Sari la conținut

Pizdicuts !

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

Gandeste frate un mod de recompensare pentru cei care inca mai recenzeaza . Pula mea , de ex 10 puncte din start pentru recenzie sau nu stiu , stimuleaza intr-un fel recenziile , asta daca te mai intereseaza scrierea lor

Ma uit pe ultimele recenzii ,3-5 puncte maxim, in schimb daca-i bagi pula-n gat lu' miskin 5 puncte din prima , nu-i corect

• Like 12
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Gandeste frate un mod de recompensare pentru cei care inca mai recenzeaza . Pula mea , de ex 10 puncte din start pentru recenzie sau nu stiu , stimuleaza intr-un fel recenziile , asta daca te mai intereseaza scrierea lor

Ma uit pe ultimele recenzii ,3-5 punce maxim, in schimb daca-i bagi pula-n gat lu' miskin 5 puncte din prima , nu-i corect

Dă-le bre, în sărăcie de puncte! Nu pentru puncte facem recenzii. Și ... au fost recenzii destule, ce au acumulat peste 15 puncte, inclusiv făcute de useri noi, cel puțin după data înscrierii cu userul respectiv. Nu asta e cauza punctelor puține acumulate de unele recenzii, ci faptul că parte din ele, miros a pește, altele sunt voit demolatoare, iar userii, mai ales cei cu experiență, simt.

• Like 11
  • Minus 12
Postat

Dă-le bre, în sărăcie de puncte! Nu pentru puncte facem recenzii. Și ... au fost recenzii destule, ce au acumulat peste 15 puncte, inclusiv făcute de useri noi, cel puțin după data înscrierii cu userul respectiv. Nu asta e cauza punctelor puține acumulate de unele recenzii, ci faptul că parte din ele, miros a pește, altele sunt voit demolatoare, iar userii, mai ales cei cu experiență, simt.

Nu pentru mine Unchiule , ma pis pe ele . Pentru cei noi era binevenit un stimulent pentru a mai scrie . Nu obligatoriu puncte , sa gandeasca el ceva

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Nu pentru mine Unchiule , ma pis pe ele . Pentru cei noi era binevenit un stimulent pentru a mai scrie . Nu obligatoriu puncte , sa gandeasca el ceva

Nepoate, în mod normal, facem recenzii pentru a oferi informații altora, nu pentru cine știe ce stimulente. Și primim, la rândul nostru, informații. Sau, așa ar trebui, pentru că de ceva timp, forumul a ajuns un fel de Verdun. 

E adevărat că, sunt mulți paraziți, care doar iau informații, nu oferă la rândul lor, dar nu punctele, sau posibilitatea de a se răzbuna pă duJmani, de exemplu,  îi va face să recenzeze. Forumul a deviat de vreo 3 ani, și-a schimbat ruta și strategia, devenind ceea-ce a ajuns azi. Din păcate, zic eu!

Părerea mea ... 

• Like 8
  • Minus 12
Postat

Alt Messiah....

Gogule , sincer , nu vad rostul tau pe aici ...nici tu nu-l vezi dar continui sa vrei sa ne demonstrezi ca...?

Eu  dupa atata timp inca nu m-am prins .

Semeni mult cu Rozica , daca-l iubesti pe motan si te refuza mai incearca si la telefon

• Like 7
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Ma uit pe ultimele recenzii ,3-5 puncte maxim, in schimb daca-i bagi pula-n gat lu' miskin 5 puncte din prima , nu-i corect

Nu-i corect nici pentru Miskin! @Pisicuts, fa-i cont rosu lui Miskin.

• Like 4
Vizitator transparent
Postat

cu ce PLM sa mai gandeasca??? fixxx in pl il doare,banu' sa iasa,sub orice forma

e un tembel,ce mai vrei???

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Ti-ai bagat pula in gura lui Miskin si hop 5 puncte :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator transparent
Postat

ai de PLM

o postare aiurea,si s-o dus pulii mesageria,prietenii,tot

Vizitator transparent
Postat

:slap2 ce tampit

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Scopul scuza mijloacele.

Pisicu,sta acasa si i se vireaza banutii in cont.

Altii calca pe cadavre pentru bani.

Fiecare se descurca cum poate.

Inainte cand scriam recenzii,chiar si de 2 ori pe zi,o faceam pentru anume useri de pe aici,care chiar merg la curve.

Acum,daca scri o recenzie,esti numet peste sau guvid.

Mie imi place sectiunea DG...imi bag si-mi scot in...Ciori,unguri,gay etc.

• Like 3
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Gogule , sincer , nu vad rostul tau pe aici ...nici tu nu-l vezi dar continui sa vrei sa ne demonstrezi ca...?

Eu  dupa atata timp inca nu m-am prins .

Semeni mult cu Rozica , daca-l iubesti pe motan si te refuza mai incearca si la telefon

Tu esti futut in cur sau vrei sa fii de ma barfesti pe la dos in asa fel?

Bogdan ma cauta singure nu eu pe el, ci f rar il caut eu in ultima vreme. Ce am vorbit eu cu el a fost consesual cat ne-a facut placere si chiar si cand nu ne-a acut deloc placeretot consensual a fost. Nu a tras nimeni de nimeni.

Dar tu de ce manci rahat brusc subit si deodata ca nu am inteles? PArca nu am avut disutii noi 2 ...repet vrei sa fii futut in cur si nu stii cum sa imi ceri? :)

Postat

Scopul scuza mijloacele.

Pisicu,sta acasa si i se vireaza banutii in cont.

Altii calca pe cadavre pentru bani.

Fiecare se descurca cum poate.

Inainte cand scriam recenzii,chiar si de 2 ori pe zi,o faceam pentru anume useri de pe aici,care chiar merg la curve.

Acum,daca scri o recenzie,esti numet peste sau guvid.

Mie imi place sectiunea DG...imi bag si-mi scot in...Ciori,unguri,gay etc.

Din acest motiv urăsc acest forum !

Sa imi bag pula nu mai este un topic curat , nu mai vezi o recenzie , nu mai vezi o poza , de ce ? Din cauza muistiilor care sug pula toată ziua pe forum .

Postat

Eu dupa atata timp inca nu m-am prins .

Si tu esti cu "rostul", bre?

Daca tot esti in cautarea unui sens, atunci sunt aici sa-mi bat joc de amarasteni ca tine.

Cand nu fac asta, mai postez pe la "alte tari".

Stai bland si nu te obraznici.

Vizitator fedor14
Postat

Nepoate, în mod normal, facem recenzii pentru a oferi informații altora, nu pentru cine știe ce stimulente. Și primim, la rândul nostru, informații. Sau, așa ar trebui, pentru că de ceva timp, forumul a ajuns un fel de Verdun. 

E adevărat că, sunt mulți paraziți, care doar iau informații, nu oferă la rândul lor, dar nu punctele, sau posibilitatea de a se răzbuna pă duJmani, de exemplu,  îi va face să recenzeze. Forumul a deviat de vreo 3 ani, și-a schimbat ruta și strategia, devenind ceea-ce a ajuns azi. Din păcate, zic eu!

Părerea mea ... 

Ai vrea sa mergi la curve cu mine? eu numai ma uit cum dai la buci la curve si platesc sesiunea.

Vb serios, nu gasesc mesajeria privata.Am inteles ca esti un gras/paros/slinos etc.

ok?

Postat

Ai vrea sa mergi la curve cu mine? eu numai ma uit cum dai la buci la curve si platesc sesiunea.

Vb serios, nu gasesc mesajeria privata.Am inteles ca esti un gras/paros/slinos etc.

ok?

Ai înțeles greșit, iar invitația ta e o mizerie.

• Like 6
  • Minus 12
  • Oras:EU
  • Oras:EU
Postat

Ai înțeles greșit, iar invitația ta e o mizerie.

Picoane, stai naibii cuminte si nu te zburli la asta. Omul a fost si pe la "reeducare", iar tu ai luat bataie cu un bibelou ... de la o femeie.

Postat

Picoane, stai naibii cuminte si nu te zburli la asta. Omul a fost si pe la "reeducare", iar tu ai luat bataie cu un bibelou ... de la o femeie.

Nu mai spune!

Postat

Si tu esti cu "rostul", bre?

Daca tot esti in cautarea unui sens, atunci sunt aici sa-mi bat joc de amarasteni ca tine.

Cand nu fac asta, mai postez pe la "alte tari".

Stai bland si nu te obraznici.

"Bre" ?!? :laugh2  Te-n gura de taranoi ...si aia cu "amarastenii" mi-a placut maxim  ,da' nu cred ca te cunosc

Daca stai zi si noapte pe acest forum cand mai ai timp sa postezi si pe la ' alte tari" ? ...sau nu , cand mai muncesti ? ...sau nu , cand te mai distrezi ?...sau nu , cand mai futi ?...sau nu , cand mai respiri ? ...si multe alte intrebari la care nu poti sa-ti razpunzi nici macar tu . dar nu-i problema , fa-ti treba si "have fun"

P.S Da-te-n sloboz

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Timp am berechet.

Nici nu-mi faceam griji din cauza asta

Daca am lasat impresia ca vreau sa purtam un diallog ,ma ierti . Dispari !

• Like 3
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare