Sari la conținut

Cine a fost/este userul ciocan ?

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nene, mai taie din ele,da-le dracu (de cifre)! Eu am fost o singura data in bodega aia, la ziua cuiva care a tot insistat sa ajung si eu.

In rest n-am participat la nicio intalnire de joi/vineri.

Da, corect! Pe Droma, l-am văzut acolo, de vreo 2-3 ori. Erau mulți bre! 

• Oras:Bucuresti
Postat

Bai ce hodorogi sinteti, :laugh2 , nimic nu mai tineti minte, le incurcati ca dracu! :laugh2

Coane, dupa ce noi am creat Joistii, aripa tanara :laugh2 , pe la Pisici mai apareau si baietii ceilalti. Dar nu erau planificati, era totul intamplator pt ca acolo ne era cel mai simplu noua deci si lor. Dar mereu a fost totul OK, nu am vazut vreodata pe vreunul cu undita dupa el. Bine, cand plecam la baie mereu incercau ticalosii sa-mi sufle gagicile :laugh2. Si niciunul nu a reusit :no2 . Gogu stie!!! (al deaqu, laudaros mai sint  :laugh2 )

Randunico, mai lasa deaqu beutura si baga-ti mintili in cap, ca le amesteci, le faci varza :laugh2 . Si oricum, nu mai spune nume, hai sa pastram amintirile astea, care oricum ar, fi sint superbe, doar pt. noi. Si de ce zic asta, pentru ca desi mici probleme si discutii au existat intre unii, noi am stiut sa fim destul de discreti, cand nu au mai mers anumite relatii s-au incheiat pasnic si oricum, nimic nu a fost ireconciliabil, aproape toate conflictele s-au stins mai devreme sau mai tarziu la un spritz. De fapt cam d`aia carcotasii bat campii, pt. ca in general nu prea au rasuflat chestii pe aici!

Cat despre probleme, da, stiu, imi pare rau! Si te rog sa ma crezi ca si pe mine m-au ajuns grav de tot, daca nu gasesc sa rezolv ceva destul de radical am cam belit-o! D-aia nici nu prea mai ies cu baietii!

Daaaaar, in viitorul nu extrem de indepartat sper sa fac o mega-operatie in Franta, atat prin importanta si utilitate cat si prin pret, costa 100.000 euro. Daca ma intorc viu de acolo, va invit pe toti la o mega-petrecere ca sa ne punem in cap, asa cum faceam in vremurile bune cand ajungeam sa fim si cate 40-50 de baieti si fete!

N-am vazut drac mort, nici rata inecata.

Mai ai de petrecut, ai si destula sustinere...

Te doare mintea cand vezi oameni cu un picior in groapa si cu mintea tot la pasarici!  :slap2  :laugh2

Sanatate multa si succes cu operatia! :)

Cand te faci bine pote iti iei si o bataie pentru cat ti-ai facut de cap...  :laugh2  :rax2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

.

Dumneavoastră, stimate domn, ce user ați avut înainte? Nu de alta, dar așa e corect, să știm cu cine vorbim. 

• Like 6
  • Minus 12
Vizitator mc hammer
Postat

Te doare mintea cand vezi oameni cu un picior in groapa si cu mintea tot la pasarici!  :slap2  :laugh2

Cand te faci bine pote iti iei si o bataie pentru cat ti-ai facut de cap...  :laugh2  :rax2

t3-ai apucat iar de prostii ?

Postat

t3-ai apucat iar de prostii ?

Care prostii? Glumeam cu zapacitul asta, are un optimism socant cateodata. :)

Nu o spun cu rautate. :)

Eu astept sa ma mut, se duce lepra la banca sa nu-i mut fatza definitiv, restul e cancan.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator mc hammer
Postat

Care prostii? Glumeam cu zapacitul asta, are un optimism socant cateodata. :)

Nu o spun cu rautate. :)

Eu astept sa ma mut, se duce lepra la banca sa nu-i mut fatza definitiv, restul e cancan.

daca ai masina de spalat si tv CRT, te inteleg :)

Postat

daca ai masina de spalat si tv CRT, te inteleg :)

N-am tv, asta era problema.  :laugh2

E naspa sa nu te uiti la stiri cu crime, violuri de babe si incendii.  :laugh2

Fara tv veata e pustiu.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator mc hammer
Postat

Cam da

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Multam fain. De dinozaurul ce se mai stie?

Eu nu mai știu absolut nimic, n-am mai comunicat cu el de pe vremea messenger-ului...Ika, știu sigur, că mai ținea legătura cu el ;)

• Oras:friends
Postat

Stiu ca tu nu minti :)

Nu minte :)

Păi atunci, veneam eu mai rar și stăteam mai puțin, bre! Deja, mă cam săturasem uMpic, mai ales că, erau prea mari, acele întâlniri. Sau, mă duceam la întâlniri mai mici, de 6-7 persoane, în altă parte. Și nu uita nene, că și matale ai apărut ceva mai tărziu pe firmament. La un moment-dat, erau și câte 3 grupuri care se întâlneau simultan, în locuri diferite joia, apoi și vinerea. 

Bre, clar, a fost perioada 2012-2014 gasca in crestere, la un momendat scindare si nu din plictiseala :) , elitistii ... nu stiu, aripa tanara in crestere permanenta, constanta, inclusiv alea mari de tot de care aminteste George, cand a venit si Sarlota, s-a mutat pisici, noi dupa el in bodega :) , pe acolo pur intamplator ne-am mai intersectat inclusiv cu membrii fratiei. Iar de stins nu s-a stins absolut nimic, eu sint cel mai mare chiulangiu din cauza sanatatii dar am ramas si voi ramane JOIST PINA LA MOARTE :) .  

Multumesc din toata inima mea asta gigantica!!!

Asta este forma mea de lupta, deja am daramat statisticile, trebuia sa fiu mort de vreo 5 ani, am facut 10, cu o astfel de operatie, in presa franceza vorbeau ca unu a trait 5 ani, doctorita mi-a spus ca sint cazuri si cu 15 ani, eu vreau sa le dublez si alora statistile  :laugh2

Iar daca asa ne este dat sa ne vedem, atunci de la tine primesc bataia cu toata dragostea :) . Doar sa ai grija pe unde dai ca voi fi cablat ca un android :laugh2  :kiss3

• Like 3
Postat

Bre, clar, a fost perioada 2012-2014 gasca in crestere, la un momendat scindare si nu din plictiseala :) , elitistii ... nu stiu, aripa tanara in crestere permanenta, constanta, inclusiv alea mari de tot de care aminteste George, cand a venit si Sarlota, s-a mutat pisici, noi dupa el in bodega :) , pe acolo pur intamplator ne-am mai intersectat inclusiv cu membrii fratiei. Iar de stins nu s-a stins absolut nimic, eu sint cel mai mare chiulangiu din cauza sanatatii dar am ramas si voi ramane JOIST PINA LA MOARTE :) .  

Asta este forma mea de lupta, deja am daramat statisticile, trebuia sa fiu mort de vreo 5 ani, am facut 10, cu o astfel de operatie, in presa franceza vorbeau ca unu a trait 5 ani, doctorita mi-a spus ca sint cazuri si cu 15 ani, eu vreau sa le dublez si alora statistile  :laugh2

Iar daca asa ne este dat sa ne vedem, atunci de la tine primesc bataia cu toata dragostea :) . Doar sa ai grija pe unde dai ca voi fi cablat ca un android :laugh2  :kiss3

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Un scump, ca te obicei!  :kiss3  

Nu dau tare ca-mi vine sa te pup! :)

Sa ne traiesti ca mai avem nevoie si de spirit pozitiv in mocirla asta!  :laugh2

:hug1

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Eu, practic, cam de prin 2014, am fost din ce in ce mai rar la întâlniri de genul, până la deloc.

Hai, că te sun pe seară!

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Dumneavoastră, stimate domn, ce user ați avut înainte? Nu de alta, dar așa e corect, să știm cu cine vorbim.

Mai conteaza cum s-a numit pe vremuri? Acum e, se pare, un ciocan muzical! :)

Chiar crezi ca-si divulga careva identitatea?

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Bă, tare asta. Ieșeau Joia grupuri de curvari, dar stăteau la mese diferite, făcându-se că nu se cunosc, și acum nu știu care sunt corcituri și care nu? =)))

E ca în '89. Toți șobolanii și aplaudacii au beneficiat de venit de revoluționar.

• Like 2
  • Minus 19
  • Oras:partout et nulle part
  • Oras:partout et nulle part
Postat

Io v-am mai zis, dar va repet: "Ce rau imi pare ca nu-s bucurestean - sigur ma faceam Joist." Chiar daca-s mai batranel decat am fost in urma cu cativa ani, nu ma adopta nimeni? :( Promit sa fiu cu minte si sa merg cu "tata" la fetite. ;) No', care te bagi?? :D

• Like 2
Postat

Io v-am mai zis, dar va repet: "Ce rau imi pare ca nu-s bucurestean - sigur ma faceam Joist." Chiar daca-s mai batranel decat am fost in urma cu cativa ani, nu ma adopta nimeni? :( Promit sa fiu cu minte si sa merg cu "tata" la fetite. ;) No', care te bagi?? :D

Bre, te iau eu, doar sa promiti ca nu ne futi fetele in baie, ca cam ai obiceiul asta nebunule :laugh2

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Bre, te iau eu, doar sa promiti ca nu ne futi fetele in baie, ca cam ai obiceiul asta nebunule :laugh2

il iei cu acte ?

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu, practic, cam de prin 2014, am fost din ce in ce mai rar la întâlniri de genul, până la deloc.

Hai, că te sun pe seară!

daca nu am mai fost eu sa va aduc impreuna... :))

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

Nici tu nu prea onorai cu prezenta, dear. Ori veneai cu stolul dupa tine, ori ba

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nici tu nu prea onorai cu prezenta, dear. Ori veneai cu stolul dupa tine, ori ba

sa mori tu?

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Labagii stau pe mal (si comenteaza morti de invidie)  :laugh2

...si isi ascund complexele de inferioritate folosind regionalisme (cica-s culti!)... ;)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...