Sari la conținut

Pula mea % la %

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eram sigur ca esti ceva homosexual latent, insa tu esti deja declarat.

Imi place sa fut femei. Inclinatii gay nu am. Tie iti place pula. E ok, e viata ta.

• Like 10
  • Minus 5
  • Oras:Focsani
Postat

..fac bani prin ocupatia mea, una normala. Sexul il fac doar de placere, cu cine imi face placere.

Bun ,bravo ,dar aici nu prea ai înțeles tu esența acestui forum . Aicisa,sexul e pe bani taica,nu pe ochi frumoși și e vorba de femei care oferă servicii ,nu de bărbați.Încearcă matrimoniale gen: simpatie . Acolo poate vei găsi ceva că aici nu prea cred.

Postat

.. ca ele sa imi poata platii mie chiria. Capis! :)))))

Te mai și lauzi că stai cu chirie. Pe bune ,nu interesează pe nimeni,crede -ma !

Postat

Te mai și lauzi că stai cu chirie. Pe bune ,nu interesează pe nimeni,crede -ma !

Ce mai face pitbullu tau?ca i al tau stiu.Il mai ai nu?sau ti ai luat un mare danez de atunci un kangal un mastiffo napoletano ceva????????

• Like 8
  • Minus 17
Postat

..aveti ceata pe creier? Imi cer scuze ca incerc sa discut cu oameni inculti si incuiati la minte.
  • Minus 2
Postat

Eram sigur ca esti ceva homosexual latent, insa tu esti deja declarat.

Imi place sa fut femei. Inclinatii gay nu am. Tie iti place pula. E ok, e viata ta.

..poti fi hetero cu tendinte bi, poti fii bi..un homosexual sau gay nu e atras deloc de femei. Adumi o pe sora ta sau nevasta ta sau pe fiita daca ai si iti arat cat de gay sunt :)))
  • Minus 2
Postat

..aveti ceata pe creier? Imi cer scuze ca incerc sa discut cu oameni inculti si incuiati la minte.

Scumpete,ceata poate ai tu . Ceea ce nu ai înțeles tu ,este că aici tu plătești să futi o femeie ,de aceea este făcut acest site ,pentru a povesti cum ,ce ,unde,cât .! Vrei să futi pe degeaba ,ia-o pe Manuela ,și da in ea cat te tine .

Postat

Scumpete,ceata poate ai tu . Ceea ce nu ai înțeles tu ,este că aici tu plătești să futi o femeie ,de aceea este făcut acest site ,pentru a povesti cum ,ce ,unde,cât .! Vrei să futi pe degeaba ,ia-o pe Manuela ,și da in ea cat te tine .

..unde scrie ca trebuie sa platesc? Da , platesc, iti dau 20 de lei. Atat faci ! In pula mea vreti bani si aratati cum aratati si cu figuri in cap. Si pe tine daca vreau te fut gratis :)))
  • Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Dar tu ca femeie ce poti spune? e absolut normal ca dimensiune? sau e dotat cum se crede el? adica din ce dimensiuni ai vazut la viata ta

Așa am sa incep:

Părerea mea ca și femeie in primul rând este un idiot psihopat care crede ca are nu știu ce scula in pantaloni.

De fapt el mai mult ca sigur a fost un tocilar frustrat pe care nu la futut nici o femeie fără bani. El acum caută băgare de seama Pt ca el a ajuns un cretin care sta și muncește la birou ca un rob împuțit.

Eu ca femeie cum sa accept sa îmi caute iubitul meu o alta pula? Dar eu chiar așa proasta sa fiu?

Eu nu cred ca exista nici o femeie in viața lu asta decât mâna lui!!!

• Like 4
  • Minus 1
Postat

..unde scrie ca trebuie sa platesc? Da , platesc, iti dau 20 de lei. Atat faci ! In pula mea vreti bani si aratati cum aratati si cu figuri in cap. Si pe tine daca vreau te fut gratis :)))

Acum sigur ești un retard coclit tocilar împuțit

Auzi scumpule înainte sa te apuci sa scrii pe acest forum ai mâncat și tu puțin?

Vezi sa nu te doară burtica de atâta foame cât bahi

Postat

Așa am sa incep:

Părerea mea ca și femeie in primul rând este un idiot psihopat care crede ca are nu știu ce scula in pantaloni.

De fapt el mai mult ca sigur a fost un tocilar frustrat pe care nu la futut nici o femeie fără bani. El acum caută băgare de seama Pt ca el a ajuns un cretin care sta și muncește la birou ca un rob împuțit.

Eu ca femeie cum sa accept sa îmi caute iubitul meu o alta pula? Dar eu chiar așa proasta sa fiu?

Eu nu cred ca exista nici o femeie in viața lu asta decât mâna lui!!!

..tu de unde ai aparut?!?:)) din lanul de porumb?
  • Minus 2
Postat

Nu muncesc la birou. Am afacerea mea. Si da am fost tocilar..nu am tremurat la scoala sa iau un 5 , sa trec clasa. Tu ai ajuns curva, eu am afacerea mea. Cam acelasi lucru, nu ? :))))))))))))))))))))))

• Minus 2
Postat

Nu muncesc la birou. Am afacerea mea. Si da am fost tocilar..nu am tremurat la scoala sa iau un 5 , sa trec clasa. Tu ai ajuns curva, eu am afacerea mea. Cam acelasi lucru, nu ? :))))))))))))))))))))))

Nu prea se vede ca ai fost tocilar. ===

||

V

..poti fi hetero cu tendinte bi, poti fii bi..un homosexual sau gay nu e atras deloc de femei. Adumi o pe sora ta sau nevasta ta sau pe fiita daca ai si iti arat cat de gay sunt :)))

Esti un gay stricat. Si analfabet pe deasupra. Vrei niste stoace in gura pe dabogea. 

• Like 9
  • Minus 5
Postat

Da eu ajuns curva dar știi ce ?

Tu ca sa ajungi la piersicuta mea ești nevoită sa ma plătești tocilarule

Postat

Nu prea se vede ca ai fost tocilar. ===

||

V

Esti un gay stricat. Si analfabet pe deasupra. Vrei niste stoace in gura pe dabogea.

..o vreau pe mata sa o trag in pula pana ii sar flocii de la pizda :))))
  • Minus 2
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

Delia tu ești ?

• Minus 1
Postat

Delia tu ești ?

Nu nu

Aici este eva

Postat

..ia puneo poza sa vad ce poti :))))
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Bun ,bravo ,dar aici nu prea ai înțeles tu esența acestui forum . Aicisa,sexul e pe bani taica,nu pe ochi frumoși și e vorba de femei care oferă servicii ,nu de bărbați.

scrie undeva ca site-ul este dedicat exclusiv femeilor care se scot la mezat ?  :slap2

exista chiar si sectiuni TS/TV ...are dreptate omul ca multi sunteti destul de incuiati la minte   :laugh2

ps  plm daca aparea  o poza cu 2 lesbiene  facand intre ele un 69 , nimeni nu mai comenta nimic , ba chiar si fetele s-ar fi inscris la o limba in  ceasca .Deja am o fantezie cu unele si stiu  exact care se potrivesc la atitudine si actiune de aici....hmmm  :)

• Like 12
  • Minus 11
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Să-și pozeze Afriq cucu', zic!

😂😂😂

• Like 7
  • Minus 11
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

As fute o pizda buna..am cu ce !

As fute o pizda buna..am cu ce !

ce pula urâtă ai, în locu tău as taia-o de la gât în jos :))
  • Like 7
  • Minus 19
Postat

tu esti clona lui alexa0909 ?   :thinking asa mi se pare  

• Like 12
  • Minus 11

Postat

tu esti clona lui alexa0909 ?   :thinking asa mi se pare  

Cred ca ți se pare.

Nu cunosc aceasta Alexa 0909.

Eu am facturat in cluj

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...