recenzoru Reputație: -450 Postat Iulie 21, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Iulie 21, 2017 Dacă tot ai prins drag de un cuvânt nou, foloseşte-l corect Vezi ca ai inceput sa-ti incurci conturile, dmxule! Mare tolomac mai esti! 2 10
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iulie 21, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iulie 21, 2017 Vezi ca ai inceput sa-ti incurci conturile, dmxule! Mare tolomac mai esti! Pe bune???
recenzoru Reputație: -450 Postat Iulie 21, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Iulie 21, 2017 😈Nu stiu, hai sa vedem...Dar am observat că majoritatea de aici sunt foarte fidei si cedează ft. greu. La cat e de prost dmxul asta, nu m-ar surprinde dak si-ar suge-o singurel. Cu swallow, evident. 2 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Pe bune???Ieri erea Justitiaru Azi Pamfil Mâine cineo mai fi? 1 2
vistantric Reputație: -3412 Postat Iulie 21, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iulie 21, 2017 Fata MorganaPS. Lasa-mi-l mie pe Justitiaru!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Fata MorganaPS. Lasa-mi-l mie pe Justitiaru!Am văzut-o și pe Fata Morgana pe forum )))
greatexpectations Reputație: 7 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Scoala vietii este scuza celor fara studii si asa o sa fie intotdeauna. Ei nu au nici o vina pentru ca nu stiu ce inseamna studiile si cum te formeaza ca om, motiv pentru care nu le considera necesare. Ceea ce se pierde din vedere in mod obisnuit este faptul ca daca studiezi un anume domeniu, nu inseamna ca nu ai experienta de viata, cele doua nu se exclud. Scuza ca nu ai studii dar te "descurci" fortand limitele legale si morale, nu te face om, poate persoana. In rest, nu e nici o rusine sa muncesti, cu sau fara studii. 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 22, 2017 Ieri erea JustitiaruAzi PamfilMâine cineo mai fi?Eu, cine să fie? 5 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Postat Iulie 22, 2017 Eu, cine să fie? Deci, o sa ajungem, pe rând, suspectați a fi DMX )) 2 2
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 22, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 22, 2017 Femeie...dar poate să scrie si un bărbat in locul ei din cand in când.esti suficent de nici nu mai am cuvinte sa te caracterizez.cum pana mea,sa scrie altii de pe contul meu?tu nu ai minte?sau nu ai deloc?hai,nu ma mai infesta,ca ma mananca pielea 4 3
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 22, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 22, 2017 doamnax e femeie sau barbat? nu vezi ca am picior de femeie?
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 22, 2017 esti suficent de....... nici nu mai am cuvinte sa te caracterizez.cum pana mea,sa scrie altii de pe contul meu?tu nu ai minte?sau nu ai deloc?hai,nu ma mai infesta,ca ma mananca pieleasuficient de.... ce?
vistantric Reputație: -3412 Postat Iulie 22, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iulie 22, 2017 esti suficent de nici nu mai am cuvinte sa te caracterizez.cum pana mea,sa scrie altii de pe contul meu?tu nu ai minte?sau nu ai deloc?hai,nu ma mai infesta,ca ma mananca pieleaVăd că te tot mănâncă...Ești drăguță că recunoști! De aceea-ți spun că nu e nevoie de mine pentru să aduci o caracterizare a propriului afect... Eu sincer, nu știu cum să mă descurc, sunt o nevinovată... Și m-am trezit pe cap, din toate direcțiile, cu niște chestii așa...murdare, nespălate. Pusă într-o asemenea situație... chiar nu știu cum să mă manifest în public! Dar mereu îmi zic, pentru liniștea mea, că sunt obiceiurile voastre...cărora simplu, li se poate găsi și-un dezvăț.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 22, 2017 Văd că te tot mănâncă...Ești drăguță că recunoști!De aceea-ți spun că nu e nevoie de mine pentru să aduci o caracterizare a propriului afect... Eu sincer, nu știu cum să mă descurc, sunt o nevinovată... Și m-am trezit pe cap, din toate direcțiile, cu niște chestii așa...murdare, nespălate. Pusă într-o asemenea situație... chiar nu știu cum să mă manifest în public! Dar mereu îmi zic, pentru liniștea mea, că sunt obiceiurile voastre...cărora simplu, li se poate găsi și-un dezvăț.că nu e nevoie de mine pentru să aduci o caracterizare ... ?
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 22, 2017 că nu e nevoie de mine pentru să aduci o caracterizare [/size] ... ? [/size]Da. E pentru să fie bine, ce pula mea e așa greu? 2 3
vistantric Reputație: -3412 Postat Iulie 22, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat Iulie 22, 2017 😅
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 22, 2017 Da. E pentru să fie bine, ce pula mea e așa greu?Ca să nu fie rău...
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 22, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 22, 2017 Scoala iti creeaza anumite fundamente strict necesare orice parcurs ai avea in viata. Si nu ma refer la coerenta in limbaj, ci la conturarea unor mecanisme de gandire, o anumita coeziune intelectuala. Astea vin cateva niveluri peste anafabetismele unor prostituate care-s foarte active si sociale, si, deopotriva, clientiilor de pe aici. La inceput ma intrista sa vad prostituate explodand peste tot pareri "concludente si pretioase despre tot si toate" evident certate cu scoala, apoi devenind imuna si nepasatoare, devenind un dat zilnic. Apoi constantand la anumiti barbati aceeasi gol in a construi o judecata (atentie nu am spus prejudecata) sanatoasa, urmand un fir logic, mi-am zis bine ca s-au gasit astia pe aici, ca atfel ambele categorii ar ramane nefutute, cu bani sau fara. Genul de oameni de care fugi cum deschid gura sa exprime ceva, cu care daca ai avea anturaj comun prin oras ti-ar fi rusine sa stai lana si sa-i asculti. Te-ai simti stingher. Da! Scoala e importanta sa te contureze cumva. Aceea baza orice scoala a vieti nu o poate inlocui si intr-un mediu de oameni cu aceasta formatie intelectuala vei fi observat imediat si cumva respins. Maxim tolerat. Dar scoala excesiva te indoctrineaza si te face sa gandesti la fel cu o multime de oameni expusi la aceleasi informatii. Iti reprima creativitatea, gandirea inafara unor tipare prestabilite si iti creeaza un handicap de a nu nu depasi situatii standard la care nu ai fost expus prin exemplu macar, prin experienta altora. Deci peste material didactic si dascali, profesori universitari poate, sa te slefuiesti tu pe tine, prin experiente din viata profesionale sau sociale personale, te desavarseste ca om.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum