Sari la conținut

Cand ce-i prea mult strica

Postări Recomandate

Vizitator Irinuca
Reputație: 0

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

ce ma bucur ca nu sunt rasista!!!

"tigancusa esti frumoasa, tigancusa mea!!"-traiti-ar tie puritatea ta...si purta-ne-ai de grija sa ne porti la toti...era o vorba dar nu-s barbat...de-oi muri sa-mi porti caciula...de-oi trai poti sa-mi su.. pu....la la la lala lalalala :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator Irinuca

bravo Picon!!! da-i inainte cu tupeu!!data viitoare platesti bilet ca sa intri la  "teatru" :laugh2 :laugh2 . acum ai platiti la farmacie, data viitoare facem o chetutza undeva pe forum, sa intre leuti direct la je in casierie!!daca tot fac oamenii sa rada, macar sa am si eu bani de ciucalata!! :bow sau de bomboane de pus in bradutz!!! ca vine Craciunul. evident, daca trecem de El Apocalipsa

ps: stiti de ce nu face sepulcral sida?
 ca are si sida mandria ei

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Irinuca,bag seama ca te manca...nu tu m-ai facut sa rad...doamne feri...m-a facut sa rad asta cu mormintele lui...io nu mi-as permite sa rad de o fomeie cu atitudinenu-mi permit manerele.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Irinuca

hai nene Picoane, nu mai fii asa rautacios!!de ce vrei sa fi mereu ca un zgripturoi??aa??? cand te cuprinde si pe tine "spiritul Craciunului? sa fi si tu mai bun si mai cald...cu sufletelul tau pur si nevinovat?!?!? hai nene Picoane, da si tu de-o ciucalata, nu fi zgarcit!!!

Link spre comentariu
Vizitator sepulcral

Bleah, nu vreau să îmi imaginez ce oameni urâți stau în spatele tastaturii și dau comentarii care seamănă a flirt de doi bani, dar sânteți jalnic de scârboși: dacă stă de vorbă cu vaci și boii/ ca voi de vorbă o virgină moare de depresie și de plictiseală, d-apoi un alți oameni, ptiu....Oameni de doi lei vă las la cules simboluri ithyphalice până vă intră pe urechi și vă iese de-a dreptul pe gură prin aberațiile pe care le spuneți,( valabil și homosexualilor, lesbienelor de pe forum.)

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Bleah, nu vreau să îmi imaginez ce oameni urâți stau în spatele tastaturii și dau comentarii care seamănă a flirt de doi bani, dar sânteți jalnic de scârboși: dacă stă de vorbă cu vaci și boii/ ca voi de vorbă o virgină moare de depresie și de plictiseală, d-apoi un alți oameni, ptiu....Oameni de doi lei vă las la cules simboluri ithyphalice până vă intră pe urechi și vă iese de-a dreptul pe gură prin aberațiile pe care le spuneți,( valabil și homosexualilor, lesbienelor de pe forum.)

bine ai venit pe forum sepulcral! Ne bucuram si noi sa te avem printre noi.

:hug1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

... :pope ...nu e valabil doar pentru ultima postare.

"Mare-i gradina ta Doamne"  :pope ....fratilor...surorilor...sa ne rugam  :pope ...pentru sufletele noastre pacatoase... :pope ...pentru toti saracii si bogatii...dar mai ales nebunii acestei lumi  :pope AMIN !!!  :pope

Link spre comentariu
Vizitator Irinuca

@Irinuca...eu stiu o vorba..."Gainusa tanara si morcovu' batran face supa buna "...sau oare era invers ???  :slap2 ...dreaq stie ca-mi e tare greu sa mai retin  :angry:

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

ovii, situ ai o varsta bunicule? :laugh2 :laugh2 :laugh2 uof uof...imi plac parguitii, doar sa fie copti frumosi :bow :hug1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...