Sari la conținut

Rozkendra

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Gogule, chucky, las-o balta.

Tu esti la mare, cu familia, la Costinesti si te dai Lucifer pe un forum anonim?

Iesi afara.

Da

Nu vreau! :)

Cum sa te însori tu,ca îți dau maxim o săptămână, generos fiind.

Pai,hai,ca nu-ți iei tu orice proastă, dar ce contează,cum va greși și ea uMpic... Aoloooo... Din taranca, proastă șamd n-o scoți doo ore până își ia bagajele și pleacă învârtindu-se.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Eu am :)

ai uns-o  la suflet pe Rozica cu aceasta curva proasta , filoloaga cica si rebranduita in femeie de casa  :laugh2 a vazut toata romanica telenovela ei cu bote, un fotbalist si multi altii  si barbata-su  cred ca  a stiut tot mereu si a tacut , ca sa iasa banul fie si din publicitate negativa, lol

• Oras:Bucuresti
Postat

ai uns-o  la suflet pe Rozica cu aceasta curva proasta , filoloaga cica si rebranduita in femeie de casa  :laugh2

Nâț este curva deșteaptă ca il are pe motanu :)

Postat

atunci te-ai lasat prostita =)) moca =))

Annona dintotdeauna mi-am considerat trupul, chipul,intelienta si calitatiie nepretuite.

Ma bucur ca tu le-ai pretuit pe ale tale atat de facil si fix ca apoi sa iti poti da talente aici. 

Numa bine

• Minus 1
Postat

Rozkendra, erai dispusa sa lasi capitala pentru o basina de oras precum Oradea?

Bucurestiul e un om oribil si l-as lasa pt majoritatea oraselor.

Nu stiu unde bati cu oradea  ca nu stiu pe nimeni pe acolo si daca te referi la pisicuts mie imi plac barbatii blanzi, generosi, calzi, calmi,pasionali, vivaci,ofertati din toate pct de vedere. nu cineva care sa straduieste sa ma indispuna mereu cu marlanismele si taranismele sale, sa ma tina trista fara sa ma slabeasca o clipa, sa ma bage la produs pt 3 clickuri, sa nu stie sa faca o femeie sa se simta bine samd 

• Minus 1
Postat

Nu stiu unde bati cu oradea ca nu stiu pe nimeni pe acolo si daca te referi la pisicuts mie imi plac barbatii blanzi, generosi, calzi, calmi,pasionali, vivaci,ofertati din toate pct de vedere. nu cineva care sa straduieste sa ma indispuna mereu cu marlanismele si taranismele sale, sa ma tina trista fara sa ma slabeasca o clipa, sa ma bage la produs pt 3 clickuri, sa nu stie sa faca o femeie sa se simta bine samd

Unde merge, in Londra?

In Wembley, laolalta cu toti moldovenii sau are bani sa stea in The City?

Postat

Unde merge, in Londra?

In Wembley, laolalta cu toti moldovenii sau are bani sa stea in The City?

Nu stiu ca nu a vrut sa imi spuna.

Gata, orice ar face si cat mai provoca nu mai postez deloc ce a zis. L-a batut soarta destul de tine el neaparat sa imprastie atata amaraciune, nu are rost sa i-o arunc in fata

Dracu localnic aici are dreptate,nimic nu l-a lezat mai mult decat sa ma indepartez de tot.

Sa se ocupe el frumusel de recenzii la babe, la grase si la cocalarese cu cariorici si markere intrei in loc de sprancene ca alea numa pitipoance nu pot fi numite, ci colararese de maidan 3 la 15 lei. Cu ele se poate simti si generos de altfel.

Este sinurl sfat pe care i-l dau prieteneste asa: vezi-ti de curve! de altceva nu esti bun!

Postat

marh tu vaca slinoasa cu paru uscat de matura cazier penal alcool si sticle abarit de vaca imputita futute de muste, slinoasa dracu

ptuiii tu lipseai jinhina pututroasa, tentativa esuata de femeie:(

Am aparut ca tentativa de barbat, s-a incurcat sexul.  :laugh2

Ti-ar placea tie sa fiu cum ma descrii...  :laugh2  Intre noi e un ocean, apa nu-ti place, aerul te sufoca... Mi-a fost mila, acum te bagam sub cheie la tratament pentru demente.

Vizitator
Postat

Dracu localnic aici are dreptate

Îmi vine sa te pup,peste tot!!!!

:)))))))))

Postat

Am aparut ca tentativa de barbat, s-a incurcat sexul.  :laugh2

Ti-ar placea tie sa fiu cum ma descrii...  :laugh2  Intre noi e un ocean, apa nu-ti place, aerul te sufoca... Mi-a fost mila, acum te bagam sub cheie la tratament pentru demente.

Du-te guita in  alta parte  scroafa de 100 k, puscariasa penala,ca nu esti buna sa te donez nici la rauvoitori sa le produci pauba.

Eu de tine nu pot avea mila, doar cea mai profunda scarba de demult. Nu ma mai plictisi ca nimeni nu stii sa faci si mai esti si o trecuta de varsta mijlocie pe drumuri,fara bani de o chirie, dar cu petu mereu la bord

Nu m-as mira ca pt 2 litri de bere sa te vedem impleticita la starda baba de 40,complet esuata si dezustatoare.

Du-te la sora-ta fa-i menaju daca nu ai unde dormi si ce manca

• Minus 1
Postat

Du-te guita in  alta parte  scroafa de 100 k, puscariasa penala,ca nu esti buna sa te donez nici la rauvoitori sa le produci pauba.

Eu de tine nu pot avea mila, doar cea mai profunda scarba de demult. Nu ma mai plictisi ca nimeni nu stii sa faci si mai esti si o trecuta de varsta mijlocie pe drumuri,fara bani de o chirie, dar cu petu mereu la bord

Nu m-as mira ca pt 2 litri de bere sa te vedem impleticita la starda baba de 40,complet esuata si dezustatoare.

Du-te la sora-ta fa-i menaju daca nu ai unde dormi si ce manca

Tipic, psihotica. :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Rozkendra, canalizeaza-ti eforturile inspre sarmalagiu.Lasa-le pe astea doua....doamne.

Prost mai trolati voi doi.

Nu ii fac mai trafic. Sincer nu inteleg de ce ii faci tu. Orice dezaprobare tot trafic este.

Cat despre scroafa de mai sus dupa ce e urata, proasta, plata si uita ca a facut parnaie ca consecinta a psihozei sale,ea tot se confunda cu mine. Care in cea mai proasta stare a mea am suferit nevroze.

Cu toate astea nu te intele de ce ii dai tu astuia mereu de mancare. IA hai sa ne luam catrafusele noi 2 si sa ii facem putina pofta de mancare. Ca sa nu zic foame

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu stiu unde bati cu oradea  ca nu stiu pe nimeni pe acolo si daca te referi la pisicuts mie imi plac barbatii blanzi, generosi, calzi, calmi,pasionali, vivaci,ofertati din toate pct de vedere. nu cineva care sa straduieste sa ma indispuna mereu cu marlanismele si taranismele sale, sa ma tina trista fara sa ma slabeasca o clipa, sa ma bage la produs pt 3 clickuri, sa nu stie sa faca o femeie sa se simta bine samd 

Bucurestiul a fost si este un oras frumos! Pacat ca a fost populat leprele venite din toate colturile tarii

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

pe mana, domne, pe mana :)

Da sa fie panla cot! :))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Neața, mamae.

Las-o!  :laugh2

Postat

Nu ii fac mai trafic. Sincer nu inteleg de ce ii faci tu. Orice dezaprobare tot trafic este.

Cat despre scroafa de mai sus dupa ce e urata, proasta, plata si uita ca a facut parnaie ca consecinta a psihozei sale,ea tot se confunda cu mine. Care in cea mai proasta stare a mea am suferit nevroze.

Cu toate astea nu te intele de ce ii dai tu astuia mereu de mancare. IA hai sa ne luam catrafusele noi 2 si sa ii facem putina pofta de mancare. Ca sa nu zic foame

Ce trafic?

Macar de l-ar materializa in curve de lux, dar el doar sarmale, rapandule si manele.

Postat

Ce trafic?

Macar de l-ar materializa in curve de lux, dar el doar sarmale, rapandule si manele.

Ia hai lasa vrajeala si sa il asam fara oala aceea macar.

Ma inviti tu frumos in Sinapore unde-s plae tare faine si sa meara asta la nerese cu tate mari.

Nu ma mir ca le pomeste e mare amator de pizda tiancii si nu ma refer la vreo floare. Acu tinde sa transmute peste granita pofta de duhoare naturala

Vamos a la playa!

PS esti fraier ca il faci trafic doar ca sa faci misto de unu sau altu, pe bune zic :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...