danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2018 În poza asta semeni c-o fostă de-a mea.Doua frumuseti ! https://image.ibb.co/deZK4e/Copy_of_Ladies_Pink_Party_Night_Flyer_Template_Made_with_Poster_My_Wall.jpg 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2018 Disponibila pana mai tarziu. 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 1, 2018 dano, cine grafica? 1
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Septembrie 1, 2018 Salutare,am fost si eu la Dănuța acum cateva zile si am ramas dator cu recenzia!Sunat,facut programare telefonic,ajuns in fata scarii am primit ultimele coordonate si urcat in apt !Sus ma astepta frumoasa Dana pe tocuri si imbracata sexi .Eram dusat asa ca m-am dezbracat si intins pe pat.Deoarece eram in criza de timp si nu puteam sta 1h + am ales varianta de 1 descărcare care a fost bombă !!Locatia este 1 garsoniera foarte mica in zona Ateneu.Camera de lucru este mai mult decat primitoare ptr futting. Oralul facut de Dana a fost soft,deep,atentia la săculeț finalizarea venind rapid si puternic in gurița ei..de remarcat este ca este foarte ascultatoare si te face sa te simti in largul tau !A continuat sa mai sugă si dupa ce am finalizat iar dupa aceea ea a mers la baie si eu m-am sters,imbracat,achitat factura si plecat rapid spre treburile mele prin ploaie.Dana este o fata frumusica si atenta la dorintele cleintului,nu este pe graba,o recomand cu caldura! Note:LOCATIE-9FATA -9ORAL -9,5 neprotejat,CIM,atentie la sac.CADOU - 80 lei / 1 finalizare 25-30 min. Eu voi mai reveni cat de curand !Te pup Dănuța .Amintire ! 😃 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2018 Amintirile ma chinuesc, amintirile ma rascolesc..nu mai rezist.. Bretisor acele grafice mi le trimite un flacau. 2
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Septembrie 1, 2018 Cand te mai vad si eu Dănuța ? 😀 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2018 Cand te mai vad si eu Dănuța ? Cand ma mai vezi si tu? THUNDER / THUNDERSTRUCK THUNDEEEEER 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 1, 2018 Bretisor acele grafice mi le trimite un flacau. Ma si alinti :laugh2 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2018 Ma si alinti :laugh2Esti prietenul meu! Astazi pana mai tarziu.. Nu in ultimul rand, sa aveti o duminica frumoasa! 1
mariancozma Reputație: 2 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Buna, outcall se poate? 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2018 Buna, outcall se poate? Buna, nu fac. Ascultati melodia asta.. vremuri.. 2
lex8585 Reputație: 62 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2018 Salutare! Am vrut sa imi fac o programare la Dana pentru saptamana viitoare, dar mi-am dat seama ca o sa am o saptamana de cacat si vineri plec din Bucuresti, asa ca daca tot mi-a zis ca lucreaza si azi...dimineata m-am dus la ea.Tot am vazut prin recenzii pe aici vorbindu-se despre ochii ei si din poze nu imi dadeam seama ce e atat tam-tam, dar cand am ajuns la ea...spectacol! Te pierzi in ochii ei! Verzi, sticlosi si cand zambeste e nebunie!Are un corp frumos, nu e pentru fanii skinny, dar nici plinuta nu e. Cum zice si ea...o fata normala. Sani sexy cu sfarcuri mari, un cur mic, dar bombat. exact ca in poze. Dana mi s-a parut la inceput putin obosita, am crezut ca a lucrat pana tarziu ieri, dar am aflat ca a tot suparat-o o raceala si cred ca de acolo i se trage.....sau faptul ca am fost la ea prima data si nu stia exact cum sa se poarte. Am stat putin de vorba la o tigara si si-a dat drumul la vorba...probabil s-a mai relaxat putin. E glumeata si deschisa, i place sa zambeasca si-i sta bine. A da...cum s-a mai zis...telefonul i-a vibrat continuu, dar l-a lasat in sufragerie cand ne-am apucat de treaba, deci nu am ce sa-i reprosez.Actiunea a inceput cu sarutari si magaineri, m-a facut sa ma simt ca la o prietena cu beneficii si asta e un mare plus din partea mea! Are cateva tatuaje foarte reusite si le-am inspectat putin :))) Pielea fina si ferma, bronzata. Bronzul parca-i face si ochii mai luminosi. Igiena ireprosabila!Oralul e punctul ei forte, dupa parerea mea! O ia adanc si parca cu pofta! Dupa cateva minute am trecut la un 69 si asta mi se pare ca a facut-o sa presteze si mai bine!!Am trecut la normal, in una din pozitiile mele preferate. Geme foarte senzual si se misca frumos.O sa revin clar la Dana pentru o finalizare orala! Mi-a ramas gandul tehnica ei impecabila!Era sa uit. Locatia e curata si comoda. Patul scartaie, dar mie mi-a placut asta...parca impingi mai cu spor :))) Parcarea duminica dimineata nu a fost o problema....in timpul saptamani cred ca e bataie de cap.Merci, Dana! :kiss3 3
sic sic Reputație: 865 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 2, 2018 Buna Danutza, la Ploiești nu ne mai faci o vizita? 1
liviu_ph Reputație: 37 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Buna Danutza, la Ploiești nu ne mai faci o vizita? Acum cativa ani a fost in Ploiesti, de atunci o cunosc.. am tot sperat ca revine, dar nimic. 1
sic sic Reputație: 865 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 2, 2018 Cred ca trebuie mers la Bucale. Danutza, faci reduceri ptr noi ăștia din provincie??? 1
sic sic Reputație: 865 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 2, 2018 Cred ca trebuie mers la Bucale. Danutza, faci reduceri ptr noi ăștia din provincie??? 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2018 Buna dimineata, Disponibila pt programari.. https://image.ibb.co/mzpT0K/received_831020913955740.jpg 6
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2018 Salutare! Am vrut sa imi fac o programare la Dana pentru saptamana viitoare, dar mi-am dat seama ca o sa am o saptamana de cacat si vineri plec din Bucuresti, asa ca daca tot mi-a zis ca lucreaza si azi...dimineata m-am dus la ea.Tot am vazut prin recenzii pe aici vorbindu-se despre ochii ei si din poze nu imi dadeam seama ce e atat tam-tam, dar cand am ajuns la ea...spectacol! Te pierzi in ochii ei! Verzi, sticlosi si cand zambeste e nebunie!Are un corp frumos, nu e pentru fanii skinny, dar nici plinuta nu e. Cum zice si ea...o fata normala. Sani sexy cu sfarcuri mari, un cur mic, dar bombat. exact ca in poze. Dana mi s-a parut la inceput putin obosita, am crezut ca a lucrat pana tarziu ieri, dar am aflat ca a tot suparat-o o raceala si cred ca de acolo i se trage.....sau faptul ca am fost la ea prima data si nu stia exact cum sa se poarte. Am stat putin de vorba la o tigara si si-a dat drumul la vorba...probabil s-a mai relaxat putin. E glumeata si deschisa, i place sa zambeasca si-i sta bine. A da...cum s-a mai zis...telefonul i-a vibrat continuu, dar l-a lasat in sufragerie cand ne-am apucat de treaba, deci nu am ce sa-i reprosez. Actiunea a inceput cu sarutari si magaineri, m-a facut sa ma simt ca la o prietena cu beneficii si asta e un mare plus din partea mea! Are cateva tatuaje foarte reusite si le-am inspectat putin :))) Pielea fina si ferma, bronzata. Bronzul parca-i face si ochii mai luminosi. Igiena ireprosabila! Oralul e punctul ei forte, dupa parerea mea! O ia adanc si parca cu pofta! Dupa cateva minute am trecut la un 69 si asta mi se pare ca a facut-o sa presteze si mai bine!! Am trecut la normal, in una din pozitiile mele preferate. Geme foarte senzual si se misca frumos. O sa revin clar la Dana pentru o finalizare orala! Mi-a ramas gandul tehnica ei impecabila! Era sa uit. Locatia e curata si comoda. Patul scartaie, dar mie mi-a placut asta...parca impingi mai cu spor :))) Parcarea duminica dimineata nu a fost o problema....in timpul saptamani cred ca e bataie de cap. Merci, Dana! :kiss3Multumesc frumos pt vizita! 1
bedkim Reputație: 603 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat Septembrie 3, 2018 Hi Dana.do you do FK? 1
lex8585 Reputație: 62 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2018 Multumesc frumos pt vizita! Saptamana viitoare sigur mai ajung prin Piata Natiunilor Unite! Nu am drum pe acolo, dar imi fac pentru tine :wink2 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2018 Saptamana viitoare sigur mai ajung prin Piata Natiunilor Unite! Nu am drum pe acolo, dar imi fac pentru tine :wink2 Desigur. https://preview.ibb.co/cToxUe/36417482_2098120843776477_4120598783492882432_n.jpg 5
femeileievagaboante Reputație: 13 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 Cand ma mai vezi si tu? THUNDER / THUNDERSTRUCK THUNDEEEEER https://www.youtube.com/watch?v=guhXJIqAOws 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2018 Buna dimineata, 0728757810 :callyou * Whatsapp / SMS / PM - forum * Dupa ora 11. O zi frumoasa https://preview.ibb.co/jP165K/IMG_20180903_220234.jpg 5
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2018 https://preview.ibb.co/ksjVHz/Copy_of_MODELS_Made_with_Poster_My_Wall.jpg 4
danadana123 Reputație: 15072 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2018 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum