buzilitalii Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 La 04.12.2018 la 15:24, bluieiedmaind a spus: am vazut eu poze cu fata ei. are o figura de bagaboanta cu botul dat dupa pula. Zici ca ma-sa s-a futut cu un coreean care l-a randul sau ma-sa s-a futut cu un bulldog care ala a fost nascut de un chiuaua care a fost futut de un french bulldog https://i.imgur.com/05B9dcM.jpg
darkside44 Reputație: -17 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Timis Oras:Timis Postat Decembrie 5, 2018 E frumoasa da-o dracu :)
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2018 Buna seara , mâine vin la voi :x (dacă reușesc in seara asta sa găsesc apartament) =)) 2
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2018 Dragii mei , am găsit apartament , locația va fi pe Gheorghe Lazar pana luni când se va elibera altceva :) In seara asta voi face câteva poze și le voi posta aici , va puuuppppp :D 4
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 Bine ai revenit ! :2qm40hg
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2018 :* 9
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2018 :) 10
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2018 :x 7
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2018 :) 6
suportersteaua Reputație: 97 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 Parca arata mai bine inainte cand era cu Nicu. 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4782 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Decembrie 6, 2018 Parca. ..o silueta de cinci stele, superior! dag dal gas!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 La 06.12.2018 la 21:40, farafiltre a spus: Parca. ..o silueta de cinci stele, superior!Nu parca, ci sigur ;)Recunosc totusi ca la fata e doar de 9,99. Dar daca reusesti s-o faci sa zambeasca, cum am reusit eu, soarele rasare... Dar na', pentru asta trebuie sa ai stil, sa fii curvar luminat, ca mine :laugh2 :laugh2 :laugh2
unul dintre multi Reputație: 848 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 7, 2018 Super fata la toate capitolele. De revenit oricând.Te pup Tanya. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Super pozele Tanya! Poate ajungi si in Bucuresti!
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 La 06.12.2018 la 22:40, gvbolovan a spus: Nu parca, ci sigur ;)Recunosc totusi ca la fata e doar de 9,99. Dar daca reusesti s-o faci sa zambeasca, cum am reusit eu, soarele rasare... Dar na', pentru asta trebuie sa ai stil, sa fii curvar luminat, ca mine :laugh2 :laugh2 :laugh2 Cum domnule Gvbolovan? Vrei sa devii Maestru? Cum vine asta "curvar luminat"? Invata-ma!
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 7, 2018 Buna ziua ! Sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 18:00 :* 1
zorro1st Reputație: 25 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 7, 2018 Tanya ma bucur ca ai revenit.O oferta de preturi si servicii ne spui si noua ?
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 7, 2018 Serviciile mele sunt : - Oral protejat / neprotejat- Normal obligatoriu protejat -FK ( depinde de igiena și chimie ) - COB ( finalizare corporală ) - 69 - Footfetish - dominare soft/hard - cunnilingus Alte mici fantezii pe care le putem discuta la telefon . Tarifele mele : 150 de lei - o finalizare ( 30min ) 300 de lei - o ora ( 60min ) “Cadoul” îl prefer înainte , lăsat discret in camera de distracții :* Telefon : 0739417588 :D 3
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 8, 2018 Mi-am schimbat locația in apartamentul frumos de pe Nicolae Bălcescu , sunt disponibilă pentru programări începând cu ora 17:00 :x
mihaip27 Reputație: 24 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 Salutare la toata lumea Este prima oara cand postez aici Am fost si eu aseara la Tanya,totul a fost perfect,o adevarata profesionista,recomand cu mare drag Notele 10+ si aici intra tot,servicii,locatie,pret etc etc
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 8, 2018 La 08.12.2018 la 14:24, mihaip27 a spus: Salutare la toata lumea Este prima oara cand postez aici Am fost si eu aseara la Tanya,totul a fost perfect,o adevarata profesionista,recomand cu mare drag Notele 10+ si aici intra tot,servicii,locatie,pret etc etcMulțumesc , te pup :x
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 8, 2018 Voiam sa va spun ca mai stau mâine in Timi și maxim și poimâine dar încă nu e sigur , va pup :x
tintin74 Reputație: 4 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Timis Oras:Timis Postat Decembrie 8, 2018 Mîine de la ce ora începeți programul?
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 Seara bună lume, cum și-a anunțat deja plecarea, n-am dorit să o ratez pe feblețea mea Tanya, așa că am trecut la fapte și m-am programat în astă seară. Contact via wapp, a răspuns foarte prompt, am stabilit detaliile și dus am fost. Noua locație în care domnița a mai activat în trecut e ușor de găsit, chiar și pentru mine care reprezint o provocare pentru fete când e vorba de ghidat...csf. Pot spune că e cel mai minunat loc în care am fost la vreo fătucă, m-am simțit că într-un film de David Lynch, unul mai deștept ar putea scrie vreo pagină doar despre acest aspect. Tanya, draga de Tanya, m-a aștept pe tocuri într-o lenjerie neagră pe care am mai văzut-o, ne-am așezat la masa rotundă, am stat la o discuție în timp ce își fuma țigarea despre viețile noastre și bineînțeles despre minunatul forum, discuție în urma căreia a tras ea concluzia că e mai fericită ca mine, mă bucur sincer pentru ea, chiar îi doresc asta, e o fată prea făină . M-a surprins în mod plăcut că și-a amintit detalii despre discuțiile avute în vară, e important pentru mine cel puțin să știu că fata chiar e acolo și nu se gândește la nemurirea sufletului sau la ce să-și cumpere cu banii de cadou, de care apropo nu am mai uitat de astă dată și mă mândresc cu asta :D După dușul de rigoarea, am urmat-o spre dormitor, imaginea cu ea pe tocuri văzută din spate însoțită de acel decor m-a făcut să fiu sigur că am ajuns unde trebuie . Zic un singur lucru despre acțiune, de fapt îl repet, imaginea cu Tanya deasupra cu sânii ei perfecți și ochii aia mari, albaștrii aținti spre mine e poate cel mai memorabil lucru de când m-am apucat de acest hobby. Cadoul pentru ora petrecuta 300 lions, meritați pe deplin. Deschid aici o paranteză legată de prețurile din orașul nostru minunat, atâta timp cât exista o fată care arată așa, cu o astfel de atitudine nu înțeleg cum pot unii sa plătească în plus altora cu servicii basic... Daca e să facem un raport aspect/servicii/atitudine nu cred că avem ceva in acest oraș peste Tanya. Ar fi o tanti promovată recent la top care înțeleg de ce are are un asemenea preț, dar în rest... In fine, Tanya, îți mulțumesc și ne revedem la anul :2qm40hg 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 La 08.12.2018 la 23:40, tiru7 a spus: Seara bună lume, cum și-a anunțat deja plecarea, n-am dorit să o ratez pe feblețea mea Tanya, așa că am trecut la fapte și m-am programat în astă seară. Contact via wapp, a răspuns foarte prompt, am stabilit detaliile și dus am fost. Noua locație în care domnița a mai activat în trecut e ușor de găsit, chiar și pentru mine care reprezint o provocare pentru fete când e vorba de ghidat...csf. Pot spune că e cel mai minunat loc în care am fost la vreo fătucă, m-am simțit că într-un film de David Lynch, unul mai deștept ar putea scrie vreo pagină doar despre acest aspect.Tanya, draga de Tanya, m-a aștept pe tocuri într-o lenjerie neagră pe care am mai văzut-o, ne-am așezat la masa rotundă, am stat la o discuție în timp ce își fuma țigarea despre viețile noastre și bineînțeles despre minunatul forum, discuție în urma căreia a tras ea concluzia că e mai fericită ca mine, mă bucur sincer pentru ea, chiar îi doresc asta, e o fată prea făină . M-a surprins în mod plăcut că și-a amintit detalii despre discuțiile avute în vară, e important pentru mine cel puțin să știu că fata chiar e acolo și nu se gândește la nemurirea sufletului sau la ce să-și cumpere cu banii de cadou, de care apropo nu am mai uitat de astă dată și mă mândresc cu asta :DDupă dușul de rigoarea, am urmat-o spre dormitor, imaginea cu ea pe tocuri văzută din spate însoțită de acel decor m-a făcut să fiu sigur că am ajuns unde trebuie . Zic un singur lucru despre acțiune, de fapt îl repet, imaginea cu Tanya deasupra cu sânii ei perfecți și ochii aia mari, albaștrii aținti spre mine e poate cel mai memorabil lucru de când m-am apucat de acest hobby.Cadoul pentru ora petrecuta 300 lions, meritați pe deplin. Deschid aici o paranteză legată de prețurile din orașul nostru minunat, atâta timp cât exista o fată care arată așa, cu o astfel de atitudine nu înțeleg cum pot unii sa plătească în plus altora cu servicii basic... Daca e să facem un raport aspect/servicii/atitudine nu cred că avem ceva in acest oraș peste Tanya. Ar fi o tanti promovată recent la top care înțeleg de ce are are un asemenea preț, dar în rest...In fine, Tanya, îți mulțumesc și ne revedem la anul :2qm40hgColegu' cu 7 camioane, cine este David Lynch??Daca tot ai stat la masa rotunda, fii cavaler si Spune-mi te rog. Tanya te pup! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum