Sari la conținut

TOP:Hello , lume ! 0768601405

Postări Recomandate

Postat

Data viitoare poate rămâi și tu mai mult măcar 4-5 zile dar întregi nu jumatati de zi cum a fost acum ai venit duminică seară si pleci marti la prânz.

Succes Larissa!

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Probabil "data viitoare" va fi prin martie. Da,planul era sa rămân pana vineri, dar de duminica pana acum m-am plimbat cu bagajul în 3 locuri (3puncte diferite ale orașului )și acum sunt intr-o cvasigarsoniera îngrozitor de friguroasa și înghesuita. Nu îmi pot "desfășura activitatea" în condițiile astea. Decât lucruri făcute aiurea,mai bine pkec naibii acasă. Nici mie nu îmi convine sa pierd timp fără rost,crede-ma. Dar ,încă o data, prefer sa trec vizita asta aici la "pierderi" ,decât sa va schimbați părerea despre mine.

Thx!

• Like 3
Vizitator danutul1981
Reputație: 0
Postat

Asa patesti cand vrei ieftin nu este si calitate.

Postat

Nu știu ce se întâmplă cu fetele astea, astăzi am vrut să fac o programare la Larisssa dar in zadar, am sunat de vreo 3-4 ori, am trimis si mesaje dar in zadar,a spus că ultima programare se face la ora 15.00, eu am tot sunat de pe la ora 11.30 dar degeaba, putea macar sa de-a un raspuns la mesaje ca nu era greu, chiar dacă avea client tot avea o pauza de la 11.30 până la ora 14.00 Sau dacă avea ceva cu mine mă bloca, nu am vb.cu ea la tel.niciodata, nu am dat mesaje, nu știu ce se întâmplă, văd că și fetele care erau OK, au început si acestea să nu m-ai ai incredere in ele.

O zi minunată Larisssa!

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Cred ca e tarziu deja Larisa, eu am langa coresi o garzoniera pe care o dau in chirie, imi pare rau acuma am observat ca ai avut probleme.

Seara frumoasa !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

@colericule, la mine afluxul de clienți e cam același, nu variază nici în funcție de data din calendar, nici de pătratul Lunii, nici de Mercur retrograd. Anul trecut am fost la începutul lui ianuarie și nu am avut problema asta ( al doilea telefon pe Olx s-a concretizat intr-un apartament mai mult decât decent, pe care s-a nimerit sa îl găsesc liber multe viteze ulterioare ).

@Iuliuscazare, "d-au" mesaj înapoi DOAR DACĂ specifici ca potel face asta. Ceea ce tu nu ai făcut. Am văzut și multele apeluri (nu la 11.00, ci undeva în jurul orei 13 00) și cele

4 mesaje în care nu ai scris decât ca aștepți un răspuns pozitiv, dar nu și CÂND pot răspunde. Era mai bine sa te trezești cu mesaj de la mine intr-un moment și intr-un loc nepotrivit? !?! Nu ghicesc în numere de telefon sau printre rândurile sms-urilor ca pe tine personal te pot contacta oricând vrea muschiu' și programul meu.

@Alberto, multumesc, dar sunt deja acasă. Nu ar strica sa postezi la "Cazare Brasov", te asigur ca sunt mule fete care te vor contacta.

Seara frumoasa tuturor și "La multi ani!" întârziat sarbatoritilor!

• Like 4
Postat

Am zi sa nu te las in coada topului si sa iti urez un an mai bun decat cel trecut(cliseul e intentionat)Spor in toate si te mai asteotam pe aici,experienta cu tine a fost wow.Semnat:tipul cu pensule pe wapp.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello, oameni misto! Hristos a inviat! Ce faceti, cum sunteti? Sper ca bine, fuck this shit!

Eu sunt bine, sanatoasa, fac ceea ce in ultimii 2 ani mi-a lipsit cel mai mult : STAU ACASA!

Bah, ce mișto e sa stai . Sa stai asa, aiurea, stiind ca ai destul timp pentru orice ai avea de facut mai tarziu.

Mi-am redescoperit o veche pasiune- dulciurile. De facut si de mancat :) Dar tot 56 de kg am, desi de 5 saptamani coc la 2 zile cate "ceva bun".

In rest, traiasca Netflixul si Libraria Delfin-comenzi online.

Va trece perioada asta, insa multe nu vor mai fi la fel. Eu sper insa sa ramanem "oameni", sau chiar sa ne imbunatatim empatia, solidaritatea , simtul civic.

Singurele chestii care imi lipsesc sunt iesirile in natura. In frunte cu o coasta d'aia pe malul lacului dinspre Brasov spre Valeni (ca imi scapa numele localitatii si al popasului acu').

Va salut cu drag, tineti-va departe de riscuri si sa ne revedem cu bine,in conditii normale!

• Like 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ala e! Mmmm...delicios!

Postat

Locație faina și au coastele alea făcute la grătar nebunie ai le ce ne lipsește viata de era înainte 😀😀😀

Multă bafta Larisa nu te-am cunoscut dar te urmăresc de ceva timp poate timpul ne permite sa ne si intersecta dar mutate la noi definitiv

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

De mutat nu ma pot muta (am incercat in urma cu ceva timp), toata viata mea e aici,in Constanta si nu mai am 20 de ani sa imi asum riscuri inutile.

Dar Brasovul ramane orasul meu de suflet, brașovenii- oamenii mei dragi de la care am invatat multe. Si voi continua sa va vizitez periodic atat timp cat va veti bucura de serviciile mele.

Va imbratisez cu mare drag!

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Gata,viiiiiiin!

Marti ajung.

V-am pupat,ne vedem in cateva zile.

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu, nu. 3-4 zile,ca de obicei.

• Oras:Brașov
  • Oras:Brașov
Postat

Bună Larisa, vii cu colega? Dacă da ceva preturi la threesome 🤭🤭, oricum ar fi te așteptăm cu drag 🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da, voi fi colega cu Ana.

:) "prietenii stiu de ce ".

Tarifele ptr threesome vor fi cele putin reduse, si anume 250/30 de min , respectiv 400 ptr o ora.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aceleasi tarife : 150/ fin si 250/ ora. Dupa ora 22.00- cresc cu cate 50 de lei.

Postat

Aceleasi tarife : 150/ fin si 250/ ora. Dupa ora 22.00- cresc cu cate 50 de lei.

Mulțumim de raspuns

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...