Sari la conținut

❤️tanya - 0731583275 ❤️

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna, astăzi lucrez pana mai târziu probabil , cu condiția sa va faceți programările din timp , pe timp de seara ,probabil voi lucra pana pe la 01:00-02:00 . Astept mesaje pentru programari, va pup :*

• Like 28
  • Minus 2
Vizitator jhony1
Postat

Finalizare orala acepti?

• Oras:timisoara
Postat

nu e in stare sa vorbeasca la telefon nu vezi ca cica doar prin mesaje "te programezi" si tu intrebi de fin orala :)) citeste umpic mai inspate ....

• Minus 4
Postat

nu e in stare sa vorbeasca la telefon nu vezi ca cica doar prin mesaje "te programezi" si tu intrebi de fin orala :)) citeste umpic mai inspate ....

E in stare sa vorbească ,crede-ma , te-ai băgat și tu aici ca musca-n cacat .

Postat

Am văzut ca și de Silvy vorbești urat , și de Alexandra , te afli și tu in treaba , nu te fute nevastă-ta și ești frustrat

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutare 

Saptamina trecuta am ajuns si eu sa ma bucur de serviciile domnisoarei .

Locatia in Complexul Ring foarte frumoasa .

Domisoara frumoasa si pe placul meu cu un mare atu ,atitudinea care face toti banii .

Serviciile exact cum sunt descrise la inceputul topingului .

Pret 250 Ron si habar nu am citi timp a trecut ca sincer nu m-am uitat la ceas dar primisem un telefon si a trebuit sa ma retrag .

Din pacate locuind in afara tarii a trebuit sa plec si cu parere de rau nu am mai reusit sa ii fac o vizita domnisoare .Chiar merita investitia !

PS. Salutarii Tanya !!!!!

• Like 1
Vizitator
Postat

Salutare 

Saptamina trecuta am ajuns si eu sa ma bucur de serviciile domnisoarei .

Locatia in Complexul Ring foarte frumoasa .

Domisoara frumoasa si pe placul meu cu un mare atu ,atitudinea care face toti banii .

Serviciile exact cum sunt descrise la inceputul topingului .

Pret 250 Ron si habar nu am citi timp a trecut ca sincer nu m-am uitat la ceas dar primisem un telefon si a trebuit sa ma retrag .

Din pacate locuind in afara tarii a trebuit sa plec si cu parere de rau nu am mai reusit sa ii fac o vizita domnisoare .Chiar merita investitia !

PS. Salutarii Tanya !!!!!

Te pup :* duminica frumoasa sa ai ! :*
  • Like 29
  • Minus 1
Postat

arabule tu sa iti bagi nasu in cur la sylvy si sa taci.veziti de treaba ta.vorbele mele sunt oglinda cum am fost tratat.

• Minus 4
Postat

arabule tu sa iti bagi nasu in cur la sylvy si sa taci.veziti de treaba ta.vorbele mele sunt oglinda cum am fost tratat.

Dacă ai fost tratat urat de silvy înseamnă ca o meriți .
  • Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Buna dimineața , astăzi nu voi lucra ,sunt plecată , dar puteți face in cursul zilei de azi programari pentru mâine , zi frumoasa ! :*

• Like 27
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello, ti-ai schimbat cumva locatia?

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Nu va mai certati aiurea . Fiecare simte in felul lui experienta. Tanya e super fata. Cred ca daca te porti ok si vorbesti frumos edti tratat la fel. Respect reciproc. Pentru ea am si facut userul auci pebforum . Zi frumoasa

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am trimis 3 sms-uri in ultimele doua zile si nu mi-a raspuns la nici unul. Acum doua minute am sunat

si intra direct mesageria, sper sa reusesc sa o prind maine sau poimaine.

Vizitator
Postat

Sunt plecată :( revin mâine pe după-masa :*

• Like 27
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Buna , mi-am schimbat locația și va aștept pe la mine , pentru detalii aștept sms , va pup:*

• Like 27
  • Minus 2
Postat

Buna , mi-am schimbat locația și va aștept pe la mine , pentru detalii aștept sms , va pup:*

Am văzut pe Facebook ca e de închiriat ,in ce zona esti acuma?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...