Sari la conținut

Pula mea % la %

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Cred ca ți se pare.

Nu cunosc aceasta Alexa 0909.

Eu am facturat in cluj

poate

dar nu te-am vazut facturand de pe acest cont...cu siguranta esti clona cuiva , dar nu am bagat inca de seama a cui 

• Like 12
  • Minus 11
Postat

ce pula urâtă ai, în locu tău as taia-o de la gât în jos :))

..ce batrana esti! ..in locul tau m as pensiona! :))) am zis eu ca pula mea ar fii miss univers? :))) pozele nu sunt asa bune, dar te asigur ca am o pula destul de buna. Insa chiar a ajuns o pula un subiect de discutie? :))). Daca postez ceva, imi doresc sa raspunda cei interesati. Asta ar fii ideea. Dar cum aici e asa multa prostie, ipocrizie si multe minti incuiate, nu am pretentii.
  • Minus 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

..ce batrana esti! ..in locul tau m as pensiona! :))) am zis eu ca pula mea ar fii miss univers? :))) pozele nu sunt asa bune, dar te asigur ca am o pula destul de buna. Insa chiar a ajuns o pula un subiect de discutie? :))). Daca postez ceva, imi doresc sa raspunda cei interesati. Asta ar fii ideea. Dar cum aici e asa multa prostie, ipocrizie si multe minti incuiate, nu am pretentii.

Arată-le curu' :)

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

poate

dar nu te-am vazut facturand de pe acest cont...cu siguranta esti clona cuiva , dar nu am bagat inca de seama a cui 

Nu am avut topic aici

Am facturat decât 2 săptămâni

Nu sunt clona nimănui

Vrei sa crezi bine...nu iarăși bine

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Nu am avut topic aici

Am facturat decât 2 săptămâni

Nu sunt clona nimănui

Vrei sa crezi bine...nu iarăși bine

asa putin? de ce ?

te cred acum...pana la proba contrarie :)

Postat

asa putin? de ce ?

te cred acum...pana la proba contrarie :)

Din mai multe motiv.

Primul a fost un client psihopat care nu a înțeles ca eu sunt una din fetele care se fut pe bani.si etc

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Din mai multe motiv.

Primul a fost un client psihopat care nu a înțeles ca eu sunt una din fetele care se fut pe bani.si etc

e si pacat sa te futi pe bani ...e cu mult mai bine ptr. bani :) dar am inteles...in mare 

• Like 12
  • Minus 11
Postat

Din mai multe motiv.

..probabil a vrut sa te plateasca, dar dupa ce te a evaluat, a zis ca esti buna dar gratis doar . :)))
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

..o vreau pe mata sa o trag in pula pana ii sar flocii de la pizda :))))

Curlangiule, dupa ce ca esti prost si analfabet, mai esti si sarac. Cersesti pula gratis pe un site de curve.
  • Like 8
  • Minus 5
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

batrana , batrana da te fut in gura  :laugh2

da.te.n pula lui  MIJkin ,sa te caute . :bkke

• Like 8
  • Minus 19
Postat

Curlangiule, dupa ce ca esti prost si analfabet, mai esti si sarac. Cersesti pula gratis pe un site de curve.

..tu cred ca vrei sa spui ce ai pe suflet si nu stii cum :))))))))))))))))))))
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

batrana , batrana da te fut in gura  :laugh2

da.te.n pula lui  MIJkin ,sa te caute . :bkke

Ăla e cu doba :))
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

batrana , batrana da te fut in gura :laugh2

da.te.n pula lui MIJkin ,sa te caute . :bkke

..te las in prostia ta de femeie batrana. Daca as pretinde bun simt si civilizatie de la tine, as cere practic imposibilul.
  • Minus 2
Postat

Curvele astea, ca or fii ele curve, dar multe nu sunt proaste, cum or putea sa va primeasca la ele asa retardati ?!..si multi sunteti si urati..aveti si pula mica..va dati drumu si in 5 minute maxim :)))) . Ar trebuii sa le spuneti saru'mana, ca exista, ca va primesc la ele si ca va suporta. :))))) nu sa le criticati ca aia nu face asa, aia nu face aialalta. Chiar daca va da afara dupa 20 de minute si a ti platit o ora, ar trebuii sa fiti bucurosi ca v au primit. Fara ele futeati o pizda, doua toata viata :))))

• Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

..te las in prostia ta de femeie batrana. Daca as pretinde bun simt si civilizatie de la tine, as cere practic imposibilul.

Până acuma, singurul care a înjurat de mamă, ești tu. Asta, că tot ziceai de bun-simț și civilizație.

• Like 5
  • Minus 11
Postat

Până acuma, singurul care a înjurat de mamă, ești tu. Asta, că tot ziceai de bun-simț și civilizație.

..arata injuratura!
  • Minus 2
Postat

Si una e sa vii sa ti spui o parere intr o discutie si alta e sa fii prost. Daca nu ti convine ceva si esti destept, e simplu, nu te bagi intre prosti. Daca unu ar zice ca vrea sa suga pula si eu n as avea nici o treaba cu asta , de ce m as baga in discutie ? Pot fii doua motive..ori esti retardat , ori vrei si tu :)))

• Minus 2
Postat

..poti fi hetero cu tendinte bi, poti fii bi..un homosexual sau gay nu e atras deloc de femei. Adumi o pe sora ta sau nevasta ta sau pe fiita daca ai si iti arat cat de gay sunt :)))

Asta ce e? Ce cautat mamele,fiicele si surorile aici? Îți dai seama cam cât de mult bun-simț și civilizație izvorăsc din postarea asta? Dacă ai ceva de împărțit cu cineva, nu te lua de mame, surori, fiice!
  • Like 6
  • Minus 11
Postat

Asta ce e? Ce cautat mamele,fiicele si surorile aici? Îți dai seama cam cât de mult bun-simț și civilizație izvorăsc din postarea asta? Dacă ai ceva de împărțit cu cineva, nu te lua de mame, surori, fiice!

.. ce ma ?!??! Mars ba si impusca te! Cand o sa vezi ca injur pe cineva fara motiv imi arati. Pana una alta mars !
  • Minus 2

Postat

.. ce ma ?!??! Mars ba si impusca te! Cand o sa vezi ca injur pe cineva fara motiv imi arati. Pana una alta mars !

Cand e pace e pace, cand e razboi e razboi :)))

Cand nu stii despre ce vorbesti nu vorbii? Eu daca ti as spune , picoane esti gay..ce raspuns mi ai da ? :)))

Calm băiete, calm! E caniculă și poate deveni periculos pentru sănătate.

Nu te-am jignit, nu ti-am spus "marș", am fost politicos și decent.

O zi bună și spor la căutat!

• Like 6
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...