Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 ce ma bucur ca nu sunt rasista!!! "tigancusa esti frumoasa, tigancusa mea!!"-traiti-ar tie puritatea ta...si purta-ne-ai de grija sa ne porti la toti...era o vorba dar nu-s barbat...de-oi muri sa-mi porti caciula...de-oi trai poti sa-mi su.. pu....la la la lala lalalala :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Scuze,am fost pana la farmacie sa iau furazolidon,ca de o ora ma cac pe mine de ras. Link spre comentariu
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 bravo Picon!!! da-i inainte cu tupeu!!data viitoare platesti bilet ca sa intri la "teatru" :laugh2 . acum ai platiti la farmacie, data viitoare facem o chetutza undeva pe forum, sa intre leuti direct la je in casierie!!daca tot fac oamenii sa rada, macar sa am si eu bani de ciucalata!! sau de bomboane de pus in bradutz!!! ca vine Craciunul. evident, daca trecem de El Apocalipsa ps: stiti de ce nu face sepulcral sida? ca are si sida mandria ei Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Irinuca,bag seama ca te manca...nu tu m-ai facut sa rad...doamne feri...m-a facut sa rad asta cu mormintele lui...io nu mi-as permite sa rad de o fomeie cu atitudinenu-mi permit manerele. 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 hai nene Picoane, nu mai fii asa rautacios!!de ce vrei sa fi mereu ca un zgripturoi??aa??? cand te cuprinde si pe tine "spiritul Craciunului? sa fi si tu mai bun si mai cald...cu sufletelul tau pur si nevinovat?!?!? hai nene Picoane, da si tu de-o ciucalata, nu fi zgarcit!!! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Pt. sepulcral fara numar...http://www.youtube.com/watch?v=4LySGlNkCFQ&feature=player_detailpage Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Irinuca,sa mor io,daca vii cu "Plugusorul" ti-o dau...ciucalata.... 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 vin Picoane, vin cu Sorcova!!!dar daca nu o dai...ciucalata..te fac sa plangi....pe cuvantul meu de fetita cu codite Link spre comentariu
Vizitator sepulcral Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Bleah, nu vreau să îmi imaginez ce oameni urâți stau în spatele tastaturii și dau comentarii care seamănă a flirt de doi bani, dar sânteți jalnic de scârboși: dacă stă de vorbă cu vaci și boii/ ca voi de vorbă o virgină moare de depresie și de plictiseală, d-apoi un alți oameni, ptiu....Oameni de doi lei vă las la cules simboluri ithyphalice până vă intră pe urechi și vă iese de-a dreptul pe gură prin aberațiile pe care le spuneți,( valabil și homosexualilor, lesbienelor de pe forum.) Link spre comentariu
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 lasa-ne lasa-ne!!!!!! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Bleah, nu vreau să îmi imaginez ce oameni urâți stau în spatele tastaturii și dau comentarii care seamănă a flirt de doi bani, dar sânteți jalnic de scârboși: dacă stă de vorbă cu vaci și boii/ ca voi de vorbă o virgină moare de depresie și de plictiseală, d-apoi un alți oameni, ptiu....Oameni de doi lei vă las la cules simboluri ithyphalice până vă intră pe urechi și vă iese de-a dreptul pe gură prin aberațiile pe care le spuneți,( valabil și homosexualilor, lesbienelor de pe forum.) bine ai venit pe forum sepulcral! Ne bucuram si noi sa te avem printre noi. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 1 Link spre comentariu
ovii Reputație: 185 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Bleah, nu vreau să îmi imaginez ce oameni urâți stau în spatele tastaturii și dau comentarii care seamănă a flirt de doi bani, dar sânteți jalnic de scârboși: dacă stă de vorbă cu vaci și boii/ ca voi de vorbă o virgină moare de depresie și de plictiseală, d-apoi un alți oameni, ptiu....Oameni de doi lei vă las la cules simboluri ithyphalice până vă intră pe urechi și vă iese de-a dreptul pe gură prin aberațiile pe care le spuneți,( valabil și homosexualilor, lesbienelor de pe forum.)... ...nu e valabil doar pentru ultima postare."Mare-i gradina ta Doamne" ....fratilor...surorilor...sa ne rugam ...pentru sufletele noastre pacatoase... ...pentru toti saracii si bogatii...dar mai ales nebunii acestei lumi AMIN !!! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Bai nenilor si tantilor...discutia asta mi-a facut chef de futut...ia sa vaza ochii mei ce fete bantuie pe forum... 1 Link spre comentariu
ovii Reputație: 185 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Baga mare picoane...eu te sustin...doar moral . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Sa traiesti nenea ovii ...sa analizez oferta . 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 nene Picoane, daca erai mai tinerel, te invitam la mine sa facem amor...dar asa nu pot sa te invit decat la o ciucalata calduta... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Merci tanti Irinuca,daca erai mai "impanata" o leaca veneam,asa ca ma ma duc altundeva. 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 ehe...ofticosule!! sigur nu vrei adresa??? :laugh2 Link spre comentariu
ovii Reputație: 185 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 @Irinuca...eu stiu o vorba..."Gainusa tanara si morcovu' batran face supa buna "...sau oare era invers ??? ...dreaq stie ca-mi e tare greu sa mai retin Link spre comentariu
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 @Irinuca...eu stiu o vorba..."Gainusa tanara si morcovu' batran face supa buna "...sau oare era invers ??? ...dreaq stie ca-mi e tare greu sa mai retin :laugh2 :laugh2 :laugh2 ovii, situ ai o varsta bunicule? :laugh2 uof uof...imi plac parguitii, doar sa fie copti frumosi Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Irinuca,fata mosului,nu vreau bre nicio adresa,le am io p'ale mele 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 binee...o sa vina o vreme cand vei vrea tu si nu am sa vreau eu sa ti-o mai dau...adresa... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 29, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Mira-m-as ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 ai dreptate...toata cearta asta mi-o facut mare pofta de amor...ma duc sa-mi trezesc sarbatoritul!!! have fun si celor care dorm-noapte buna si somnic pufos!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum