Sari la conținut

Rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Aromana... :). Marsh ma cocaler analfabet care fute florarese ietine butoase si osanzoase pe nimic, pe tarif de zidar

oiar te bagi aiurea in seama cu mine pe forum daca nu iti rasp la m,ailuri si in alea in catre rasp iti dau eject in fel si fel?

Nu iti mai dau eject taranus doar ignore

ce cocalar fraier in perfect analfebetism cu foca cumparata

• Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Ce scrie acolo?

a trebuit sa o invat sa scrie in romana pe rusoaica si nu prea i-a iesit :))

Urmatoarea poza o sa fie cu Rozkendra suge pula - asta e mai simplu de scris

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

ce cocalar fraier:)))

dar pe cine in mortii ma.tii crezi ca intereseaza ce postezi sau rebuturile la care dai etoane ca in aparat de cafea ?

baaaa fraier labar ti.am zis ieri ca nu ai voie sa vb cu mine privat si pe forum fara sa ma platesti? :)))

dupa ce am insistat sa iti dau suturi in cap pula, sa te umilesc ca pe ultimul gunoi te-ai eascivat sa ma platesti cum te-a conditionat pt conversatie si ai nsistat cu miloaga la mine? :)))

pe cine mortii tai crezi ca intereseaza ce platesti tu ieftin?

marsh in plm, de ieri am vb numai cu cine am avut chef ka nu cu tine. si cu daywalker vb demult  in alta parte.

::) si inafara forumuluui am cu cine sa vb, deci latra signur pres, carpa, gunoi fraier. dupa ce ca estihandicapat esti uratel ai si pula mica nici macar nu ai bani reali si esti ult milog. postez print uri cu conversatiile de ieri cand te miloeai de mine doar sa vorbim? :))))

ce ratat :laugh2  

• Minus 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

ce cocalar fraier:)))

dar pe cine in mortii ma.tii crezi ca intereseaza ce postezi sau rebuturile la care dai etoane ca in aparat de cafea ?

baaaa fraier labar ti.am zis ieri ca nu ai voie sa vb cu mine privat si pe forum fara sa ma platesti? :)))

dupa ce am insistat sa iti dau suturi in cap pula, sa te umilesc ca pe ultimul gunoi te-ai eascivat sa ma platesti cum te-a conditionat pt conversatie si ai nsistat cu miloaga la mine? :)))

pe cine mortii tai crezi ca intereseaza ce platesti tu ieftin?

marsh in plm, de ieri am vb numai cu cine am avut chef ka nu cu tine. si cu daywalker vb demult in alta parte.

::) si inafara forumuluui am cu cine sa vb, deci latra signur pres, carpa, gunoi fraier. dupa ce ca estihandicapat esti uratel ai si pula mica nici macar nu ai bani reali si esti ult milog. postez print uri cu conversatiile de ieri cand te miloeai de mine doar sa vorbim? :))))

ce ratat :laugh2

Iar vaț certat?

Plm, io chiar începusem să cred în dragostea voastră... păcat, mare păcat :(

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Iar vaț certat?

Nu am mai ce vorbi cu cocalaru asta trist.

Tu daca ai fi femeie si ar venii unu sa se laude la tine ca plateste epave sa e futa si se mandreste cu asa ceva si ar incerca mereu sa scoata bani dupa personaitatea / firea/ timpul tau ai respecta sau baga in seama asa gunoi?

Sa fim seriosi. este pt mine un ratat.

si tre sa plec in timisoara sa ma vad cu tata. nu am timp si chef de asa boratura

daca l-am refuzat pe mail credea ca ma impresioneaza pozand retarde platite ieftin sau cum?

in conditiile in care i-am zis ca nu avem ce discuta daca nu cotizeaza t conversatie...

iubirea s-a dus....

a durat 2 ani. cred ca am fost o sfanta sa dau atat de mult timp fara sa primesc doar sa pierd

dupa ce ca e prostut, mediocru in pula, manelist si analfabet si nu prea boat nu stie sa incante si cucereasca o femeie

mereu mi.a fost scarba de el si mereu sincera. i.am scus demult ca nu ilplac ca persoana si nu a facut nimic in sensul asta sa para si el cat de cat asa atrator

ce sleios bleach

vorbiti voi cu el si dati likeuri si credeti in ce vreti

eu nu am cum sa acept nici ratis nici pe bani asa ceva in compania mea

yukkkk

• Minus 1
Postat

Tu daca ai fi femeie si ar venii unu sa se laude la tine ca plateste epave sa e futa si se mandreste cu asa ceva si ar incerca mereu sa scoata bani dupa personaitatea / firea/ timpul tau ai respecta sau baga in seama asa gunoi?

Sa fim seriosi. este pt mine un ratat.

si tre sa plec in timisoara sa ma vad cu tata. nu am timp si chef de asa boratura

daca l-am refuzat pe mail credea ca ma impresioneaza pozand retarde platite ieftin sau cum?

in conditiile in care i-am zis ca nu avem ce discuta daca nu cotizeaza t conversatie...

iubirea s-a dus....

a durat 2 ani. cred ca am fost o sfanta sa dau atat de mult timp fara sa primesc doar sa pierd

dupa ce ca e prostut, mediocru in pula, manelist si analfabet si nu prea boat nu stie sa incante si cucereasca o femeie

mereu mi.a fost scarba de el si mereu sincera. i.am scus demult ca nu ilplac ca persoana si nu a facut nimic in sensul asta sa para si el cat de cat asa atrator

ce sleios bleach

vorbiti voi cu el si dati likeuri si credeti in ce vreti

eu nu am cum sa acept nici ratis nici pe bani asa ceva in compania mea

yukkkk

Nu mă poci a pronunța dăoarece dreptatea e pă undeva pă la MIJloc :)

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu mă poci a pronunța dăoarece dreptatea e pă undeva pă la MIJloc :)

Sa mai duce și pa centru :)))

• Like 3
  • Minus 2
Postat

da, corect :)

Bogdan  :) ti-am scris pe mai de zweci de ori sa nu ma mai cauti iti scriu si aici

ma pis pe faptu ca firma e pe numele tau ce plm am vorbit cuu tine aici de cand ti-am cerut sa nu ma mai deranezi niciodata si tot vii cu mioaa in privat la mine?

pe vezi in mortii ma tii ca indiferent ce ti-am spus conteaza data ultimele chestii scrise in care ti.am cerut sa nu ma deranezi niciodata.

vezi in mortii ma tii ca ma duc peste ma ta in befrceni la sectia ei sa iti fac proces verba de hartuire daca nu ma lasi in pace

eu nu voi mai posta pe forum ca vad ca nu stii sa faci diferenta intre personal si admin....

numa incerci sa produci pe carca mea.... daca imi mai trimiti un sg mail vreodata printez toate conversatiile, mai ales din lt sapt in care ti.am cerut mereu, asta daca tiam raspuns sa ma lasi definitiv in pace si.... cu marturia medicului meu cu care nu am negat ca urmez un tratament si prin tribunal te fut in gat

nu eu personal. iti fac invitatie pe adresa ma tii de prezentat in tribunal pt hartuire

bine, bine....

• Minus 1
Postat

si vezi in mm ca nu e vor ba de ult sapt. e o luna doua in care ti.am spus ca nu avem ce vb si tot tragi de mi ne pe mail in sens de milog cersetor  in te gasesti sa te dai popular s si cu succes la femei pe care 1. e platesti. 2. nu imi pasa 3 am ogli nda si daywaker poate confirma ca nu ai futt ceva aproape macar ca mine

4 in plm ti-AM ZIS DE ZECI DE ORI REPETAT CA NU VREAU SA VB EU CU TINE  NICAIERI

ADICA TI.AM ZIS si tu tot fortezi cu insistente? zi ca nu e asa ca pun 20 de prinsccrenuri in care team ruat si frumos si urat sa ma lasi definitiv in pace

fomistule ai bani de daune?

• Minus 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Eu zic să pui poza cu ”acțiunea”....las-o pe asta cu scrisul...

• Administrator
Postat

da, corect :)

Bogdan Vele :) ti-am scris pe mai de zweci de ori sa nu ma mai cauti iti scriu si aici

ma pis pe faptu ca firma e pe numele tau ce plm am vorbit cuu tine aici de cand ti-am cerut sa nu ma mai deranezi niciodata si tot vii cu mioaa in privat la mine?

pe vezi in mortii ma tii velesc ca indiferent ce ti-am spus conteaza data ultimele chestii scrise in care ti.am cerut sa nu ma deranezi niciodata.

vezi in mortii ma tii ca ma duc peste ma ta in befrceni la sectia ei sa iti fac proces verba de hartuire daca nu ma lasi in pace

eu nu voi mai posta pe forum ca vad ca nu stii sa faci diferenta intre personal si admin....

numa incerci sa produci pe carca mea.... daca imi mai trimiti un sg mail vreodata printez toate conversatiile, mai ales din lt sapt in care ti.am cerut mereu, asta daca tiam raspuns sa ma lasi definitiv in pace si.... cu marturia medicului meu cu care nu am negat ca urmez un tratament si prin tribunal te fut in gat

nu eu personal. iti fac invitatie pe adresa ma tii de prezentat in tribunal pt hartuire

bine, bine....

crezi ca daca ma injuri iti creste marimea la sani ? :))

pre_1501850765__utjoy1-l.jpg

• Like 4

Postat

Nu ma mai hartui ca in ult sapt ti.am zis raspicat ca nu avem ce discuta de peste zece ori fara minima razgandire. Nu ma itereseaza ce trafic planuiesti sa faci pe seama mea cand eu te refuz mereu fara sa ma indoi de la decizie sau cum te agati disperat in privat de mine

sa mor eu daca esti batut in cap si nu pricepi ca asta este real hartuire ma duc marti dimineata la sectia de politie sa depun plangere impotriva ta imediat cum ma intorc in buc

si nu glumesc!!

Dispari de bunavoie din viata mea ca daca te silescc eu nu va fi bine

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Daca la scris nu i-a iesit cum a stat la oral ?

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Iar vaț certat?

Te vedeai naş, este?

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Te vedeai naş, este?

....

Ma gândeam ca o sa ma intalnesc cu Vistantric la nunta la ei :)))

Și Mișkin sa fie Șef pa restaurant :)))

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

rozkendra cand o sa-i ai si tu asa ?? :gifs_ojos :gifs_ojos

pre_1501845287__img_2687.jpg

Are strabism la tâțe.  :laugh2

• Like 9
  • Minus 11
Postat

....

Ma gândeam ca o sa ma intalnesc cu Vistantric la nunta la ei :)))

Și Mișkin sa fie Șef pa restaurant :)))

Adică șef dă sală? 

• Like 8
  • Minus 11
  • Administrator
Postat

Daca la scris nu i-a iesit cum a stat la oral ?

la scris 2 si la oral 10

vs

rozkendra 2 la scris si 2 la oral

pre_1501864458__grafic_cifra.jpg

• Like 5

Vizitator
Postat

Nebuna asta are topic pe sectiunea admin-ilor? Sa stiu daca ma loghez pe mod1.

• Like 1
  • Minus 19
Vizitator
Postat

Adică șef dă sală?

Nu ne ajungea noua o sală... :)))
  • Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Ar vrea ea sa le aibe atatea si fara silicoane sa fie. :laugh2

Dar...pana una alta..dai nota 2.

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

ce sleios bleach

Mai rozika dar cand era tati bobo sufletel si de astea atunci cum a fost?

Ei, ei 

PsSi in alta ordine de idei ............daywalker i-a furat gagica la admin? =))

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...