Sari la conținut

Cine a fost/este userul ciocan ?

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Crezi tu? :)

Eu va stiu baieti buni.

• Like 2
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Ca sa fiu onesta pan' la capat Bronx este singurl admin nimfo hot as fuck. Putea din cateva randuri sa te faca sa simti ca pula lui este suzeta, ca sa nu zic ca o stricata, pe bune chiar acadea. **spam editat** chups. chpa, **spam editat** a se citi sh ca la femile latino:)))

Bronx will you marry me? cumpar eu inelul si verighetele!

{glumesc desigur :) asemenea barbati is luati si sunt destul de ocupata eu insami}

• Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

L-am preferat pe Tazz ... era un tip corect si cu mult bun simt.

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Lasă nea Raffa

Iesi cu aia de dincolo la cico si se rezolva =))

• Oras:in paradis
  • Oras:in paradis
Postat

Se pare ca pana la "coada",cum spunea un om din fotbal, cavalerii mesei rotunde au ajuns sa isi sciata ochii. Urat, foarte urat.

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Lasă nea Raffa

Iesi cu aia de dincolo la cico si se rezolva =))

Am inteles. E ca si cum as "iesi" cu ciocolax. :)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:N.Dame
Postat

Revenind on-topic (chiar desuet fiind), @Ciocan, alaturi de @Afriq, sunt moderatorii legendari ai acestui forum, cei care l-au ridicat in perioada sa de glorie!

• Like 3
Vizitator
Postat

Inca un topic din ala in care se invoca cate un user "consacrat" si i se aduc omagii si psalmi zeiesti, de parca avea o pula cu 3 coaie?! :)

Ma simt pe forumul Dacia 1100 - "cea mai buna masina cu tractiune spate"... :giggle:

• Like 4
  • Minus 19
Vizitator sarlatanu
Postat

Warning issued by http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngmod1 for Spam in Profile.

Given 2 points.

insulte 2 puncte de warn. La urmatorul warn e vacanta permanenta.

:laugh2  Cel mai muist a fost mod1 , am zis !

Stai cuminte :) :) :)

Motanul e number one :P

Date Reason Points Moderator   24 September 2015 Limbaj Nepotrivit 1 http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts More Details 05 August 2015 Limbaj Nepotrivit 1 http://www.nimfomane.com/poze/bullet_black.pngpisicuts More Details
Vizitator mc hammer
Postat

Revenind on-topic (chiar desuet fiind), @Ciocan, alaturi de @Afriq, sunt moderatorii legendari ai acestui forum, cei care l-au ridicat in perioada sa de glorie!

Pan' s-au combinat cu unele fete, si au lasat impartialitatea la o parte. Ceea ce era inevitabil, si la fel de inevitabil, s-a sesizat conducerea, aici.

PS: nu am vreo legatura cu Ciocan.

Postat

Pan' s-au combinat cu unele fete, si au lasat impartialitatea la o parte. Ceea ce era inevitabil, si la fel de inevitabil, s-a sesizat conducerea, aici.

Nu-i cunosc personal, nu stiu astfel de amanunte despre cei doi. Nu am intentionat sa le fac o statuie, asa cum a insinuat putin mai sus un coleg forumist.

Am afirmat doar o parere proprie... :)

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu s-a combinat nimeni, cu nimeni. 

Vizitator mc hammer
Postat

nimeni, niciodata, basme

• Like 1
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

cine este ciocan e fix pula fata de cine e gigijuventino care posteaza la toate fazanele din toate orasele avand un volum atat de impresionant de postari incat administratorii ar trebui sa-i ofere ceva medalie de mama eroina al postarilor nimfomaniace =))

• Like 10
Postat

Ciocan a fost un fraier care la intalnirile de joi incerca sa promoveze curve nespalate, ce pula mea atat smecherie.

Daca nu as fi fost prezent acolo, nu as fi zis, dar vad ca sunt muisti care ii duc dorul.

• Minus 1
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

cine este ciocan e fix pula fata de cine e gigijuventino care posteaza la toate fazanele din toate orasele avand un volum atat de impresionant de postari incat administratorii ar trebui sa-i ofere ceva medalie de mama eroina al postarilor nimfomaniace =))

Io' cred ca gigijuventino e viitorul proprietar al site-lui,e un fel dã Dumnezeu al postãrilor😃
  • Like 9
  • Minus 10
Postat

Io' cred ca gigijuventino e viitorul proprietar al site-lui,e un fel dã Dumnezeu al postãrilor

Mars in pula mea de agarici bagator de seama, pisa-m-as pe fruntea lu mata

Postat

Mars in pula mea de agarici bagator de seama, pisa-m-as pe fruntea lu mata

Marțafoiule,stai dracu liniștit,vezi sa nu faci vreun AVC de la caldurilii astea
  • Like 6
  • Minus 10
Postat

Marțafoiule,stai dracu liniștit,vezi sa nu faci vreun AVC de la caldurilii astea

Esti la strand?Sa stiu daca ma-ta are nevoie de o vizita

Postat

Esti la strand?Sa stiu daca ma-ta are nevoie de o vizita

Te-a distrus psihic @alt muist,este?
  • Like 6
  • Minus 10
Postat

Te-a distrus psihic @alt muist,este?

si tu repede il lingi pe coaie, uita-s-ar ma-ta in oglinda cand o fut in cur.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai sunt si alti admiratori lui Ciocan sau s-a lamurit lumea? 

Oile sunt conduse, ce stiu ele cand trebuie sa gandeasca?... :)

Din toate caricaturile care au administrat acest site Pisi a fost si a ramas cel implicat, restul e cancan.

A fost o decizie buna, parerea mea, sa le ia sabia celor care o foloseau nesabuit.

Inclusiv faza cu schimbarea culorii in functie de postari si nu false recenzii...

Cat au mai plans si pe tema asta!  :laugh2  :slap2

Postat

Nu s-a combinat nimeni, cu nimeni.

E vorba de Ciocan și Afriq. Nu s-au combinat cu nimeni și știu ce vorbesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...