Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Gogule, chucky, las-o balta. Tu esti la mare, cu familia, la Costinesti si te dai Lucifer pe un forum anonim?Iesi afara.DaNu vreau! Cum sa te însori tu,ca îți dau maxim o săptămână, generos fiind.Pai,hai,ca nu-ți iei tu orice proastă, dar ce contează,cum va greși și ea uMpic... Aoloooo... Din taranca, proastă șamd n-o scoți doo ore până își ia bagajele și pleacă învârtindu-se. 1 2
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iulie 12, 2017 Poze cu nevasta motanului are cineva?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2017 Poze cu nevasta motanului are cineva? Eu am 26
marta m Reputație: -4591 Postat Iulie 12, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iulie 12, 2017 Eu am ai uns-o la suflet pe Rozica cu aceasta curva proasta , filoloaga cica si rebranduita in femeie de casa a vazut toata romanica telenovela ei cu bote, un fotbalist si multi altii si barbata-su cred ca a stiut tot mereu si a tacut , ca sa iasa banul fie si din publicitate negativa, lol
deliapisii Reputație: 127290 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2017 ai uns-o la suflet pe Rozica cu aceasta curva proasta , filoloaga cica si rebranduita in femeie de casa Nâț este curva deșteaptă ca il are pe motanu
pisicuts taran retard Reputație: -19 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 atunci te-ai lasat prostita moca Annona dintotdeauna mi-am considerat trupul, chipul,intelienta si calitatiie nepretuite.Ma bucur ca tu le-ai pretuit pe ale tale atat de facil si fix ca apoi sa iti poti da talente aici. Numa bine 1
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Rozkendra, erai dispusa sa lasi capitala pentru o basina de oras precum Oradea?
pisicuts taran retard Reputație: -19 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Rozkendra, erai dispusa sa lasi capitala pentru o basina de oras precum Oradea?Bucurestiul e un om oribil si l-as lasa pt majoritatea oraselor.Nu stiu unde bati cu oradea ca nu stiu pe nimeni pe acolo si daca te referi la pisicuts mie imi plac barbatii blanzi, generosi, calzi, calmi,pasionali, vivaci,ofertati din toate pct de vedere. nu cineva care sa straduieste sa ma indispuna mereu cu marlanismele si taranismele sale, sa ma tina trista fara sa ma slabeasca o clipa, sa ma bage la produs pt 3 clickuri, sa nu stie sa faca o femeie sa se simta bine samd 1
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Bucurestiul e un om oribil si l-as lasa pt majoritatea oraselor.Nu stiu unde bati cu oradea ca nu stiu pe nimeni pe acolo si daca te referi la pisicuts mie imi plac barbatii blanzi, generosi, calzi, calmi,pasionali, vivaci,ofertati din toate pct de vedere. nu cineva care sa straduieste sa ma indispuna mereu cu marlanismele si taranismele sale, sa ma tina trista fara sa ma slabeasca o clipa, sa ma bage la produs pt 3 clickuri, sa nu stie sa faca o femeie sa se simta bine samdUnde merge, in Londra?In Wembley, laolalta cu toti moldovenii sau are bani sa stea in The City?
pisicuts taran retard Reputație: -19 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Unde merge, in Londra?In Wembley, laolalta cu toti moldovenii sau are bani sa stea in The City?Nu stiu ca nu a vrut sa imi spuna.Gata, orice ar face si cat mai provoca nu mai postez deloc ce a zis. L-a batut soarta destul de tine el neaparat sa imprastie atata amaraciune, nu are rost sa i-o arunc in fataDracu localnic aici are dreptate,nimic nu l-a lezat mai mult decat sa ma indepartez de tot.Sa se ocupe el frumusel de recenzii la babe, la grase si la cocalarese cu cariorici si markere intrei in loc de sprancene ca alea numa pitipoance nu pot fi numite, ci colararese de maidan 3 la 15 lei. Cu ele se poate simti si generos de altfel. Este sinurl sfat pe care i-l dau prieteneste asa: vezi-ti de curve! de altceva nu esti bun!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2017 marh tu vaca slinoasa cu paru uscat de matura cazier penal alcool si sticle abarit de vaca imputita futute de muste, slinoasa dracuptuiii tu lipseai jinhina pututroasa, tentativa esuata de femeie:( Am aparut ca tentativa de barbat, s-a incurcat sexul. Ti-ar placea tie sa fiu cum ma descrii... Intre noi e un ocean, apa nu-ti place, aerul te sufoca... Mi-a fost mila, acum te bagam sub cheie la tratament pentru demente.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Dracu localnic aici are dreptateÎmi vine sa te pup,peste tot!!!!))))))))
pisicuts taran retard Reputație: -19 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Am aparut ca tentativa de barbat, s-a incurcat sexul. Ti-ar placea tie sa fiu cum ma descrii... Intre noi e un ocean, apa nu-ti place, aerul te sufoca... Mi-a fost mila, acum te bagam sub cheie la tratament pentru demente.Du-te guita in alta parte scroafa de 100 k, puscariasa penala,ca nu esti buna sa te donez nici la rauvoitori sa le produci pauba.Eu de tine nu pot avea mila, doar cea mai profunda scarba de demult. Nu ma mai plictisi ca nimeni nu stii sa faci si mai esti si o trecuta de varsta mijlocie pe drumuri,fara bani de o chirie, dar cu petu mereu la bordNu m-as mira ca pt 2 litri de bere sa te vedem impleticita la starda baba de 40,complet esuata si dezustatoare.Du-te la sora-ta fa-i menaju daca nu ai unde dormi si ce manca 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 12, 2017 Annona dintotdeauna mi-am considerat trupul, chipul,intelienta si calitatiie nepretuite.Ma bucur ca tu le-ai pretuit pe ale tale atat de facil si fix ca apoi sa iti poti da talente aici. Numa bine ai dreptate foarte nepretuite )
pisicuts taran retard Reputație: -19 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Îmi vine sa te pup,peste tot!!!! ))))))))pe mana, domne, pe mana 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2017 Du-te guita in alta parte scroafa de 100 k, puscariasa penala,ca nu esti buna sa te donez nici la rauvoitori sa le produci pauba.Eu de tine nu pot avea mila, doar cea mai profunda scarba de demult. Nu ma mai plictisi ca nimeni nu stii sa faci si mai esti si o trecuta de varsta mijlocie pe drumuri,fara bani de o chirie, dar cu petu mereu la bordNu m-as mira ca pt 2 litri de bere sa te vedem impleticita la starda baba de 40,complet esuata si dezustatoare.Du-te la sora-ta fa-i menaju daca nu ai unde dormi si ce manca Tipic, psihotica. 1 3
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Rozkendra, canalizeaza-ti eforturile inspre sarmalagiu.Lasa-le pe astea doua....doamne. Prost mai trolati voi doi. 1
pisicuts taran retard Reputație: -19 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Rozkendra, canalizeaza-ti eforturile inspre sarmalagiu.Lasa-le pe astea doua....doamne. Prost mai trolati voi doi.Nu ii fac mai trafic. Sincer nu inteleg de ce ii faci tu. Orice dezaprobare tot trafic este.Cat despre scroafa de mai sus dupa ce e urata, proasta, plata si uita ca a facut parnaie ca consecinta a psihozei sale,ea tot se confunda cu mine. Care in cea mai proasta stare a mea am suferit nevroze. Cu toate astea nu te intele de ce ii dai tu astuia mereu de mancare. IA hai sa ne luam catrafusele noi 2 si sa ii facem putina pofta de mancare. Ca sa nu zic foame 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 12, 2017 Bucurestiul e un om oribil si l-as lasa pt majoritatea oraselor.Nu stiu unde bati cu oradea ca nu stiu pe nimeni pe acolo si daca te referi la pisicuts mie imi plac barbatii blanzi, generosi, calzi, calmi,pasionali, vivaci,ofertati din toate pct de vedere. nu cineva care sa straduieste sa ma indispuna mereu cu marlanismele si taranismele sale, sa ma tina trista fara sa ma slabeasca o clipa, sa ma bage la produs pt 3 clickuri, sa nu stie sa faca o femeie sa se simta bine samd Bucurestiul a fost si este un oras frumos! Pacat ca a fost populat leprele venite din toate colturile tarii 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 pe mana, domne, pe mana Da sa fie panla cot! )
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 12, 2017 Neața, mamae.Las-o!
pisicuts taran retard Reputație: -19 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Da sa fie panla cot! )Cam cat imi place mie sa fie ''mezelul''Numai in virtutea acestui fapt iti dau voie
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Nu ii fac mai trafic. Sincer nu inteleg de ce ii faci tu. Orice dezaprobare tot trafic este.Cat despre scroafa de mai sus dupa ce e urata, proasta, plata si uita ca a facut parnaie ca consecinta a psihozei sale,ea tot se confunda cu mine. Care in cea mai proasta stare a mea am suferit nevroze. Cu toate astea nu te intele de ce ii dai tu astuia mereu de mancare. IA hai sa ne luam catrafusele noi 2 si sa ii facem putina pofta de mancare. Ca sa nu zic foameCe trafic? Macar de l-ar materializa in curve de lux, dar el doar sarmale, rapandule si manele.
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 12, 2017 Rozkendra, canalizeaza-ti eforturile inspre sarmalagiu.Lasa-le pe astea doua....doamne. Prost mai trolati voi doi. vezi, Miskine, ca rozikk te vrea de paravan pentru planurile ei "diabolice" Nu o rata, e fata buna ! 1 2
pisicuts taran retard Reputație: -19 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Ce trafic? Macar de l-ar materializa in curve de lux, dar el doar sarmale, rapandule si manele.Ia hai lasa vrajeala si sa il asam fara oala aceea macar.Ma inviti tu frumos in Sinapore unde-s plae tare faine si sa meara asta la nerese cu tate mari.Nu ma mir ca le pomeste e mare amator de pizda tiancii si nu ma refer la vreo floare. Acu tinde sa transmute peste granita pofta de duhoare naturalaVamos a la playa!PS esti fraier ca il faci trafic doar ca sa faci misto de unu sau altu, pe bune zic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum