bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 21, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 21, 2017 Eu i-l caut pe Marean *îl cautPS:Ai lãsat ii-urile,acum te-ai apucat de pus cratimeSe zice" i-l" E de la corector " Buzat-o " , corectoru suge pula . 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Se zice" i-l" " Buzat-o " , corectoru suge pula . ️️Ai dreptate ! Sunt epuizata
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 21, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 21, 2017 ️️Ai dreptate !Sunt epuizata Gata ma , mai voalat asa mi-ai dat-o iar ca nu pot sa vinLasa , lasa , tot pun eu pula pe tine 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Gata ma , mai voalat asa mi-ai dat-o iar ca nu pot sa vinLasa , lasa , tot pun eu pula pe tine Valeiuuuu ....
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Face cineva un rezumat? @ospatar, adu-mi, te rog, o ciorba de burta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Face cineva un rezumat?@ospatar, adu-mi, te rog, o ciorba de burta.Doua!Și niște whisky.Nu mănânc pa burta goală asa.)) 2
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2017 Eu sau Picon a fost la tine, adică la o zdreanță care oferă exclusiv BDSM.Toate anunțurile tare de adresează sclavilor sexuali. Esti praf si pulbere, dar nu te lasi, betiv obez si retardat. Cate dioptrii porti la ochelari, de vezi lumea schimonosita, distorsionata ? Daca mai multi oameni iti spun ca esti prost, de ce nu te pui si tu putin sub semnul intrebarii ? 11 16
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 21, 2017 Esti praf si pulbere, dar nu te lasi, betiv obez si retardat. Cate dioptrii porti la ochelari, de vezi lumea schimonosita, distorsionata ? daca mai multi oameni iti spun ca esti prost, de ce nu te pui si tu putin sub semnul intrebarii ? Mortaciune vezi ca PICONanal a inceput sa se dezica de tine,ii este rusine cu tine si sustine ca ai fost doar de 2-3 ori la el si odata s-a intalnit cu tine.Peste un an o sa se jure pe masa ca nu te cunoaste.Asta e soarta ta de mortaciune ambulanta,fostilor iubiti le este rusine cu tine. 1 3
gabimuresan Reputație: 54 Postat Iulie 21, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 21, 2017 Esti praf si pulbere, dar nu te lasi, betiv obez si retardat. Cate dioptrii porti la ochelari, de vezi lumea schimonosita, distorsionata ? Daca mai multi oameni iti spun ca esti prost, de ce nu te pui si tu putin sub semnul intrebarii ? https://www.youtube.com/watch?v=FAbNhfCwLhkBun video 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 21, 2017 Mortaciune vezi ca PICONanal a inceput sa se dezica de tine,ii este rusine cu tine si sustine ca ai fost doar de 2-3 ori la el si odata s-a intalnit cu tine.Peste un an o sa se jure pe masa ca nu te cunoaste.Asta e soarta ta de mortaciune ambulanta,fostilor iubiti le este rusine cu tine. Dacă ești idiot și ANALfabet funcțional... 5 10
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2017 Mortaciune vezi ca PICONanal a inceput sa se dezica de tine,ii este rusine cu tine si sustine ca ai fost doar de 2-3 ori la el si odata s-a intalnit cu tine.Peste un an o sa se jure pe masa ca nu te cunoaste.Asta e soarta ta de mortaciune ambulanta,fostilor iubiti le este rusine cu tine. Nu ai inteles nimic din ce a spus. Oricum, nu o sa iti dea tie nimeni de pe aici raportul de cate ori si pe unde isi scoate scula din pantaloni. Tine minte : diferenţa dintre un om prost şi inteligent este că prostul face mereu aceeaşi greşeală iar deşteptul tot timpul alta ! Intreaba-te : - Oare avea fata asta dreptate? Eram doar un prost deghizat într-un inteligent? 7 trăsături ale unui om prost : 1. IGNORANȚA - un mare semn de prostie este să fii un om ignorant. Ca de exemplu să spui că există sau nu există reîncarnare când tu nu ai citit măcar 1 carte sau un articol despre:Viața dintre vieți. O metodă care ajută oamenii să ajungă la amintirile din viaţa lor ca suflete (spirite). Autor Michael Newton.Psihologia viitorului - Lecții din cercetarea modernă asupra constiinței.9 argumente ale celor care cred în reîncarnarehttp://en.wikipedia.org/wiki/ReincarnationAcum nu mă înţelege greşit. Nu mă interesează dacă tu crezi în reîncarnare sau nu. Vreau să îţi explic un principiu.Principiul este NU VORBIM DESPRE LUCRURI DESPRE CARE NU NE-AM DOCUMENTAT ÎNAINTE! Asta este ignoranţă. Să vorbeşti prostii când tu nu ai citit în viaţa ta 2 rânduri despre un subiect. Când te educi şi te documentezi, abia atunci câştigi dreptul de a-ţi exprima o părere. Sunt oameni care şi-au dedicat întreaga carieră şi viaţă cercetării unui domeniu şi vine un ignorant şi aruncă cu rahat din propria gură asupra muncii unor oameni pasionaţi şi dedicaţi.Asta este ignoranţa. Asta este dovadă de prostie. Lipsa de educaţie dublată de tupeu nesimţit. Un prieten spunea : "Nimeni nu s-a născut învăţat însă nu ai nicio scuză să mori prost".Când vedem ignoranţa, deja vedem prostia arătându-şi adevărata faţă. DAR, mai există 6 trăsături importante care fac prostia să se arate în toată splendoarea ei. Dacă eşti doar ignorant însă ai doar calităţi s-ar putea să scapi cu basmaua curată şi să nu fii considerat o persoană proastă.2. LENEASă fii un om leneş sau un parazit este o altă dovadă de prostie. Ai potenţialul uriaş de a face lucruri extraordinare şi tu preferi să freci menta şi să laşi zilele să treacă una după alta lăsând tot potenţialul tău minunat să se irosească? De ce să înveţi dezvoltare personală, de ce să faci sport şi să mănânci sănătos, de ce să înveţi să ai relaţii minunate, de ce să înveţi să faci bani şi să îţi câştigi independenţa financiară?Pentru toate astea trebuie muncă şi tu nu ai chef. Eşti o putoare. Eşti o persoană leneşă. Şi implicit proastă. Îţi meriţi soarta şi suferinţele.3. IQ SCĂZUTÎn principiu IQ-ul rămâne constant de la naştere și până la moarte. Aşa că dacă îl ai scăzut, ghinion. Aparent, multă lume se referă la IQ scăzut ca prostie şi la cel crescut ca inteligenţă.Eu nu aş face greşeala asta. S-a dovedit că ai nevoie de un IQ de măcar 90 ca să poţi obţine rezultate în orice domeniu al vieţii şi dacă citeşti blogul Personalitate alfa cu siguranţă ai un IQ peste 90 Inteligenţa măsurată de IQ se referă doar la emisfera cerebrală stângă, la logică, şi s-a dovedit în numeroase studii că nu IQ-ul ci inteligenţa emoţională EQ face diferenţa în viaţă când vine vorba de succes şi realizări.Aşadar, nu ar trebui să ai motive de îngrijorare legate de IQ. Şi nu te teme de prostie la acest punct decât dacă ai un IQ sub 90.Un test asemănător cu cel oficial pentru IQ ai aici.4. EQ SCĂZUTMai degrabă poţi să fii considerat o persoană proastă dacă ai EQ scăzut. Adică inteligenţa emoţională.Adică, te enervezi repede şi eşti o persoană impulsivă, nu poţi să amâni recompensa în viaţă şi faci credite ca să cumperi ceva ce nu ai neapărată nevoie acum, mănânci inutil pentru că nu îţi poţi controla impulsul de pofticios, îţi lipseşte empatia faţă de oamenii din jur, etc. Din fericire, inteligenţa emoţională este educabilă.Un mic articol aici.5. UN CARACTER INFECTDacă a murit capra ta şi vrei să moară şi capra vecinului, dacă îţi place să bârfeşti în loc să îţi vezi de existenţa ta, dacă îţi moare sufletul de invidie faţă de realizările altora în loc să te bucuri de realizările tale chiar dacă sunt mai mici, dacă faci sex cu partenerul de viaţă al celui mai bun prieten sau celei mai bune prietene, dacă îţi trădezi oamenii când aceştia ţi-au încredinţat încrederea lor, dacă minţi şi calci pe cadavre pentru a-ţi atinge scopurile, dacă nu poţi întinde o mâna de ajutor semenului tău aflat în suferinţă, atunci ai un caracter infect şi eşti foarte aproape să fii un mare prost sau o mare proastă. Depinde de ce scor ai la ceilalţi factori. Pentru că dacă stai excelent la restul punctelor tot mai ai o şansă să fii un geniu machiavelic rău intenţionat, dar nu eşti prost sau proastă.6. FRUSTRĂRINu ai baniNu faci sexEști bolnav sau bolnavă mai mult decat sănătos sau sănătoasăAi o fire pesimistăNu îți asumi responsabilitatea pentru rezultatele din viața ta.Toate acestea şi multe altele duc la frustrări. Acel sentiment că îţi doreşti lucruri pe care acum nu le poţi avea şi pentru că nu ai un suflet curat şi senin, pentru că nu ai inteligenţă emoţională să înţelegi că dacă ai răbdare, perseverezi, nu eşti o persoană leneşă şi lucrezi zilnic la dezvoltarea ta tot ceea ce îţi doreşti va deveni realitate, ajungi să te comporţi ca un prost sau o proastă.De la frustrare la prostie e cale scurtă. Lucrează la frustrările tale şi înţelege că de tine depind rezultatele din viaţa ta. Dacă ai frustrări nu îi chinui şi pe cei din jur cu ele. Rumegă-le în liniştea ta interioară şi foloseşte energia acestor frustrări pentru a găsi soluţii la problemele pe care le ai. Te asigur că vei reuşi şi în acelaşi timp nu vei stresa la maxim oamenii din jur care probabil ţin la tine şi care au şi ei propriile frustrări la care caută soluţii.7. EXPRIMAREA CORECTĂ. Nu știu cine a compus aceste rânduri, le-am gasit pe facebook. Însă imi place la nebunie adevărul din ele.. SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ NE EXPRIMĂM CORECT! Spre exemplu: "Nu am știut!" se zice CORECT "Nu m-am obosit să aflu!" "Nu am putut!" se zice CORECT "Mi-a fost lene să caut o soluție!" "Nu înțeleg!" se zice CORECT "Mi-e greu să gândesc singur!""Am uitat!" se zice CORECT "Nu mi-a păsat suficient!"
gabimuresan Reputație: 54 Postat Iulie 21, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 21, 2017 Ai scris enorm de mult
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2017 Ai scris enorm de mult Scuze, dar individul mi-a trolat topicele enorm. Si nu stiu cum mai are tupeul sa isi bage botul si pe acest topic, dupa ce m-a amenintat, in repetate randuri, ca trimite peste mine pe x sau y sa ma filmeze si sa arate tuturor filmarile, dupa ce s-a laudat pe la toti ca are poze cu mine, cu fata, dupa ce a dat anunturi la misto in numele meu si dupa ce a facut multe alte porcarii si mie si altor fete. Este un hartuitor si un sabotor. 12 16
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iulie 21, 2017 @siana, frumos ar fi sa citezi sursa. Fara rautate iti spun. 1
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 21, 2017 Scuze, dar individul mi-a trolat topicele enorm. Si nu stiu cum mai are tupeul sa isi bage botul si pe acest topic, dupa ce m-a amenintat, in repetate randuri, ca trimite peste mine pe x sau y sa ma filmeze si sa arate tuturor filmarile, dupa ce s-a laudat pe la toti ca are poze cu mine, cu fata, dupa ce a dat anunturi la misto in numele meu si dupa ce a facut multe alte porcarii si mie si altor fete. Este un hartuitor si un sabotor.Ved ca tu ti-ai postat singura poze cu fata pe alt site. 2 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Ved ca tu ti-ai postat singura poze cu fata pe alt site.Petarda batrana pocneste de suparare 6 17
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 ️️Ai dreptate !Sunt epuizata esti epuizata de atata XXXX ?
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 24, 2017 Ved ca tu ti-ai postat singura poze cu fata pe alt site. Exclus, mincinos nemernic ce esti. Iar faci postari in numele meu ? Tarandu-te nu vei reusi niciodata sa ma ajungi din urma, sarpe veninos ce esti. Straduieste-te sa zbori, rama obscura si denigratoare !
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iulie 24, 2017 Exclus, mincinos nemernic ce esti. Iar faci postari in numele meu ? Tarandu-te nu vei reusi niciodata sa ma ajungi din urma, sarpe veninos ce esti. Straduieste-te sa zbori, rama obscura si denigratoare !De unde PLM să am eu poze cu tine,alea sunt pozele tale private, îți arăți față și ești în fața Pieței Amzei. 2 3
vanessa31 Reputație: -447 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2017 Lasati-o in pula calului, moarta si-ngropata, daca vreti si va doriti doar caterinca, nefiindu-va si gandul la pula/portofel, ati putea s-o ardeti bai neamule pe forumurile/site-urile/paginile de bancuri, ca-s o gramada, pentru toate gusturile, dar nuuu, ca stai sa vezi, ca daca baba avea un coi... se ducea in locul lui picon la razboi, plm. Nu merge, chiar nu merge, si cu pula-n cur si cu sufletul in rai, sa stii/stiti. Intră tu pe forumurile de muieri. Acolo dacă scrii pula, 80% dintre ele se rușinează și te fac de rahat. Una voia să divorțeze pentru că l-a prins pe bărbac'su făcând laba 5 4
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 24, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 24, 2017 Intră tu pe forumurile de muieri. Acolo dacă scrii pula, 80% dintre ele se rușinează și te fac de rahat. Una voia să divorțeze pentru că l-a prins pe bărbac'su făcând laba Te mananca sa-i raspunzi?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2017 Te mananca sa-i raspunzi? Omu' e senzație. Mă prăpădesc de râs la postările lui. Ar face carieră la stand-up.
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 24, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 24, 2017 Omu' e senzație. Mă prăpădesc de râs la postările lui. Ar face carieră la stand-up.Totul e sa nu stai in primul rand fara umbrela. La cate spume face zici ca-i efervescent! 2 4
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 26, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 26, 2017 Ved ca tu ti-ai postat singura poze cu fata pe alt site. Nu, aia este ma-ta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum