grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 15, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat August 15, 2018 Forta mondiala 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2018 Buna dimineata, Da, imi place si mie melodia. https://image.ibb.co/j2Ru0p/received_1378746768927151.jpg 5 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2018 Pana mai tarziu astazi, prefer whatsapp sau telefon. 1 Link spre comentariu
19anonimous90 Reputație: 35 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 O sa las si eu o recenzie subiectiva si voi relata succint despre experienta ambivalenta, de care am avut parte. Indrumat fiind de recenziile pozitive de aici am decis sa efectuez o vizita. Am avut parte de anumite situatii mai putin placute si am ajuns la concluzia ca recenziile sunt destul de subiective, sau am avut eu mai putin noroc. Locatie: centrala. ajungi imediat de la Unirii. Blocul este ciudat, zici ca e turn medieval, insa apartamentul este confortabil. Nota 8 p.s. aveti grija ce sapun folositi la baie ca sunt foarte parfumate. Atitudine Dana: Aici incepe experienta mai putin placuta. Pe de o parte, pare a fi o fata amabila. Pe de alta parte, punctualitatea n-a caracterizat-o deloc in cazul meu. A trebuit sa astept foarte mult pana sa ma primeasca, intr-un final. Ah da, si mi s-a parut destul de indiferenta si distanta, poate ca nu ne cunosteam dinainte. Aspect: 8. Nu vreau sa fiu rautacios dar nu este pentru gustul meu. O/N: punctul forte. Aici ii dau 9 pentru CIM. N/P: al doilea capitol neplacut. Nimic deosebit, insa, la un moment dat, am inceput sa simt niste emanari dubioase pentru simtul meu olfactiv, care erau la un pas sa imi pun punct capacitatii mele de lucru. Nota 6 Igiena: I-as fi dat un 8-9 fiindca pielea miroase frumos. Dar din cauza mirosurilor neplacute din zona pubisului dau tot 6. Pret: 200 L/H Poate am fost eu mai putin norocos. In rest, decizia va apartine voua. Link spre comentariu
liviu_ph Reputație: 37 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 Mi se pare rautacioasa povestioara ta, poate ceva nu a mers tocmai bine si te-ai suparat. Legat de igiena, am fost de 3 ori la ea de cand am aflat ca e in Bucuresti si de fiecare data nu a fost nici o problema. De asemenea si cand a fost in Ploiesti, igiena era foarte buna. Nu stiu ce sa zic, dar mi se pare greu de crezut ca ar fi fost o problema.De ce iau apararea? Pentru ca eu merg la ea saptamanal si nu mi se pare corect sa se scrie asa ceva. Si pt ca imi e draga.. :blushing2M-am uitat la ultimele recenzii in care apar notele date pentru igiena si se contureaza un tipar din care reiese ca nu ar fi probleme.Mai jos sunt notele.. Notele Locatie 9,5Fata, aspect 9,00Igiena 10,00Oral 9,00Normal 9,00GFE 9,00 Locatie: 9 - e foarte curat si miroase bine dar nu cred ca pot sa dau 10 pentru locatie ar insemna sa fie perfect. Aspectul Danei: 9 - chipul ei e extrem de frumos si placut, zambet foarte frumos, la corp insa putina burtica cum am zis si mai sus, nederanjant pt mine dar trebuie mentionat si asta, piele fina si placuta la atingere, buze de efect. Sex oral: aici din punctul meu de vedere e fix 10 ca mi-a placut si atat vreau sa dau. Sex normal: 9 - placut, foarte placut, dar nu e totusi de 10 GFE: pana sa citesc topicul nu stiam ce inseamna, acuma stiu.. nu am nimic de reprosat, notez cu 10 Igiena: 10, miros placut a facut dusuri cate am facut si eu. -locatie 9 apartament cu doua camere, curat, dotat cu tot ce trebuie, aerisit, liftul ala in care intri pe o parte si iesi pe cealalta m-a cam fasticit. -aspect:-chip 9 mie mi-a placut, nu-i urata, nu-i frumoasa, are ceva care m-a atras, nemachiata, apreciez naturalul (atunci vezi frumusetea femeii) buze carnoase cu care saruta foarte bine. -corp 8 sanii mici, cam nr. 2 frumosi, era sa o las fara ei. -atitudine 9 cam retinuta la inceput dar pe parcurs a devenit destul de vorbareata, glumeata, are un ras superb, serviabila, in schimb capoasa rau, din a ei nu o scoti neam. -GFE 9,5 mi-a placut mult cum saruta, chiar initiaza FK-ul, stie cum sa te atraga, cum sa te faca sa te simti cat mai bine, te saruta peste tot pana ajunge la maciuca. -oral 9,5 neprotejat, la alegerea ta, lent asa cum imi place mie, cu atentie si la oo,fara mana, nu am ales CIM ca am vrut si normal, dupa o repriza mai lunga de oral. -normal protejat 8,5 cam scurt, in LOT, dupa repriza mai lunga de oral. -igiena 10 nimic suspect, piele fina, miros placut. Notele dupa cum urmeaza: Locatie: 9,5Aspect: 8 ( e draguta)Sex oral neprotejat: 8.5 ( putin simtit dinti dar per total a fost bine)Sex normal protejat: 9 - GFE: 9 Igiena: 10 Locatie: 9,5 - foarte usor de ajuns, foarte curat, miroase bine, la baie am gasit ceea ce trebuie pt o igienizare buna, prosop curat si maricel.Aspect: pentru chip: 9 - piercul din buza superioara e incitant, niste ochi foarte frumosi, dantura perfecta, zambet foarte placut pentru corp: 8 - ceva burtica, dar pt mine unul nu e deloc deranjantSex oral neprotejat: 10 - unul din cele mai placute pe care l-am avut in ultima perioadaSex normal protejat: 9 - ne-am inteles destul de bine la schimbarea pozitiilor, mi-a placut ca nu geme fals, a avut contre si ea GFE: 10 - glumeata, poti sa intretii foarte usor o conversatie cu ea, un FK extraordinarIgiena: 10 - dus inainte de actiune, miroase bine corp: 7(nimeni nu e perfect)fata: 9,5oral 10 cu felicitari, neprotejat, m-a intrebat inainte cum vreaunormal: 9FK: 10, m-am simtit ca in adolescentaGFE:10, foarte atenta la detalii si la ce isi doreste clientulIgiena: 10Locatie: 10(foarte misto apartamentul, renovat, AC) -1 (pentru problema tehnica de la intrare)=9 Locatia - 8Aspect - 8Oral - 10 , detaliat mai sus.Normal - N/AIgiena - avand in vedere lipsa apei , nu pot nota , dar nu am simtit nimic dubios. 1 Link spre comentariu
19anonimous90 Reputație: 35 Postat August 16, 2018 Partajează Postat August 16, 2018 "poate ceva nu a mers tocmai bine si te-ai suparat".- exact, si din cauza asta am incercat sa fiu obiectiv si sa evidentiez si aspectele pozitive :laugh2Faptul ca am scris, ca recenzia mea este subiectiva, inseamna ca am incercat sa fiu un pic modest dar si sa punctez ca fiecare dintre noi are o perceptie proprie asupra experientei de care a avut parte. "nu mi se pare corect sa se scrie asa ceva".- :laugh2 In rest, poti sa te duci si zilnic. Este fix treaba ta ce faci. N-am nimic personal cu domnisoara. Am scris o recenzie, ca asa se obisnuieste p-aci. 2 Link spre comentariu
bum bum Reputație: 22 Postat August 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2018 asteptam poze fara textile :snap 2 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat August 16, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 16, 2018 In rest, poti sa te duci si zilnic. Este fix treaba ta ce faci. N-am nimic personal cu domnisoara. Am scris o recenzie, ca asa se obisnuieste p-aci.ai agitat pestii...imi place cum selecteaza recenziile pozitive...blocul ala e celebru...blocul turn de la natiunile unite.. 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2018 Buna dimineata, In primul rand multumesc pt vizita. Vreau totusi sa fac o precizare, inaintea unei intalniri eu mereu fac baie si asta pt ca nu mi se pare corect sa rapesc din timpul vederii.Nu cred ca te-am tinut pe afara, tu ai intarziat.Multumesc Liviu dar nu e necesar sa imi iei apararea. O zi frumoasa. 3 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2018 https://image.ibb.co/f4rDxe/Untitled_design_1.jpg Pana mai tarziu. 1 Link spre comentariu
liviu_ph Reputație: 37 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 In rest, poti sa te duci si zilnic. Este fix treaba ta ce faci. N-am nimic personal cu domnisoara. Am scris o recenzie, ca asa se obisnuieste p-aci.Hmm, bineinteles ca am sa mai merg in continuare. Panoramic: nu, nu sunt peste. 1 Link spre comentariu
19anonimous90 Reputație: 35 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Buna dimineata, "inaintea unei intalniri eu mereu fac baie si asta pt ca nu mi se pare corect sa rapesc din timpul vederii" - n-am scris nicaieri ca nu ai facut dus. chiar te cred. reciteste recenzia (care, oricum, nu este pentru tine)."Nu cred ca te-am tinut pe afara, tu ai intarziat". - minti. Aici punem punct. Nu am scris sa ma cert. Am scris o recenzie si nu cer socoteala nimanui. Daca cineva de pe aici considera recenzia un atac la persoana atunci imi pare rau. 2 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2018 Buna dimineata, https://image.ibb.co/m42The/Untitled_design_1.jpg Dupa ora 12. Weekend frumos la toata lumea. 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2018 bow bow / bow bow :cocktail https://image.ibb.co/n7Bihe/Copy_of_black_party_night_flyer_template_Made_with_Poster_My_Wall.jpg 3 Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat August 18, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat August 18, 2018 Mi se pare rautacioasa povestioara ta, poate ceva nu a mers tocmai bine si te-ai suparat. Legat de igiena, am fost de 3 ori la ea de cand am aflat ca e in Bucuresti si de fiecare data nu a fost nici o problema. De asemenea si cand a fost in Ploiesti, igiena era foarte buna. Nu stiu ce sa zic, dar mi se pare greu de crezut ca ar fi fost o problema.De ce iau apararea? Pentru ca eu merg la ea saptamanal si nu mi se pare corect sa se scrie asa ceva. Si pt ca imi e draga.. :blushing2M-am uitat la ultimele recenzii in care apar notele date pentru igiena si se contureaza un tipar din care reiese ca nu ar fi probleme.Mai jos sunt notele..Nu e vorba de igiena prietene,poate sa se spele si de 10 ori,daca ai vreo infectie aia trebuie tratata sa dispara mirosurile nu sa te speli..mai documenteaza-te,omul a lasat recenzie si punct!Gata,numai avocati p-aici..poate sa raspunda si ea! 2 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 20, 2018 1 Link spre comentariu
flavius1997 Reputație: 30 Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 Hey Dana, am tot incercat sa dau de tine in weekend si nimic.. 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat August 20, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 20, 2018 Si-a luat liber fetiscana avocata si asculta muzici:)) 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2018 Hey Dana, am tot incercat sa dau de tine in weekend si nimic.. Buna, Am fost plecata din Bucuresti, azi am revenit. 15 Link spre comentariu
flavius1997 Reputație: 30 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Buna, Am fost plecata din Bucuresti, azi am revenit. Woaw, frumoasa poza, ramane pe saptamana viitoare pt ca am ceva treaba cu munca zilele astea inclusiv in weekend.. 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2018 Multumesc Flavius, imi scrii saptamana viitoare, prefer pe whatsapp.. Paul... Paul.. ma si gandeam cand mai scrii pe aici.. traiam asa cu o neliniste interioara ca poate ai uitat de topicul acesta.. :thinking "În codrul verde nu se mai pierde Nu se mai vede urmă de cal Pe la izvoare nu mai apare Umbra călare-a vreunui haiduc Unde s-au dus, când au apus Anii de sus ai gloriei lor? Unde-s pistoalele? Unde-s pumnalele? Caii şi flintele haiducilor? La drumul mare nu mai apare Să mai omoare câte-un ciocoi Să ia toţi banii pentru ţăranii, Pentru sărmanii plini de nevoi" 2 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2018 Buna ziua, https://image.ibb.co/nk0RtK/Untitled_design_1.jpg https://preview.ibb.co/do4mtK/received_309659762933758.jpg 3 Link spre comentariu
liviu_ph Reputație: 37 Postat August 22, 2018 Partajează Postat August 22, 2018 Reusita rau poza de mai sus. Frumoasa Dana, frumoasa! 1 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2018 Multumesc. https://image.ibb.co/cw80ne/Copy_of_Wedding_Anniversary_Flyer_Template_Made_with_Poster_My_Wall.jpg 6 Link spre comentariu
danadana123 Reputație: 15072 Postat August 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2018 Buna dimineata, 0728757810 :callyou * Whatsapp / SMS / PM - forum * Pana mai tarziu. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum