vassybly Reputație: 2 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Azi lucrezi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Up 27 2 Link spre comentariu
nasertm Reputație: -407 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 UpTanyaaaa pana la ce ora lucrezi astăzi ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Buna, astăzi lucrez pana mai târziu probabil , cu condiția sa va faceți programările din timp , pe timp de seara ,probabil voi lucra pana pe la 01:00-02:00 . Astept mesaje pentru programari, va pup 28 2 Link spre comentariu
Vizitator jhony1 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Finalizare orala acepti? Link spre comentariu
davind Reputație: -360 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Septembrie 2, 2017 nu e in stare sa vorbeasca la telefon nu vezi ca cica doar prin mesaje "te programezi" si tu intrebi de fin orala ) citeste umpic mai inspate .... 4 Link spre comentariu
nasertm Reputație: -407 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 nu e in stare sa vorbeasca la telefon nu vezi ca cica doar prin mesaje "te programezi" si tu intrebi de fin orala ) citeste umpic mai inspate ....E in stare sa vorbească ,crede-ma , te-ai băgat și tu aici ca musca-n cacat . Link spre comentariu
nasertm Reputație: -407 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Am văzut ca și de Silvy vorbești urat , și de Alexandra , te afli și tu in treaba , nu te fute nevastă-ta și ești frustrat 2 2 Link spre comentariu
bubutim Reputație: 16 Postat Septembrie 3, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Salutare Saptamina trecuta am ajuns si eu sa ma bucur de serviciile domnisoarei .Locatia in Complexul Ring foarte frumoasa .Domisoara frumoasa si pe placul meu cu un mare atu ,atitudinea care face toti banii .Serviciile exact cum sunt descrise la inceputul topingului .Pret 250 Ron si habar nu am citi timp a trecut ca sincer nu m-am uitat la ceas dar primisem un telefon si a trebuit sa ma retrag .Din pacate locuind in afara tarii a trebuit sa plec si cu parere de rau nu am mai reusit sa ii fac o vizita domnisoare .Chiar merita investitia ! PS. Salutarii Tanya !!!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2017 Partajează Postat Septembrie 3, 2017 Salutare Saptamina trecuta am ajuns si eu sa ma bucur de serviciile domnisoarei .Locatia in Complexul Ring foarte frumoasa .Domisoara frumoasa si pe placul meu cu un mare atu ,atitudinea care face toti banii .Serviciile exact cum sunt descrise la inceputul topingului .Pret 250 Ron si habar nu am citi timp a trecut ca sincer nu m-am uitat la ceas dar primisem un telefon si a trebuit sa ma retrag .Din pacate locuind in afara tarii a trebuit sa plec si cu parere de rau nu am mai reusit sa ii fac o vizita domnisoare .Chiar merita investitia ! PS. Salutarii Tanya !!!!!Te pup duminica frumoasa sa ai ! 29 1 Link spre comentariu
davind Reputație: -360 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Septembrie 4, 2017 arabule tu sa iti bagi nasu in cur la sylvy si sa taci.veziti de treaba ta.vorbele mele sunt oglinda cum am fost tratat. 4 Link spre comentariu
nasertm Reputație: -407 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 arabule tu sa iti bagi nasu in cur la sylvy si sa taci.veziti de treaba ta.vorbele mele sunt oglinda cum am fost tratat.Dacă ai fost tratat urat de silvy înseamnă ca o meriți . 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Buna dimineața , astăzi nu voi lucra ,sunt plecată , dar puteți face in cursul zilei de azi programari pentru mâine , zi frumoasa ! 27 2 Link spre comentariu
thortm Reputație: 393 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Hello, ti-ai schimbat cumva locatia? Link spre comentariu
miculpervers Reputație: 14 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Nu va mai certati aiurea . Fiecare simte in felul lui experienta. Tanya e super fata. Cred ca daca te porti ok si vorbesti frumos edti tratat la fel. Respect reciproc. Pentru ea am si facut userul auci pebforum . Zi frumoasa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 27 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Up 27 2 Link spre comentariu
rosibib Reputație: 14 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Buna Tanya. Vineri lucrezi? Link spre comentariu
thortm Reputație: 393 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Am trimis 3 sms-uri in ultimele doua zile si nu mi-a raspuns la nici unul. Acum doua minute am sunat si intra direct mesageria, sper sa reusesc sa o prind maine sau poimaine. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Sunt plecată revin mâine pe după-masa 27 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Buna , mi-am schimbat locația și va aștept pe la mine , pentru detalii aștept sms , va pup:* 27 2 Link spre comentariu
marian_bo Reputație: 3 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 În ce zonă ești acum? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Up 27 2 Link spre comentariu
andrey. Reputație: 136 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Buna , mi-am schimbat locația și va aștept pe la mine , pentru detalii aștept sms , va pup:* Am văzut pe Facebook ca e de închiriat ,in ce zona esti acuma? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Up 27 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum