Sari la conținut

#cel mai muistssst este....................

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sincer  nu inteleg de ce trebuie sa oferi prea multe explicatii dupa tot ce a fost confirmat de ambele parti dupa o recenzie. Cine te stie, te cunoaste.

Cat despre bagarea ta in seama cu tantric sau viceversa, my pardon, te sstiam om cu gusturi estetice :) PE langa rujuri cum pl sa te uiti tu la cineva cu asemenea chip, par, trup,macar daca ar fi desteapta si incitanta nu doar un cur tesit cu tate samburi si privire de fugita cu vacile...dar platitudine combinata cuy o femeie real uratica daca-s generoasa ii spun mediocra sau o oarecare la firea ce o stiam eu la tine,iubitor de frumusete, Venus, clasic, trasaturi simetrice pe un tot si scrutand bucatica cu bucatica sa fie frumoasa,mmmnust....

Te-o fi lovit insolatia in cap de injuri si te comporti ca un bou in camp in calduri totodata.....

nevermind simte-te bine,doar ca nu te recunosc. sau poate recunosc o parte care nu mi-a placut niciodat' whatever

......

In fine te priveste

Esti geloasa, zau.

• Like 2
Postat

Esti, ca intotdeauna, intr-o bezna deplina.

Si am zis ciocu' mic, flausatule. Scoate-ti straponul din cur si stai in banca ta cumintel daca vrei sa nu te fut in gat.

Marș la coteț, dă-te-n sloboz!

Postat

E mică pula aia de plastic pt tine, tu ești învățat cu picioare de pod.

Aveam de ceva timp fantezii legate de bdsm si astazi.

Mi-a ordonat sa ma asez in genunchi, mi-a legat mainile cu catuse la spate si apoi m-a pus sa-i fac un cunni si un anni de toata frumusetea. Este foarte curata iar pasarica este absolut delicioasa.

Dupa ce m-a "torturat" in acest fel destul de mult timp incat sa simt ca nu mai gandesc coerent, s-a intins pe canapea si m-a bagat cu capul intre picioarele ei. Abia asteptam sa ajung iar acolo. Deci treci la lins, nenica. Nu ma mai saturam de pasarica ei dar din pacate nu am putut sa-mi arat talentul pentru ca stateam intr-o pozitie destul de incomoda si aveam si mainile legate la spate. Ii placea ce ii fac si ma tragea de cap si mai mult in ea, lucru care ma lasa uneori fara aer.

Apoi m-a pus sa fac si mi-a facut alte lucruri care la fel raman doar intre mine si ea.

Asa ca mi-a zis sa merg in alta camera unde...ei bine, unde mi-a indeplinit o alta mare fantezie de-a mea, foarte excitanta.Eram extenuat dar super satisfacut.

oricum daca te-ai suparat ma poti pedepsi mai rau data viitoare :))

I bow to no one.

Ai de :) mea, ba.

• Like 1
Postat

Esti intr-o companie selecta.

Si Trump a fost pisat de curve.

Hai ieși dracu-n pula mea că deja mă plictisești.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Remember.

Nu te pricepi la poze.

Vizitator
Postat

La oral se pricepe cel mai bine. O suge like he was born to do it.

a stricat bunatate de poza cu scrisul ala....cred ca e cu paint

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Hai ieși dracu-n pula mea că deja mă plictisești.

Mi-a ordonat sa ma asez in genunchi

Apoi m-a pus sa fac si mi-a facut alte lucruri care la fel raman doar intre mine si ea.

Genoveaso, de ce tot insisti?

Vizitator
Postat

Mai Miskine,la banii tai,nu-ti iei un amarat de Photoshop?

te invat eu cum sa bagi text daca ti-e lene sa cauti tutorial.

Da' sa ai un leptoc bunicel.

obgiga da ram,zic

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Zic sa-ti iei cont SP.

Sa stergi recenzia.

Oricum straponul si urina a ramas intre voi, nu?

Ai de :) mea, ba.

Ești prea muistă și ieftină. Ieși în pula mea și adu nota că mă grăbesc.

• Like 1
Vizitator
Postat

Ești prea muistă și ieftină. Ieși în pula mea și adu nota că mă grăbesc.

samai aduca osuta da uischi. :)

gioni. ^^

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sincer  nu inteleg de ce trebuie sa oferi prea multe explicatii dupa tot ce a fost confirmat de ambele parti dupa o recenzie. Cine te stie, te cunoaste.

Cat despre bagarea ta in seama cu tantric sau viceversa, my pardon, te sstiam om cu gusturi estetice :) PE langa rujuri cum pl sa te uiti tu la cineva cu asemenea chip, par, trup,macar daca ar fi desteapta si incitanta nu doar un cur tesit cu tate samburi si privire de fugita cu vacile...dar platitudine combinata cuy o femeie real uratica daca-s generoasa ii spun mediocra sau o oarecare la firea ce o stiam eu la tine,iubitor de frumusete, Venus, clasic, trasaturi simetrice pe un tot si scrutand bucatica cu bucatica sa fie frumoasa,mmmnust....

Te-o fi lovit insolatia in cap de injuri si te comporti ca un bou in camp in calduri totodata.....

nevermind simte-te bine,doar ca nu te recunosc. sau poate recunosc o parte care nu mi-a placut niciodat' whatever

......

In fine te priveste

Am văzut că lumea îmi cere in diverse moduri fotografii...si cum se zice pe-aici ca-s autista, mi-e teamă mereu că trec cu vederea anumite rugăminți. In dimineața aceasta nu m-am trezit cu gândul ca cerul si natura is strâmbe si urâte...si chiar m-am ridicat din pat cu nerăbdare să le văd, ca pe niste prea iubiți. Mi-am pus apa la fiert pentru cafea si am iesit afară să iau o gură de frumusețe si viu...si surprinzator, m-am gasit frumoasă in dimineata aceasta. Îți dai seama...la vârsta de 34 de ani, dimineața, abia trezită, chiar si cu un zâmbet pe jumatate schițat! Îți doresc si ție acelasi noroc...daca te-mbunezi.

PS. Nu am concurat niciodată pentru un bărbat...si am observat că day nu are tendința să încurajeze asa ceva in mod real. Plus...că eu am tot ce vreau la comanda, doar să vreau si-atât! Nu am avut niciodată nevoie să mă milogesc...nici măcar la Dumnezeu.

post-143417-0-88540500-1502510342_thumb.jpg

PS."In fine te priveste." Asa spui tu după ce m-ai jignit si te-ai golanit ca o taratura de doi bani? Ciudat!...

PPS. Uita-te la parul meu...îs iarăsi ciufulita si nu e nevoie sa o mai faci si tu, cu vorbele tale. Ieri venisem de la piscină si nu-mi place sa-l piaptan cand e ud, că e finut.

Postat

Am văzut că lumea îmi cere in diverse moduri fotografii...si cum se zice pe-aici ca-s autista, mi-e teamă mereu că trec cu vederea anumite rugăminți. In dimineața aceasta nu m-am trezit cu gândul ca cerul si natura is strâmbe si urâte...si chiar m-am ridicat din pat cu nerăbdare să le văd, ca pe niste prea iubiți. Mi-am pus apa la fiert pentru cafea si am iesit afară să iau o gură de frumusețe si viu...si surprinzator, m-am gasit frumoasă in dimineata aceasta. Îți dai seama...la vârsta de 34 de ani, dimineața, abia trezită, chiar si cu un zâmbet pe jumatate schițat! Îți doresc si ție acelasi noroc...daca te-mbunezi.

PS. Nu am concurat niciodată pentru un bărbat...si am observat că day nu are tendința să încurajeze asa ceva in mod real. Plus...că eu am tot ce vreau la comanda, doar să vreau si-atât! Nu am avut niciodată nevoie să mă milogesc...nici măcar la Dumnezeu.

attachicon.gif20170812_061805-1.jpg

PS."In fine te priveste." Asa spui tu după ce m-ai jignit si te-ai golanit ca o taratura de doi bani? Ciudat!...

PPS. Uita-te la parul meu...îs iarăsi ciufulita si nu e nevoie sa o mai faci si tu, cu vorbele tale. Ieri venisem de la piscină si nu-mi place sa-l piaptan cand e ud, că e finut.

Vistantric esti urata ca noaptea.Tu pur si simplu ai uitat cum arata o TANARA,esti iesita de mult din termenul de valabilitate.
  • Like 17
  • Minus 17
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vistantric esti urata ca noaptea.Tu pur si simplu ai uitat cum arata o TANARA,esti iesita de mult din termenul de valabilitate.

Nu inteleg ce vrei sa-mi spui... Cred ca Roz te va intelege mai bine...si te va mângâia pe crestet cu blândețe, va potriviți!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:slap2

Vorbește omule, ce-i cu tine!?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vorbește omule, ce-i cu tine!?

...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...