Sari la conținut

Haznaua nimfolabari.com - Loc destinat coprofililor si coprofagilor, de ambele sexe.

Postări Recomandate

Vizitator beraru
Reputație: 0

Beraru, acest (ne)sot al Amadei, din dimensiunea astrala.

"De dimensiune", lake. Fii mai atent!

Da' care-i faza? Mi-ai prins de frica? Cobor stacheta sau te las putin sa-ti refaci puterile? Am zis c-ai lipsit cu folos, sa-ti faci si tu un carnetel cu replici.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Pun ramasag ca arata creierul tau mai rau decat ficatul lu' Dan Spataru si plamanii Romicai Puceanu.

Fara caterinca marinare: ai teasta tuguiata? Ma gandesc ca nu s-o fi dilatat ma-ta la parametrii normali cand ti-a dat nascare.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Vadime, revin cu o mica, mica fantezie. Sa-mi zici daca te deranjeaza, ca mi-o scot imediat din cap.

Uite ce ma gandeam: cand o muri ma-ta de sete, vreau sa-mi storc sudoarea coaielor in crapaturile buzelor ei, incet, precum ceara unei lumanari aprinse.

Te coafeaza?

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator beraru

De-a dracu', ca ma trimiti tu la somn, nici ca ma duc.

Poetic era daca spuneam "picur" in loc de "storc". Ce-o fi fost in capul meu de-am fost asa superficial?!

Marinele, pt. Miskin nici nu m-am culcat inca, insa pentru tine, afla ca m-am trezit cu o pofta nebuna de ma-ta. Ii dau valuare mare pe parcursul zilei de azi.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Vadime, bag o tigara si mi-am amintit cu nostalgie c-am fost la priveghiul ma-tii, mi-am facut o laba in parul ei in timp ce voi fluierati si ma aplaudati frenetic, mi-ati cerut bis, insa eu a trebuit sa plec, ca eram pe fuga.

Voiam sa te intreb daca ai apucat sa-i sfredelesti capacul sicriului inainte s-o coboare cioclii in groapa. Te temeai ca daca nu faci asta n-o sa mai futi nimic pana la sfarsitul vietii. 

Link spre comentariu
Vizitator beraru

Asemenea injuraturi nu fac sa adie nici macar un fir de par pubian al unei fete de pregimnaziu.

Mai incearca.

Observ, ca ingamfarea te impiedica in a-ti plimba potaia prin parc.

Ita, cine-mi recenza mie injuriile :)! Ca un veritabil degustator de vinuri, mi-ai tras adanc din pula si-ai scuipat in galeata, decretand ca-i otzetzit.

Vezi ca te-ai chizdificat ceva de speriat in ultimul timp. Lasa hormonii, ca nu te vad bine.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator beraru
Alo, domnu' bastard! Imi pare rau sa te anunt, da' ai mare ghinion astazi. Fumez cam des. 

Am ceva resentimente cand vad ca singura de care mi-am zdrelit pula, pana am insegerat-o, e doar coclita de ma-ta. As fi vrut sa aflu cate ceva si despre tatal tau. A fost om bun? Puternic? Te penetra des? V-ati iubit sincer? 

Plm, am nevoie de o carca de informatii. Incerc o alta abordare si orice pont e bine-venit. Hai, zi-mi, ca te las sa mi-o saruti dulce, dulce de tot.  

Link spre comentariu
Vizitator beraru

Marinare, ma trece o scarba cumplita de fiecare data cand trebuie s-o fut pe ma-ta, dar o fac doar in pozitia misionarului si ma uit adanc in ochii ei. Niciodata capra, ca n-are farmec sa-i vomit pe spate. 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator beraru

asta e cel mai tare thread, am ras cu lacrimi

Man, profit de ocazie sa zic ca ceea ce se petrece p-aici n-are ca scop amuzamentul publicului. Sunt cat se poate de serios cand o fut pe ma-sa. O fac la sentiment.

Tre' sa-l "ating" pe fraier. Mai precis, vreau sa vad in ce stadiu al dementei se afla. N-o s-o tinem asa pana la calendele grecesti. Astept urmatoarea lui interventie. Nu ma astept sa se caiasca, da' sa ia putin piciorul de pe pedala de acceleratie, ca se intinde mult mai mult decat ii e plapuma.

Oricum, daca te amuza toate astea: more power to you!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:puscarie

Man, profit de ocazie sa zic ca ceea ce se petrece p-aici n-are ca scop amuzamentul publicului. Sunt cat se poate de serios cand o fut pe ma-sa. O fac la sentiment.

Tre' sa-l "ating" pe fraier. Mai precis, vreau sa vad in ce stadiu al dementei se afla. N-o s-o tinem asa pana la calendele grecesti. Astept urmatoarea lui interventie. Nu ma astept sa se caiasca, da' sa ia putin piciorul de pe pedala de acceleratie, ca se intinde mult mai mult decat ii e plapuma.

Oricum, daca te amuza toate astea: more power to you!

esti ca berea Duchesse de Bourgogne, sa moara celnerul, daca nu

http://www.specialtybeer.com/wp-content/uploads/2012/12/DUCHESSE_33_NEW_PICTURES-450x600.jpg

Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

...sa nu te miri de ce am sa-tzi iau si tie totzi mortzii, vii si copkiii, ramdom, aleatoriu si intamplator, in pula, vazandu-te, ca ultima zdreantza nenorocita, ca m-ai asteptat vreo 10-15 minute, doar ca sa treci pagina/postezi un alt gainatz si tu....zdrentze raios-padukioase care suntetzi voi zdrentze sifonar-muiste, oricum este deja la 2 metri sub pamant viitorul in tara asta, cu viermi, panarame si paduki ca voi, ideea este, ca ''fratzii'' lu lepa se vor inmultzi, si sa va vad atunci ma muistilor si muistelor, in jungla ca in rusia/ucraina si africa, cand nu sitzi cum sa convietuitzi si sa facetzi un raket/criminal doar din vorbe, dixtractie si bautura, adica orice, dar nu ca gaypack-ca vetzi fi primii/ele la rubrica cu mortaciuni, la stirile de la prost teve si haznaua 3, ori la twitter cu lumanarea-n gura, whats-handel-up si fas-la-buci-la futut/vanatoare de **spam editat**e. :D

Na, am intrat si eu in "randul lumii", vorba lui Vanghelie, "daca n-ai dosar la DNA, nu existi"😀 P-aici daca nu-ti zice Otravitu' ceva de mortzi, n-ai "valoare"😀😀😀

Link spre comentariu

...sa nu te miri de ce am sa-tzi iau si tie totzi mortzii, vii si copkiii, ramdom, aleatoriu si intamplator, in pula, vazandu-te, ca ultima zdreantza nenorocita, ca m-ai asteptat vreo 10-15 minute, doar ca sa treci pagina/postezi un alt gainatz si tu....zdrentze raios-padukioase care suntetzi voi zdrentze sifonar-muiste, oricum este deja la 2 metri sub pamant viitorul in tara asta, cu viermi, panarame si paduki ca voi, ideea este, ca ''fratzii'' lu lepa se vor inmultzi, si sa va vad atunci ma muistilor si muistelor, in jungla ca in rusia/ucraina si africa, cand nu sitzi cum sa convietuitzi si sa facetzi un raket/criminal doar din vorbe, dixtractie si bautura, adica orice, dar nu ca gaypack-ca vetzi fi primii/ele la rubrica cu mortaciuni, la stirile de la prost teve si haznaua 3, ori la twitter cu lumanarea-n gura, whats-handel-up si fas-la-buci-la futut/vanatoare de **spam editat**e. :D

Na, am intrat si eu in "randul lumii", vorba lui Vanghelie, "daca n-ai dosar la DNA, nu existi" P-aici daca nu-ti zice Otravitu' ceva de mortzi, n-ai "valoare"

te-a fecundat v-ships?

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

te-a fecundat v-ships?

Nope, nu are treaba decat cu cadavre, eu inca respir... Oare cine-a profanat cimitiru' din Valea Uzului?😀😀😀
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Marinare, s-a facut ora, coaie! Tre' sa sparg din nou gaoaza-n ma-ta. O sa-i pompez si-un tub de heliu prin spartura, ca-mi place sa te-aud cum vorbesti subtire. 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Am auzit ca te ancorezi bine de tot la teava ei de esapament si reusesti s-o duci pe culmile placerii folosind doar dintii din fata. Fara limba, fara maini. Recunosc, pentru asta-ti trebuie talent.

Link spre comentariu
Vizitator beraru
Seeee stieeeeee! Pavlov aici. Deci, marinele, cum facem? Preiei tu? Eu zic asa-i cel mai bine. Tu cu ma-ta faceti dragoste, eu nu pot decat s-o fut violent si s-o fac sa planga. Zic sa fii cavaler si s-o protejezi strecurandu-te intre coapsele ei, de buna-voie si nesilit de nimeni.

S-a saturat lumea de atata violenta. Eu unu' vreau sa va vad cum faceti dragoste, ca-n vremurile bune. Stai chill! Platesc eu avortul.

Link spre comentariu
Vizitator beraru

Opa! Uite cat e ceasul.'Tu-i mama ma-sii, chiar aveam treaba! 

Hai marinare, hai marinare, mai cu talent! Fuga-fuga! Adu-o tu de picioare, o tin eu de maini. O proptim aici, in primul gard. Hop! Bravo!

Acum sterge-o la cur cu un servetel d-asta umed, unge-o cu putina margarina si sezi bland pe scaunelul ala din colt. Incepe distractia!   

Link spre comentariu

Vizitator beraru

In mijlocul zilei esti praf... Nu asta ar fi problema, ci faptul ca iti dai de gol caracterul jegos!

Nu am urmarit, mai ai ceva cu mame moarte?

Vezi ca flirtezi steril. Is luat. ...Cu oricare alta.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...