Sari la conținut

Sunt Gina si vreau companie

Postări Recomandate

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Casnica,nu spun ca femeile sint toate monogame dar ele cauta altceva nu sexul in sine.Cauta aventuri romantice,cauta sa faca dragoste.Si de cele mai multe ori cind isi gasesc perechea potrivita ele se potolesc.Si aici vorbesc despre majoritate.Evident ca exista si exceptii.Vorbesc mai ales de cele abuzate sau neglijate de soti.In mod SIGUR sint mult mai multi barbati care merg la altele decit femei care se duc la barbati.

"Gina",este cel mai mare labagiu ala care te va fute ,membru al forumului.Pentru ca asa ceva nu se face,sa futi femeia unui coleg,doar un labar fute ce i se da gratis si este la indemina.Este la fel ca si cind ai fute-o pe cumnata,fina,nevasta prietenului.Si daca totusi vreunul dintre noi va face asa ceva este cel care merita sa i se intimple la fel.Iar tu daca esti reala si dai cu piciorul la 12 ani de fericire alaturi de sotul tau doar pt ca sa dus si el la alta ...fata,asa cum ti-am mai spus ,iti bati singura joc de tine.Vorbeste cu el ,cu orice risc,si stabiliti chestii.Si daca nu crezi ce-ti spun te invit si provoc la o intilnire in trei,cu nevasta mea.Ea iti va explica de ce nu se merita sa faci chestia asta din razbunare.

Cred ca tie ti-e tarsa sa nu fie nevasta-ta sau sa descopere si sa ti se-ntample ceva asemanator :))

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Nu ie. I am dat eu un futai. Ieri. Era mai spre seara si nu mi am dat seama bine ce fac, eram si puțin amețit de la ploaie. Acum regret si as vrea sa mi dea futaiul înapoi. :(

Vizitator sarlatanu
Postat

.... m a păcălit vagaboanda:(

Vizitator sarlatanu
Postat

...escroaca naibii :((

Vizitator sarlatanu
Postat

ceo face gina?

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...