo 4 cururi de curve linse si 5 felatii realizate, cu maiestrie si de bunavoie, unor proxeneti de pe aici.

Breakfast of champions.

Păi, ce să zici și tu! Aceeași placă zgâriată, in lipsa unei replici inteligente.

'ai de pula ta, de țăran dintr-un cătun din Bistrița.-Năsăud!

• Like 5
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...