Sari la conținut

Grup nou si facilitati noi: Super Premium

Postări Recomandate

Postat

Fără muie, viața e pustiu.  :laugh2

Se da liber la mai multa inmuire, la mai mult scandal. Primii care  vor profita de optiune vor fi tot labagiii obsedati si proxenetii care au ombilicul legat de forum non stop.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Te-ai gandit ca poate Pisic nu se supune normelor juridice referitoare la domeniul IT/Prestari-Servicii valabile in Ro., neavand site-ul pe un hosting din Ro. ???

Doar zic, nu dau cu paru'... :blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2

L.E.: Plus de asta, poate ca nici Pisic nu a definitivat inca protocolul de lucru pentru noua clasa de useri. Poate ca inca e in teste, cine stie ?

De exemplu: un utilizator Super Premium poate bana alt utilizator Super Premium ? :350x :350x :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu s-a gandit. Este obsedat doar de puncte. M-a depunctat in nestire pana m-a banat, calaretul fara pula ...

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Pai asta era bre intrebarea si raspunsul corect. :clapp

.

PS.incearca s-o faci prin desene ca sunt greu de cap 

Bine ca recunosti !

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Frumos forum , sa vezi acum distractie si recenzii ...garla

Deja se dau mici razboaie , sa vezi circ atunci cand intervine o aliata

Forum de futai s-a transformat in joc de strategie . Nu cred ca a mai reusit asta nimeni, niciodata

Asa este.

Postat

Ooo yeess !! Forumul o sa fie invadat de ,,muii, si ,,justitiari,, ....nu are rost sa va exprimati nemultumirea ...pisicuts are o afacere ,,forumul,, trebuie sa o tina pe picioare!!! .....oricine ar face la fel chiar mai rau :X

Daca ar mai introduce si optiunea de traducere in engleza si in alte limbi straine si dintr-o limba straina in romana, a ceea ce se scrie aici, tot mapamondul ar fi al lui Pisicutz. Toata planeta s-ar razboi pe forumul lui. Dintotdeauna femeile au fost motiv de lupta.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Cluj
Postat

Nu s-a gandit. Este obsedat doar de puncte. M-a depunctat in nestire pana m-a banat, calaretul fara pula ...

forumul are setată o selecție naturală artificială prin care reciclează gunoaiele periodic.

așa se explică banarea ta.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

forumul are setată o selecție naturală artificială prin care reciclează gunoaiele periodic.

așa se explică banarea ta.

E și, nu e! Dacă tu, de exemplu, te cerți cu un user și acesta își cumpără un asemenea cont, dându-ți negative până la pragul de -400, ești automat un gunoi? De exemplu, eu și nu cred că sunt singurul, nu te consider nici pe departe, un gunoi.

• Like 7
  • Minus 12
  • Oras:Bucuresti
Postat

E și, nu e! Dacă tu, de exemplu, te cerți cu un user și acesta își cumpără un asemenea cont, dându-ți negative până la pragul de -400, ești automat un gunoi? De exemplu, eu și nu cred că sunt singurul, nu te consider nici pe departe, un gunoi.

Stai linistit, gunoiul tau o sa fie aici cat mai poti tasta, nu putem scapa de toate. :)

Si daca s-ar apuca un grup sa-ti dea cu minus... aplici aceasi metoda de pupincurism. Esti nemuriciu, nu?!  :laugh2  Ce mai conteaza rahatul de pe limba?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Stima, Domnul Curva!  :hihat

Te-am insultat sau onorat? :) Hai ca poti! :)

Postat

Stai linistit, gunoiul tau o sa fie aici cat mai poti tasta, nu putem scapa de toate. :)

Si daca s-ar apuca un grup sa-ti dea cu minus... aplici aceasi metoda de pupincurism. Esti nemuriciu, nu?!  :laugh2  Ce mai conteaza rahatul de pe limba?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Eh ... fiecare cu gunoiul lui, mai mare, sau mai mic! Dar nu la mine mă refeream, este evident, ci îi explicam omului, că nu are decât parțial dreptate.

O zi magică, îți doresc!

Postat

Daca ar mai introduce si optiunea de traducere in engleza si in alte limbi straine si dintr-o limba straina in romana, a ceea ce se scrie aici, tot mapamondul ar fi al lui Pisicutz. Toata planeta s-ar razboi pe forumul lui. Dintotdeauna femeile au fost motiv de lupta.

cucu, cucu

siana e nebuna

Postat

Logarea anonima a aparut si la mine.  :laugh2

Gata, nu mai cumpar nimic!  :rax2  :laugh2

te-ai combinat cu bogdanel? :laugh2

Postat

și vrei să spui ca această siana n-a meritat banarea ?

ea a adunat punctele astea in minus de dinainte sa intre optiunea de reciclare SP.

e selecție naturală in cea mai pură formă cazul ei

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

ea a adunat punctele astea in minus de dinainte sa intre optiunea de reciclare SP.

taci

Postat

Nu la ea mă refeream, repet, ci la modul general. 

• Like 5
  • Minus 12
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Amandino, ce i -ai face lui Picon daca ai avea puterea Xenei ???? :)

Postat

te-ai combinat cu bogdanel? :laugh2

Nup, s-a prins Pisi si a scos pentru restul...

Initial putea oricine sa intre anonim. 

Eu am cerinte, prea mari, imi vad de treaba mea. :)

Amandino, ce i -ai face lui Picon daca ai avea puterea Xenei ???? :)

Am puterea Xenei. Mai bag un bat prin gard de plictiseala, dar vezi ce scrie... Nu sunt inumana sa dau in capul plecat.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nup, s-a prins Pisi si a scos pentru restul...

E o chestiune publicitara, menita sa adauge o asa-zisa valoare la contul de super premium, nimic mai mult

Oricum postezi des deci nu are relevanta ca scrie privat.

• Like 3
Postat

E o chestiune publicitara, menita sa adauge o asa-zisa valoare la contul de super premium, nimic mai mult

Oricum postezi des deci nu are relevanta ca scrie privat.

Ma bucur ca ti-ai dat seama. :)

Esti cam serios azi, eu glumeam, dar serios m-as infinge in ceva tare...  :laugh2

:kiss3

da ce-avem noi aicea

cunoștințe vechi.

tu ți-ai dori cel mai mult să mă vezi banat de pă tot forumu' :))))

Ce mai faci, frate?  :hug1

Pune-i poze cu actuala ta si eu nu mai raspund pentru cum ii fuge mintea...  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ma bucur ca ti-ai dat seama. :)

Esti cam serios azi, eu glumeam, dar serios m-as infinge in ceva tare...  :laugh2

:kiss3

stii ce ai de facut

• Like 1

Postat

Ce mai faci, frate?  :hug1

Pune-i poze cu actuala ta si eu nu mai raspund pentru cum ii fuge mintea...  :laugh2

bine fac sor'mea,pe distractii ca de obicei
nu-i pun ca-i dusmanoasa rau,si acuma ma uraste pun pariu :))   ...e pă sistemu sa moara dusmanii mei  :laugh2 
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...