Sari la conținut

O amenintare, topic pentru posteritate

Postări Recomandate

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

:mersi

Bai va rog eu mult...

Oricare ati fi sa dai report la topicul acestui idiot ca sicer nu avem nevoie de asa ceva pe aici si in unii oameni mai exista o urma de omenie si dedenta

Si in caz ca nu ati inteles un nr alarmant de reporturi pe ceva anume este ceva luat in calcul oricat de neglijent sau ocupata este conducerea.

Eu NU aprob asa ceva, rog report pe topic sau primu com de la el oricui i se pare complet distrus ca ges....:(:(:(

http://nimfomane.com/forum/topic/94975-bunaciuni-peste-totzone-publice/?do=findComment&comment=2917345

Raportat.

• Oras:B
Postat

Dat si eu report. Sa vedem daca pe motan in doare macar in varful cozii de sesizarile noastre.

Multumesc din suflet.Pai da , iti spun eu asta este teoria lui cand multi spun acelasi lucru se iau masuri.....Altfel nu prea vedem sau avem chestii mai importante de observat, gen tzatze...

Si el chiar face daca devine deranjant cantitativ cand e report mult in inbox pt ca ca are impresia gura poporului,etc.....

Dar astia cu sunt prosti si multi nu reporteaza ce trebuie si el deja nu mai acorda atentie de alta data reporturilor cand e vorba macar de propria persoana. anume, alui! crede-ma ca nu vb din  auzite si asa e!

neglijenta si spurcaciunea userilor care in loc sa fie cinstiti si sa faca postari, reporturi/ etc etc pe unde trebuie ci in funcie de capriciu asta a dus pana pa dezinteres pana la dmin in an, fiind acelasi caz cu un alt nume

Deja nu mai stie unde e de remarcat si unde tre sa isi vada de biz si de ce? din micile vendette ale unor mici idioti

idioti care se vor plage apoi ca si ma-sa sau sa'sa a patit la fel si adminu e rau si nu a facut nimic cand el nu a reactionat cand a vazut ceva gresit care nu tinea de interesul sau macar atentia sa....

• Oras:EU
Postat

Multumesc din suflet.Pai da , iti spun eu asta este teoria lui cand multi spun acelasi lucru se iau masuri.....Altfel nu prea vedem sau avem chestii mai importante de observat, gen tzatze...

Si el chiar face daca devine deranjant cantitativ cand e report mult in inbox pt ca ca are impresia gura poporului,etc.....

Dar astia cu sunt prosti si multi nu reporteaza ce trebuie si el deja nu mai acorda atentie de alta data reporturilor cand e vorba macar de propria persoana. anume, alui! crede-ma ca nu vb din  auzite si asa e!

neglijenta si spurcaciunea userilor care in loc sa fie cinstiti si sa faca postari, reporturi/ etc etc pe unde trebuie ci in funcie de capriciu asta a dus pana pa dezinteres pana la dmin in an, fiind acelasi caz cu un alt nume

Deja nu mai stie unde e de remarcat si unde tre sa isi vada de biz si de ce? din micile vendette ale unor mici idioti

idioti care se vor plage apoi ca si ma-sa sau sa'sa a patit la fel si adminu e rau si nu a facut nimic cand el nu a reactionat cand a vazut ceva gresit care nu tinea de interesul sau macar atentia sa....

De acord pana la un punct. Raportarea incidentelor nu ar trebui sa fie doar in sarcina utilizatorilor. Orice forum respectabil are o echipa de moderare. Care isi face treaba.

In cazul de fata, insa, tind sa cred ca e dezinteres. Probabil nimfomane e construit pe Drupal, si ar fi extraordinar de simplu sa se introduca cateva filtre de vocabular. E doar una din masurile care s-ar putea lua, daca ar exista interes.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

De acord pana la un punct. Raportarea incidentelor nu ar trebui sa fie doar in sarcina utilizatorilor. Orice forum respectabil are o echipa de moderare. Care isi face treaba.

In cazul de fata, insa, tind sa cred ca e dezinteres. Probabil nimfomane e construit pe Drupal, si ar fi extraordinar de simplu sa se introduca cateva filtre de vocabular. E doar una din masurile care s-ar putea lua, daca ar exista interes.

Nu este drupal. Este un soft facut de IP Board, vezi in josul paginii. 

• Minus 1
Postat

Nu este drupal. Este un soft facut de IP Board, vezi in josul paginii. 

Mersi. Alegerea asta spune multe despre cineva.:)) Oricum, restul observatiilor raman valabile. E nevoie doar de putina implicare.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Avea un flitru f clar, insa are si multe judete si majoritatea reporturile f multe adi sunt in fucntie de vendette sau care cui convine. In sensul asta suporti o luna, oua, un an doi, trei, 5,dar cam cat si cae ai putea suporta pana la indiferenta?

Caz in care cum iti mai dai seama daca esti ocupat si esi si tu om ciu o viata a ta ce este veritabil si real important sau ce este aceeasi sute,mii de prosteli comune?

Si in ulimul rand acest om nu a facut bani aici cand a oferit tutror un mediu decent si foarte muncit si s-a dedicat continuu? Daca un mecanism a prins in cele din urma de ce ar da ascultare cand de ani de zile exista spurcaciunea si pabuga aici si la dezinteres se catiga mai mult?

Dar cam cati ani sa stai sa stergi lume multa la bot sau la cur pana sa se destepte?

Eu care ma lang ca lumea a devenit din ce in ce mai proasta aic i, eu insami, uit! Uit cat am fost de atacat, injurata , hartuiata! Din  prima saptamana si la nivel constant!

De ce pana si eu fac paralela? Ca erau net mai multi oameni de calitate, calmi si cu bun simt care ba;lansau,dar mizeria in un loc de prostitutie a exisat si va perpetua.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

mkindutza.. chatul e cu cine e online dar cred ca stii deja ca esti flacau !

sa te bagi in toate topicele aste altceva..

:laugh2

este ...tocmai de aceea revii si tu pe aici din cand in cand

parca e altceva  :laugh2

Postat

Ca sa o spun mai simplu, concret si la obiect cand in  cateva ore, in timo real erai mustrat pt limbaj nepotrovit cu un warn ppublic, cam cati plateau macar un abonanent pt ceea ce li se oferea fata de ziua de astazi? cu  10,12,18 ore e muncA  pe zi? adica mai mult decat jumatate de zi scazand somn precar , futut ocazional cat sa te simti ok fizic, mancat mizeraii pe graba, ca sa muncesti mai mult de juma de zi sa aiba gratis multi de unde culege fara a da absolut nimic inapoi decat o informatie inapoi pe o platforma organizata asta dac au chef si lie se scoala pula a bunavointa :)

Postat

Hm, nu cred ca din cauza lui s-a restras fata aia, sincer!

Iti dai seama ...dar nu stii totul , iar eu prefer sa nu spun ca sa nu fiu ca el marlan :)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tu dovedesti ca esti cretin de cand te-a adus pe lume CAP-ista retardata de ma-ta.

Aici nu ar trebui ca echipa de moderare să intervină, de exemplu? Pe alt topic, sunt mult mai grave. 

• Like 7
  • Minus 12
Postat

Aici nu ar trebui ca echipa de moderare să intervină, de exemplu? Pe alt topic, sunt mult mai grave. 

Bine ca te-ai gasit sa-ti dai cu parerea tocmai tu, ba relicva ipocrita si parsiva. Tu, care esti unul dintre principalii responsabili pentru starea in care a ajuns forumul asta, stare la care ai contribuit in mod direct - prin limbaj agresiv, amenintari si mii de jigniri si vulgaritati - si indirect - prin incurajari si aprobari de pe margine. Cum ai facut-o doar cu cateva pagini in urma, cand ai dat like unor postari de o agresivitate si limbaj dezgustatoare, postate de nebunul forumului, machucambo:

http://nimfomane.com/forum/topic/94911-o-amenintare-topic-pentru-posteritate/page-2?do=findComment&comment=2915660

http://nimfomane.com/forum/topic/94911-o-amenintare-topic-pentru-posteritate/page-2?do=findComment&comment=2915697

Asa ca du-te si tine-i prelegeri lu' mata', hodorog scarbos si ipocrit. Mai leaga-te tu mult de mine, ca o sa te fac sa-ti dai singur cu bibeloul in cap si sa te retragi cu coada intre picioare intr-un catun din Buzau.

PS Da, astea sunt postari la care echipa de moderare ar trebui sa intervina. Ar fi trebuit sa o faca de la inceput, si gunoaie ca tine nu ar fi ajuns la 30000 de postari.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Ucea
Postat

Bine ca te-ai gasit sa-ti dai cu parerea tocmai tu, ba relicva ipocrita si parsiva. Tu, care esti unul dintre principalii responsabili pentru starea in care a ajuns forumul asta, stare la care ai contribuit in mod direct - prin limbaj agresiv, amenintari si mii de jigniri si vulgaritati - si indirect - prin incurajari si aprobari de pe margine. Cum ai facut-o doar cu cateva pagini in urma, cand ai dat like unor postari de o agresivitate si limbaj dezgustatoare, postate de nebunul forumului, machucambo:

http://nimfomane.com/forum/topic/94911-o-amenintare-topic-pentru-posteritate/page-2?do=findComment&comment=2915660

http://nimfomane.com/forum/topic/94911-o-amenintare-topic-pentru-posteritate/page-2?do=findComment&comment=2915697

Asa ca du-te si tine-i prelegeri lu' mata', hodorog scarbos si ipocrit. Mai leaga-te tu mult de mine, ca o sa te fac sa-ti dai singur cu bibeloul in cap si sa te retragi cu coada intre picioare intr-un catun din Buzau.

PS Da, astea sunt postari la care echipa de moderare ar trebui sa intervina. Ar fi trebuit sa o faca de la inceput, si gunoaie ca tine nu ar fi ajuns la 30000 de postari.

Pizdoiu' #2 și Căcău' # 1, living up to his full potential.

Câteva postări de-ale ăleia căruia-i sugi pula de ceva vreme, nu găsești? De preferat d-alea în care le ia altora tot arborele ginecologic în pulă. Sau poate d-ale tale, unde, neprovocat, faci la fel.

Mă-ta ce mai zice? Știi tu...

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Pizdoiu' #2 și Căcău' # 1, living up to his full potential.

Câteva postări de-ale ăleia căruia-i sugi pula de ceva vreme, nu găsești? De preferat d-alea în care le ia altora tot arborele ginecologic în pulă. Sau poate d-ale tale, unde, neprovocat, faci la fel.

Mă-ta ce mai zice? Știi tu...

Tu vrei sa fut putin in gat si nu stii cum sa ceri. Mai scuteste-ma, patatule, de teoriile tale conspirationiste "ejaculate" din mintea ta ratacita. Esti si tu un pui de smecher, injuri femeile pe forum si te dai batos cu astia mai civilizati care nu vor cobori niciodata la nivelul tau. Cand vrei futut in gat, anunta-ma, flausatule. Si incearca sa bei mai putin cand mergi prin cluburi, iar cand o fata te trimite la plimbare, accepta-i alegerea.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Si replicile de mai sus este exact ce spuneam mai sus anume suprasolicitarea admiului,mozile din moive tampie ca se vorbesc unii intre ei prin pm, mailuri smsuri telefoane si prin ce plm de porumbei calaori mai comunicati ca sa sara pe user in grup ca sa aiba o voce

Deci NU! daca v-ati ontrat sau v-a criticat nu maispune nu e un motivit sa pm,uiti ca precupetele ca nu va ia nici dracu in seama stiindu-va manevrele

numaispune xulescu vasilisica este supus madarari si wanrnurilor sau in cele din urma banarii cand  are un exces de deraiaj de comportament repetatat nu ca lu picon nu ii convine ca vanatoru si numai spune l-a contat si il aduna si pe machucambo si pe picaciu ca de aia nu se iau masuri pe forum.orice preucpeata crede ca daca e la stadiu de gradinita si comenteaza careva tre sa se dea cu matura dupa el, ignorand ca-s sute de mii de topice si utilizatori, sute de topice de curve cu postari la orinu a cateva mii cel putin pe zi in care f multi zilinic au nemultumiri

pana si mie pisicuts mi-a reprosat cand nu aveam cont pe forum cate reporturi impotriva mea a primit si nu mi-a atras atentia mai eloc ca a judecat singr chiar daca s-au alipit gandacii de bucatarie. ca si cum sun bau bau si nu am fost super fairplay pe aici.....Si cum mi-am deschis gura concret pe argument dupa argument nu a mai avut nimic de zis..... asemena strategii suntn trasnparente deja idiotilor dupa un n nr de cazuri identitice....doa voi bagati uratul, ura in forum si apoi va plangei de el si la premiza si consecinta cica va numiti mandrii si din mandrie o faceti. scaieti ce sunteti majoriatea....

cine dracu sa mai asculet tanguieli din  astea de pizde cand vin in bulk si cine sa mai sitringa cu adevarat ce este real important sau vai Doamne mi s-a stirbit repupatia virtuala,admin lhai oata!

Mai vi nu aveti rusinr?!

Postat

Tu vrei sa fut putin in gat si nu stii cum sa ceri. Mai scuteste-ma, patatule, de teoriile tale conspirationiste "ejaculate" din mintea ta ratacita. Esti si tu un pui de smecher, injuri femeile pe forum si te dai batos cu astia mai civilizati care nu vor cobori niciodata la nivelul tau. Cand vrei futut in gat, anunta-ma, flausatule. Si incearca sa bei mai putin cand mergi prin cluburi, iar cand o fata te trimite la plimbare, accepta-i alegerea.

Cine nu se coboară la "nivelul meu"? Tu, bă, pizdoiule? Ia-ți la recitit "emanațiile", căcat bolnav, care ești.

Mai suge puțin la pula jegoasei, că are nevoi.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Gata, acum am timp...

Sorry, am fost plecata.

Mai un futai, mai o buza umflata...  :laugh2

Cocalare de Plescoi , retrage-te si nu mai minti ca si PISALAUL (nu degeaba v-ati asociat pe aici ca sunteti o apa s-un pamant amandoi  pe langa educatia aleasa  cu care incercati sa defilati pe aici )  si o incerca  cu mine prin diversiuni destul de ieftine , tocmai de aceea amesteci si alte persoane in discutia noastra  , ca poate reusesti sa te scoti in vreun fel . ca iti spun eu care este adevarul  , ca nu am de ce sa ma feresc:

- tu ai fost singurul care ai cerut si oferit informatii diverse fara sa  te intrebe cineva si de pe diverse clone (ai cerut pana si detalii legate de Liviu , ai cerut inclusiv poza cu acesta , tu contestandu-l de altfel ca are comportament de lingau pe aici ), de ce crezi ca ai fost si demascat de Roxana sau de mine cu diversele tale actiuni/activitati  , ca ai comportament de pizda barfitoare  din lipsa de ocupatie

- acelasi lucru se petrece si cu Liviu (Cinestie) manaca prea mult kkt de altii  , din teribilism sau din prostie uneori , fara ca sa-si dea seama ,  dupa care se duce si imprastie la altii , ba cere ca si tine detalii anumitor  fete despre diversi useri

- cu Advanced m-am certat din cu totul alte treburi , pe care nici nu le cunosti nici nu trebuie sa ti le detaliez tie

- iar in discutiile mele cu  Picon  nu ne-am cerut si nu ne-am oferit detalii despre nimeni  niciodata ,ceea ce poate si confirma sau infirma ,  iar cearta noastra a plecat de la cu totul altceva  pe care de asemeni nu trebuie sa stau sa-ti detaliez

- vezi ca m-am mai certat in trecut si cu Rozica , Bety  de la drept , Roxana, robert323 , Anonna , Gelu .Ia du-te si intreaba-i   daca am oferit sau i-am intrebat eu ceva  legat de useri ?

Mai ai altii pe lista "frumuselule" ? :)

Periculos esti, nene!  :laugh2

Te-ai certat cu atati si pe mine m-ai ignorat?!  :laugh2  :sado

Nu se mai cearta nimeni cu mine, nici nu mai stiu ce am facut sa merit soarta asta!  :slap2  :laugh2  :cry2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sorry, am fost plecata.

Mai un futai, mai o buza umflata... :laugh2

Periculos esti, nene! :laugh2

Te-ai certat cu atati si pe mine m-ai ignorat?! :laugh2 :sado

Nu se mai cearta nimeni cu mine, nici nu mai stiu ce am facut sa merit soarta asta! :slap2 :laugh2 :cry2

Dacă mă luai la amiază după ce am zis că nu am timp...mă certam eu cu tine, că eram asa infierbantata, mmm, mi-a placut. Cum adică să nu am timp din cauza unuia care a întârziat trei ore si tot el imi face figuri mie! Mi-am băgat pixul in ea de familie...

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Dacă mă luai la amiază după ce am zis că nu am timp...mă certam eu cu tine, că eram asa infierbantata, mmm, mi-a placut. Cum adică să nu am timp din cauza unuia care a întârziat trei ore si tot el imi face figuri mie! Mi-am băgat pixul in ea de familie...

Nu ma cert eu cu tine, ai vazut ca ma dau la o parte cand vad ca te agiti prea tare... :)

Sa-ti imprumut straponul?, e mai util decat pixul.  :laugh2

Postat

Ești Buzău?  :laugh2 Nervosule, mult ai scris! Mult și prost ... ca tine!

Și ... ca să fiu on-topic: ameninți?  :laugh2

În final: tu te-ai legat de mine și nu numai, de când te-ai înscris cu userul ăsta penibil, ca tine, așa că ... ciocu' mic!

Capisci? 

• Like 5
  • Minus 11
Postat

În final: tu te-ai legat de mine și nu numai, de când te-ai înscris cu userul ăsta penibil, ca tine, așa că ... ciocu' mic!

Capisci? 

Pe Tantrica a lut-o somnul, ma plictisesc.

La ce, naiba, te tot iei in gura cu diversi?!

Ce castigi?! Respect?! Sula! Stai multora ca un os de peste in gat, nu e o calitate.

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ma cert eu cu tine, ai vazut ca ma dau la o parte cand vad ca te agiti prea tare... :)

Sa-ti imprumut straponul?, e mai util decat pixul. :laugh2

I-am zis bunicii că omul merita o palmă că il avertizasem de ieri si eu nu stau si a doua oară la discutie...ca oamenii înțelegeau mai bine in trecut treburile si se duelau direct. Dar, mi-a fost rusine!...

Am preferat cuvintele...ca oricum omul e un pervers. I-am dat pe psihic, să-i rămână in minte niste cuvintele...căci problema nu sunt eu, ci altcineva din familia mea care nu are curajul sa il infrunte. Si-a cautat-o pe la toti...si m-a lăsat pe mine cea din urmă, cireasa de pe tort.

De strapoane nu vorbim...că sta pipilica cu ochii pe noi.

Postat

Cine nu se coboară la "nivelul meu"? Tu, bă, pizdoiule? Ia-ți la recitit "emanațiile", căcat bolnav, care ești.

Mai suge puțin la pula jegoasei, că are nevoi.

Worldoftanks, doar un exemplu, a preferat sa nu-si puna mintea cu tine si sa-si bage picioarele in forum dupa ce l-ai jignit gratuit si marlaneste.

Esti foarte viteaz de dupa tastatura, muita. Din pacate pentru tine, in viata care conteaza esti doar un flausat betiv care poarta camasi de cocalar.

Capisci? 

Mata'-i penibila. Aproape la fel de penibila ca tine, care faci pe moralistul si i-ai mai dat doua puncte de reputatie nebunului pentru injuraturile de mame, chiar pe pagina asta.

Te simti amenintat, tataie? Doar nu ti-a promis nimeni de aici ca o sa-ti bage bibeloul ala in cur.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Pe Tantrica a lut-o somnul, ma plictisesc.

La ce, naiba, te tot iei in gura cu diversi?!

Ce castigi?! Respect?! Sula! Stai multora ca un os de peste in gat, nu e o calitate.

Eh ... ai dreptate, până la urmă, dar prea mă tot mușcă de cur, ăsta! 

• Like 5
  • Minus 11

Postat

I-am zis bunicii că omul merita o palmă că il avertizasem de ieri si eu nu stau si a doua oară la discutie...ca oamenii înțelegeau mai bine in trecut treburile si se duelau direct. Dar, mi-a fost rusine!...

Am preferat cuvintele...ca oricum omul e un pervers. I-am dat pe psihic, să-i rămână in minte niste cuvintele...căci problema nu sunt eu, ci altcineva din familia mea care nu are curajul sa il infrunte. Si-a cautat-o pe la toti...si m-a lăsat pe mine cea din urmă, cireasa de pe tort.

De strapoane nu vorbim...că sta pipilica cu ochii pe noi.

Ti-e frica ca o sa ejaculeze Pipilica cand vede straponul? Mai e si Picon pe toping... Saracu' Pipilica!  :laugh2

Worldofthanks

Ce mai face? Mi-e dor de el.  :blushing2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...