Sari la conținut

Excretii fecale de oameni

Postări Recomandate

• Oras:.|.
Postat

Ma-ta imi zice iubitzel cand i-o imping intre buze.

inseamna ca suntem frati.

nebunule...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Alt muist ,

Imi asum riscul

Iar faza cu intalnirea cu tine m-ar tenta , pun la bataie niste € si scap forumul de un obsedat ca tine.

Ti-am cerut eu bani ?

Nu vezi ca te ascunzi in spatele unui calculator ?

Fiecare pasare pre limba ei piere !.

A, da , ca sa schimb , sa ajungi sa iti speli masina cu periuta de dinti si apoi sa te speli pe dinti cu ea !

Auzi , un muist...

Adriane, vad ca si tu esti curajos din spatele tastaturii.

deci esti ok daca filmez scena cu urina, da?

promiti sa faci si gargara, bine?

hai sa vedem daca face to face esti la fel de puternic :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

sunt taica-to, bagami-as pula, din nou, in ma-ta.

bine tata.

cred ca sufar de prost-tata

• Like 1
  • Minus 1
Postat

va place ba picoaie, babeta, taranca fandosita si mihaela, cui dati puncte? continuati va rog

alex, de ce esti asa de suparat

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Adriane, vad ca si tu esti curajos din spatele tastaturii.

deci esti ok daca filmez scena cu urina, da?

promiti sa faci si gargara, bine?

hai sa vedem daca face to face esti la fel de puternic :)

De unde ii stii numele, muistule

• Minus 1
Postat

De unde ii stii numele, muistule

de la ma-ta, e una din curvele pe care le futem si eu si gelu, de obicei o postim, cand nu esti tu acasa....

• Like 1
  • Minus 1
Postat

de la ma-ta, e una din curvele pe care le futem si eu si gelu, de obicei o postim, cand nu esti tu acasa....

ce futi tu ma bulangiule...pe tine te fac posta travestitii din Piata Operei.

Singura postita e ma-ta, altfel nu iesea un muist bastard ca tine

• Minus 1
Postat

ce futi tu ma bulangiule...pe tine te fac posta travestitii din Piata Operei.

Singura postita e ma-ta, altfel nu iesea un muist bastard ca tine

asa-ti place tie sa crezi.

dar nu e cum zici tu sarmanule.

intreab-o pe ma-ta de Adrian si de Paul, sa vezi ce-i sclipesc ochii in cap de bucurie

• Like 1
  • Minus 1
Postat

asa-ti place tie sa crezi.

dar nu e cum zici tu sarmanule.

intreab-o pe ma-ta de Adrian si de Paul, sa vezi ce-i sclipesc ochii in cap de bucurie

Paul, zici?..Intreab-o pe ma-ta de Pula mea sa vezi ce-i cad ochii-n gura de pofta

• Minus 1
Postat

Paul, zici?..Intreab-o pe ma-ta de Pula mea sa vezi ce-i cad ochii-n gura de pofta

hai ca acum incerci sa imiti viata inteligenta

esti slab.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

hai ca acum incerci sa imiti viata inteligenta

esti slab.

esti fiul nelegitim al unei satre de tigani.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Alt muist , fii atent la nuante....si pe urma sa sari in sus ca un cocos de curte.

Se vede ca ai cam cedat nervos pe aici , scrii tot felul de prostii , proxenet de mahala !

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ia zi ba michaela, ca vad ca acuma inteleg de ce te iau la pula multi de aici, ratat bipolar de te dai prieten cu toti si dupa te caci pe ei... astuia ii dai puncte?

Dar tu picoaie, cacat cu ochi bosorog comunist, de te ia la pula jumate de forum, si dai puncte numai alora care te sustin, si te mentioneaza in recenziile lor, dupa ce le dai puncte positive? Pe ei te pisi rau de tot nu, atunci cand ii dai puncte astuia este?

SI tu baba expirata, tu ce pula mea vrei de la mine, de imi dadeai puncte la orice cacam aberam, si acuma te pisi si tu pe mine, ai fantezii uroscato?

Si corino, chiar daca te-am facut taranca, mi-ai dat teapa alaturi de adelina m-ai iertat si nu am avut nimic cu tine, tu ce pula mea ai cu mine, taranca muista venita de la tara care face bani acuma si se plimba prin toata lumea cu banii din suptul pulilor? Am luat si un warning din cauza ta ca s-a gandit Bogdan ca e o gluma buna sa se pise pe rozkendra, scriind rozkendra suge pula cu marker negru pe spatele tau bubos.. Probabil ca era in limba dupa tine in perioada aia

Sa imi sugeti pula voi cacatiilor falsi de "amici" care mi-au dat cereri de prietenie si i-am avut atata timp in lista, am facut alegerea buna ca v-am sters pe toti, sa va iau mortii in pula tuturor!

Amiciția, chiar și în mediul virtual, este mai mult decât tolerarea, sau lipsa conflictului, așa că, nu văd cum am fi fost noi amici. Mi-au plăcut câteva recenzii ale tale, haioase și scrise cu vervă și cum scopul declarat, cel puțin, ăsta e, am hotărât să nu reacționez la postările unde ai comis derapaje grave, menționând de exemplu, postările unde făceai apologia nazizmului. Nu am cum să fiu amic, nici măcar virtual cu un astfel de personaj, evident cu creierii prăjiți, haotic, dezorientat și plin u ranchiuni, frustrari și iată, cu injuriile frecvente pe vârful degetelor. Se pare că unora nu doar pizda le-a mâncat creierii, ci și punctele.

Nu aștept scuze, nici măcar explicații, nu te obosi!

Baftă, îți doresc!

Cei care se dau prietenii tai , iti dau punte pozitive, rad cu tine, glumesc si dupa aia in secret se caca pe tine si ii da idiotului astuia, care m-a umplut de minusuri, puncte pozitive

Sa imi luati pula in gura picon, corina just love si miky cacati cu ochi

http://i.imgur.com/9j9LG1Z.jpg

E chiar culmea, ca tu să te plângi, după ceea-ce ai facut pe forum. Chiar nu ai simtul ridicolului?
  • Like 8
  • Minus 11

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ia zi ba michaela, ca vad ca acuma inteleg de ce te iau la pula multi de aici, ratat bipolar de te dai prieten cu toti si dupa te caci pe ei... astuia ii dai puncte?

Dar tu picoaie, cacat cu ochi bosorog comunist, de te ia la pula jumate de forum, si dai puncte numai alora care te sustin, si te mentioneaza in recenziile lor, dupa ce le dai puncte positive? Pe ei te pisi rau de tot nu, atunci cand ii dai puncte astuia este?

SI tu baba expirata, tu ce pula mea vrei de la mine, de imi dadeai puncte la orice cacam aberam, si acuma te pisi si tu pe mine, ai fantezii uroscato?

Si corino, chiar daca te-am facut taranca, mi-ai dat teapa alaturi de adelina m-ai iertat si nu am avut nimic cu tine, tu ce pula mea ai cu mine, taranca muista venita de la tara care face bani acuma si se plimba prin toata lumea cu banii din suptul pulilor? Am luat si un warning din cauza ta ca s-a gandit Bogdan ca e o gluma buna sa se pise pe rozkendra, scriind rozkendra suge pula cu marker negru pe spatele tau bubos.. Probabil ca era in limba dupa tine in perioada aia

Sa imi sugeti pula voi cacatiilor falsi de "amici" care mi-au dat cereri de prietenie si i-am avut atata timp in lista, am facut alegerea buna ca v-am sters pe toti, sa va iau mortii in pula tuturor!

Un pas spre maturizare.

Nu mai crede in prietenii, naivii ca tine sunt pe cale de disparitie.

Nu vorbim numai de site, aici sunt si cei pe care ii vezi live, doar ca nu sunt la fel de directi, fricoase a naibii sunt fiintele parsive...

Get used to it.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...