Sari la conținut

O amenintare, topic pentru posteritate

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si pe vistantric o ameninta vreo doua,trei voci de barbat...cateodata, nu mereu :)))

Problema este ca nu intelege ce spune si ne transmite noua...poate descifram noi :))

Cine nu intelege ce?
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Tu, vocile...noi, pe tine. :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu, vocile...noi, pe tine. :)

Degeaba le separi...vocile sunt la voi, se numeste subconștient.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Degeaba le separi...vocile sunt la voi, se numeste subconștient.

Mai vorbești cu mine? :)))

Am mai luat câteva "vorbe" de,la Tata :))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai vorbești cu mine? :)))

Am mai luat câteva "vorbe" de,la Tata :))))

Tocmai am scris ceva sa-ti pun in privat...dar m-am răzgândit, că azi mi-e lene să țin discuții aici.
Vizitator
Postat

Tocmai am scris ceva sa-ti pun in privat...dar m-am răzgândit, că azi mi-e lene să țin discuții aici.

Te-ai și răzgândit?

Cică ți-e lene :))))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce bem acumașa?

Beeeem?  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te-ai și răzgândit?

Cică ți-e lene :))))

Păi? Tre' să găsesc un motiv...
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Pai Miky vad ca vrea sa te facã mai frumos,poate vrea sa-ti dea bani de-o operatie esteticã

Deja i-am  facut si o programare la medicul dentist , ca urmare a injuraturilor  repetitive de mama 

ramane zdrentarosule...mai putin cu 5 dinti in gura

nu ar fi un bai , la cat esti de urat stai cu gura inchisa si nu se mai observa diferenta ...tot "frumusel" ca la inceput vei ramane  :)

Momentan il las in pace pe "frumusel" ca si-a gasit de joaca  si iar deschide topic dupa topic sa-si manifeste frustrarile vietii si singura distractie a lui ce i-a mai ramas  .  :)

Vizitator
Postat

Păi? Tre' să găsesc un motiv...

Pentru? :))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pentru? :))

Pentru motivul tau...

Postat

Hai ca exagerezi! Una peste alta de ce naiba nu zice nicio excorta ca nu e deloc asa cum spune el? Stiu din sursa sigura ca esti frumusel foc.

:laugh2 :laugh2 :laugh2

s-a exprimat deja una , dupa care s-a retras 

De astăzi nu voi mai activa . Prea mulți oameni nesimțiți pe aici . Mulțumesc pentru clipele frumoase petrecute lângă voi .

stie "frumuselul"  de ce am pus aceasta postare aici  :laugh2

Vizitator
Postat

Pentru motivul tau...

Ei bine...ia sa vedem.Aștept pm-ul ;)

Sunt curios....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ei bine...ia sa vedem.Aștept pm-ul ;)

Sunt curios....

Nu este pentru satisfacerea nici unei curiozități...dar dacă tu vrei să o iei asa, este strict responsabilitatea ta si sa nu imi spui mie apoi ca tine doar de circumstante, ca nu pun botu'.

PS. Am altă optiune...tatăl tau stie.

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai baga vreo douj de postari nonsens, asa de lene.  :laugh2

Nu am idee cum e sa discuti despre nimic si sa ai si companie pe masura, n-am atata rabdare, zgarie si retina cand citesc.

Sper ca nu te superi, prea tare.  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mai baga vreo douj de postari nonsens, asa de lene. :laugh2

Nu am idee cum e sa discuti despre nimic si sa ai si companie pe masura, n-am atata rabdare, zgarie si retina cand citesc.

Sper ca nu te superi, prea tare. :laugh2

E super amuzant sa nu ai obligația de a scrie despre ceva...din nimic s-ar zice că rasare geniul. Eu nu cred teoria aceasta...si de aceea, nu vad de ce nu m-as amuza. Tu crezi că întâmplător mi-a zis mie cineva azi, aici pe forum amandina, din nimic?
Postat

E super amuzant sa nu ai obligația de a scrie despre ceva...din nimic s-ar zice că rasare geniul. Eu nu cred teoria aceasta...si de aceea, nu vad de ce nu m-as amuza. Tu crezi că întâmplător mi-a zis mie cineva azi, aici pe forum amandina, din nimic?

De ce crezi ca ti-a zis Amandina? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

De ce crezi ca ti-a zis Amandina? :)

Nu îmi place să dau pe față propriile înțelegeri... 😊

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Asta stiam. Ramai cu ele. Ma simt flatata ca ti-a placut sa fii Amandina...  :laugh2

Am ce-mi trebuie pentru orice...oricum vreau eu, nu am nevoie de inspiratie. Eu vreau altceva de la oameni...si daca băiatul acela nu are perceptie de ceea ce a fost din interacțiunea mea cu a ta, nu am ce-i face. El sa-si facă l*ba...se-nțelege!

Postat

Am ce-mi trebuie pentru orice...oricum vreau eu, nu am nevoie de inspiratie. Eu vreau altceva de la oameni...si daca băiatul acela nu are perceptie de ceea ce a fost din interacțiunea mea cu a ta, nu am ce-i face. El sa-si facă l*ba...se-nțelege!

:laugh2  Ma asteptam sa spui doar ca nu ti-a placut, ma uimesti cum dai pe afara cu propriile intelegeri...  :laugh2

Glumesc. Hai ca te-am agitat destul, nu vreau sa te am pe constiinta ca-ti stric ziua si iar are de suferit vreun fraier.  :laugh2

Pupici!  :hug1

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2 Ma asteptam sa spui doar ca nu ti-a placut, ma uimesti cum dai pe afara cu propriile intelegeri... :laugh2

Glumesc. Hai ca te-am agitat destul, nu vreau sa te am pe constiinta ca-ti stric ziua si iar are de suferit vreun fraier. :laugh2

Pupici! :hug1

Ti-am zis că nu sunt propriile intelegeri... De ce-as avea nevoie sa expun asa ceva cand altii se laudă atâta in jurul meu ca ei gândesc si se dau pe mana mea?

Curaj Amada, nu-ti fa tu griji pentru mine...caci băieții au de suferit frumos, o spun ei in recenzii chiar. Nu contează suferința lor ci cum solutionez eu o "problema", cum imi da mie prin cap sa ma port intr-un fel sau altul si ce gând generează actiunea mea. Acel gand deocamdată nu l-a nimerit nimeni, dar se simte...

Postat

Ti-am zis că nu sunt propriile intelegeri... De ce-as avea nevoie sa expun asa ceva cand altii se laudă atâta in jurul meu ca ei gândesc si se dau pe mana mea?

Curaj Amada, nu-ti fa tu griji pentru mine...caci băieții au de suferit frumos, o spun ei in recenzii chiar. Nu contează suferința lor ci cum solutionez eu o "problema", cum imi da mie prin cap sa ma port intr-un fel sau altul si ce gând generează actiunea mea. Acel gand deocamdată nu l-a nimerit nimeni, dar se simte...

Curaj?  :laugh2  Este singurul lucru de care duci lipsa. Singurul motiv pentru care distorsionezi realitatea in ce te priveste este sistemul tau de autoaparare cu care incerci sa nu-ti arati slabiciunile...

De asta si ti-am luat apararea...

Ai grija de tine si nu mai crede ca nimeni nu te cunoaste, eu nu sunt un fraier care cauta ametit sa uite ca are nevasta acasa.  :laugh2

Ameteste-i in voie!  :hug1

Peseu: Daca tot vorbim asa de serios, poate incetezi in a ma subestima.  :hihat

• Like 1
  • Minus 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Curaj? :laugh2 Este singurul lucru de care duci lipsa. Singurul motiv pentru care distorsionezi realitatea in ce te priveste este sistemul tau de autoaparare cu care incerci sa nu-ti arati slabiciunile...

De asta si ti-am luat apararea...

Ai grija de tine si nu mai crede ca nimeni nu te cunoaste, eu nu sunt un fraier care cauta ametit sa uite ca are nevasta acasa. :laugh2

Ameteste-i in voie! :hug1

Peseu: Daca tot vorbim asa de serios, poate incetezi in a ma subestima. :hihat

Nu am timp sa discut acum...dar nu este vorba de slăbiciuni, nici de vreo distorsionare...si nici nu subestimez pe nimeni, caci nici fata de mine nu am acest gest. Pup, merg sa prind cateva ore de piscină...inainte de furtună.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...