bebe4u Reputație: 200 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 9, 2017 Hmmmm..nu mi s.a parut... Data viitoare o bag in dush cu mine.. nu esti cumva pretenashul ei?????
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2017 Postat Octombrie 9, 2017 Ii mai fac cate o vizita si niste poze sa ma conving ca chiar seamana cu Angelik Jolik.. 1
iulika2007 Reputație: 296 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 Dacă ii mai faci poze.. fa și tu cu un telefon mai bun.. .. zici ca ai făcut cu nokia 1300 pozele ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 Sa.mi bag pula Nici asus zenfone.3 nu.ti place? Alea tremurate synt pe.ascuns facute.. 1
tavisicario Reputație: 142 Postat Octombrie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2017 eu cred ca te-ai indragostit
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2017 Postat Octombrie 13, 2017 Ba oameni buni...e mortala la chip cand zambeste.. Vreau sa ii mai fac un set de poze... Dak as avea cash serios as sponsoriza.o la greu ))))) 2
alexutzukiss Reputație: 173 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:out Oras:out Postat Octombrie 13, 2017 sa revi cu poze bune si poate o testam
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2017 Postat Octombrie 13, 2017 sa revi cu poze bune si poate o testamcred ca next week... fac mai multe poze... 2
alexutzukiss Reputație: 173 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:out Oras:out Postat Octombrie 13, 2017 cred ca next week... fac mai multe poze...
7uuupp Reputație: 4778 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Este vorba de Denisa fosta calega a Adei din Babga Novac si fosta colega cu Alexa in Cantemir Salut! E de vizitat?
alexutzukiss Reputație: 173 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:out Oras:out Postat Octombrie 17, 2017 superba..
razbunaregrea Reputație: 357 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 23, 2017 quixote reincarnat in albrechtdurer )
alexen Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Postat Octombrie 23, 2017 Din cate vad nu are numar de telefon ?
shendu506 Reputație: 129 Postat Octombrie 29, 2017 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2017 anal face?
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2017 Da misto gagica. Pare si inalta
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 29, 2017 Ii fac acum o vizita si eu sunt la ea
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 29, 2017 Ii fac acum o vizita si eu sunt la ea am vizitat-o mai devreme, o experienta cam banala.E adevărat ca eram si eu un pic fără chef pentru ca ajunsese un client putin mai devreme decat mine si am așteptat afara. Eu voi reveni însă zilele astea poate iese ceva mai misto.
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2017 Salut! E de vizitat?Asta din ultimele poze nu este Denisa,ori a lasat cartela altcuiva ,ori lucreaza pe poze false.Topicul a fost deschis cu numarul Denisei
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Octombrie 29, 2017 De mult timp vroiam sa ajung la aceasta domnișoara dar am tot omis sa fac acest lucru si astăzi negăsind nimic nou care sa ma atragă am hotărât sa ii fac o vizita. Am sunat-o, i-am cerut mai multe detalii, a recitat meniul: 100 lei finalizarea 200 lei ora ca zona Unirii Garanti bank. O rog sa o facă o programare, ii spun ca pot ajunge peste 25 minute si imi zice ca este ok. Ajung la locația indicată (in fata blocului de la Garanti), intersecția Unirii cu Nerva Traian si imi Răspunde colega care imi comunica"colega este ocupată, termina in 10 minute". Sun după exact 10 minute, nema răspuns. După alte 2 minute, Răspunde tot colega si imi spune ca nu a terminat încă cu clientul celălat. Pana la urma imi spune ca totuși pot urca, dar sa mai stau putin pana sun la interfon. Zis si făcut sun, mi se deschide usa, mi se cere sa iau liftul pana la etajul 1. Il chem(liftul) si din lift cobora futacul de mai devreme. Unu pe la vreo 30 ani cu mutra un pic de dubios. Urc la etaj, imi deschide Fatuca in chiloti si sutien negru, ne așezăm pe pat si incep si ii povestesc de forum. In timp ce vorbeam, dau sa o deschei la sutien si se Închide la loc ca "stai putin". Ii înmânez banii si se duce in cealaltă camera. Se întoarce se aseaza pe pat si pur si simplu sta. O rog sa se apuce sa imi facă un oral si imi zice ceva de genu daca nu mai vreau inainte un pic de ceva...Personal sunt genul care imi place mult giugiuleala dar domnișoara nu avea nici o inițiativa nimic. Apoi se apuca de un oral bunicel doar si după un minut dau sa stau deasupra imi pun un prezervativ ce il avea pe bufetul din spatele meu si trecem la acțiune. Dau sa stau deasupra, apoi ma hotărăsc sa o pun capra si la poziția asta stătea cu picioarele desfăcute rau. O rog sa stea cu picioarele mai apropiate. In final o bag pompez de cateva ori si ii zic ca vreau finalizare orală. Mai pompez ceva timp, dau jos prezervativul si o pun sa o ia in gurița. Aici a fost bine caci a stat pana a colectat tot. Pentru ca trecuseră doar cateva minute am rugat-o sa imi facă si un pic de masaj si a acceptat deși a zis ca nu prea se pricepe. O sa dau cateva note: Locație 8 un apartament banal din zona începutului de tronson, "futelnitelor" bd unirii, personal am mai fost acolo la cateva fete Fast-Fuck anul trecut Aspect fata 8 e o Pustoaica cu aspect de moldoveanca cu parul blond, cred ca vreo 18 ani Aspect corp 7 un pic mai împănată decat arătau primele poze, ma asteptam la o fata skinny sau slim, dar nu era cazul, in rest sânii micuți si o fermitate specifica vârstei Oral 7 banal, bunicel, "average", fara tehnici deosebite, 9 as da pentru momentul finalizării ca a stat sa termin tot Normal 6 stramta, priveliște frumoasa, dar foarte putina implicare din partea ei in timpul actului Gfe --- fără mângâieri, fără sărutări, fără inițiativa din partea ei. Halatul 100 lei finalizarea, am stat vreo 10-12 minute cu tot cu chit-chat. 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum