anaise_love Reputație: 4802 Postat August 4, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 4, 2017 2 Link spre comentariu
lucaku Reputație: -44 Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 pizda presupun ca e cam rablagită... largă, labii gen meduză..... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 4, 2017 pizda presupun ca e cam rablagită... largă, labii gen meduză.....Pe ce te bazezi? Dă-mi și mie pontul, că nu m-am prins. Link spre comentariu
anaise_love Reputație: 4802 Postat August 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Partajează Postat August 5, 2017 pizda presupun ca e cam rablagită... largă, labii gen meduză..... Daca nu sti de ce vb aiurea inainte sa incerci ceva sau sa vezi draga lucaku ? Link spre comentariu
lucaku Reputație: -44 Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 Daca nu sti de ce vb aiurea inainte sa incerci ceva sau sa vezi draga lucaku ? Am fost la ea si are pizda cu buze de meduza.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum