henry jullien Reputație: 983 Postat Mai 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 26, 2019 Buna băieți sunt Melissa m-am reântors , dor cei care sunteți interesați noul meu nr: 0736205476Imi cer scuze Melissa...photo shop-ul m-a indus in eroare...scuze
Vizitator cocsat Reputație: 0 Postat Mai 27, 2019 Postat Mai 27, 2019 A venit sa voteze mancaias pizda ei❤️
Membru Premium il pupparo Reputație: 22659 Postat Mai 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 27, 2019 Bine ai revenit Melissa. O veste super buna. Chiar mi-a fost tare dor de oralul tau senzational! 2
aristidemsc Reputație: -56 Postat Mai 27, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Mai 27, 2019 O actualizare, preturi, servicii, locație? Multumesc
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 27, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 27, 2019 RECENZIE:Locatie: 8.5 (rond Piata Alba iulia)Aspect: 9 (domnisoara frumusica undeva la 1.76 cm , ochi caprui, par mediu, sani mari siliconati, fund rotund, tatuaje, carne tare, piercing in limba)Oral: 10 (neprotejat, excelent, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, toate treptele de viteza, batai peste gurita, deepthroat pana la cotor, DT-fuck. Chiar daca nu face CIM/SWALLOW oralul e masterclass)Normal: 8.5 (protejat, se implica, accepta pozitii)Gfe: 9.5 (saruta pe corp, FK/DFK exceptional, se simte foarte fain piercing-ul din limba)Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, plina de viata)Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina)Halat: 400 RON (pentru o ora/2 fin)Naratiunea:Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu 30 minute inainte de actiune. Locatia este usor de gasit, rond Piata Alba Iulia, detaliile fiind furnizate ulterior.In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica undeva la 1.78 cm, ochi caprui, par mediu, sani mari siliconati, fund rotund, tatuaje, carne tare, piercing in limba. Ea era intr-o tinuta sexy pe tocuri, cred ca undeva la 1.81 cm cu tocuri, prima impresia a fost una wow. Am fost servit la alegere cu o bautura racoritoare, lasat cadoul la inceput pentru a scapa de o grija.Melissa face FK/DFK exceptional, foarte fain mai ales din cauza piercing-ului din limba si miscarilor incete pe care le face ^_^ ; am inteles ca nu face cu toata lumea asta.Domnisoara are un scenariu interesant, vine si se pisiceste, te saruta pasional pe corp, coboara incet (de sus in jos), se joaca cu sanii ei mari cu peleul si cand ajunge joc e belea. Oralul (neprotejat) a fost excelent, lins, atentie la bijuterii, foarte umed, toate treptele de viteza, batai peste gurita, deepthroat pana la cotor, DT-fuck, cu de toate. Recomandarea mea: pentru astia nefututi faceti odata sau de 2 ori laba inainte sa nu va dati drumul in 1,2 minute. Pe durata unei orei am reusit 2 finalizari de senzatie pe durata unui oral de poveste, cu de toate, miscari interesante pe capul pulii, din lateral, miscari dute-vino...mda. De cateva ori a trebuit sa o opresc ca sa nu ma termine la oral rapid. La normal (protejat) am schimbat cateva pozitii, geme (fals) dar placut, nu refuza nici o pozitie. Pozitia care o avantajeaza la normal este clar doggy, iar la oral 69. O vedere foarte placuta o confera oglinda de langa pat (cea de pe dulap), unde se poate vedea ce fel te inghite la oral sau la normal. Nu face CIM/SWALLOW si la cum face oralul e un risc mare sa va dati drumul in gatul ei, asa ca mare atentie. O intalnire foarte reusita, eu am sa revin mai ales pentru oralul demential si nu numai :) .Notite)1)Este foarte atenta la client si la cerintele acestuia2)Oralul este punctul forte al Mellisei, e masterclass3)Nu m-am simtit in nici un fel grabitM-am simtit foarte bine cu Mellisa si o recomand 38
il duce Reputație: -102 Postat Mai 28, 2019 Postat Mai 28, 2019 Melissa face FK/DFK exceptional; [...] am inteles ca nu face cu toata lumea asta.V-ați lins ca câinii?
brett_dragneaboss Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Postat Mai 28, 2019 el linge toate prostituatelesi pe morsa carla dristor a lins-o
seasonsinthesun Reputație: 4 Postat Mai 28, 2019 Oras:Port Oras:Port Postat Mai 28, 2019 inima... uite cum au parte unii de pizda. are pidsadera la recenzii, cat nu au futut altii o viata. :laugh2 3
brett_dragneaboss Reputație: 0 Postat Mai 28, 2019 Postat Mai 28, 2019 a pus alexa26 poza cu pula cat chistocu, de asta daniel zice de toate ca i-au facut DT
dandare2 Reputație: 100 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 V-ați lins ca câinii? ce inseamna sa fii o scarba dolores, te mai miri de ce isi bat curvele joc de tine ? 6
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 ahahhaahha de ce-l dati in fapt pa catel ?? lasati-l ca el ajuta comunitatea
gelugun Reputație: -197 Postat Mai 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2019 ahahhaahha de ce-l dati in fapt pa catel ?? lasati-l ca el ajuta comunitateaTu esti adevaratul xoxo ? 1
gelugun Reputație: -197 Postat Mai 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2019 Buna băieți sunt Melissa m-am reântors , dor cei care sunteți interesați noul meu nr: 0736205476Falls billig , willig !☺ 1
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 Tu esti adevaratul xoxo ? doar unu e xoxo, restul e doar copii proaste
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 29, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 29, 2019 Tu esti adevaratul xoxo ?Iti dai seama usor care e pentru ca numai la pula mea se gandeste ;) 19
xoxosefulafemei Reputație: 48 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 haaaaa era sa cad din pat de ras sa-ti moara la intrare de atatea ori de cate clone ai daca nu ce gluma buna ai facut
gelugun Reputație: -197 Postat Mai 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2019 Macar Pidsadera a testat-o in real....bravo ! 4 3
brett407 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 oligofrenule, nu veni sa ne zici ca faci laba pe recenziile lui pizdadera
sangre Reputație: -988 Postat Mai 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Mai 29, 2019 Macar Pidsadera a testat-o in real....bravo !Am testat.o și eu în real și.n viu. Forta gagica. Pidsadera are dreptate. Incepe sa devina idolul meu.. un fel de rocker27, un fel de gogu tirbușon, marfa gagii. 4
brett407 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 ai decazut la maximumrad gastele de tine, basa compari ce face pizdadera cu ce facea gogu tirbuson? :slap2
sangre Reputație: -988 Postat Mai 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Mai 29, 2019 E forța și pidsadera, toate fetele îl lauda, chiar daca le mai mituiește:) 2
brett407 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 noi futacii adevarati tb sa-l laudampacat ca Bogdanel a facut din forumul asta un circ ca sa ia si el 2000 de euro pe lunaacuma din 10 recenzii 9 de neluat in seamanumai cei experimentati reusesc sa le dibuiasca pe cele bune
sangre Reputație: -988 Postat Mai 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Mai 29, 2019 N.ai inteles, pidsadera vine cu 3 mașini odată la femei, când mai rămâne pe la cate vreuna peste noapte ii mai iau io passatu acasă, azi cum plouă mi.a prins bine. 2
brett407 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 N.ai inteles, pidsadera vine cu 3 mașini odată la femei, când mai rămâne pe la cate vreuna peste noapte ii mai iau io passatu acasă, azi cum plouă mi.a prins bine. :laugh2 :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum