Sari la conținut

Rozkendra

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Mai rozika dar cand era tati bobo sufletel si de astea atunci cum a fost?

Ei, ei 

PsSi in alta ordine de idei ............daywalker i-a furat gagica la admin? =))

Nobel eu mereu mi-am asumat si am exprimat faptul ca l-am iubit foarte mult. Si chiar am fost foarte iubitoare cu el cand nu ma supara, nu l-am privat de afectiune, de complimente sincere nu linguseli etc. De fapt despre ce vorbm el a inceput primul sa ma denireze pe termen  lung sa ne posteze intimitatiile fara voia mea si eu interzicandu-i asta si eu pe termen un  vorbeam frumos despre el fata cu toti si cu toti membrii cand el i  acelasi timp real ma facea albi de porci si ma tratat rau.

Muistii astia handicapati care ii dau likeuri si il incureajeaza cand poseteaza poeeze cu femei cand spune lucruri nsoale de mine doar sa se linuseasca la admin hbar nu au ca el dupa vine la mine smiorcait ca un copil sisufara ca nu mai vreau sa pertrec timp impreuna cu el. De ce as vrea? Una este sa fi iubit o persoana , alta este sa te merite. Si el nu m-a cucerit si  nu m-a castiat vreodata. Doar a profitat de faptul ca iubirea la mine se naste fara motive...E eoist, bolnav, distrus si mai nou alcoolic. Si faptul ca stie ca m-a impiins la depresie dar el ina fac gesturi sa ma agite si il auta sa fie apreciat de mine. I-am dat sute de sansesi mereu doar pt ca se sucea s era pk macar o zi doua nu am incetat sa cred ca va fi asa stabil si nu incepe cu porcarii. E atat de distrus ca nu se poate controla mai mult de o zi, e scapat de sub control mai rau ca niciodata si nici nu mai simt in mine sa cred in el. S ce ar trebui? Sa ma simt geloasa sau in teresata de el cand vad ca nu ii este rusine s posteze faptul ca plateste femei sa se culce cu ele? Oare nu isi da seama cat de penibil si ratat il consider cand se duce cu coco la una sau alta si se roaa de ea sa imi scrie mie numele? Asa se castiga o femeie? Asa ii recapati interesul pe bune? Tu daca o  femeie ti-ar face esturi sa iti arunce zeci de barbati in fata odata la cateva zile ai baga-o in seama? Nu ai vedea-o ca pe un gunoi? E el smecher ca fute pe bani ce sa zic.....si apoi vine si se milogeste de mine sa il accept. Si sufera ca utimul caine cand vede ca nu il vreau.

Toti fraieriiastia are ii dau likeuri la gesturi decacat ar tb sa va fie rusine imbecililor. Sprij9initi o lipsa de respect unei femei care s-a fortat sa stea alaturi de un om, si pe el sa sufere apoi ca este respins. LAsand linuseala laoparte nici macar simpatie pt el daramite repect nu arata avrele de aici care il linin cur si ii dau apa la moara cand face tampenii.

Eu m-am schimbat. .... Nu mai sim t in mine nevoia sa petrec timp cu el deloc si este pt binele lui sa se obisnuiaca sa traiesca fara mine.

Asa ca arati cu totii decenta macar odats si nu mai lungiti topicul si sufrinta unor ersoane ca sunteti voi curiosim,nu va puteti abtine sa va alimentati cu emotiile si dramele altora ca sunteti fani dezamaiti ca povestea nu are final fericit. Fiti macarodata oameni nu javre potai si arat respect cuvenit. Daca nu mie atun ci lui. E nu are de ce sa isi preluneasca chinul si trebuie sa isi vada  de viata sa fara mine in ea 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nobel eu mereu mi-am asumat si am exprimat faptul ca l-am iubit foarte mult. Si chiar am fost foarte iubitoare cu el cand nu ma supara, nu l-am privat de afectiune, de complimente sincere nu linguseli etc. De fapt despre ce vorbm el a inceput primul sa ma denireze pe termen  lung sa ne posteze intimitatiile fara voia mea si eu interzicandu-i asta si eu pe termen un  vorbeam frumos despre el fata cu toti si cu toti membrii cand el i  acelasi timp real ma facea albi de porci si ma tratat rau.

Muistii astia handicapati care ii dau likeuri si il incureajeaza cand poseteaza poeeze cu femei cand spune lucruri nsoale de mine doar sa se linuseasca la admin hbar nu au ca el dupa vine la mine smiorcait ca un copil sisufara ca nu mai vreau sa pertrec timp impreuna cu el. De ce as vrea? Una este sa fi iubit o persoana , alta este sa te merite. Si el nu m-a cucerit si  nu m-a castiat vreodata. Doar a profitat de faptul ca iubirea la mine se naste fara motive...E eoist, bolnav, distrus si mai nou alcoolic. Si faptul ca stie ca m-a impiins la depresie dar el ina fac gesturi sa ma agite si il auta sa fie apreciat de mine. I-am dat sute de sansesi mereu doar pt ca se sucea s era pk macar o zi doua nu am incetat sa cred ca va fi asa stabil si nu incepe cu porcarii. E atat de distrus ca nu se poate controla mai mult de o zi, e scapat de sub control mai rau ca niciodata si nici nu mai simt in mine sa cred in el. S ce ar trebui? Sa ma simt geloasa sau in teresata de el cand vad ca nu ii este rusine s posteze faptul ca plateste femei sa se culce cu ele? Oare nu isi da seama cat de penibil si ratat il consider cand se duce cu coco la una sau alta si se roaa de ea sa imi scrie mie numele? Asa se castiga o femeie? Asa ii recapati interesul pe bune? Tu daca o  femeie ti-ar face esturi sa iti arunce zeci de barbati in fata odata la cateva zile ai baga-o in seama? Nu ai vedea-o ca pe un gunoi? E el smecher ca fute pe bani ce sa zic.....si apoi vine si se milogeste de mine sa il accept. Si sufera ca utimul caine cand vede ca nu il vreau.

Toti fraieriiastia are ii dau likeuri la gesturi decacat ar tb sa va fie rusine imbecililor. Sprij9initi o lipsa de respect unei femei care s-a fortat sa stea alaturi de un om, si pe el sa sufere apoi ca este respins. LAsand linuseala laoparte nici macar simpatie pt el daramite repect nu arata avrele de aici care il linin cur si ii dau apa la moara cand face tampenii.

Eu m-am schimbat. .... Nu mai sim t in mine nevoia sa petrec timp cu el deloc si este pt binele lui sa se obisnuiaca sa traiesca fara mine.

Asa ca arati cu totii decenta macar odats si nu mai lungiti topicul si sufrinta unor ersoane ca sunteti voi curiosim,nu va puteti abtine sa va alimentati cu emotiile si dramele altora ca sunteti fani dezamaiti ca povestea nu are final fericit. Fiti macarodata oameni nu javre potai si arat respect cuvenit. Daca nu mie atun ci lui. E nu are de ce sa isi preluneasca chinul si trebuie sa isi vada  de viata sa fara mine in ea 

Roz, te rog să nu te superi pe mine, dar am și eu o curiozitate de boșorog: poți să te îndrăgostești și să iubești foarte mult, pe cineva, în mediul virtual? Pentru că am înțeles (poate mă înșel, corectează-mă), că nu v-ați cunoscut, că nu v-ați văzut. 

• Like 8
  • Minus 11
Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

Roz, te rog să nu te superi pe mine, dar am și eu o curiozitate de boșorog: poți să te îndrăgostești și să iubești foarte mult, pe cineva, în mediul virtual? Pentru că am înțeles (poate mă înșel, corectează-mă), că nu v-ați cunoscut, că nu v-ați văzut. 

Am pus si eu intrebarea asta de cateva ori si nu mi-a raspuns nimeni .

Intelege fiecare ce vrea , eu am inteles acelasi lucru

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Mai Picon tu esti nevorbit? T nu intelegi ca nu doresc sa fiu citata si ca vreau ca atat eu si el sa trecem definitiv peste celalt? Cu topicul sus si eu sa ii sar in och pe aici crezi ca e ok?  Nu e ca si cum deve mai usor trecand fie si p net unul pe langa celalat

NU este un  mediu virtual. Eu am vorbit exyrem de mult cu o persoana, nu un nickname care mi=a expus mereu cum gandeste ce vede-ti-va cu totii in plm de viata voastra si nu mai tot lungiti discutiasimte etc. Daca ne lineam si ne freacam ne cunosteam mai bine sau mai intim? NU! aveam o experienta sexuala reusita sau nu. sexul e important intre doi oameni dar este totul? 

Daca sunteti nevorbiti si aveti chef de fleacareala aiurea faceti-va in plm topicele voastre sau citati pe cineva care doreste sa discute.

Eu cred ca este cel mai bine pt mine si Bogdan sa intrerupem orice comunicare.

Mai sunteti si nesimtiti in plm.Va roaga omu frumos si decent sa incetati si sa va vedeti de vietile voastre nu de ale altora si hop tzop tot scrieti de-ampulea ca asa va vine pe chelie....fix cu atitudinea asta l-ati incurajat de zci de ori sa ma alunge ca e e prost si nu inteege ca niste handicapati de pe net nu au  grija si nu le pasa aca ma simt raudin cauza lui si apooi se simte si el rau din cauza mea

hai pa tuturor

• Minus 1
Postat

Deci raspunsul este NU . Sa-mi bag pulaaaaaaaa :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Minus 2
Postat

Deci raspunsul este NU . Sa-mi bag pulaaaaaaaa :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cum face rozkendra sa nu o vada.???????? nu ie topicul   rozkendra sunt posterile ei.Daca ea nu mai posteaza deloc deloc asa

Postat

Mai avreleor eu si el se stie de ce mortii ma sii trebuie repetate aceleasi lucruri de n ori ca sa priceapa niste neica nimeni idioti handicapati si oliofre ni care din pli ctiseala sau obisnuita sau efect de turma care isi vara mereu nasul unde nu le fierbe oala ne-am facut de multe ori planuiri sa ne vedem si sa incercam  vedem cum am fucntiona ca un cuplu. Apoi nu trecea o zi doua si era nerepscetuos la adresa mea aici sau privat. Ce fel de barbat pretinde ca are sntimente fata de o femeie dar nu ii face cel mai mic compliment vreodata. Ce fel de barbatnu se poate abtine sa fie linistit si nu respecta nevoia de liniste a femeie catre care fue cum se trezeste? ce fel de barb at se vede iertat si cu sacii in caruta si zburda la multe alte femei fara sa ii mai dea ate ntie elei pe care pretinde ca o vrea cel mai mult? ce fel de barbat mere la futut multe ate femei cu gandul la mine si le cere sa imi scrie numele? pai sa le manca canceru pizdele de vaci jeoase si satana portofelele la zdrentele aste DE PROSTITUATE

sI DA NU AVEAM CUM SI DE CE SA MA VAD CU EL. DE CE AS INCERCA SA FIU CU CINEVA  CARE NU E IN STARE SA SE SIMTA BINE CU MINE INAINTE SA FACEM DRAOSTE?? pt ce as incerca? ca sa se obisnuieasca si mai mult cu mine si eu cu el si sa ne fie si mai greu?

baiatul asta e rav bolnav. are mari probleme pshicie. l.am rugat frumos s meara sa se caute. nu mere. a inceut sa bea cum se trezeste pana la culcare continuu si asta zilnic.

si in mortii malele voastre de nesimtiti voi nu pricepti ca ati contribuit cu totii a asta pt ca maoritatea din voi pierde vara fara ocupatie sau capabitatea de a va vedea de emotiile  voastre nu de ale altora nu pricepi desi f multi dntre voi ati dat macar in like de0a lunul timpului cand se purta urat cu tine si l-ati incurajat sa creada ca e smecher si cool in loc sa ii spuneti ca daca vrea o femeie trebuie sa fie respectuos si cuceritor cu ea nu abuziv nu va puteti abtine futut va in ura de muisti

• Minus 1
Postat

Mai Picon tu esti nevorbit? T nu intelegi ca nu doresc sa fiu citata si ca vreau ca atat eu si el sa trecem definitiv peste celalt? Cu topicul sus si eu sa ii sar in och pe aici crezi ca e ok?  Nu e ca si cum deve mai usor trecand fie si p net unul pe langa celalat

NU este un  mediu virtual. Eu am vorbit exyrem de mult cu o persoana, nu un nickname care mi=a expus mereu cum gandeste ce vede-ti-va cu totii in plm de viata voastra si nu mai tot lungiti discutiasimte etc. Daca ne lineam si ne freacam ne cunosteam mai bine sau mai intim? NU! aveam o experienta sexuala reusita sau nu. sexul e important intre doi oameni dar este totul? 

Daca sunteti nevorbiti si aveti chef de fleacareala aiurea faceti-va in plm topicele voastre sau citati pe cineva care doreste sa discute.

Eu cred ca este cel mai bine pt mine si Bogdan sa intrerupem orice comunicare.

Mai sunteti si nesimtiti in plm.Va roaga omu frumos si decent sa incetati si sa va vedeti de vietile voastre nu de ale altora si hop tzop tot scrieti de-ampulea ca asa va vine pe chelie....fix cu atitudinea asta l-ati incurajat de zci de ori sa ma alunge ca e e prost si nu inteege ca niste handicapati de pe net nu au  grija si nu le pasa aca ma simt raudin cauza lui si apooi se simte si el rau din cauza mea

hai pa tuturor

Roz, eu am fost cât se poate de politicos, dar văd că, așa cum faci de multe ori, devii agresivă și jignești.

Îți aduc la cunoștință că acesta este un forum, este liber, este făcut pentru discuții. Dacă nu vrei să fii citată, soluția este simplă: nu mai posta și părăsește forumul. Nu poți tu, nu poate nimeni impune ce să posteze și pe cine citează, dacă acestea sunt decente și nejignitoare. 

• Like 7
  • Minus 11
Postat

Bogdan ceea ce simti tu pt mine nu este iubire, ci obisnuinta si dependenta. Imi pare rau pt toat  jignirile d-a lungul timpului. Cel mai bine este sa nu interactionam niciodata te ro frumos sa intelei.

Suntem tineri, iubiri vor fi mereu altele poate una poate zece, totul o sa fie bine, dar nu are sens sa prelunim la nesfarsit o poveste cand nu ne simtim bine... Nu putem si nu este bine pt nici unul din noi sa fim macar prieteni, trebuie sa incetam definitiv sa vorbim aici si prin orice mijooc.

Ai ria de tine si fii fericit!

• Minus 1
Postat

Bogdan ceea ce simti tu pt mine nu este iubire, ci obisnuinta si dependenta. Imi pare rau pt toat  jignirile d-a lungul timpului. Cel mai bine este sa nu interactionam niciodata te ro frumos sa intelei.

Suntem tineri, iubiri vor fi mereu altele poate una poate zece, totul o sa fie bine, dar nu are sens sa prelunim la nesfarsit o poveste cand nu ne simtim bine... Nu putem si nu este bine pt nici unul din noi sa fim macar prieteni, trebuie sa incetam definitiv sa vorbim aici si prin orice mijooc.

Ai ria de tine si fii fericit!

Asta este un fel de " Luati-l de pe mine ca-l bat" :laugh2 

Sa-mi bag pula , n-ai cum ......

Asa Rozico , fa-l sa sufere , ochi pentru ochi , zic !

• Like 5
  • Minus 2
Postat

A dat-o-n spaimă... Pisicuts pă rozeta, zic =))

Căldură mare, mon cher!

peseu ... 'mi-aș poola-n ele dă puncte, iar am rămas fără!

• Like 9
  • Minus 11
Postat

Asta este un fel de " Luati-l de pe mine ca-l bat" :laugh2

Sa-mi bag pula , n-ai cum ......

Asa Rozico , fa-l sa sufere , ochi pentru ochi , zic !

Nu vreau sa sufere.

Amadoi meritam sa petrecem timpul numai cu persoane cu care n e simti bine si care se simt bine cu noi.

S-a terminat si nu vreau sa il chinui,nu voi aparea aici, nu iimai scriu privat.

Bogdan inchide topicul te rog. Ramas bun tuturor!

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bogdan inchide topicul te rog. Ramas bun tuturor!

L-am închis eu. Cine mai încearcă sa posteze aici va primi amenda de 1000 ron (500 in 48 de ore) si 4 puncte (minus la reputație). Pai ce pula mea...

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Căldură mare, mon cher!

peseu ... 'mi-aș poola-n ele dă puncte, iar am rămas fără!

nu ptr. toti este asa greu  ...la mine e cu 8-10 grade diferenta pe minus  :laugh2

• Like 12
  • Minus 11
Postat

nu ptr. toti este asa greu  ...la mine e cu 8-10 grade diferenta pe minus  :laugh2

Vezi că te amendează Dayu'!  :laugh2

• Like 7
  • Haha 1
  • Minus 11
Postat

Vezi că te amendează Dayu'!  :laugh2

Pai afisati programul cand se poate face UP-uri....ca nu l-am vazut   :laugh2

• Like 15
  • Minus 11
Postat

Pai afisati programul cand se poate face UP-uri....ca nu l-am vazut   :laugh2

NON STOP

In orice alt interval n-ai voie :laugh2

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Rozkendra pe tine te pacaleste orice barbat ca te ia de nevasta cu 100 de euro ca pe magar cu morcovu :)))

• Like 5

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Rozkendra pe tine pe palcaeste orice barbat ca te ia de nevasta cu 100 de euro ca pe magar cu morcovu :)))

Bogdan stiu ca te simti suparat si vrei sa te descarci de rau, dar este gresit ceea ce faci. Tu cand te porti urat cu  mine o faci cu rautate si intentie, fata de mine care nu ti-as face niciodata rau intentionat si cand ma comport oribil o fac simtindu-ma in defensiva.

Eu nu crd ca ar trebui sa ma definesti sexual ca nici macar nu m-ai atins vreodata si nu ar trebui sa pomesti de ban cu mine atat timp cat nu mi-a daruit nici macar o floare vreodata sau m-ai cnstit cu un suc.

Lasa forumul si nu te mai umili in fata mea si a tuturor si vine pe mai sa terminam tou ca doi adulti consensual. Te-am spriiinit mai mult de 2 ani oricand ai aut nevoie de mine si sa fii ascultat, nu cred ca nimeni de pe aici ti-am fost atat de dedicat,nici cei sau cele cu care te-ai intalnit ocazional.

Si voi face ce este mai bine pt amandoi cu sau fara participarea ta,dar as prefera sa incetam cu chestii urate si rosolane pt ca iti doresti si tu.

Inchide aici si nu imi duce tu mie gria. Poarta-ti tie de grija care bei pana iti pierzi cheile incontinuu zilnic, cand tu nu duci la bautura si nici nu o tolerezi bine ca asta nu este semn de om fericit mai ales ca tu beai ocazional nu zilnic pana sa nu mai stii de tine. Data vitoare ia in calcul ca poate nu o sa fie necesar doar sa sari ardri pe la vecini si pici at in strda si ramai acolo de tot cu capul spart si creierii imprastiati.

Potolste0te si inchide aici si treci pe mail ca idiotii astia nu stiu ca tu aici te dai ce nu esti, in privat suferi, faci reprosuri si suferi ca un caine oropsit si te tot rogi de mine.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

....

Nu prea știe de gluma,nu?

Sau n-are dispoziție.

Postat

Semințe și alune am, bere am ...  :laugh2

• Like 8
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...