larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 1, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 1, 2019 Acum, ca au disparut postarile obsesiv-compulsive,pot spune "Buna ziua, Brasov!".Disponobila pana tarziu. 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 2, 2019 Neatzaaaaaa, lumeeeee!Astazi mă (ne ) mai gasiti pana tarziu,maine dupa pranz vom pleca !Spor s-avem. 3
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 2, 2019 Si cand te intorci(vă intoarceti)?? Eu dupa 15 tare as vrea sa te(vă)vizitez 🤔😘
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 2, 2019 Ne revedem in toamna! In iulie si august imi mut "cortul " spre Vest : Cluj, Timisoara, Oradea.
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 2, 2019 Ne revedem in toamna! In iulie si august imi mut "cortul " spre Vest : Cluj, Timisoara, Oradea. Hmmm ... nasol, acuma ca mi s-au aprins calcaiele trebuie sa fac un drum de cluj , asta e
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 2, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 2, 2019 Hmmm ... nasol, acuma ca mi s-au aprins calcaiele trebuie sa fac un drum de cluj , asta eWow, ăsta chiar e un compliment ! Multumesc. 3
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 3, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 3, 2019 Buna dimineata,Brasov! Astazi ultima programare la 14.30. Spor s-avem si zi racoroasa! Aaaa... PS : date fiind temperaturile si ,mai ales activitatea deafasurata , vreau sa va puneti imaginatia la treaba and feel free sa o "racoriti " dupa bunul plac. Adica ,dpmdv, sunteti invitatii mei sa aduceti in dormitor orice poate "raci" atmosfera : gheata, piersici, inghetata , orice bautura rece, orice va trece prin cap. Modalitatea de a folosi acel "ceva" in timpul actiunii lasati-o in seama mea....cu incredere :) 3
locdog Reputație: 1912 Postat Iulie 3, 2019 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Postat Iulie 3, 2019 Buna dimineata,Brasov! Astazi ultima programare la 14.30. Spor s-avem si zi racoroasa! Aaaa... PS : date fiind temperaturile si ,mai ales activitatea deafasurata , vreau sa va puneti imaginatia la treaba and feel free sa o "racoriti " dupa bunul plac. Adica ,dpmdv, sunteti invitatii mei sa aduceti in dormitor orice poate "raci" atmosfera : gheata, piersici, inghetata , orice bautura rece, orice va trece prin cap. Modalitatea de a folosi acel "ceva" in timpul actiunii lasati-o in seama mea....cu incredere :) Ai un PM.
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 3, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 3, 2019 V-am pupat,oameni misto!Sa aveti o vara asa cum va doriti, plina cu "de toate bune" !Si sa ne revedem cu bine! 3
locdog Reputație: 1912 Postat Iulie 5, 2019 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Postat Iulie 5, 2019 Am reusit sa o prind in sfarsit disponibila si eu pe Larisa chiar in ultima zi petrecuta in frumosul nostru oras. Stabilit prin Whatsapp la nr din titlu (0786645492) toate detaliile. Am avut nevoie de ceva indicatii intru-cat nu cunosteam acel complex rezidential, dar ne-am descurcat; locuri de parcare suficiente. Apartament frumos intr-un bloc nou, la momentul respectiv era si Ana in vizita la ea. Larisa este o "doamna" in adevaratul sens al cuvantului, arata incredibil la varsta pe care o are, inalta, subtirica si cu un fund demential care se intrezarea sub o rochie semi-transparenta. Am stat cu fetele la discutii la o cafea vreo 40 minute, timp in care am incercat sa ne descoasem unul pe celalalt. A urmat dusul de rigoare dupa care am luat calea dormitorului. Actiunea a fost intensa, oral bun, cu artificii, ceva face-fuck si finalizare orala; din pacate in urma actiunii m-am pricopsit cu ceva zgarieturi pe penis, semn ca au fost prezenti si dinti. Dupa primul episod am savurat un pahar de apa si stat la povesti minute bune. Al doilea numar a inceput tot cu un oral ,dupa care am trecut la normal, am incercat o gramada de pozitii, am schimbat camere; a fost o partida intensa, dar la care nu am mai reusit sa termin...my fault. Va fi necesara o noua intalnire pentru ca meciul s-a terminat la egalitate. Daca ar fi sa notez ar fi asa: Locatie: 9 - apartament nou, curat, baie dotataDama: 9 fata / 9 corpON: 8,5 - bun, incercari de DT finalizat CIMNP: 8 - am incercat doar la al doilea numar, oboseala si-a spus cuvantulGFE: - nu pot nota intru-cat eu consider FK drept un must-have pentru a exista GFEAnal: - nu face Per total: 8,5 De revenit - cu siguranta voi reveni in toamna pentru ca meciul s-a terminat la egalitate.De recomandat - mergeti cu incredere sa vedeti cam cum ar trebui sa arate o femeie la varsta ei precum si pentru calitatea serviciilor Tarif - din ce imi aduc aminte are 250/ora. Eu am achitat 500 lei si am stat peste 2 ore si jumatate. Spor la futut!!......si recenzat. 6
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Iulie 5, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 5, 2019 felicitari pentru promovare la top larisa! 3
locdog Reputație: 1912 Postat Iulie 5, 2019 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Postat Iulie 5, 2019 felicitari pentru promovare la top larisa! Intr-un final a ajuns unde ii era locul.
altadata Reputație: 4456 Postat Iulie 5, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Iulie 5, 2019 Felicitari! 1
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2019 Postat Iulie 5, 2019 Felicitări pt promovare, și poate lași cortul aici la Brașov sa nu-l mai muti.
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iulie 5, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 5, 2019 Foarte tare! Felicitari Larisa!
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 6, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 6, 2019 Baaaaah, de-aia va iubesc eu tare pe voi, ca sunteti nebuni frumosi! Sar'mana celor ce m-au vizitat si celor ce m-au vizitat si au si scris .Ps- habar nu aveam ca se poate ajunge la Top si asa,voiajoare cum sunt eu. Ms! 5
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 9, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 9, 2019 Change of plans, dragii babei! Nu am cum sa nu profit de proaspata titulatura, da-ma naiba de lady ce sunt ! Ajung maine la voi,raman pana sambata. I have a small problem,though. In ultimele trei zile am descoperit ca sunt foarte multi cei care citesc doar o subsectiune (am tot auzit "nici nu stiam ca vii prin Brasov", "abia azi am descoperit topicul tau"). Urmand firul logic, poate sunt si cativa care ,nemaigasindu-ma la Testate, vpr crede -pe buna dreptate-ca sunt pe la Inactive pe undeva. So...ce pot face ? 1
rsr Reputație: 284 Postat Iulie 11, 2019 Oras:unde vrea muschiu' meu! Oras:unde vrea muschiu' meu! Postat Iulie 11, 2019 Eu sunt unul dintre cei care ti-am regasit greu topicul....a fost nevoie sa intru pe profilul meu, sa caut postarile mele...etc.Dar e bine asa.Felitari ptr. promovarea la TOP!Si ai grija: "great power come with great responsabilities".... 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 12, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 12, 2019 Thx! Pe undeva,pe topicul despre mine de pe Constanta , exista o luuuuuunga discutie legata de plusurile si minusurile aferente chestiei cu "Topul". Been there,done that, asa ca -zic eu- nu o sa dau cu batul in balta. La Constanta motivul ptr care nu am mai fost 'la Top' a fost ca mi-am luat o pauza lunga in perioada aceea.Cat despre vizibilitatea topicului...da, habar nu am ce sa fac. Sunt sigura ca multi dintre cei care ma vizitau habar nu au ca sunt acum in Brasov. Chiar unul dintre domnii care nu ratau nici o vizita a mea aici m-a intrebat pe Topicul de Constanta daca sunt in Brasov.....Si daca am incercat sa ma fac vazuta la Testate postand pe topicul Deei, am fost acuzata ca ,citez "incep sa miros a pestoaica "....... 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 13, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2019 Neatza, Brasov!Astazi este ultima zi din escapada asta. Ultima jumatate de zi,de fapt, ma gasiti pana in jurul pranzului. 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 14, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2019 V-am pupat, oameni dragi!Anunt cand revin .Spor! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum