roza kendra Reputație: 213 Postat August 2, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 2, 2017 Nici mie nu imi place Ciocan, desi nu am avut minima interactiune
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 2, 2017 Postat August 2, 2017 Crezi tu? Eu va stiu baieti buni. 2
roza kendra Reputație: 213 Postat August 2, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 2, 2017 Ca sa fiu onesta pan' la capat Bronx este singurl admin nimfo hot as fuck. Putea din cateva randuri sa te faca sa simti ca pula lui este suzeta, ca sa nu zic ca o stricata, pe bune chiar acadea. **spam editat** chups. chpa, **spam editat** a se citi sh ca la femile latino:)))Bronx will you marry me? cumpar eu inelul si verighetele!{glumesc desigur asemenea barbati is luati si sunt destul de ocupata eu insami}
geo_x36 Reputație: -663 Postat August 2, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat August 2, 2017 L-am preferat pe Tazz ... era un tip corect si cu mult bun simt. 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2017 Postat August 2, 2017 Lasă nea Raffa Iesi cu aia de dincolo la cico si se rezolva
indragostitul Reputație: 672 Postat August 3, 2017 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat August 3, 2017 Se pare ca pana la "coada",cum spunea un om din fotbal, cavalerii mesei rotunde au ajuns sa isi sciata ochii. Urat, foarte urat. 1
raffaello Reputație: -6837 Postat August 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 3, 2017 Lasă nea Raffa Iesi cu aia de dincolo la cico si se rezolva Am inteles. E ca si cum as "iesi" cu ciocolax. 1 4
bic.c Reputație: -1560 Postat August 4, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 4, 2017 Warning issued by http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngmod1 for Spam in Profile.Given 2 points.insulte 2 puncte de warn. La urmatorul warn e vacanta permanenta. Cel mai muist a fost mod1 , am zis ! 4 2
quasim Reputație: 2451 Postat August 5, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat August 5, 2017 Revenind on-topic (chiar desuet fiind), @Ciocan, alaturi de @Afriq, sunt moderatorii legendari ai acestui forum, cei care l-au ridicat in perioada sa de glorie! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Inca un topic din ala in care se invoca cate un user "consacrat" si i se aduc omagii si psalmi zeiesti, de parca avea o pula cu 3 coaie?! Ma simt pe forumul Dacia 1100 - "cea mai buna masina cu tractiune spate"... 4 19
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 5, 2017 Postat August 5, 2017 Warning issued by http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngmod1 for Spam in Profile.Given 2 points.insulte 2 puncte de warn. La urmatorul warn e vacanta permanenta. Cel mai muist a fost mod1 , am zis ! Stai cuminte :) Motanul e number one Date Reason Points Moderator 24 September 2015 Limbaj Nepotrivit 1 http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts More Details 05 August 2015 Limbaj Nepotrivit 1 http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts More Details
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 Revenind on-topic (chiar desuet fiind), @Ciocan, alaturi de @Afriq, sunt moderatorii legendari ai acestui forum, cei care l-au ridicat in perioada sa de glorie!Pan' s-au combinat cu unele fete, si au lasat impartialitatea la o parte. Ceea ce era inevitabil, si la fel de inevitabil, s-a sesizat conducerea, aici. PS: nu am vreo legatura cu Ciocan.
quasim Reputație: 2451 Postat August 6, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat August 6, 2017 Pan' s-au combinat cu unele fete, si au lasat impartialitatea la o parte. Ceea ce era inevitabil, si la fel de inevitabil, s-a sesizat conducerea, aici. PS: nu am vreo legatura cu Ciocan.Nu-i cunosc personal, nu stiu astfel de amanunte despre cei doi. Nu am intentionat sa le fac o statuie, asa cum a insinuat putin mai sus un coleg forumist.Am afirmat doar o parere proprie... 2
picon Reputație: 1046 Postat August 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 6, 2017 Pan' s-au combinat cu unele fete, si au lasat impartialitatea la o parte. Ceea ce era inevitabil, si la fel de inevitabil, s-a sesizat conducerea, aici. PS: nu am vreo legatura cu Ciocan.Nu s-a combinat nimeni, cu nimeni.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 nimeni, niciodata, basme 1
nobel Reputație: 5960 Postat August 6, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat August 6, 2017 cine este ciocan e fix pula fata de cine e gigijuventino care posteaza la toate fazanele din toate orasele avand un volum atat de impresionant de postari incat administratorii ar trebui sa-i ofere ceva medalie de mama eroina al postarilor nimfomaniace 10
hbeomte Reputație: -30 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 Ciocan a fost un fraier care la intalnirile de joi incerca sa promoveze curve nespalate, ce pula mea atat smecherie.Daca nu as fi fost prezent acolo, nu as fi zis, dar vad ca sunt muisti care ii duc dorul. 1
money_talks Reputație: -236 Postat August 6, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 6, 2017 cine este ciocan e fix pula fata de cine e gigijuventino care posteaza la toate fazanele din toate orasele avand un volum atat de impresionant de postari incat administratorii ar trebui sa-i ofere ceva medalie de mama eroina al postarilor nimfomaniace Io' cred ca gigijuventino e viitorul proprietar al site-lui,e un fel dã Dumnezeu al postãrilor😃 9 10
hbeomte Reputație: -30 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 Io' cred ca gigijuventino e viitorul proprietar al site-lui,e un fel dã Dumnezeu al postãrilor Mars in pula mea de agarici bagator de seama, pisa-m-as pe fruntea lu mata
money_talks Reputație: -236 Postat August 6, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 6, 2017 Mars in pula mea de agarici bagator de seama, pisa-m-as pe fruntea lu mataMarțafoiule,stai dracu liniștit,vezi sa nu faci vreun AVC de la caldurilii astea 6 10
hbeomte Reputație: -30 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 Marțafoiule,stai dracu liniștit,vezi sa nu faci vreun AVC de la caldurilii asteaEsti la strand?Sa stiu daca ma-ta are nevoie de o vizita
money_talks Reputație: -236 Postat August 6, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 6, 2017 Esti la strand?Sa stiu daca ma-ta are nevoie de o vizitaTe-a distrus psihic @alt muist,este? 6 10
hbeomte Reputație: -30 Postat August 6, 2017 Postat August 6, 2017 Te-a distrus psihic @alt muist,este? si tu repede il lingi pe coaie, uita-s-ar ma-ta in oglinda cand o fut in cur.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2017 Mai sunt si alti admiratori lui Ciocan sau s-a lamurit lumea? Oile sunt conduse, ce stiu ele cand trebuie sa gandeasca?... Din toate caricaturile care au administrat acest site Pisi a fost si a ramas cel implicat, restul e cancan.A fost o decizie buna, parerea mea, sa le ia sabia celor care o foloseau nesabuit.Inclusiv faza cu schimbarea culorii in functie de postari si nu false recenzii...Cat au mai plans si pe tema asta!
picon Reputație: 1046 Postat August 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 7, 2017 Nu s-a combinat nimeni, cu nimeni. E vorba de Ciocan și Afriq. Nu s-au combinat cu nimeni și știu ce vorbesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum