marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 13, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 13, 2017 Ai de mea. Trebuie sa fiu nebun, sa-mi doresc sa fiu respectat de niste amarasteni, de care-mi bat joc ad nauseam. Dar, pentru confortul vostru spiritual si pentru a nu va pierde speranta, nu dezmint.M-ati atins direct la corazon.Si am si 120 de kg.Si sunt ospatar.Dintr-un catun din Bistrita-Nasaud, de pe langa Urziceni. Ai de mea. Nu am gresit : sarmale, lingai si rapandule. te cred si cu bilocatia ai luat maul tuturor care mai citesc , ca restul sunt prea prinsi cu ale lor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Cine e planton in noaptea asta ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 15 euro. Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iulie 14, 2017 15 euro. si ce faci cu ei? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 si ce faci cu ei? Nu erau pentru mine Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iulie 14, 2017 15 euro. Tin miza.Cine nimereste primu 2 rate Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 "am auzit ca ati vorbit cum ca v-ar deranja ceva,o sa venim după voi și va dam muie" Link spre comentariu
cioran Reputație: 181 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Pe culmile curviei Oras:Pe culmile curviei Partajează Postat Iulie 14, 2017 Recent, au circulat poze si informatii despre mine pe forum.Eu nu ma ascund.Asta sunt si sunt mandru de ceea ce fac.Nu este nici o rusine sa muncesti si, atata timp cat munca, pe care o prestez, cu mandrie si profesionalism, imi permite sa-mi indeplinesc visul, acela de a calatori in lume, nu consider ca as avea motive sa ma pretind a fi ceea ce nu sunt.Insa, fara acordul meu, nu permit ca cineva sa-mi calce numele in picioare. De ce este permisa intruziunea in viata privata in asemenea mod grosolan?Cu ce drept s-au postat poze si detalii personale despre viata mea?De ce nu se iau masuri?De ce unii useri sunt tolerati, iar altii sunt banati, in mod arbitrar?De ce limbajul unora este acceptat, iar altii sunt banati, in mod arbitrar? Nu ma consider inoncent, insa am avut impresia, la prima logare pe nimfomane.com, ca am intrat intr-un gentlemen's corner, fapt care, din pacate, s-a dovedit a fi departe de realitate.Am avut cativa useri, cu care am conversat in privat, in cel mai politicos si constructiv mod cu putinta, useri pe care nu vreau sa-i numesc, insa majoritatea userilor m-au ''atras'', prin limbajul indecent si grosolan, pe care l-au utilizat, intr-un fel de Babel al promiscuitatii morale generale, in care toti propovaduiesc moralitatea, insa nu pot sa o practice. Eu inteleg, ca am jignit pe multa lume, insa de aici pana a posta poze private este totusi cale lunga. E o scenă în O scrisoare pierdută ce s-ar potrivit aici. Cațavencu perorează neobosit și când îl întrerup „ai lui” nu e deranjat, îi zice președintelui de ședință să-i lase în pace să se exprime. În momentul în care intervine însă un adversar politic, se revoltă către Trahanache că de ce e întrerupt.Când verși cu dejecții peste tot, măi, mîșkine (o scriu cu literă mică pentru că nu ești tu demn de personajul lui Dostoievski, ăla era incapabil de răutate, de asta și era considerat idiot într-o lume meschină), îi bun forumul și absența Pisicului, salutară. Dar când te simți la ananghie, sări degrabă cu jalba, că de ce se tolerează mârșăvia.Ce panaramă de idiot (nu în sens dostoievskian)! 2 Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2017 Acest topic este desprins din universul lynchian. Parca l-am declarat inchis.De ce nu se intelege? https://media.giphy.com/media/o1LzhlDbjRDJm/giphy.gif Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 14, 2017 Acest topic este desprins din universul lynchian. Parca l-am declarat inchis.De ce nu se intelege? https://media.giphy.com/media/o1LzhlDbjRDJm/giphy.gifÎncă o dovadă, că ești pielea pulii. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum