Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 sa mori tu?Ce-ti mai placea deranjul......iooooi
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Labagii stau pe mal (si comenteaza morti de invidie) Zi-le domnu' Geo, zi-le!
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Cu-n picior in groapa, tot lingerisme si bezele electronice. Se tin tare ceacanaii.
quasim Reputație: 2451 Postat August 10, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat August 10, 2017 Fantastic! Si semnalizeaza... 2
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 10, 2017 Postat August 10, 2017 Fantastic! Si semnalizeaza... SS7, ca pe vremuri
hodorogule Reputație: 660 Postat August 11, 2017 Oras:friends Oras:friends Postat August 11, 2017 Cu-n picior in groapa, tot lingerisme si bezele electronice.Se tin tare ceacanaii.Prietene, eu sint cu un picior in groapa de 10 ani. Si am planuri pentru inca 40. Nu inteleg insa care este problema ta cu mine, ce te roade pe tine de dulcegariile mele, de relatiile mele. Ai o problema cu mine, tre sa iesim in fata barului sa o rezolvam? Vrei sa dovedesti ceva, iar eu nu ma prind? Ok, am inteles, esti destept, suficient de inteligent, aparent ai mult mai multi bani decat mine. Probabil daca ai fi in locul meu, pt tine 100.000 euro ar fi o bagatela pt operatie. Esti o valoare. Bravo. Altceva? O stii p-aia? Adio, ba! PS Cand esti cu un picior in groapa viata este mai frumoasa pt. ca o apreciezi si o traiest mult mai intens 4
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Prietene, eu sint cu un picior in groapa de 10 ani. Si am planuri pentru inca 40. Nu inteleg insa care este problema ta cu mine, ce te roade pe tine de dulcegariile mele, de relatiile mele. Ai o problema cu mine, tre sa iesim in fata barului sa o rezolvam? Vrei sa dovedesti ceva, iar eu nu ma prind? Ok, am inteles, esti destept, suficient de inteligent, aparent ai mult mai multi bani decat mine. Probabil daca ai fi in locul meu, pt tine 100.000 euro ar fi o bagatela pt operatie. Esti o valoare. Bravo. Altceva? O stii p-aia? Adio, ba! PS Cand esti cu un picior in groapa viata este mai frumoasa pt. ca o apreciezi si o traiest mult mai intensN-am, Gogule, nimic cu tine.Caraghios este faptul ca vanitatea iti joaca feste.Nu ma intereseaza persoana ta, cu atat mai putin faptul ca ai o problema de sanatate, ceea ce este regretabil, insa empatia mea este rezervata pentru altii.100 k sunt o gramada de bani, nicidecum o bagatela pentru mine, insa am avut inspiratia sa ma asigur intr-un stat, care ofera ingrijiri medicale de sanatate de calitate, indiferent de costul acestora, cel putin pe hartie. In concluzie, cum a spus Kafka, boala il scoate pe taran(omul obisnuit) din multime. Esti doar un ceacanau.Nu am nimic cu tine.Ai fost luat de val, atata tot. Nu-ti acorda o importanta mai mare decat e cazul.Suntem peste 7 miliarde deja. Sper ca operatia sa reuseasca.
hodorogule Reputație: 660 Postat August 11, 2017 Oras:friends Oras:friends Postat August 11, 2017 Stii cum este aia, nu ma pot abtine? Ma pot dar vreau sa iti arat de ce m-am referit la inteligenta ta ca fiind limitata! Pai ma numesti pe mine vanitos? Adica ce, ma bag in seama fara sa fiu invitat? Pai cand te referi, in acest context, la cel cu un picior in groapa, nu este evident despre cine este vorba? Apoi citand pe altii,altceva decat ca ai citit ceva carti, ce spune? Inteligenta? Iar asta ai spus-o chiar tu acum ceva vreme. Apoi, sa imi spui despre empatia ta fara a fi intrebat? Ti-am cerut cumva asa ceva? Si in general, cand insiri vorbe ce doar par in context, dovedeste inteligenta? Si mai in general, cand intri intr-un loc in care absolut toata lumea isi bate joc de tine, cum se numeste mai Einstein? Decat ai pierde timpul pe forumuri sau citind si citand replici celebre, mai bine ai lucra la inteligenta. Altfel risti sa rada de tine pana si taranii ce ies din multime. Nu am nevoie de sperantele tale si in niciun caz sa te rogi la dumnezeu pt mine .Iar daca totusi te gandesti sa te spanzuri, fa-o inteligent ca sa nu te chinui. Poti sa ma injuri de mama, cum o faci cu Picon, este singurul lucru pe care ai dovedit in aceasta lume a ceacanailor ca stii sa il faci.Nu te salut, COANE 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 100 dă mii dă euro sunt maculatură pentru mine
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Stii cum este aia, nu ma pot abtine? Ma pot dar vreau sa iti arat de ce m-am referit la inteligenta ta ca fiind limitata! Pai ma numesti pe mine vanitos? Adica ce, ma bag in seama fara sa fiu invitat? Pai cand te referi, in acest context, la cel cu un picior in groapa, nu este evident despre cine este vorba? Apoi citand pe altii,altceva decat ca ai citit ceva carti, ce spune? Inteligenta? Iar asta ai spus-o chiar tu acum ceva vreme. Apoi, sa imi spui despre empatia ta fara a fi intrebat? Ti-am cerut cumva asa ceva? Si in general, cand insiri vorbe ce doar par in context, dovedeste inteligenta? Si mai in general, cand intri intr-un loc in care absolut toata lumea isi bate joc de tine, cum se numeste mai Einstein? Decat ai pierde timpul pe forumuri sau citind si citand replici celebre, mai bine ai lucra la inteligenta. Altfel risti sa rada de tine pana si taranii ce ies din multime. Nu am nevoie de sperantele tale si in niciun caz sa te rogi la dumnezeu pt mine .Iar daca totusi te gandesti sa te spanzuri, fa-o inteligent ca sa nu te chinui. Poti sa ma injuri de mama, cum o faci cu Picon, este singurul lucru pe care ai dovedit in aceasta lume a ceacanailor ca stii sa il faci.Nu te salut, COANE Nu aveam nici o indoiala, ca asa imparti lumea. Vad ca o vinzi si tu pe mama lui picon.Si, daca nu e de ajuns, o arunci pe a ta in fata. Cat despre mine, eu sunt asemeni acelui sfant care, in timp ce-l prajeau aia de la Inchizitie pe rug, i-a rugat sa-l intoarca putin, sa fie rumenit cum trebuie. Doamne Ajuta.Lumea are nevoie de oameni ca tine. 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 Un ospătar numit dorință. Mulți l-ar fute daca ar pune mâna pă el. 1 1
condition Reputație: 7276 Postat August 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 11, 2017 Io v-am mai zis, dar va repet: "Ce rau imi pare ca nu-s bucurestean - sigur ma faceam Joist." Chiar daca-s mai batranel decat am fost in urma cu cativa ani, nu ma adopta nimeni? Promit sa fiu cu minte si sa merg cu "tata" la fetite. No', care te bagi?? Bine ai revenit maestre! Am fost de curand in locul ala unde ne-am intalnit prima data, nu am iertat nimic, si acum sunt plin de nisip la cata tavaleala am tras! 13 1
pasha_man Reputație: 451 Postat August 11, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat August 11, 2017 Amelia ce-o face?
lubrique Reputație: 57 Postat August 11, 2017 Oras:partout et nulle part Oras:partout et nulle part Postat August 11, 2017 Bre, te iau eu, doar sa promiti ca nu ne futi fetele in baie, ca cam ai obiceiul asta nebunule O sa-ncerc, dar nu promit! Cand vine chefu', vine, n-ai ce sa-i faci. Bafta cu inimioara si sa vii la Felix, pensionarule, sa-ti tratezi "romantismul". Bine ai revenit maestre! Am fost de curand in locul ala unde ne-am intalnit prima data, nu am iertat nimic, si acum sunt plin de nisip la cata tavaleala am tras! Bine te-am regasit! Sa-ti fie de bine, ce sa zic... Sunt invidios pe tine. Amelia ce-o face?Bine; va saluta! Sa-i transmit ceva? 2
geo_x36 Reputație: -663 Postat August 11, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat August 11, 2017 Amelia ce-o face?Chiar ... o mai fi cu Patrick82 ? 2 4
quasim Reputație: 2451 Postat August 11, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat August 11, 2017 SS7, ca pe vremuriFii serios! SS7 e prea elevat pentru el! Foloseste un simplu bec de 12 V, simtindu-se Edison!
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 11, 2017 O sa-ncerc, dar nu promit! Cand vine chefu', vine, n-ai ce sa-i faci. Bafta cu inimioara si sa vii la Felix, pensionarule, sa-ti tratezi "romantismul". Bine te-am regasit! Sa-ti fie de bine, ce sa zic... Sunt invidios pe tine. Bine; va saluta! Sa-i transmit ceva?Hai să trăiești, nene! Toate bune? 5 12
lubrique Reputație: 57 Postat August 11, 2017 Oras:partout et nulle part Oras:partout et nulle part Postat August 11, 2017 Bune, Piconash,bune! Ca de n-ar fi bune, nu le-am mai vizita. La tine? S-ar putea ca de 1 Decembrie sa ajung pe la Bucuresti asa c-o sa vreau o portie din vestita fasole cu ciolan sau poti pune carnati, nu ma supar. Mi-e dor de-o ieseala, d'aia sanatoasa; din pacate, la Oradea, nu mai am cu cine - majoritatea s-au dat la fund. 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 11, 2017 Postat August 11, 2017 ...Mi-e dor de-o ieseala, d'aia sanatoasa; din pacate, la Oradea, nu mai am cu cine - majoritatea s-au dat la fund. Nasol, nasol, vestitul grup de la Oradea a intrat la apa ... geotermala (?)!
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 11, 2017 Bune, Piconash,bune! Ca de n-ar fi bune, nu le-am mai vizita. La tine? S-ar putea ca de 1 Decembrie sa ajung pe la Bucuresti asa c-o sa vreau o portie din vestita fasole cu ciolan sau poti pune carnati, nu ma supar. Mi-e dor de-o ieseala, d'aia sanatoasa; din pacate, la Oradea, nu mai am cu cine - majoritatea s-au dat la fund. S-a marcat! 5 12
lubrique Reputație: 57 Postat August 11, 2017 Oras:partout et nulle part Oras:partout et nulle part Postat August 11, 2017 Nasol, nasol, vestitul grup de la Oradea a intrat la apa ... geotermala (?)!Mda... :(
roza kendra Reputație: 213 Postat August 12, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 12, 2017 Mda... :( Bre tu ai auzit de mine? )
lubrique Reputație: 57 Postat August 12, 2017 Oras:partout et nulle part Oras:partout et nulle part Postat August 12, 2017 Bre tu ai auzit de mine? )Nu! Trebuia? Cine esti si ce vrei de la mine?
roza kendra Reputație: 213 Postat August 12, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 12, 2017 Nu! Trebuia? Cine esti si ce vrei de la mine?Ete la el care se infoaie tantos )Nu,nu ma stii e prima oara cand interactionam Stiu doar lucruri **spam editat**e, gen conflictul cu mod si ieseala ta de acu un an jumatate spre doi cu pustiu, pisoi, adrian, lucky si care mai erati care mi-a adus o anume melancolie ca ieseala voastra de hoinari a presupus prima oara cand imi faceam planuri concrete cu cineva ai picat ca nuca in perete cand ai revenit zile astea ca sa zic asa ) fugeam in directia opusa si mi-ai activat o amintire involuntara Nu vrea nimic de la tine si nu avem ce imparti, stai in lin Lubric
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum