Sari la conținut

Militienii "vrea" sa traga cu arma!

20 membri au votat

1. 1. Sunteti de acord cu relaxarea conditiilor in care politistii vor putea folosi arma?

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Awwwww te-ai suparat pe mine ? Pacat ca politetea ta nu tine loc de creier, . Pai tu esti clarvazator cand visezi romani impuscati degeaba de politisti abuzivi in viitor  :laugh2  Tu esti paranoic cand te vezi supravegheat si ascultat de camere si microfoane. Tu esti dement cand insinuezi ca uciderea politistilor pentru razbunare e justificabila.

Recunosc ca sunt badaran, cu prosti ca tine este un chin sa fiu politicos :laugh2

Du-te ma in pula mea de psihologul lui peste cu incercarile tale patetice de a ma insulta ca ma faci sa rad :laugh2  Mi-ai facut si profilul pshilogic, profilerul lui peste prajit.

Bai tampitel, in valtoarea situatiei, ce vina au avut politistii ca ala era frustrat si obosit si nu se putea exprima ? Politistii nu sunt doctori, nu sunt parintii lui, nu sunt psihiatri si nici psihologi. Trebuie sa se conformeze indicatiilor politiei, daca nu ... si-a luat glont, si cu asta basta. Daca au fost vinovati politistii de musamalizare ( desi cu atatia "experti" si "judecatori atotcunoscatori" de genul tau, nici nu ma mir ca au vrut sa se fofileze ) , au fost condamnati si isi executa pedeapsa.

Acuma, incercarea unui abuzat ca tine de a portretiza toti politistii ca pe niste psihopati care abia asteapta sa omoare oameni, s-o fi datorand frustrarii si complexelor de inferioritate, atitudinii de maica teresa, sau unor prejudecati specifice pizdelor gen Oana Mardare si carlanilor potcoviti de militieni  :laugh2

Daaaaa baaaa, fix money-shot in figura ti-am dat. :blushing2  Saracul de tine, imbecil mai poti fi..... bai hipstere SJW, incearca sa te scremi a intelege ca in Toronto si SUA nu functioneaza gandirea ta de hipiot care viseaza iubire si intelegere utopica intre pamanteni. Daca puletele nu a lasat cutitul jos, este singurul vinovat pentru moartea lui. Ce plm vroiai sa faca politistii, sa se roage zile in sir la ala sa lase cutitul ? Sa-l cheme pe Chuck Norris sa-l dezarmeze ? Sa-i faca slujba de exorcizare a demonilor. Devii penibil cu basinile tale lacrimogene.

Ce argumente visezi tu bai ciorica abuzata ? Niste cazuri care reprezinta 0,000001%  din activitatea politistilor cuplate cu niste generalizari tampite si ceva insulte patetice ? Oricum ti-am anulat "argumentele"  :laugh2 Tu ai ratiune specifica panaramelor stangiste si fulgilor de nea din SNSPA m-am distrat cu tine, nu te opri aici  :no2  dar mai degraba ai grija de curuletul tau sensibilos si plin de drepturi, sa nu te abuzeze organu'.

PS : Data vitoare cand mai judeci o categorie de oameni si o profesie, macar asigura-te ca ai idee despre ce manaci cacat.

Mersi pentru confirmare. Pe langa faptul ca suferi de prostie congenitala, esti si schizofrenic.

Nu ti-am citit decat 3-4 fraze din ultimele postari kilometrice, in dementa ta te amagesti ca agresivitatea asta de golan cocalar iti va masca prostia si lipsa de argumente. Sau ca impresionezi pe cineva. Iar numarul exagerat de emoticons iti tradeaza nervozitatea.

Din cazurile citate de mine, in 3 situatii politistii au fost condamnati la inchisoare. Vinovati, deci!

In loc de contra-argumente, ai ales sa umpli o pagina cu badaranii si platitudini. Sa mananci o tona de cacat, deci.

Hai, repejor la seful tau din tura de noapte si arata-i ce zelos ai fost si cum ai incercat tu sa le reperezi onoarea militienilor.

Sa nu uiti sa-ti iei medicamentele de data asta!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

In sfarsit avem un militian care ia pozitie pe topic! Se simte pe val, mai ales dupa ce l-a gonit pe @relaxed de pe forum.

Tovarase, te-ai gandit sa emigrezi in Coreea de Nord? Sau macar in China sau Rusia? Acolo vei gasi un sistem mai apropiat de valorile tale. Probabil tu esti chiar fericit cand esti supravegheat si spionat.

Vorbim despre vieti umane! Un abuz al unui militian prea zelos, incompetent sau pur si simplu instabil psihic poate avea consecinte ireparabile. Iar daca mai tinem cont de faptul ca abuzurile militienilor romani sunt 'anchetate' tot de colegii lor, devine inutil sa mai vorbim despre responsabilitate sau justitie.

Iata doar cateva exemple de crime comise de politiile din US si Canada. In toate cazurile, victimele au fost neinarmate - cu exceptia baiatului din Toronto, care se pare ca tinea un cutit in mana, desi era la distanta suficient de mare de politisti:

https://youtu.be/QPCgwCS3viQ

Cazul asta a determinat infiintarea unei comisii independente, civile, care sa ancheteze toate incidentele implicand folosirea armelor de foc de catre politie. Toti politistii implicati au fost inculpati, iar doi au si fost condamnati la inchisoare pentru marturie mincinoasa. Deocamdata.

http://edition.cnn.com/2014/08/01/justice/new-york-choke-hold-death/index.html

http://edition.cnn.com/2017/05/02/us/michael-slager-federal-plea/index.html

https://youtu.be/lG6OTyjzAgg

Unul dintre politisit, James Forcillo, a fost condamnat pentru tentativa de omor.

http://globalnews.ca/news/2465927/sammy-yatim-toronto-police-officer-found-not-guilty-of-2nd-degree-murder-in-2013-streetcar-shooting/

PS Esti foarte revoltat de unele remarci facute de colegii de pe forum. Ce parere ai despre moralitatea si profesionalismul celor 50% dintre politistii rutieri din Arges care au fost prinsi luand mita? Asta nu e legenda urbana, e constatarea unei actiuni comune DNA-IGPR.

Care e treaba cu @relaxed? Era unul dintre cei mai apreciați curvari cu zeci de recenzii super OK. Am observat si eu că a dispărut dintr-o dată.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Mersi pentru confirmare. Pe langa faptul ca suferi de prostie congenitala, esti si schizofrenic.

Nu ti-am citit decat 3-4 fraze din ultimele postari kilometrice, in dementa ta te amagesti ca agresivitatea asta de golan cocalar iti va masca prostia si lipsa de argumente. Sau ca impresionezi pe cineva. Iar numarul exagerat de emoticons iti tradeaza nervozitatea.

Din cazurile citate de mine, in 3 situatii politistii au fost condamnati la inchisoare. Vinovati, deci!

In loc de contra-argumente, ai ales sa umpli o pagina cu badaranii si platitudini. Sa mananci o tona de cacat, deci.

Hai, repejor la seful tau din tura de noapte si arata-i ce zelos ai fost si cum ai incercat tu sa le reperezi onoarea militienilor.

Sa nu uiti sa-ti iei medicamentele de data asta!

Hai sictir in pula mea de lachete lacrimogen :laugh2 . Sari la PS direct daca nu poti citi mai mult de 3 fraze ...

Nu ai citit mai mult pentru ca dupa 3-4 raze te ia cu som si iti curge din gura, nu iti dau voie nevoile speciale pe care le ai sa citesti mai mult. Ti-am mai zis ca esti prea prost pentru a fi bland cu tine, las-o asa poate te mai intareste agresivitatea mea verbala.

Numarul exagerat de emoticoni imi tradeaza amuzamentul la incercarile tale patetice de a aduce vreun argument, inafara de niste tragedii exceptionale. Te-am vazut cum cu fiecare postare ramai fara argumente si recurgi la niste insulte de gradinita.... 

Si daca 3 politisti ( din zeci de mii apropo ) au fost condamnati la inchisoare, de ce pizda ma-tii de dobitoc te mai tot plangi ca o maica teresa oparita la cur pe aici ? Justice was served, u retard. 

De unde mortii ma-tii de plicticos politicos stii ca nu am adus contra argumente, daca nu ai citit mai mult de 3 fraze, ca te-a apucat plansul, mai suflet bland :laugh2  ? 

Fa proasto nu manca cacat de onoare, ca n-ai tu habar ce inseamna, tu esti doar o tentativa de ciorica/golanica, cu ceva amenzi luate, desigur nu din vina ta ( ca n-ai tu destule coaie pentru infractiuni grave ) si cu boala pe militieni. Ca orice parerist de cariera, te mai si superi cand esti numit prost gramada  :laugh2

PS: Mars in pula mea de hipiot si imbratiseaza un copac   :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Trebuie sa fii dement sa spui ca in America e totul normal si ca uzul de arma e perfect justificat.

Si sa te raportezi la America in astfel de situatii tot super retardat este.

De ce sa nu te raportezi la Anglia, Germania sau alte tari in care se face uz de arma foarte rar?

Ma rog, se vede clar mentalitatea de militian, nu de politist.

Adica aia in care politistul nu poate gresi ca doar e imbracat in uniforma.

Interesant avand in vedere subiectul:

https://www.vice.com/ro/article/jpqzj4/intrebarea-zilei-de-ce-vrei-sa-te-faci-politist-418

De ce vrei să fii agent de poliţie?
E vorba de statutul pe care îl ai, nu-i totuna să fii într-o uniformă de poliţist sau în haine normale, de muncitor. Altfel te impui îmbrăcat în uniformă, altfel poţi să intervii când e nevoie de ordine şi disciplină.

VICE: De ce vrei să fii poliţist?

Andrei: Îmi place mult îmbrăcămintea, impune respect.

Ce zici, e corupţie în Poliţia Română?

E şi corupţie, dar nu putem fi omniprezenţi, adică poliţiştii buni nu pot fi peste tot, sunt şi răi, normal. Sunt persoane care au fost forţate de părinţi să aleagă meseria asta, normal că ele sunt mai uşor de corupt, pentru că nu au luptat mult pentru meserie şi o fac fără plăcere.

Impui autoritate, adică intimidezi cetățenii?

Da.

Și de ce e ăsta un lucru bun?
Pentru că le e mai greu să facă rău atunci.

VICE: De ce vrei să fii polițist?
Călin: E o meserie de viitor, pentru că îmi oferă stabilitate. Plus că mă reprezintă.

Cum așa?
Îmi place să fie ordine în societate.

VICE: De ce polițist?

Raul: Îmi place haina statului. Și mereu mi-au plăcut ordinea, disciplina și armele.

Astea sunt raspunsuri de scelerati care si-au luat multe capace, flegme si suturi in cur si vor sa aiba si ei in sfarsit batul in mana si sa faca dreptate in societate. Niste imbecili. 

Vor sa fie politisti pentru avantaje. Salarii mai bune decat ar putea obtine in alta parte, haine, uniforma, tot felul de sporuri. Insa, nu realizeaza raspunderea pe care o vor avea.

• Like 8
  • Minus 5
Postat

Hai sa mai bag in seama un prost pe ziua de azi :laugh2

Trebuie sa fii roman prost ca sa spui ca in SUA, unde sunt sute de gasti cu membri ce au acces inclusiv la arme gen Uzzi si AK-47 si cu 64 de politisti ucisi anual, uzul si portul de arma de catre poltitisti/civili  este nejustificat.

https://www.youtube.com/watch?v=ALji9FzUoVI

In Anglia, desi uzul de arma este rar, majoritatea politiei este o gluma proasta echipati cu bastonase, de asta si se vor inarmati acum :

In Germania politia s-a cacat pe ea in fata zecilor de mii de cacati anarhisti de la G20, in loc sa le vindece  rotulele cu ceva gloante de cauciuc

Ma rog, se vede mentalitatea de roman infatuat, plin de drepturi si frustrari la adresa militiei.

Prostule, VICE este cancer curist si stangist, iar raspunsurile unui singur om nu reflecta viziunea tuturor ... pe bune voi chiar atat de dobitoci sunteti in mod normal, sau va scremeti azi mai mult ??? :laugh2

• Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Hai sictir in pula mea de lachete lacrimogen :laugh2 . Sari la PS direct daca nu poti citi mai mult de 3 fraze ...

Nu ai citit mai mult pentru ca dupa 3-4 raze te ia cu som si iti curge din gura, nu iti dau voie nevoile speciale pe care le ai sa citesti mai mult. Ti-am mai zis ca esti prea prost pentru a fi bland cu tine, las-o asa poate te mai intareste agresivitatea mea verbala.

Numarul exagerat de emoticoni imi tradeaza amuzamentul la incercarile tale patetice de a aduce vreun argument, inafara de niste tragedii exceptionale. Te-am vazut cum cu fiecare postare ramai fara argumente si recurgi la niste insulte de gradinita....

Si daca 3 politisti ( din zeci de mii apropo ) au fost condamnati la inchisoare, de ce pizda ma-tii de dobitoc te mai tot plangi ca o maica teresa oparita la cur pe aici ? Justice was served, u retard.

De unde mortii ma-tii de plicticos politicos stii ca nu am adus contra argumente, daca nu ai citit mai mult de 3 fraze, ca te-a apucat plansul, mai suflet bland :laugh2 ?

Fa proasto nu manca cacat de onoare, ca n-ai tu habar ce inseamna, tu esti doar o tentativa de ciorica/golanica, cu ceva amenzi luate, desigur nu din vina ta ( ca n-ai tu destule coaie pentru infractiuni grave ) si cu boala pe militieni. Ca orice parerist de cariera, te mai si superi cand esti numit prost gramada :laugh2

PS: Mars in pula mea de hipiot si imbratiseaza un copac :laugh2

Vere, esti "marinarul 2"?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Locatie
Postat

Ar vrea el! :laugh2

Nu, individul e un descreierat cunoscut prin Iasi ca proxenet si fost asociat la un salon de "masaj". La un moment dat auzisem ca plecase din tara.

Una din curvele pe care le pastorea e asta de aici:

http://nimfomane.com/forum/topic/5486-lexy2305/

Acum tipa face doar webcam:

https://www.instagram.com/lexy2305/

Postat

Ar vrea el! :laugh2

Nu, individul e un descreierat cunoscut prin Iasi ca proxenet si fost asociat la un salon de "masaj". La un moment dat auzisem ca plecase din tara.

Una din curvele pe care le pastorea e asta de aici:

http://nimfomane.com/forum/topic/5486-lexy2305/

Acum tipa face doar webcam:

https://www.instagram.com/lexy2305/

Ahahahah cica "cunoscut" si "asociat" :slap2  :laugh2  Daca produceam mii de euro de la fetite, crezi ca imi mai pierdeam timpul cu limbrici ca tine pe aici, futute-n gura pana-ti ies dintii pe cur ?

Ai uitat ca am pestit-o si pe pe ma-ta aia urata si proasta. Mai tii minte cand lua la muie cu tine in brate ? Mai tarziu, te-am pus si pe tine la treaba, la dat limbi in cur futalailor, te-ai descurcat de minune fiule. Acuma ai iesit la pensie si doar manaci cacat aiurea, crezandu-te cunoscator si interesant. :laugh2 .

La un moment dat auzisem ca ti-ai luat si tu o muie cu sacaz si ai zis mersi de bagarea in seama.

Cu placere.

Postat

Nu vere, dar imi place de el cum va ia mortii in pula, e la un alt nivel baiatu'. E ca si cum ai compara un Bentely cu o Dacie, marinarul a dus la rang de arta muitul vostru pe forum.  :wink2

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Nu vere, dar imi place de el cum va ia mortii in pula, e la un alt nivel baiatu'. E ca si cum ai compara un Bentely cu o Dacie, marinarul a dus la rang de arta muitul vostru pe forum. :wink2

Eu muiesc doar femei. Cu muitul pe forum se ocupa altii fara ocupatie. Iar tu nu faci exceptie.

Incerc sa-mi dau seama care are un limbaj mai mitocanesc, tu sau velierul. E remiza, se pare. Si candva aveai postari decente...

Spor!

• Minus 1
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Atit te duce mintea ? Sunt zeci de mii de politisti in Ro si tu postezi doua informatii pentru care nu bag mina in foc ca sunt stiri reale. Trezeste te bro. Gandeste un pic in pula mea ca daia merg lucrurile asa...din pacate sunteti multi.

Postat

Sa investeasca in pistoale tip taser si body cam. 

Chestiile astea ar imbunatati lucrurile din multe puncte de vedere.

Elimina abuzurile, au rol de proba in instanta, elimina coruptia macar partial.

• Like 8
  • Minus 5
Postat

Eu muiesc doar femei. Cu muitul pe forum se ocupa altii fara ocupatie. Iar tu nu faci exceptie.

Incerc sa-mi dau seama care are un limbaj mai mitocanesc, tu sau velierul. E remiza, se pare. Si candva aveai postari decente...

Spor!

Ei na si tu acum, nu stiam ca aici e cenaclul Flacara.  Referitor la muitul pe forum, cineva tre' sa v-o dea, daca tot o cautati.

Haidi pa. 

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Las si eu poza aceasta  aici drept recunostinta :)

http://img12.deviantart.net/bf89/i/2010/285/8/c/fuck_the_police_by_gerardogomez-d30mbsd.jpg

Va spun maine ...de ce?  :)  #fuckthepolice

• Like 9
  • Minus 10
  • Oras:undeva
Postat

cand o sa se termine cu toate comentariile cretine? Daca ati fi in Statele Unite si ati comenta ceva, v-ar baga aia doua, trei boabe pe gura fara sa mai apucati sa spuneti ceva! Despre ce vorbim?

Postat

Problema este ca avem atatia cretini in tara asta, incat avem si conducatorii pe care ii merita aia, nu noi, precum si politistii de cacat pe care ii mituiest patronasii de pensiuni ieftine, etc.!

Postat

Prost mai esti .Iar nu ai de ocupatie sa te iei gura in pula cu mine ?

PS: Nu am mituit gaboreti niciodata , fraierica geamantan ...asta ca sa stii pe viitor tristule ....pe langa faptul ca e Hotel si nu de nasul tau , acela ieftin care sta la mana altora sa minta ptr. ei . Si bineanteles ca tu ii aperi si te finantezi din banii tuturor cocalarilor , infractorilor  si proxenetilor   doar esti avocatul lor   ... deci d'aia esti  la o cota mult scazuta (as zice)  in viata de zi cu zi fata de mine , care traiesc din munca  cinstita , nu din bani negrii veniti din diferite  filiere infractionale  :)

Si apropo , daca eram in America  un nebun ca tine nu  prezenta garantia calitatii  si imediat era impachetat si dus acolo  unde ii este locul ,,,stii tu unde.  pana atunci suntem in Romanai  .Numai un prost ca tine isi gaseste termeni de comparatie cu un stat (momentan cu un presedinte marioneta) care a exportat diferite forme de infractionalitate  pe intreg globul pamantesc ,  a semanat ura si a distrus tot ce era mai bun prin alte state  , ca mai apoi sa pozeze intr-un stat "model"  si de luat ca exemplu ptr. alte tari  , mai ales ptr. tine...prostule . :laugh2

Mai pune mana si citeste , ca esti zema de  idiotenie cu ineptiile pe care le tot debitezi uneori pe aici .

• Like 9
  • Minus 11
Postat

Ahahahah cica "cunoscut" si "asociat" :slap2  :laugh2  Daca produceam mii de euro de la fetite, crezi ca imi mai pierdeam timpul cu limbrici ca tine pe aici, futute-n gura pana-ti ies dintii pe cur ?

Ai uitat ca am pestit-o si pe pe ma-ta aia urata si proasta. Mai tii minte cand lua la muie cu tine in brate ? Mai tarziu, te-am pus si pe tine la treaba, la dat limbi in cur futalailor, te-ai descurcat de minune fiule. Acuma ai iesit la pensie si doar manaci cacat aiurea, crezandu-te cunoscator si interesant. :laugh2 .

La un moment dat auzisem ca ti-ai luat si tu o muie cu sacaz si ai zis mersi de bagarea in seama.

Cu placere.

Muita, pentru unul care se crede atat de destept, esti grozav de imprudent.

Ti-ai gasit sa faci pe viteazul tocmai cu unul care stie cine esti si stie cum sa te gaseasca. Si - pur ipotetic desigur - ti-o poate fute-n gura pe spagara de ma-ta, iar tie iti poate scoate la propriu dintii ingalbeniti din gura.

PS Iti mai pleznesti, ba, femeia in public?

Postat

Muita, pentru unul care se crede atat de destept, esti grozav de imprudent.

Ti-ai gasit sa faci pe viteazul tocmai cu unul care stie cine esti si stie cum sa te gaseasca. Si - pur ipotetic desigur - ti-o poate fute-n gura pe spagara de ma-ta, iar tie iti poate scoate la propriu dintii ingalbeniti din gura.

PS Iti mai pleznesti, ba, femeia in public?

:laugh2 Haahahahahha, bai esti nebun ? Am impresia ca am dat de o gorila care se bate cu sacii si isi face laba cu gantere, dupa care viseaza umed pe aici   :laugh2. Deja am emotii  :ewpu

Am vazut ca si la alti useri latrai ca faci si dregi, le-ai scos dintii si lor sau tot cu latratul ai ramas ?

Pai eu te rog sa ma gasesti, bai Greuceanu pulii mele, ca mai era un prost verde pe aici care manca cacat cu gura plina ca stie si drege el ( macar ala nu visa kung-fu ), dar s-a intamplat sa dispara in pula cu satelitul de pe aici. Vezi sa nu ti se intample la fel si tie  :wink2 

Chiar vreau sa ma gasesti si sa zici cine sunt, m-as distra enorm cu o maimuta ca tine. Desi tu, daca chiar ai avea idee despre mine si hoby-urile mele, ultimul lucru pe care l-ai dori ar fi sa ma intalnesti :laugh2 .  Pana atunci, vezi sa nu-ti pocneasca vreun hemoroid sau vreo fisura anala de la atatia nervi pe care ii ai pe aici, smardoi mic si rau.

PS: Mai sugi pula la cai morti ?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...