Sari la conținut

#cel mai muistssst este....................

Postări Recomandate

Postat

Dacă tu crezi că este o dovadă, faptul că au cont comun de fb și că asta ar fi dovada, ok!

Cand gushterii siamezi, Trollescoviculos si Marean, s-au folosit de poze de pe FB, in alta poveste, dar identica, insa despre alta curva, ai tacut malc.

De fapt, ati folosit acelasi argument, precum izmana de pusteleu.

Ori parsiv, ori saracie cognitiva.

De fapt, ambele.

Sa vina Dembele!

:)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu-i mai da explicatii Piconului,omul nu accepta nicio explicatie,e setat pe lingerism.

@cel mai muuuuist,chiar daca e un cont facut de altineva,este cat se poate de limpede ca a fost folosit si de Deliapipi atunci cand mi-a dat minusuri.

Care va să zică, nu mai este contul ei, sau al peștelui, dar s-a folosit de el, în războiul cu tine!! Așa ... și? Nu faci și tu la fel, nu fac cam toți la fel? Sau, doar tu ai voie, că ești popa pulii dîn Berceni!

Ai descoperit apa caldă și mersul pe jos, când spui că s-a folosit de această oportunitate, lucru extrem de limpede pentru toți.  :slap2

Cum adica picon?a fost dovedit aici de pulesteu apoi de nobel apoi de pipilica.unde ai fost?te faci ca nu stii?si cand mie imi scria sugi?????mai ca esti mare cunoscator.Stii femeie care a tia zis sa sugi?nici macar rapanoasele alea de la noi din rahova nu se exprima asa te faci ca esti prost?Ce dovezi ar trebui sa vina sa spuna ios pestele ?te faci ca ejti prost?

Ce dovezi bre? Tu chiar nu ai sesizat că a postat la mișto, chestia aia, cu Nobel?  :rax2 Te faci că ejti prost?

Ce a dovedit Puleșteu? În afară de ce a spus el, cu fb-ul, personal, nu știu altceva și spun pe bune.

Tu chiar nu ai auzit fete, unele de "familie bună", spunând "ce pula mea", "du-te-n pula mea" etc.? Hai, că nu te cred!

Mă rog, dacă voi credeți că astea sunt ... dovezi, treaba voastră, dar nu trebuie să fim cu toții de acord. 

Eu nu mai insist pe acest subiect. Continuați ...

Postat

Cand gushterii siamezi, Trollescoviculos si Marean, s-au folosit de poze de pe FB, in alta poveste, dar identica, insa despre alta curva, ai tacut malc.

De fapt, ati folosit acelasi argument, precum izmana de pusteleu.

Ori parsiv, ori saracie cognitiva.

De fapt, ambele.

Sa vina Dembele!

:)

Ui ce am zis FRATIOAREEEEEEE.............AHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

CE MUIE TAI LUAT AZI ACUMA CU ASTA GAOZARE,POTI SA IMPACHETEZI PE AZI SI SA MERGI ACASA

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHA =))  =))  =))

• Like 17
  • Minus 17
Postat

Care va să zică, nu mai este contul ei, sau al peștelui, dar s-a folosit de el, în războiul cu tine!! Așa ... și? Nu faci și tu la fel, nu fac cam toți la fel? Sau, doar tu ai voie, că ești popa pulii dîn Berceni!

Ai descoperit apa caldă și mersul pe jos, când spui că s-a folosit de această oportunitate, lucru extrem de limpede pentru toți.  :slap2

Ce dovezi bre? Tu chiar nu ai sesizat că a postat la mișto, chestia aia, cu Nobel?  :rax2 Te faci că ejti prost?

Ce a dovedit Puleșteu? În afară de ce a spus el, cu fb-ul, personal, nu știu altceva și spun pe bune.

Tu chiar nu ai auzit fete, unele de "familie bună", spunând "ce pula mea", "du-te-n pula mea" etc.? Hai, că nu te cred!

Mă rog, dacă voi credeți că astea sunt ... dovezi, treaba voastră, dar nu trebuie să fim cu toții de acord. 

Du-te-n pula mea am auzit.Cred ca oricine a a uzit.Da tie sa ti se zica SUGI PULA  ca barbat 

nu asta nu am auzit!esti de acord?

Postat

Curentato, vad ca esti agitata.

Daca il duci pe picon la - 399, iti platesc eu contul SP.

gata citeste postarile ce MUIE TIAI LUAT E DE COLECTIA AIA.

INTAI EU ZIC UI CA VINE TAMPITU A SCAZUT NIVELU APOI SA POSTEZI TU E CA MASTERCARDU.............PRICELESS:))))))))))

• Like 17
  • Minus 17
Postat

"Carevasăzică" ,se scrie intr-un cuvant, macar atât sa fi invatat de la Vasilepoamarosie

• Like 1
Postat

Asta plange si dupa ce are cont SP.

TELECTUALU CU PAPUCII LUI MUC.

ALA MICU

DA PULA MEA TI O IEI URAT AZI =))  =))  =))

Postat

Bajetii cu SP, ce e cu linistea asta?

Postati de toti banii.

Ca la curve.Stati pana in ultima secunda, pana la ultimul leut din suta aia de lei.

TE ROADE CA S A PISAT PISICUTS PE TINE

DA PULA MEA =))  =))  =)) NU I ZIUA TA

• Like 16
  • Minus 17
Postat

Nu mai plange, ca nu reusesti deloc sa-ti transmiti mesajul.

IA VEZI CUM IESI DE PE SITE CUM CRESTE IQ UL MEDIU

TE SUN IO SA TI ARAT

AHAHAHAHAHHAHAHAHA :laugh2

• Like 16
  • Minus 17
Postat

Scrie, ma, mai mare si citet, ca nu inteleg, ce vrei sa transmiti.

INCERC DA S-A BLOCAT CA TU IN PROSTIE

SCOT SA POTI LUA O GURA DE AER? =))

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

E clar,esti cretin si ori ce argument n-ai cum sa-l intelegi,pentru ca esti cretin si Punct.

Am spus si spun si acum,pe contul Deliapipi scrie pestele.

Ce PLM fac eu la fel tampitule,scrie altcineva pe contul meu?Folosesc eu contul altcuiva?

Postat

Radem, glumim, dar mari frustrari pot sa zaca in voi, daca vi s-a pus pana pe o anonima cu peste.

Uff ce o mai face picon.Au trecut 2 minute si inca nu ai vb de el

Repeti inca o data aia cu frustrarile ca nu eram atent

Postat

Uff ce o mai face picon.Au trecut 2 minute si inca nu ai vb de el

Repeti inca o data aia cu frustrarile ca nu eram atent

Picon nu e pestit.Deci nu se pune.

Hai, tine pasul.Esti spatele izmanarilor.

Postat

Picon nu e pestit.Deci nu se pune.

Hai, tine pasul.Esti spatele izmanarilor.

Azi esti foarte slab.Pana si eu m am plictisit deja de tine.

Cica erau vremuri cand erai bun

da pula mea :no2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...