Sari la conținut

Dana - 0728757810

Postări Recomandate

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Dacă vreți sa vina sa facem o petiție si vedem prin vara dacă e poate o aducem acasă :)))

Pana atunci visam la Întâlnirile cu Dănuța :*

Link spre comentariu
Reputație: 344
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa va zic si eu, ca tot nu am mai contribuit de mult timp (nu aveam nimic nou, tot aceeasi fata am vizitat in ultima vreme si nici pe ea prea des).
Am fost la Dana inainte sa plece. Langa Biserica Alba, pe Victoriei.
Programat SMS, confirmat 1 ora inainte, discutat detalii doar in locatie, 200 RON lasati de mine la inceput fara a mi se cere.
Locatia e draguta, foarte curat si ordonat. Doar ca 3 pui de gandaci in baie, dar deh, bloc vechi, mai trecem cu vederea... Are prin baie Sanytol, poate ii mai trebuie si plotox :-) Nu i-am zis, sa nu stric atmosfera, desi eu eram deja defazat.
Fata se vede in poze. Ingrijita si piele fina. Pe mine m-a asteptat intrun body rosu stramt  + platforme de minim 10 cm., era mai sus ca mine (am doar 1,75). Lipsa fund, desi din poze ai zice ca mama.
Probabil nu a fost click cu mine, fiind relativ retinuta. La glumite slabe initiate de mine facea un ha ha ha zbuciumat, mi s-a parut fortat ca radea asa, cam aiurea.
Fumaram, apoi m-am dus la dus cu prosop curat uscat de la ea.
M-am intors, era in pat, descaltata, cu body-ul pe ea.
Ne-am luat la pupat. Cu mine a fost FK, nu DFK, dar ok. Geme placut, aparent natural. Am simtit o retinere de la ea. Am terminat in 2 min la ONP, aici nu am ce comenta, stie si face bine. Chiar adanc si fara figuri. Punctul ei forte.
Pauza si hai iar. De data asta am umblat ceva cu mana pe la pasa, s-a umezit ok, nu a comentat la degete. Nu am mai lasat-o la oral mai mult de 1 min ca vroiam si ceva LOT, unde am si terminat relativ rapid. Desi nu am simtit ca stramta, cum au zis altii. Poate fiindca am incins-o eu inainte nitel.
Overall, eu golit, dar cu gandul ca era loc de mai bine.
Asta pentru ca atatea recenzii de vis si la fata locului nimic wow. Vin chitit pentru cardio si decid ca gata, e destul 2 min de miscare, hai sa termin. PLM
Ati zis multi ca amanta, ca alea etc...
La mine nu a fost cazul. Un futai corect, scurtat de mine pentru ca... speram altceva.
Note dati voi, narativul de mai sus permite opinii cate vreti.

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...