niculetul Reputație: 78 Postat August 22, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 22, 2023 Ce felicitării ? Bravo mă ridicati.o ca orium NU MERITA dupa ce a raspuns la vreo 5 mesaje pe watts ma trezesc block ... Faina treaba Isi merita locu la ,, DE EVITAT " 1 1 Link spre comentariu
niculetul Reputație: 78 Postat August 22, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 22, 2023 Ce felicitari ? Nu.si metita locu la top M.a blocat dupa vreo 5 mesaje pe waats Ss fie sanatoasa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 Acum 7 minute, niculetul a spus: Ce felicitari ? Nu.si metita locu la top M.a blocat dupa vreo 5 mesaje pe waats Ss fie sanatoasa La felul în care te exprimi nici nu mă mir, și de altfel te faci singur de râs postând astfel de idioțenii! Chiar scrie DE EVITAT pe tine! Link spre comentariu
Luisaa1 Reputație: 250 Postat August 22, 2023 Telefon: 0750861916 Oras:Timișoara Telefon: 0750861916 Oras:Timișoara Partajează Postat August 22, 2023 Acum 12 minute, niculetul a spus: Ce felicitari ? Nu.si metita locu la top M.a blocat dupa vreo 5 mesaje pe waats Ss fie sanatoasa Pentru a face si lumină… ☺️ ‼️PERSOANELE CARE ÎNTREABĂ DACĂ SE POATE FACE SI ALTCEVA ÎNAFARĂ DE ORAL NEPROTEJAT, VOR PRIMII BLOCK DIRECT ‼️ 2 1 1 Link spre comentariu
logann111 Reputație: 84 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 Acum 31 minute, niculetul a spus: Ce felicitari ? Nu.si metita locu la top M.a blocat dupa vreo 5 mesaje pe waats Ss fie sanatoasa Aberezi omule... 1 Link spre comentariu
adrian1984 Reputație: 255 Postat August 22, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat August 22, 2023 Vad ca și a pus la poza de pe Whatsup ca e indisponibila câteva zile. Asa sa fie oare? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2023 Partajează Postat August 22, 2023 Acum 5 minute, adrian1984 a spus: Vad ca și a pus la poza de pe Whatsup ca e indisponibila câteva zile. Asa sa fie oare? Dacă te uiți cu atenție pe profil o să vezi că scrie disponibilă, probabil a uitat să scoată fotografia de profil! Cel mai bine ar fii să-i scrii, ca să nu poluam topicul aiurea! Link spre comentariu
celViteaz Reputație: 293 Postat August 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 23, 2023 On 8/21/2023 at 9:41 PM, cleopatra01 said: Felicitari Luisa! 😊🤗 Mulțumesc @cleopatra01 și @pisicuts în numele fan clubului Luisei! ❤️ Felicitări Luisa! Îți meriți pe deplin locul în Top! 🫶😘 1 Link spre comentariu
__alex__ Reputație: 159 Postat August 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 23, 2023 Felicitari ca ai revenit acolo unde iti era locul si multumesc ca imi faci viata mai frumoasa 1 1 Link spre comentariu
Luisaa1 Reputație: 250 Postat August 24, 2023 Telefon: 0750861916 Oras:Timișoara Telefon: 0750861916 Oras:Timișoara Partajează Postat August 24, 2023 1 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2023 Partajează Postat August 24, 2023 Acum 49 minute, Luisaa1 a spus: O dulceață de fată, frumușică foc!❤❤❤ Link spre comentariu
emiluc Reputație: 162 Postat August 24, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 24, 2023 Acum 57 minute, Luisaa1 a spus: Senzație !!😘😘 1 Link spre comentariu
yayapwr Reputație: 94 Postat August 25, 2023 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat August 25, 2023 Acum 18 ore, Luisaa1 a spus: Scheisse,o lună mai am până ajung in Timișoara și prima oprire direct la așa opera de artă,no tulai ,sper sa mai fie bronzată până ajung la ea :)) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2023 Partajează Postat August 25, 2023 1 oră în urmă, yayapwr a spus: Scheisse,o lună mai am până ajung in Timișoara și prima oprire direct la așa opera de artă,no tulai ,sper sa mai fie bronzată până ajung la ea :)) Și nebronzata este la fel de frumoasa, și are niște ochii din altă galaxie!❤⚘ Link spre comentariu
Osiris0 Reputație: 257 Postat August 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 25, 2023 Hello, A venit momentul sa las si eu cateva cuvinte dupa ce am cunoscut-o pe Luisa, fiind prima mea recenzie dar si prima domnisoara pe care o vizitez. Am citit pe forum sectiunea Timisoara mai multe topice dar dupa ce am citit recenziile foarte bune pe topicul Luisei si am vazut cat de superba este in poze si pe gustul meu, mi-am zis ca ea trebuie sa fie prima la care sa merg si cred ca am facut cea mai buna alegere. I-am scris pe Whatsapp iar dupa cateva incercari cand era indisponibila, am reusit sa ne sincronizam (thanks Covid ca a inventat "Work from Home" ). Cu o ora inainte am confirmat intalnirea si am primit de la Luisa toate informatiile pentru a ajunge la locatie in zona Soarelui, la Uranus Plaza. La ora stabilita cu emotiile primei intalniri am urcat la Luisa, iar cand mi-a deschis usa am ramas efectiv speachless…citisem in descrierile colegilor ca este foarte frumoasa dar cand am vazut-o nu mi-a venit sa cred cat de frumoasa este Luisa si cat de lucky pot eu sa fiu. Nu mai are sens sa o descriu si eu pe Luisa, au facut-o deja alti colegi inaintea mea, dar DAAA pot sa confirm ca Luisa este absolut superba din toate punctele de vedere si la toate capitolele este Tooop !!! Dupa ce ne-am cunoscut si Luisa si-a dat repede seama ca sunt emotionat, m-a servit cu un pahar de apa si am stat la povesti sa relaxam atmosfera (adica pe mine ) iar dupa cateva minute in care am vorbit vrute si nevrute parca ne cunosteam deja de mult timp. Dupa ce au mai trecut emotiile si m-am relaxat unpic am mers la dus, care este mandatory pe caldurile astea cand vii de afara. La actiune Luisa a preluat initiativa si a propus sa incepem cu ON care mi-a placut foarte mult fara sa se opreasca pana cand am simtit ca sunt aproape de final si am anuntat-o eu, am schimbat in NP iar dupa cateva minute am cedat si finalizat in prezervativ. Am ramas intins pe pat ca sa imi revin, timp in care Luisa a mers la dus, iar dupa ea am mers si eu. Note nu stiu sa dau si nici nu am termeni de comparatie (doar pe Ex-a, dar nu se pune ), pentru mine intalnirea cu Luisa a fost exact ce trebuie, plus ca am aflat si eu personal motivul pentru care locul Luisei este la Top !!! Multumesc frumos Luisa, ne revedem foarte curand si mult timp de acum incolo !!! Te puuup !!! Spor colegii! 8 2 Link spre comentariu
yayapwr Reputație: 94 Postat August 27, 2023 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat August 27, 2023 Mă bag și eu ca musca-n lapte , scuză-mă Luisa că postez așa ceva aici ,dar răsfoiam puțin topicul și am găsit ceva old but gold https://gofile.io/d/t8i1q1 E superbă îmbrăcată , Dar mortală dezbrăcată Poate va posta mai multe poze de genul ,cele mai periculoase poze pe care le-am găsit . Link spre comentariu
Luisaa1 Reputație: 250 Postat August 27, 2023 Telefon: 0750861916 Oras:Timișoara Telefon: 0750861916 Oras:Timișoara Partajează Postat August 27, 2023 Voi mai fi disponibilă câteva zile, pupicei! 🖤 1 9 Link spre comentariu
Osiris0 Reputație: 257 Postat August 27, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 27, 2023 1 hour ago, Luisaa1 said: Voi mai fi disponibilă câteva zile, pupicei! 🖤 Absolut fermecatoare !!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 Acum 8 ore, Luisaa1 a spus: Voi mai fi disponibilă câteva zile, pupicei! 🖤 Ce aș mai putea spune și eu, cuvintele sunt de prisos! O săptămână superbă și să ne revedem cu bine, Luisa!❤❤❤ Link spre comentariu
007James Reputație: 63 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 Topu’ de pe lume!!! Sa ai o saptamana excelenta Luisa! Deabea astept sa ne revedem!😘 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 Acum 14 ore, Luisaa1 a spus: Voi mai fi disponibilă câteva zile, pupicei! 🖤 Luisa mi-a atras atenția în poză în mod special punga cu cozonaci 😂😂 o săptămână cu spor să ai !! 🥳😘 Link spre comentariu
add Reputație: 449 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2023 La 27.08.2023 la 12:15, yayapwr a spus: Mă bag și eu ca musca-n lapte , scuză-mă Luisa că postez așa ceva aici ,dar răsfoiam puțin topicul și am găsit ceva old but gold https://gofile.io/d/t8i1q1 E superbă îmbrăcată , Dar mortală dezbrăcată Poate va posta mai multe poze de genul ,cele mai periculoase poze pe care le-am găsit . Numarul ala de telefon e al tau de pe gofile? Ca daca este, si ai nevasta/iubita, esti...cu capul in nori ca sa nu spui ca sunt rau si te fac prost. Link spre comentariu
yayapwr Reputație: 94 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 4 ore, add a spus: Numarul ala de telefon e al tau de pe gofile? Ca daca este, si ai nevasta/iubita, esti...cu capul in nori ca sa nu spui ca sunt rau si te fac prost. Sorry tovarășe ,numărul ăla e un număr random dat de site ,nu are treabă cu mine sau cu orice legat de identitatea mea ,poți să faci upload pe site ul acela fără cont :))totuși mersi că mi porti de grija Link spre comentariu
futacios13 Reputație: 117 Postat Septembrie 4, 2023 Partajează Postat Septembrie 4, 2023 Hey. Mai ești în Timișoara? Link spre comentariu
emiluc Reputație: 162 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 5, 2023 Acum 12 ore, futacios13 a spus: Hey. Mai ești în Timișoara? Da, mai câteva zile Link spre comentariu
Postări Recomandate