Sari la conținut

Nou pe forum

Postări Recomandate

Postat

Buna seara tuturor :) nu stiu daca aici trebuie sa postez sau daca e bine ceea ce fac pentru ca sunt noua pe forum dar vreau sa va salut pe toata lumea si sa ma prezint. 

In primul rand va spun ca sunt un baiat de 25 de ani dar imi place sa fiu tratat ca o femeie asa ca de aceea vorbesc despre mine la genul feminin.

Ador sa imbrac haine sexy si provocatoare si sa discut cu domni care stiu sa ma respecte ca si pe o femeie. Tin sa va anunt ca sunt inalta , aproximativ 1.80m , piciorusele lungi si ingrijite , funduletul bombat si epilat , sunt slabuta , cam 58 kg. 

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Buna seara tuturor :) nu stiu daca aici trebuie sa postez sau daca e bine ceea ce fac pentru ca sunt noua pe forum dar vreau sa va salut pe toata lumea si sa ma prezint. 

In primul rand va spun ca sunt un baiat de 25 de ani dar imi place sa fiu tratat ca o femeie asa ca de aceea vorbesc despre mine la genul feminin.

Ador sa imbrac haine sexy si provocatoare si sa discut cu domni care stiu sa ma respecte ca si pe o femeie. Tin sa va anunt ca sunt inalta , aproximativ 1.80m , piciorusele lungi si ingrijite , funduletul bombat si epilat , sunt slabuta , cam 58 kg.

ești bărbat așa te-a lăsat cel de Sus!
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

salut motane :)))))

• Like 6
  • Minus 4
Vizitator
Postat

salut motane :)))))

A fost greu să te prinzi ? :)

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Meh... :dodgy: :dodgy: <_< <_<

http://www.relatably.com/m/img/crowded-memes/thats-how-a-real-man-crowd-surfs_c_2321195.jpg

• Like 1
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Eşti pomo? :))

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Să vină Pomohaciu să te binecuvânteze !!! Amin ! :)))

• Like 3
  • Minus 19
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Să vină Pomohaciu să te binecuvânteze !!! Amin ! :)))

:pope

Pana la urma ce vrea asta, ca nu inteleg ?!?

Crecă muie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...