pulesteu Reputație: 10798 Postat August 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2017 Eram sigur ca esti ceva homosexual latent, insa tu esti deja declarat.Imi place sa fut femei. Inclinatii gay nu am. Tie iti place pula. E ok, e viata ta. 10 5
aleessandra Reputație: -470 Postat August 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat August 3, 2017 ..fac bani prin ocupatia mea, una normala. Sexul il fac doar de placere, cu cine imi face placere.Bun ,bravo ,dar aici nu prea ai înțeles tu esența acestui forum . Aicisa,sexul e pe bani taica,nu pe ochi frumoși și e vorba de femei care oferă servicii ,nu de bărbați.Încearcă matrimoniale gen: simpatie . Acolo poate vei găsi ceva că aici nu prea cred.
aleessandra Reputație: -470 Postat August 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat August 3, 2017 .. ca ele sa imi poata platii mie chiria. Capis! ))))Te mai și lauzi că stai cu chirie. Pe bune ,nu interesează pe nimeni,crede -ma !
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 3, 2017 Postat August 3, 2017 Te mai și lauzi că stai cu chirie. Pe bune ,nu interesează pe nimeni,crede -ma !Ce mai face pitbullu tau?ca i al tau stiu.Il mai ai nu?sau ti ai luat un mare danez de atunci un kangal un mastiffo napoletano ceva???????? 8 17
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 Te mai și lauzi că stai cu chirie. Pe bune ,nu interesează pe nimeni,crede -ma !..aveti ceata pe creier? Imi cer scuze ca incerc sa discut cu oameni inculti si incuiati la minte. 2
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 Eram sigur ca esti ceva homosexual latent, insa tu esti deja declarat.Imi place sa fut femei. Inclinatii gay nu am. Tie iti place pula. E ok, e viata ta...poti fi hetero cu tendinte bi, poti fii bi..un homosexual sau gay nu e atras deloc de femei. Adumi o pe sora ta sau nevasta ta sau pe fiita daca ai si iti arat cat de gay sunt )) 2
aleessandra Reputație: -470 Postat August 3, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat August 3, 2017 ..aveti ceata pe creier? Imi cer scuze ca incerc sa discut cu oameni inculti si incuiati la minte.Scumpete,ceata poate ai tu . Ceea ce nu ai înțeles tu ,este că aici tu plătești să futi o femeie ,de aceea este făcut acest site ,pentru a povesti cum ,ce ,unde,cât .! Vrei să futi pe degeaba ,ia-o pe Manuela ,și da in ea cat te tine .
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 Scumpete,ceata poate ai tu . Ceea ce nu ai înțeles tu ,este că aici tu plătești să futi o femeie ,de aceea este făcut acest site ,pentru a povesti cum ,ce ,unde,cât .! Vrei să futi pe degeaba ,ia-o pe Manuela ,și da in ea cat te tine ...unde scrie ca trebuie sa platesc? Da , platesc, iti dau 20 de lei. Atat faci ! In pula mea vreti bani si aratati cum aratati si cu figuri in cap. Si pe tine daca vreau te fut gratis )) 2 2
eva0609 Reputație: 1880 Postat August 3, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 3, 2017 Dar tu ca femeie ce poti spune? e absolut normal ca dimensiune? sau e dotat cum se crede el? adica din ce dimensiuni ai vazut la viata ta Așa am sa incep: Părerea mea ca și femeie in primul rând este un idiot psihopat care crede ca are nu știu ce scula in pantaloni.De fapt el mai mult ca sigur a fost un tocilar frustrat pe care nu la futut nici o femeie fără bani. El acum caută băgare de seama Pt ca el a ajuns un cretin care sta și muncește la birou ca un rob împuțit. Eu ca femeie cum sa accept sa îmi caute iubitul meu o alta pula? Dar eu chiar așa proasta sa fiu? Eu nu cred ca exista nici o femeie in viața lu asta decât mâna lui!!! 4 1
eva0609 Reputație: 1880 Postat August 3, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 3, 2017 ..unde scrie ca trebuie sa platesc? Da , platesc, iti dau 20 de lei. Atat faci ! In pula mea vreti bani si aratati cum aratati si cu figuri in cap. Si pe tine daca vreau te fut gratis )) Acum sigur ești un retard coclit tocilar împuțit Auzi scumpule înainte sa te apuci sa scrii pe acest forum ai mâncat și tu puțin?Vezi sa nu te doară burtica de atâta foame cât bahi
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 Așa am sa incep: Părerea mea ca și femeie in primul rând este un idiot psihopat care crede ca are nu știu ce scula in pantaloni.De fapt el mai mult ca sigur a fost un tocilar frustrat pe care nu la futut nici o femeie fără bani. El acum caută băgare de seama Pt ca el a ajuns un cretin care sta și muncește la birou ca un rob împuțit. Eu ca femeie cum sa accept sa îmi caute iubitul meu o alta pula? Dar eu chiar așa proasta sa fiu? Eu nu cred ca exista nici o femeie in viața lu asta decât mâna lui!!!..tu de unde ai aparut?!?) din lanul de porumb? 2
burgman4 Reputație: 1810 Postat August 3, 2017 Oras:. Oras:. Postat August 3, 2017 :laugh2 :laugh2 :pope :pope
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 Nu m am laudat cu nimic..de ce ma judeci daca nu ma cunosti ? Te am deranjat cu ceva eva0609 ? 2
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 Nu muncesc la birou. Am afacerea mea. Si da am fost tocilar..nu am tremurat la scoala sa iau un 5 , sa trec clasa. Tu ai ajuns curva, eu am afacerea mea. Cam acelasi lucru, nu ? ))))))))))))))))))))) 2
pulesteu Reputație: 10798 Postat August 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2017 Nu muncesc la birou. Am afacerea mea. Si da am fost tocilar..nu am tremurat la scoala sa iau un 5 , sa trec clasa. Tu ai ajuns curva, eu am afacerea mea. Cam acelasi lucru, nu ? )))))))))))))))))))))Nu prea se vede ca ai fost tocilar. === || V ..poti fi hetero cu tendinte bi, poti fii bi..un homosexual sau gay nu e atras deloc de femei. Adumi o pe sora ta sau nevasta ta sau pe fiita daca ai si iti arat cat de gay sunt ))Esti un gay stricat. Si analfabet pe deasupra. Vrei niste stoace in gura pe dabogea. 9 5
eva0609 Reputație: 1880 Postat August 3, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 3, 2017 Nu muncesc la birou. Am afacerea mea. Si da am fost tocilar..nu am tremurat la scoala sa iau un 5 , sa trec clasa. Tu ai ajuns curva, eu am afacerea mea. Cam acelasi lucru, nu ? )))))))))))))))))))))Da eu ajuns curva dar știi ce ?Tu ca sa ajungi la piersicuta mea ești nevoită sa ma plătești tocilarule
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 Nu prea se vede ca ai fost tocilar. === || V Esti un gay stricat. Si analfabet pe deasupra. Vrei niste stoace in gura pe dabogea...o vreau pe mata sa o trag in pula pana ii sar flocii de la pizda ))) 2
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 3, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat August 3, 2017 Da eu ajuns curva dar știi ce ?Tu ca sa ajungi la piersicuta mea ești nevoită sa ma plătești tocilaruleDelia tu ești ? 1
eva0609 Reputație: 1880 Postat August 3, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 3, 2017 Delia tu ești ?Nu nuAici este eva
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 Da eu ajuns curva dar știi ce ?Tu ca sa ajungi la piersicuta mea ești nevoită sa ma plătești tocilarule..ia puneo poza sa vad ce poti ))) 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 3, 2017 Bun ,bravo ,dar aici nu prea ai înțeles tu esența acestui forum . Aicisa,sexul e pe bani taica,nu pe ochi frumoși și e vorba de femei care oferă servicii ,nu de bărbați.scrie undeva ca site-ul este dedicat exclusiv femeilor care se scot la mezat ? exista chiar si sectiuni TS/TV ...are dreptate omul ca multi sunteti destul de incuiati la minte ps plm daca aparea o poza cu 2 lesbiene facand intre ele un 69 , nimeni nu mai comenta nimic , ba chiar si fetele s-ar fi inscris la o limba in ceasca .Deja am o fantezie cu unele si stiu exact care se potrivesc la atitudine si actiune de aici....hmmm 12 11
picon Reputație: 1045 Postat August 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 3, 2017 Să-și pozeze Afriq cucu', zic!😂😂😂 7 11
justlove Reputație: 8972 Postat August 3, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat August 3, 2017 As fute o pizda buna..am cu ce ! As fute o pizda buna..am cu ce ! ce pula urâtă ai, în locu tău as taia-o de la gât în jos ) 7 19
miky77 Reputație: -1394 Postat August 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 3, 2017 Da eu ajuns curva dar știi ce ?Tu ca sa ajungi la piersicuta mea ești nevoită sa ma plătești tocilaruletu esti clona lui alexa0909 ? asa mi se pare 12 11
eva0609 Reputație: 1880 Postat August 3, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 3, 2017 tu esti clona lui alexa0909 ? asa mi se pare Cred ca ți se pare. Nu cunosc aceasta Alexa 0909. Eu am facturat in cluj
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum