miky77 Reputație: -1394 Postat August 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 3, 2017 Cred ca ți se pare.Nu cunosc aceasta Alexa 0909. Eu am facturat in clujpoate dar nu te-am vazut facturand de pe acest cont...cu siguranta esti clona cuiva , dar nu am bagat inca de seama a cui 12 11
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 S-a calificat Craiova lu' Olguța? 1 4
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 ce pula urâtă ai, în locu tău as taia-o de la gât în jos )..ce batrana esti! ..in locul tau m as pensiona! )) am zis eu ca pula mea ar fii miss univers? )) pozele nu sunt asa bune, dar te asigur ca am o pula destul de buna. Insa chiar a ajuns o pula un subiect de discutie? )). Daca postez ceva, imi doresc sa raspunda cei interesati. Asta ar fii ideea. Dar cum aici e asa multa prostie, ipocrizie si multe minti incuiate, nu am pretentii. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 3, 2017 ..ce batrana esti! ..in locul tau m as pensiona! )) am zis eu ca pula mea ar fii miss univers? )) pozele nu sunt asa bune, dar te asigur ca am o pula destul de buna. Insa chiar a ajuns o pula un subiect de discutie? )). Daca postez ceva, imi doresc sa raspunda cei interesati. Asta ar fii ideea. Dar cum aici e asa multa prostie, ipocrizie si multe minti incuiate, nu am pretentii. Arată-le curu' 3 4
eva0609 Reputație: 1880 Postat August 3, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 3, 2017 poate dar nu te-am vazut facturand de pe acest cont...cu siguranta esti clona cuiva , dar nu am bagat inca de seama a cui Nu am avut topic aiciAm facturat decât 2 săptămâniNu sunt clona nimănui Vrei sa crezi bine...nu iarăși bine 3 1
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 3, 2017 Autor Postat August 3, 2017 Nu poate avea omul o fantezie? Multi aveti fantezii porcilor perversi, da nu aveti curaj sa spuneti ))) 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 3, 2017 Nu am avut topic aiciAm facturat decât 2 săptămâniNu sunt clona nimănuiVrei sa crezi bine...nu iarăși bineasa putin? de ce ?te cred acum...pana la proba contrarie
eva0609 Reputație: 1880 Postat August 3, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat August 3, 2017 asa putin? de ce ?te cred acum...pana la proba contrarie Din mai multe motiv.Primul a fost un client psihopat care nu a înțeles ca eu sunt una din fetele care se fut pe bani.si etc 3 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 3, 2017 Din mai multe motiv.Primul a fost un client psihopat care nu a înțeles ca eu sunt una din fetele care se fut pe bani.si etc e si pacat sa te futi pe bani ...e cu mult mai bine ptr. bani dar am inteles...in mare 12 11
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 Din mai multe motiv.Primul a fost un client psihopat care nu a înțeles ca eu sunt una din fetele care se fut pe bani.si etc..probabil a vrut sa te plateasca, dar dupa ce te a evaluat, a zis ca esti buna dar gratis doar . )) 2
pulesteu Reputație: 10798 Postat August 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2017 ..o vreau pe mata sa o trag in pula pana ii sar flocii de la pizda )))Curlangiule, dupa ce ca esti prost si analfabet, mai esti si sarac. Cersesti pula gratis pe un site de curve. 8 5
justlove Reputație: 8972 Postat August 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat August 4, 2017 ..ce batrana esti! ..in locul tau m as pensiona! )) am zis eu ca pula mea ar fii miss univers? )) pozele nu sunt asa bune, dar te asigur ca am o pula destul de buna. Insa chiar a ajuns o pula un subiect de discutie? )). Daca postez ceva, imi doresc sa raspunda cei interesati. Asta ar fii ideea. Dar cum aici e asa multa prostie, ipocrizie si multe minti incuiate, nu am pretentii.batrana , batrana da te fut in gura da.te.n pula lui MIJkin ,sa te caute . 8 19
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 Curlangiule, dupa ce ca esti prost si analfabet, mai esti si sarac. Cersesti pula gratis pe un site de curve...tu cred ca vrei sa spui ce ai pe suflet si nu stii cum ))))))))))))))))))) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2017 Postat August 4, 2017 batrana , batrana da te fut in gura da.te.n pula lui MIJkin ,sa te caute . Ăla e cu doba ) 1 2
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 batrana , batrana da te fut in gura da.te.n pula lui MIJkin ,sa te caute . ..te las in prostia ta de femeie batrana. Daca as pretinde bun simt si civilizatie de la tine, as cere practic imposibilul. 2
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 Curvele astea, ca or fii ele curve, dar multe nu sunt proaste, cum or putea sa va primeasca la ele asa retardati ?!..si multi sunteti si urati..aveti si pula mica..va dati drumu si in 5 minute maxim ))) . Ar trebuii sa le spuneti saru'mana, ca exista, ca va primesc la ele si ca va suporta. )))) nu sa le criticati ca aia nu face asa, aia nu face aialalta. Chiar daca va da afara dupa 20 de minute si a ti platit o ora, ar trebuii sa fiti bucurosi ca v au primit. Fara ele futeati o pizda, doua toata viata ))) 2
picon Reputație: 1045 Postat August 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2017 ..te las in prostia ta de femeie batrana. Daca as pretinde bun simt si civilizatie de la tine, as cere practic imposibilul.Până acuma, singurul care a înjurat de mamă, ești tu. Asta, că tot ziceai de bun-simț și civilizație. 5 11
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 Până acuma, singurul care a înjurat de mamă, ești tu. Asta, că tot ziceai de bun-simț și civilizație...arata injuratura! 2
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 Poate am zis mar, dar asta nu inseamna ca am zis placinta cu mere:))) 2
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 Si una e sa vii sa ti spui o parere intr o discutie si alta e sa fii prost. Daca nu ti convine ceva si esti destept, e simplu, nu te bagi intre prosti. Daca unu ar zice ca vrea sa suga pula si eu n as avea nici o treaba cu asta , de ce m as baga in discutie ? Pot fii doua motive..ori esti retardat , ori vrei si tu )) 2
picon Reputație: 1045 Postat August 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2017 ..poti fi hetero cu tendinte bi, poti fii bi..un homosexual sau gay nu e atras deloc de femei. Adumi o pe sora ta sau nevasta ta sau pe fiita daca ai si iti arat cat de gay sunt ))Asta ce e? Ce cautat mamele,fiicele si surorile aici? Îți dai seama cam cât de mult bun-simț și civilizație izvorăsc din postarea asta? Dacă ai ceva de împărțit cu cineva, nu te lua de mame, surori, fiice! 6 11
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 Asta ce e? Ce cautat mamele,fiicele si surorile aici? Îți dai seama cam cât de mult bun-simț și civilizație izvorăsc din postarea asta? Dacă ai ceva de împărțit cu cineva, nu te lua de mame, surori, fiice!.. ce ma ?!??! Mars ba si impusca te! Cand o sa vezi ca injur pe cineva fara motiv imi arati. Pana una alta mars ! 2
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 Cand e pace e pace, cand e razboi e razboi )) 2
cuckoldboy Reputație: -437 Postat August 4, 2017 Autor Postat August 4, 2017 Cand nu stii despre ce vorbesti nu vorbii? Eu daca ti as spune , picoane esti gay..ce raspuns mi ai da ? )) 2
picon Reputație: 1045 Postat August 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2017 .. ce ma ?!??! Mars ba si impusca te! Cand o sa vezi ca injur pe cineva fara motiv imi arati. Pana una alta mars !Cand e pace e pace, cand e razboi e razboi ))Cand nu stii despre ce vorbesti nu vorbii? Eu daca ti as spune , picoane esti gay..ce raspuns mi ai da ? ))Calm băiete, calm! E caniculă și poate deveni periculos pentru sănătate. Nu te-am jignit, nu ti-am spus "marș", am fost politicos și decent. O zi bună și spor la căutat! 6 11
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum