Sari la conținut

Dana - 0728757810

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pan' la urma care-i poanta cu liftul ? Daca o fi vreuna.

O mica informare.. 

Tu esti prietenul meu.. asculta melodia asta..

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

O mica informare.. 

Tu esti prietenul meu.. asculta melodia asta..

Da, F.Charm e un raper  interesant. Mai toate piesele lui au succes, cum se spune are "lipici" la public, in mare parte datorita versurilor.

Scrise tot de el. "Ca ai Ferrari sau Logan respri acelasi aer/ Ca n-ai un leu in buzunar, asta nu te face fraier".

"Sarac sau bogat/Putini sunt oameni intre oameni/Bordei sau palat/Acelasi sange, alte haine".

Chiar merita ascultat. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Aici trebuia să râd, nu ?

Poti sa si sugi, poti sa si mananci, ai deplina libertate

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Poti sa si sugi, poti sa si mananci, ai deplina libertate

vezi fa nenorocito,cum incepi sa arunci cu expresii nasoale?asta e dovada ca tu incepi prima sa arunci cu ocari,jigodie!!!asa s a intamplat si in cazul meu!!!

Postat

vezi fa nenorocito,cum incepi sa arunci cu expresii nasoale?asta e dovada ca tu incepi prima sa arunci cu ocari,jigodie!!!asa s a intamplat si in cazul meu!!!

Mars de-aici paduchiosule !

• Oras:In your mouth with my dick
Postat

Din seria tepilor de pe forum ?

Cititnd pe topic despre calitatile doamnei in oral si normal, am încercat si eu sa ajung la ea. Programat la ora de comun acord si plecat spre ea. Blocul turn etc ... Ajung cu 5 minute mai devreme si sun.... după 5 sunete in casca intra mesageria vocala :) așa ca dau mesaj pe watsapp. După 15 minute iar sun si desigur iar intra mesageria vocala dar mesajele de pe watsapp ajungeau la ea de data asta. Intre timp mă uit pe forum pe topicul ei :) Danuta, stătea liniștita si posta mesaje pe forum..... marfa rau.

De recomandat : daca nu ai ce face cu timpul tău atunci ea est cea ce cauți tu

Ps. In drum spre casa am căutat sa merg la calea mea sigura dar era ocupata cu programările din păcate la ora aia așa ca am căutat pe anunțul telefonic si am găsit ceva interesant.

PS. Mai bine zicea ca numai are chef si imi schimba traseul dar sa stai in fata blocului e aiurea mai ales ca a venit toamna :).

Multumesc Danuta ! :slap2

• Like 3
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Mars de-aici paduchiosule !

deci nu negi,cretino,ca tu esti o sursa de tensiune pe acest site...

Postat

[quote name="danadana123" post="5182718"

Fxlx, nu mai fi suparat!

Imi poti scrie pe watsapp care a fost problema. Nu sunt o persoana bătută in cap doar ca tu nu ai procedat cum trebuie.

• Like 4
Postat

cerrone

Asculta aici melodie, mai mult versurile.. poate o stii.. 

"abatorul european" - bine zis. Plus altele, desigur.

Totusi, cred ca obscenitatile nu dau bine. Nu numai in piesa asta, in general. In fine.

• Like 1
Postat

"abatorul european" - bine zis. Plus altele, desigur.

Totusi, cred ca obscenitatile nu dau bine. Nu numai in piesa asta, in general. In fine.

Si in final.. 

"Măi ce-om mai juca,
Lai, la, lai, la, la, lai,
Şi ce-om mai cânta.
Lai, la, lai, la, la, lai."

Noapte buna, titirica, probabil ascultai muzica in casti stand in pat si ai adormit.. c'es la vie..  :thinking
  • Like 1
  • Oras:Berlin
  • Oras:Berlin
Postat

Dana are blocu-n panta. E spooky rau p-acolo pe la etajul 16 cu podeaua inclinata pe holu blocului... inclinata spre haul ala din mijlocul turnului... parca te soarbe-nauntru... O sa am cosmaruri cateva zile.
In fine. Dana nu-i grozava la corp dar eu m-am dus la ea pt ca m-a atras la chip, are o figura de "fuck me please" in mintea mea bolnava. Fusei o tura scurta azi, niste ON, niste LOT/mis finalizat ON si CIM, misto, baga fata misto acadea, am taiat-o de pe lista :P si probabil daca n-ar fi asa de multe alte domnisoare de taiat de pe lista as revenii, dar asta e, trebe sa continuam!

• Like 1
Postat

Si in final.. 

"Măi ce-om mai juca,
Lai, la, lai, la, la, lai,
Şi ce-om mai cânta.
Lai, la, lai, la, la, lai."

Noapte buna, titirica, probabil ascultai muzica in casti stand in pat si ai adormit.. c'es la vie..  :thinking

Ohooo, ai pus monstrii sacri, titanii, legendarii. Cea mai tare trupa romaneasca. Eterni si de neuitat. De preferat in formula de baza.

Se spune: atunci, acum, oricand....Phoenix !

Chiar daca, din cauza unor orgolii marunte sfarsesc, ca o trupa marunta. Pacat.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...