Sari la conținut

Caderea parului remedii

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Ce remedii stiti pentru stoparea caderii parului?

Zilnc, o tableta zilnica timp de cateva luni. Fara alti suplimenti seleniu sau alte minerale. Rezultatele sunt pt termen lung si nu doar stopeaza pierderea parului,ci ajuta la regenerare

Oliatoriu cat timp luat, atata pauza. Minim 3 luni, deci trei luni pauza. Maxim 6 luni,deci 6 luni pauza. Excersul de zinc este rau,la fel ca ipsa lui, trebuie sa pastrezi un  echilibru.

Dar mai erau topice despre asta, stiu bine ca am mai spus odata.

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Puneti o peruca si lipeste-o cu prenadez. :laugh2

Acum, lasand gluma la o parte, poti incerca sa te speli cu galbenusul de ou. Asta cred ca ar fi o varianta.

• Oras:Botosani
Postat

De mastile cu usturoi ce stiti? Am  citit ca si astea ar fi recomandate, dar cred ca iti miroase capu ca naiba 2-3 zile dupa :)):)

Postat

De mastile cu usturoi ce stiti? Am  citit ca si astea ar fi recomandate, dar cred ca iti miroase capu ca naiba 2-3 zile dupa :)) :)

ce odios. erau cu citrice,dar astea sun t pentru luciu numai

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Adică să lucească chelia?

Postat

Adică să lucească chelia?

parul al trebui . da se strorceau citricele.eu recomand lamai,portocale si grefe. dupa o incercare cu kiwi toata lumea ma pigulea public oricat am clatit zici ca eram maimute dupa colturi :eek

raman alipite de fir semintele....

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Struguri negrii fermentati

Postat

Nu

mie nu-mi cade parul strugurel, dar te las sa ma ciufulesti tare. zburlit rau,

si e lung. sa arat ca o vrajitoare :laugh2

Postat

Caderea parului e cauzata de foarte multi factori in special de lipsa vitaminelor si mineralelor. In concluzie mancati cat mai multe vitamine si minerale si o sa aveti par ca j bon jovi  cand era burlac :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Follixin a incercat careva pentru a mai stopa din caderea parului? Am tot  gasit pe internet diverse remedii, dar nu prea stii ce sa folosesti tocmai din cauza faptului ca sunt foarte multe produse. Asta denota ca e mai mult decat obligatoriu sa ne documentam mai mult inainte de a cumpara  in special informatii despre posibilele efecte secundare ce pot aparea ca urmare a folosirii anumitor leacuri.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Minoxidil 5% - aplicare locală prin pulverizare sau tamponare locală; masaj zonal cu perie cu tepii din lemn; substanța activa are diverse denumiri comerciale in functie de producator. Desigur ca la cei cu chelie avansată e doar...frecție la picior din lemn!

Postat

Si sampoanele pot fi de mare ajutor.  Eu am inceput sa folosesc fortesse si vad ca intra destul de bine. Inainte ii dadeam cu alpecin si ala era ok.

Postat

Sampoanele sunt megaeficiente daca au in componenta elemente naturale  care sa nu dauneze sanatatii  firului de par si care  s ail ajute sa fie mai puternic si mai elastic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...