siana36 Reputație: -414 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Fără muie, viața e pustiu. Se da liber la mai multa inmuire, la mai mult scandal. Primii care vor profita de optiune vor fi tot labagiii obsedati si proxenetii care au ombilicul legat de forum non stop. 3 2
siana36 Reputație: -414 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Te-ai gandit ca poate Pisic nu se supune normelor juridice referitoare la domeniul IT/Prestari-Servicii valabile in Ro., neavand site-ul pe un hosting din Ro. ??? Doar zic, nu dau cu paru'... :blushing2 :blushing2 L.E.: Plus de asta, poate ca nici Pisic nu a definitivat inca protocolul de lucru pentru noua clasa de useri. Poate ca inca e in teste, cine stie ? De exemplu: un utilizator Super Premium poate bana alt utilizator Super Premium ? :350x :350x :laugh2 Nu s-a gandit. Este obsedat doar de puncte. M-a depunctat in nestire pana m-a banat, calaretul fara pula ... 3 2
siana36 Reputație: -414 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Pai asta era bre intrebarea si raspunsul corect. :clapp.PS.incearca s-o faci prin desene ca sunt greu de cap Bine ca recunosti ! 4 2
siana36 Reputație: -414 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Frumos forum , sa vezi acum distractie si recenzii ...garlaDeja se dau mici razboaie , sa vezi circ atunci cand intervine o aliataForum de futai s-a transformat in joc de strategie . Nu cred ca a mai reusit asta nimeni, niciodata Asa este.
siana36 Reputație: -414 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Ooo yeess !! Forumul o sa fie invadat de ,,muii, si ,,justitiari,, ....nu are rost sa va exprimati nemultumirea ...pisicuts are o afacere ,,forumul,, trebuie sa o tina pe picioare!!! .....oricine ar face la fel chiar mai rau Daca ar mai introduce si optiunea de traducere in engleza si in alte limbi straine si dintr-o limba straina in romana, a ceea ce se scrie aici, tot mapamondul ar fi al lui Pisicutz. Toata planeta s-ar razboi pe forumul lui. Dintotdeauna femeile au fost motiv de lupta. 3 2
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 12, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 12, 2017 Nu s-a gandit. Este obsedat doar de puncte. M-a depunctat in nestire pana m-a banat, calaretul fara pula ...forumul are setată o selecție naturală artificială prin care reciclează gunoaiele periodic.așa se explică banarea ta.
picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2017 forumul are setată o selecție naturală artificială prin care reciclează gunoaiele periodic.așa se explică banarea ta.E și, nu e! Dacă tu, de exemplu, te cerți cu un user și acesta își cumpără un asemenea cont, dându-ți negative până la pragul de -400, ești automat un gunoi? De exemplu, eu și nu cred că sunt singurul, nu te consider nici pe departe, un gunoi. 7 12
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2017 E și, nu e! Dacă tu, de exemplu, te cerți cu un user și acesta își cumpără un asemenea cont, dându-ți negative până la pragul de -400, ești automat un gunoi? De exemplu, eu și nu cred că sunt singurul, nu te consider nici pe departe, un gunoi.Stai linistit, gunoiul tau o sa fie aici cat mai poti tasta, nu putem scapa de toate. Si daca s-ar apuca un grup sa-ti dea cu minus... aplici aceasi metoda de pupincurism. Esti nemuriciu, nu?! Ce mai conteaza rahatul de pe limba? Stima, Domnul Curva! Te-am insultat sau onorat? Hai ca poti!
picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2017 Stai linistit, gunoiul tau o sa fie aici cat mai poti tasta, nu putem scapa de toate. Si daca s-ar apuca un grup sa-ti dea cu minus... aplici aceasi metoda de pupincurism. Esti nemuriciu, nu?! Ce mai conteaza rahatul de pe limba? Stima, Domnul Curva! Te-am insultat sau onorat? Hai ca poti! Eh ... fiecare cu gunoiul lui, mai mare, sau mai mic! Dar nu la mine mă refeream, este evident, ci îi explicam omului, că nu are decât parțial dreptate.O zi magică, îți doresc!
brett Reputație: 1750 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Daca ar mai introduce si optiunea de traducere in engleza si in alte limbi straine si dintr-o limba straina in romana, a ceea ce se scrie aici, tot mapamondul ar fi al lui Pisicutz. Toata planeta s-ar razboi pe forumul lui. Dintotdeauna femeile au fost motiv de lupta. cucu, cucusiana e nebuna
brett Reputație: 1750 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Logarea anonima a aparut si la mine. Gata, nu mai cumpar nimic! te-ai combinat cu bogdanel?
alex miro Reputație: 228 Postat August 12, 2017 Oras:is Oras:is Postat August 12, 2017 si tu cu miky 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 12, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 12, 2017 E și, nu e! Dacă tu, de exemplu, te cerți cu un user și acesta își cumpără un asemenea cont, dându-ți negative până la pragul de -400, ești automat un gunoi? De exemplu, eu și nu cred că sunt singurul, nu te consider nici pe departe, un gunoi.și vrei să spui ca această siana n-a meritat banarea ? ea a adunat punctele astea in minus de dinainte sa intre optiunea de reciclare SP.e selecție naturală in cea mai pură formă cazul ei
roza kendra Reputație: 213 Postat August 12, 2017 Oras:B Oras:B Postat August 12, 2017 și vrei să spui ca această siana n-a meritat banarea ?ea a adunat punctele astea in minus de dinainte sa intre optiunea de reciclare SP.e selecție naturală in cea mai pură formă cazul eitaci
picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2017 și vrei să spui ca această siana n-a meritat banarea ?ea a adunat punctele astea in minus de dinainte sa intre optiunea de reciclare SP.e selecție naturală in cea mai pură formă cazul ei Nu la ea mă refeream, repet, ci la modul general. 5 12
tendoi Reputație: -550 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 12, 2017 Stai linistit, gunoiul tau o sa fie aici cat mai poti tasta, nu putem scapa de toate. Si daca s-ar apuca un grup sa-ti dea cu minus... aplici aceasi metoda de pupincurism. Esti nemuriciu, nu?! Ce mai conteaza rahatul de pe limba? Stima, Domnul Curva! Te-am insultat sau onorat? Hai ca poti! Amandino, ce i -ai face lui Picon daca ai avea puterea Xenei ????
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2017 te-ai combinat cu bogdanel? Nup, s-a prins Pisi si a scos pentru restul...Initial putea oricine sa intre anonim. Eu am cerinte, prea mari, imi vad de treaba mea. Amandino, ce i -ai face lui Picon daca ai avea puterea Xenei ???? Am puterea Xenei. Mai bag un bat prin gard de plictiseala, dar vezi ce scrie... Nu sunt inumana sa dau in capul plecat. 1 2
brett Reputație: 1750 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Nup, s-a prins Pisi si a scos pentru restul... E o chestiune publicitara, menita sa adauge o asa-zisa valoare la contul de super premium, nimic mai multOricum postezi des deci nu are relevanta ca scrie privat. 3
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 12, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 12, 2017 tacida ce-avem noi aicea cunoștințe vechi.tu ți-ai dori cel mai mult să mă vezi banat de pă tot forumu' )))
brett Reputație: 1750 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 ei ii plac barbatii carpa. pe restul ii injurade asta s-a certat si cu mine 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2017 E o chestiune publicitara, menita sa adauge o asa-zisa valoare la contul de super premium, nimic mai multOricum postezi des deci nu are relevanta ca scrie privat. Ma bucur ca ti-ai dat seama. Esti cam serios azi, eu glumeam, dar serios m-as infinge in ceva tare... da ce-avem noi aiceacunoștințe vechi.tu ți-ai dori cel mai mult să mă vezi banat de pă tot forumu' ))) Ce mai faci, frate? Pune-i poze cu actuala ta si eu nu mai raspund pentru cum ii fuge mintea... 2 2
brett Reputație: 1750 Postat August 12, 2017 Postat August 12, 2017 Ma bucur ca ti-ai dat seama. Esti cam serios azi, eu glumeam, dar serios m-as infinge in ceva tare... stii ce ai de facut 1
alex miro Reputație: 228 Postat August 12, 2017 Oras:is Oras:is Postat August 12, 2017 stii ce ai de facutdasa-ti dea muie
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2017 stii ce ai de facut Bag straponul daca stiu. Sunt atat de sictirita de futut... Ce n-as da sa-l vad (care o fi) ca are sentimente...
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 12, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 12, 2017 Ce mai faci, frate? Pune-i poze cu actuala ta si eu nu mai raspund pentru cum ii fuge mintea... bine fac sor'mea,pe distractii ca de obiceinu-i pun ca-i dusmanoasa rau,si acuma ma uraste pun pariu ) ...e pă sistemu sa moara dusmanii mei 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum