Sari la conținut

Pula mea % la %

Postări Recomandate

Postat

Calm băiete, calm! E caniculă și poate deveni periculos pentru sănătate.

Nu te-am jignit, nu ti-am spus "marș", am fost politicos și decent.

O zi bună și spor la căutat!

..vezi ca se poate? ..o zi buna si tie :)))
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

..vezi ca se poate? ..o zi buna si tie :)))

Eram hotărât să ma opresc aici, dar...

Se poate ce? Din punctul meu de vedere, nu are ce, pentru că nu a fost nimic altfel.

Hai, o zi bună, încă o dată!

• Like 5
  • Minus 11
Postat

Eram hotărât să ma opresc aici, dar...

Se poate ce? Din punctul meu de vedere, nu are ce, pentru că nu a fost nimic altfel.

Hai, o zi bună, încă o dată!

..dar parca te mananca in cur si nu poti sa te abtii :))))
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

..tu cred ca vrei sa spui ce ai pe suflet si nu stii cum :))))))))))))))))))))

Sa stii ca saracia miroase de la o posta. Prostia se vede din postari. Cand te apuci sa cauti pula gratis, e clar ca esti rupt in cur si la propriu si la figurat.

• Like 8
  • Minus 5
Postat

Nu te-am jignit, nu ti-am spus "marș", am fost politicos și decent.

Tocmai aia e problema. Mie nu-mi place sa fiu politicos si civilizat cu bulangii de genul asta.

Asa ca sa-mi suga pula de unde se tine. Si capul si cotorul. Si gagica-sa aia cu tatele alea dubioase sa se uite.

Asta mai trebuia - un homosexual latent care cauta sa iasa din dulap tocmai pe aici.

• Like 9
  • Minus 5
Postat

Sa stii ca saracia miroase de la o posta. Prostia se vede din postari. Cand te apuci sa cauti pula gratis, e clar ca esti rupt in cur si la propriu si la figurat.

..e clar ca esti in domeniu, vorbesti din experienta. Recunoaste ca esti popo..nu e o rusine.:)))
  • Minus 2
Postat

Am mai avut neplacerea de a fi contactat pe facebook de diversi poponari stricati dornici de o pula frumoasa.

Stiu deja discursul gay. Vai, tipule, ce bine arati.

Dispretuiesc enorm homalaii. Nu-mi place falsitatea asta actuala cu toleranta, LGBT, sa fii gay e la moda etc.

Ma cac pe voi.

Cu exceptia alora care sunt gay, dar isi vad de treaba. Atata timp cat unul isi tine sexualitatea privata, nu ma intereseaza ce face. Poate sa-si futa si canapeaua.

• Like 11
  • Minus 4
Postat

.. de ce tu cand vrei pula, platesti ? :)))))))) tu ia te de mana cu aia care zicea ca pizda se platesteeee..parca era florica aia de la proteste care striga..paceeeeeee :))))) ..asta striga : pizdaaa se platesteeeee :))))¥
  • Minus 2
Postat

Pizda misto si fara complicatii e pe bani. Ca o platesti cu ora sau altfel, tot pe bani e. Nimic misto nu e pe gratis pe lumea asta.

• Like 12
  • Minus 4
Postat

Da nu ti a zis nimeni ca arati bine, ce faci te lauzi singur ? :)))))

Coite, nu ziceai ca ai propria afacere? Hai, mars la montat termopane sau ce sloboz faci.

• Like 10
  • Minus 5
Postat

Coite, nu ziceai ca ai propria afacere? Hai, mars la montat termopane sau ce sloboz faci.

Te-a silit să fii dur, este?

Lasă-l!

• Like 7
  • Minus 11
Postat

..vrei sa discut cu tine despre ocupatia mea? :)) si daca am sau nu bani, trebuie sa platesc femeile sau cum, ca nu inteleg? Eu fut femei care vor si ele sa se futa cu mine, de placere, eu asa sunt obisnuit. A dat guvernul vreo lege ca trebuievsa platesti ca sa futi in ziua de azi ?? :))))))
  • Minus 2
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Te-a silit să fii dur, este?

Lasă-l!

are mermelecu mic, asai?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

..vrei sa discut cu tine despre ocupatia mea? :)) si daca am sau nu bani, trebuie sa platesc femeile sau cum, ca nu inteleg? Eu fut femei care vor si ele sa se futa cu mine, de placere, eu asa sunt obisnuit. A dat guvernul vreo lege ca trebuievsa platesti ca sa futi in ziua de azi ?? :))))))

Hai ca deja am pierdut prea mult timp cu tine. Spor la gasit puli gratuite! :)

• Like 11
  • Minus 4
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

..ce batrana esti! ..in locul tau m as pensiona! :))) am zis eu ca pula mea ar fii miss univers? :))) pozele nu sunt asa bune, dar te asigur ca am o pula destul de buna. Insa chiar a ajuns o pula un subiect de discutie? :))). Daca postez ceva, imi doresc sa raspunda cei interesati. Asta ar fii ideea. Dar cum aici e asa multa prostie, ipocrizie si multe minti incuiate, nu am pretentii.

Auzi...eu zic ca ma-ta e batrana!

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Curvele astea, ca or fii ele curve, dar multe nu sunt proaste, cum or putea sa va primeasca la ele asa retardati ?!..si multi sunteti si urati..aveti si pula mica..va dati drumu si in 5 minute maxim :)))) . Ar trebuii sa le spuneti saru'mana, ca exista, ca va primesc la ele si ca va suporta. :))))) nu sa le criticati ca aia nu face asa, aia nu face aialalta. Chiar daca va da afara dupa 20 de minute si a ti platit o ora, ar trebuii sa fiti bucurosi ca v au primit. Fara ele futeati o pizda, doua toata viata :))))

Adevarul e ca ne bucuram foarte mult cand una ne primeste si ne da afar dupa 20 minute iar noi am platit o ora.

Data urmatoare platim direct 2 ore si ne dau afara din dormitor dupa 30 de minute

Apoi 3 ore platim si tot asa,pana in final ne iau toti banii si nici nu ne mai dau afara ca e dimineata.....

Iar dupa un an incep sa bata apropourile ca daca tot traiesc cu noi sa ne oficializam relatia.

Lucruri banale de zi cu zi ,ce vorbesti tu aici

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...